FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

George Becali - creditor

«1252627282930»
amarel14.01.2008 22:45
Voi habar nu aveti pe ce lume traiti. Ce echipa are CFR-ul. Il au pe maimuta de Semedo, pe porcul de Fabbiani, pe chelu ala prost Tony si au transferat in iarna asta niste jucatori care vin de la niste echipe care nu cred ca le poti gasi pe harta.

Pricepeti ca noi nu facem transferuri ca avem deja o echipa valoroasa formata si nu mai avem nevoie de intariri. Mai ales ca revin si accidentatii si in special Radoi. Sau trebuie sa va desenez ca sa pricepeti si voi asta?

Cum, necum, CFR-ul e mult in fata noastra, si, de-ar fi numai punctele, ar fi bine, dar noi in tur am fost.....cea mai ineficienta echipa Steaua din ultimii 25 de ani !!!

Cate goluri am marcat ???? care-i media pe meci ??? Spune tu, ca mie mi-e rusine sa scriu cifrele astea !! Te mai intreb doar atat : -ce transferuri promitea GB-ul la sfarsitul turului ???? Am orbit eu cumva de nu le vad ??????? Aaaa, Habibi si EZE , mda, urmeaza vreun jucator din divizia B ????

Da avem o echipa valoroasa, cu ceva sansa intram in Intertoto !!

IONUTZ-CIPRIAN16.01.2008 16:02

CFR-ul la ora actuala e peste noi din toate punctele de vedere,si la puncte si la transferuri si la bani,o echipa care nu demult evoula prin Liga 2,acuma ne rade in nas,bravooo ciobene!!

stelistu_616.01.2008 16:03
CFR-ul la ora actuala e peste noi din toate punctele de vedere,si la puncte si la transferuri si la bani,o echipa care nu demult evoula prin Liga 2,acuma ne rade in nas,bravooo ciobene!!

Adaug si eu ceva: CFR a promovat cu un blaaaaat in ultima etapaaaa, dar numai conteaza. :|

MoWeed17.01.2008 17:07
Voi habar nu aveti pe ce lume traiti. Ce echipa are CFR-ul. Il au pe maimuta de Semedo, pe porcul de Fabbiani, pe chelu ala prost Tony si au transferat in iarna asta niste jucatori care vin de la niste echipe care nu cred ca le poti gasi pe harta.

Pricepeti ca noi nu facem transferuri ca avem deja o echipa valoroasa formata si nu mai avem nevoie de intariri. Mai ales ca revin si accidentatii si in special Radoi. Sau trebuie sa va desenez ca sa pricepeti si voi asta?

Incep tot mai mult sa cred ca asta e un copil de 13-14 ani care scrie astea ca sa ne enerveze. Alta explicatie nu vad refuz sa cred ca un om poate fi atat de prost. Daca chiar vorbesti serios iti recomand un consult psihiatric

steaua_gloria11.02.2008 14:18

"Banii nu-ti dau dreptul sa vorbesti urat, sa jignesti, sa poluezi limba romana. Eu nu-mi permit sa vorbesc asa, nu are nimeni dreptul sa jigneasca. Banii multi nu-ti dau cultura sau politete. In conceptia mea, taran inseamna un om harnic, cu bun simt, pentru el se pare ca are alta semnificatie. Recunosc ca poate sunt fraier, ca nu stiu sa joc barbut sau alte jocuri de noroc, am alte preocupari. Nu vreau sa-i raspund cu aceeasi moneda"

Iata cum ne-o face CFR-ul si are dreptate...

MoWeed11.02.2008 14:24

Din pacate cuvinte precum respect si diplomatie nu exista in vocabularul acestui analfabet....

steaua_gloria11.02.2008 15:39

Ce mai circ pe sport.ro pe tema asta.....

DelPiero1011.02.2008 16:05

Doamne,oieru' asta imputit strica tot!Prin onomatopeele scoase din gura sa plina de cas(a se citi branza de oaie stricata),ne face de ras!Nu-l sufar!Doamne,cand scapam de retardatul asta? :icon_rolleyes:

P.S.Incepe iar cu acea chestia a lui...'Steaua trebuie sa dea jucatori Nationalei,sa aiba doar jucatori romani...'',ce jucatori fratilor,ma doare inima cand spun,dar nu vine nimic din urma-numai lepre de fotbalisti!Trebuie sa continuam sa cumparam straini,numai asa putem progresa...

bebeto11.02.2008 17:52

cel mai tare banc care l-am auzit in ultimii ani.l-au spus aia de la mondenii.in scris nu cred ca o sa mai fie la fel cum a fost spus de ,,Nicolita´´mimind vocea lui Becali,dar sper sa va placa si voua...asta daca nu l-ati auzit pina acum.

cica moare Becali si ajunge la poarta raiului.

sf.petru:da,ce doriti?

Becali:CUM CE DORESC BAI;VREAU SA INTRU

pai da,dar aici insa nu intra orisicine,cine esti tu?

CUM CINE SUNT BAI HAHALERO;EU SUNT Gigi Becali;IA DUTE REPEDE ZDREANTO SI REZOLVA PROBLEMA

se duce sf petru la Dumnezeu:Doamne vezi ca este unu la poarta si zice ca il cheama Gigi Becali,il cunosti?....N-ARE MAI CUM SA FIE.... CA EU SUNT Gigi Becali!

IONUTZ-CIPRIAN11.02.2008 18:01

Da ........el e Dumnezeul zdrentelor,hahalerelor,papagalilor s.a.m.d!!Cat despre atitudinea lui fata de cei de la CFR!Ma lasa cu un gust amar!!

DelPiero1011.02.2008 18:05

Sa mai incetam cu bancurile depsre oligofernul asta!Trebuie omorat,e mai rau ca Ceasca!Zicea la TVR c am putea fi depunctati din cauza declaratiilor date...

endorama13.02.2008 16:30

CEVA AMUZANT, IN CAZ CA NU LE-ATI CITIT:

("GIGISME")

- Nici nu stiti ce sensibilitate am eu in suflet, dar nu stiu sa ma exprim.

Daca as sti, as vorbi mai frumos decat Liiceanu si Plesu.

- Am citit Manualul razboinicului luminii cu doua markere. Cu galben am

subliniat pasajele care mi-au placut si unde m-am identificat cu eroul

cartii, iar cu verde pe cele care nu mi-au placut si nu le-am citit.

- Daca ma respecti o data, te respect si eu tot o data. Daca nu ma respecti o

data, eu nu te respect de cinci ori.

- Stiti cat de mult scuip eu televizorul la mine acasa? Cum vad un nenorocit

care vorbeste de binele public, cum ii trag un scuipat.

- Dupa ce-am vazut filmul Mihai Viteazul, mi-am zis ca vreau sa fac si eu

pentru Romania ce-a facut Mihai Viteazul sau macar Amza Pellea.

- Ma sperie atractia acestui partid care o are la populatie.

- Am vorbit cu varu-meu Giovanni si cu Victor sa facem un partid care sa fim

mai tari ca fratii Kennedy. Am fi condus Romania . Dar n-au vrut,

fraierii.

- Partidul Noua Generatie are o orientare de centru, cand la stanga, cand la

dreapta, de la caz la caz.

- Partidul Noua Generatie va fi biserica politicii romanesti, iar eu voi fi

Sfantul Petru.

- Eu sunt presedintele presedintilor presedintilor.

- Am promis ca pe tradatorul asta de Dan Voiculescu o sa-l distrug pana cand

o sa-l nenorocesc.

- Tariceanu, VIP? Va spun eu ce VIP e, Very Inportant Papagal. Auzi la el, ce

tupeu obraznic!

- Eu am ajuns aici pe labele mele de urs si pe sabia mea.

- Eu cu viata mea, in fiecare dimineata de cand ma dau jos din pat, fac

istorie.

- M-am lasat de fumat fiindca daca fumam insemna ca tigara era mai puternica

decat mine, si-atunci cum mai puteam eu sa conduc tara ?

- M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut

oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb, Marian

Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai

la presa.

-La botezul copilului lui Dica am baut sampanie si dupa aia am spart paharul

fiindca asa sunt eu: sunt un om care am sentimente care traiesc.

- Steaua va purta zimbrul lui RAFO pe piept pentru un milion de euro. Asta

inseamna ca Steaua nu-si murdareste tricourile decat pentru sume care

merita.

- Doua ore si jumatate eu n-a existat nici o secunda in care sa nu fiu

campion.

- Daca marcam un gol la inceput, pe urma putem si sa jucam si la 0-0.

- N-are cum sa ma bata Copos pe mine in postul Pastelui. El e utecist, eu

sunt crestin. Pai credeti ca Dumnezeu nu vede?

- Middlesbrough s-a calificat in fata lui Basel fiindca mi-a facut mie

Dumnezeu placerea sa jucam cu ei si sa-mi iau camasi din Anglia .

- Meritul pentru titlul castigat de Steaua e 50% al lui Olaroiu si 50% al lui

Protasov, dar cel mai mare merit e al meu.

- Daca tot pupa icoanele de dimineata pana seara, Iordanescu trebuia sa se

inscrie intr-un partid crestin-democrat, nu social-democrat.

- Atunci cand sunt suparat, ma retrag intre oile mele si ma linistesc.

- Pe tata nu putea sa-l atinga nici o femeie, ca-i zicea: "Ia mana de pe

mine, ca-mi moare o oaie"

hagisan13.02.2008 19:39

ai dreptate, kknaru asta se gindeste doar la bani

mountytoma09.03.2008 22:42
CEVA AMUZANT, IN CAZ CA NU LE-ATI CITIT:

- Partidul Noua Generatie va fi biserica politicii romanesti, iar eu voi fi

Sfantul Petru.

- Pe tata nu putea sa-l atinga nici o femeie, ca-i zicea: "Ia mana de pe

mine, ca-mi moare o oaie"

pct 1: il sustin pe Gigi becakatul la postul sf petru. ma rog in fiecare zi sa ajunga pe lumea aialalta

pct 2: acum inteleg de ce e atat de prost Gigi, daca tat-su tinea mai mult la oi decat la femei. nu avea cum sa iasa destept dintr-unul ca asta. tare-as vrea sa vad un playboy cu o oaie pe coperta!

metzzz10.03.2008 18:29

foarte tare postul lui endorama :))

dar cred ca se putea mai bine...jjjjjjjjj scoate perla/minut :))

Virgil10.03.2008 18:35

Despre tatal lui Becali eu cred doar ca era un om de casa. Tinea la familie. La nevasta si copilul lui. Nu uitati ca e vorba de un om care a trait in Baragan, acum circa 50 de ani, si care in afara de familie si munca nu mai stia de altceva. Nu e elegant din partea unor domni ca voi sa vorbiti rau despre un om care a parasit de mult aceasta lume. Ca aveti ceva cu Gigi, e problema voastra, dar tatal lui poate ca a fost un om de isprava. Stiti cum se spune, despre morti numai de bine.

metzzz10.03.2008 18:39

Virgil , si noi ce vina avem ca ne`a dat un asemenea om ?? :(

Virgil10.03.2008 18:42

Nu aveti nicio vina, dar limitati-va la a-l critica pe Gigi. Lasati-i familia in pace.

mountytoma12.03.2008 17:10
Nu aveti nicio vina, dar limitati-va la a-l critica pe Gigi. Lasati-i familia in pace.

SCUZE, NU AM STIUT CA TAICA-SU NU MAI TRAIESTE.

stelistul stelist15.03.2008 21:04

vreau un singur lucru: sa plece Jiji de la Steaua!!!

blaga andrey16.03.2008 06:29
vreau un singur lucru: sa plece Jiji de la Steaua!!!

Ma intr-un fel Jiji a facut multe pentru Steaua.Este el mai putin prieten cu noi suporteri asta e dar daca nu era el Steaua nu era ce este azi Steaua, asa ca lasatil si nu va mai luati de familia lui. :steag_sah_mic:

Virgil18.03.2008 06:54

Dupa ce presedintele echipei Poli Timisoara, Marian Iancu, a afirmat despre Gigi Becali ca acesta din urma este cel mai mare rau din fotbalul românesc, numindu-l "golan", oficialul stelist a ripostat.

"Am cunoscut mulți țigani, dar un țigan mai încrezut ca ãsta nu am mai vãzut. Iancu este un zero, un obraznic. Voi rezolva eu problema cu el. Este ultima datã când îi mai rãspund, sã nu cumva sã mai pronunțe numele meu", a spus Becali la Fanatik.

MoWeed18.03.2008 06:58

Parca nu se putea sa nu fie nici un scandal inainte de meciul cu cioroii. Iancu incearca acu sa creeze presiune ca a mirosit posibilitatea locului 2 pentru Fulgerul Timisoara

cristian01418.03.2008 10:43

Nici Becali n-o fi usa de biserica, dar nici cu restu' nu ma pot lauda. Pai pana mai ieri, alde Iancu sau Muresan se credeau superiori lui Gigi, iar acum ce fac ? Ce fac ? Dar vaai, se poate domnilor sa va coborati la asemenea nivel.

M-am saturat de toate declaratiile lor la adresa Stelei si pe de-o parte ma bucur ca Becali le-o intoarce cu aceeasi moneda, desi mai indicat ar fi sa taca. Mi-as dori din tot sufletu' ca pana la finalul campionatului atat CFR cat si Poli bragadiru sa fie dezavantajate de arbitri si sa piarda multe puncte. La cata nesimtire e in fotbalul romanesc si in Romania chiar nu poti sa pozezi in maica Tereza, ci doar sa te conformezi.

Vreau sa luam campionatul si nu ma intereseaza cum. Numai de le-ar exploda inimile alora 2 si nu numai.

Virgil18.03.2008 11:15

... Seful banatenilor si-a intetit apoi atacul: "Nu cred ca ma vor chema la comisii pentru declaratiile la adresa lui Becali. Oricum, la ce vocabular foloseste, ma pot chema cel mult la un stabor", a spus Iancu, facand referire la judecata tiganeasca.

Becali a raspuns tot in ProSport: "Sa nu mai zica Iancu de Steaua ca face blaturi, a facut CFR-ul mai multe aranjamente in tur, deci sa ne lase. Lui Iancu ii doresc sa apuce Revelionul. Nu am ce discuta cu el pentru ca este un vagabond".

libertatea.ro

«1252627282930»