FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Slavia Praga - Steaua 2 - 1

«1789101116»
dr.adrian919.09.2007 21:32

Jiji sa plece de la Steaua.

rupeti pace si faceti revolutie.

daca mergeti la meciul cu UTA sunteti niste lingai pe langa Becali

jucatorii nu merita galeria noastra.

prefer sa se desfinteteze Steaua decat sa mai fie Becali patron

M.u.i.e tuturor de la Steaua. singuri stelisti sunt Adi Ilie si Hagi in rest doar fraieri ce se cred mari si tari. niste ciobani mai mici.

jos presa din Romania

jcd19.09.2007 21:33

Ba voi aveti un fix cu Banel. Meci de meci, Banel e mediocru, zero si asa mai departe. Cascati ba ****** ochii!!! In prima repriza Banel a contribuit decisiv la toate fazele noastre de atac. Daca nu era Banel dadeam UE mai degraba decat gol. Nu e un jucator foarte bun. Nu e tehnic, nu da bine cu capu, nu prea le are cu preluarile, nu dribleaza bine, DAR alearga cat pentru Dica, Lovin, Petre, Iacob la un loc, e incredibil de muncitor si insistent, are viteza si azi a demonstrat ca poate si sa centreze. Scoateti-l pe Banel si sa vedeti cum jucam. Kanci presing in fata, kanci viteza plus toate mingiile aruncate pe dreapta pierdute.

Brigante19.09.2007 21:33

Un singur lucru mai am sa spun: Dica NU E CAPITAN DE ECHIPA ! Desi l-am criticat dur pe Radoi in ultimul timp, echipa nu are nici un lider in teren. Chiar si Paraschiv mai tipa la ei sa stranga randurile. Dica nu e conducator. Nici de vestiar, nic de joc. Din pacate...

zloty19.09.2007 21:35
Ba voi aveti un fix cu Banel. Meci de meci, Banel e mediocru, zero si asa mai departe. Cascati ba debililor ochii!!! In prima repriza Banel a contribuit decisiv la toate fazele noastre de atac. Daca nu era Banel dadeam UE mai degraba decat gol. Nu e un jucator foarte bun. Nu e tehnic, nu da bine cu capu, nu prea le are cu preluarile, nu dribleaza bine, DAR alearga cat pentru Dica, Lovin, Petre, Iacob la un loc, e incredibil de muncitor si insistent, are viteza si azi a demonstrat ca poate si sa centreze. Scoateti-l pe Banel si sa vedeti cum jucam. Kanci presing in fata, kanci viteza plus toate mingiile aruncate pe dreapta pierdute.

sa sti ca eu personal deabia astept momentul ala cand Banel va fi scos din echipa sa vedem daca e asea cum zici tu , da mie frica , ca acel moment nu va veni niciodata

DanStan19.09.2007 21:36
M.u.i.e tuturor de la Steaua. singuri stelisti sunt Adi Ilie si Hagi in rest doar fraieri ce se cred mari si tari. niste ciobani mai mici.

Anul trecut la 4-1 cu Kiev tot asa, Hagi si Adi Ilie erau singurii stelisti ? Sau pe vremea aia Steaua castiga fara nici un stelist ? Hai ca ajunge. Victoriile si infrangerile depind de tactica si pregatire, nu de cat de stelist sau nestelist e unul sau altul.

dr.adrian919.09.2007 21:37
Ba voi aveti un fix cu Banel. Meci de meci, Banel e mediocru, zero si asa mai departe. Cascati ba debililor ochii!!! In prima repriza Banel a contribuit decisiv la toate fazele noastre de atac. Daca nu era Banel dadeam UE mai degraba decat gol. Nu e un jucator foarte bun. Nu e tehnic, nu da bine cu capu, nu prea le are cu preluarile, nu dribleaza bine, DAR alearga cat pentru Dica, Lovin, Petre, Iacob la un loc, e incredibil de muncitor si insistent, are viteza si azi a demonstrat ca poate si sa centreze. Scoateti-l pe Banel si sa vedeti cum jucam. Kanci presing in fata, kanci viteza plus toate mingiile aruncate pe dreapta pierdute.

ai auzit de cuvantile rasism si prejudicii.???

asta e in Romania *****

predatorpulse719.09.2007 21:37
E bine, inseamna ca suntem pe locul 3! Suntem in grafic! nea Jiji, e bine, avem sanse la 12 puncte! Ce bine ca nu ai cumparat jucatori! Ii spargem pe Sevilla, si pe Ghencea si pe Sanchez Pizjuan! daca obositii aia de la arsenal le-au dat 3, noi le dam 8!

Hai ca m-ai facut sa rad in seara asta,f buna ironia. Vai de capul nostru,o sa ne spulbere si arsenal si sevilla,cu slavia praga am avut un singur sut pe spatiul portii,oare cate o sa le dam celor de la arsenal cand vin.

Suntem in prapastie,fratilor. Mijloc nu avem,antrenor nu avem,patronul e nebun,atacul nu e reviogorat(titularii din atac vin dupa accidentari),jocul e penibil. Chiar,e ceva pozitiv la Steaua in acest moment?Nea jijel,noua ne trebuie jucatorii ca baiatul ala cu j(jadaba parca) care ne-a facut terci de cand a intrat.

Dupa cum am mai spus in alt post,doar fanii raman... foarte frumos momentul cand am auzit "trup si suflet pentru culori" pe stadionul cehilor.

FORZA Steaua!!!

nicoroxi19.09.2007 21:38

dezamagitor!!!!.....intr unul din interviuri Hagi se lauda ca are un lot bun si valoros...dak asa stau lucrurile,de ce ne impiedicam d o echipa care este mai slab cotata decat noi?de ce jocul Stelei sufera atat d mult?a cui e vina?nu cumva a antrenorului pentru ca nu stie sa faca uz d valoarea unui jucator?...cu siguranta...imi pare sincer rau,dar Hagi,trebuie sa pleci...tot respectul pentru jucatorul Hagi,dar in c priveste antrenorul,e nevoie d mai multa experienta...banca Stelei are nevoie d o schimbare,are nevoie d un antrenor cu experienta si inteligenta care sa ridice echipa la adevaratul ei potential...

am avut destula rabdare,pentru mine meciul din seara asta a fost picatura care a umplut paharul...simt cum Steaua decade si ma nfior gandindu ma cu ce echipe mai avem de jucat...nu s mai poate continua asa,n are rost sa ne mintim singuri,trebuie sa recunoastem ca o schimbare d antrenor la Steaua este PRIORITARA...si inca ceva...e nevoie si d o schimbare in ceea ce priveste mentalitatea patronului,dar asta e mai greu...noi suporterii nu avem c face in acest sens, dekt sa na postam nemultumirea si dezamagirea p un site...!!!

alexblaja19.09.2007 21:38

@radutheodor...ce naiba, daffy era mai scurt si mai simpatic...bagai si tu un bugs bunny sau ala pe care-l urmareste coiotul....nu sunt de acord cu tine ca Iacob=NUL....cred ca Thereau ar fi facut diferenta in seara asta...si Badoi la mijloc si Banel pe banca si Golanski fundas....

@predatorpulse7...perfect de acord, ai o minte limpede la ora asta :)

dax4719.09.2007 21:39

Multe oi in echipa, dar mai multe pe forum. Va macinati degeaba neuronii si tastatura. Avem o echipa de ratontzi. Daca am ajuns atat de disperati incat sa-l impingem pe Goian ca sa dea gol, ce sa mai crezi ? Dica (a fost degeaba pe teren), Iacob (asta nu ar avea loc in echipa nici la midia navodari), Croitoru (asta e mai praf ca heroina), badoi (nici sa dea o pasa nu stie, dapai o centrare), Ov. Petre (asta manca semintze), etc

Multumim ZAPATA, Goian si Banel si Rada. Restul, la reciclare cu voi. N-aveti nici o treaba cu fotbalul.

Dupa cum am mai spus in alt post,doar fanii raman... foarte frumos momentul cand am auzit "trup si suflet pentru culori" pe stadionul cehilor.

FORZA Steaua!!!

Asta mi-a placut si mie, dar a fost in prima repriza. Ca-n a doua n-am mai auzit ceva.

papillon19.09.2007 21:41
bai tot o tzinetzi ca Hagi nush ce na facut , dar cu jucatori care nu vor/pot credetzi ca se putea obtzine altceva???

zloty, am dat 4-1 la Kiev cu aproximativ acceasi jucatori - cu "panarama" de Banel in echipa, cu "panarama" de Cristocea, cu "lenesul si indolentul" de Dica. So, what's the problem?

Concluzia e ca am jucat binisor, dar am pierdut. Nu-i nimic, mai si pierdem. Vina lui Gica Hagi, pe care va faceti ca o uitati cu totii, nu e legata de tactica, asezare in teren sau schimbari. Ci de faptul ca i-a facut pe plac lui Gigi si a inceput partida cu Badoi in loc de Golanski (badoi care n-a jucat rau, dar a gresit la golul doi - suficient) si cu Iacob (nerefacut) in locul lui Zaharia. Asta e , dupa mine, principala vina a antrenorului

mad7919.09.2007 21:42

dak vreti sa vedeti meciul intrati pe hub,la mad79 in h/de la TV.

mie mi-a placut jocul din seara asta in ciuda scorului,a jucat bine si asa cum a zis Lovin,pacat ca atunci cand jucam frumos pierdem,iar cand jucam urat(vezi era Olaroiu)castigam.jucatorii meciului zapata,Goian,Lovin si Nicolita.

mnicolita in opinia mea este hulit pe nedrept,iar in cazul lui Lovin se vede o crestere in jocul lui de la meci la meci,oricum a fost mai bun ca ov Petre,dar avand cartonasul galben trebuia scos.

Petre Marin pe banca,din vina lui am luat golul 1,unde era el atunci la faza cu 3 metri in urma cehului!chiar si astia de la skysports au zis ca dormea in picioare la faza aia si aia stiu fotbal!

va fi jale cu arsenal,poate ne vor cruta si aia de la sevilla de 4 goluri,atatea o sa luam de la arsenal,pe putin!

@offtopic

super meci in weekend Chelsea-man utd pe tvu player,sopcast sau tvants!

jcd19.09.2007 21:44

Oricum ai lua situatia, Banel trebuie pastrat la echipa. Macar pe finalurile de meci ar fi o arma redutabila. Si Neaga e cu 2 clase peste Surdu. Nu mai rezist cu Surdu asta. Iacob, Cristocea si Badea au scuza ca sunt reveniti dupa accidentari. Despre Croitoru nu stiu ce sa zic. Potential are, dar... nu confirma. Nu mi se pare un jucator ambitios, ci unul de moral. Daca incepe bine, continua la fel, daca nu... nu. Si perioada pe banca nu i-a facut bine. Cred ca daca ii aveam pe Radoi, Plesan si Ochirosii azi nu am fi pierdut. Dar cine stie.

DanStan19.09.2007 21:45

Ar fi trebuit sa constatati ca n-avem echipa dupa marile meciuri cu belarusii. Dar nu, atunci totul era bine si frumos. A fost nevoie de cateva esecuri pentru a realiza marele adevar ?

Da, exista jucatori care n-au ce cauta la Steaua si jucatori care au potential dar trebuie prelucrati de un antrenor competent pentru a ajunge sa aiba fata de Steaua. Dar de aici si pana la ii soate pe jucatori ca fiind singurii vinovati pentru esec e o cale foarte lunga.

p.s imi aduc aminte cum anul trecut Croitoru era considerat o mare valoare. Cum de s-o fi prostit intr-atat incat nici fata de Steaua sa nu mai aiba ? Sunt doua variante : ori era zero inca de atunci ori l-a prostit perioada petrecuta la Steaua.

zloty19.09.2007 21:46
zloty, am dat 4-1 la Kiev cu aproximativ acceasi jucatori - cu "panarama" de Banel in echipa, cu "panarama" de Cristocea, cu "lenesul si indolentul" de Dica. So, what's the problem?

Concluzia e ca am jucat binisor, dar am pierdut. Nu-i nimic, mai si pierdem. Vina lui Gica Hagi, pe care va faceti ca o uitati cu totii, nu e legata de tactica, asezare in teren sau schimbari. Ci de faptul ca i-a facut pe plac lui Gigi si a inceput partida cu Badoi in loc de Golanski (badoi care n-a jucat rau, dar a gresit la golul doi - suficient) si cu Iacob (nerefacut) in locul lui Zaharia. Asta e , dupa mine, principala vina a antrenorului

da ai dreptate . da daca atuncea au putut , si aacuma numai vor/pot. atuncea am avut si noroc ca neau tratat cu indolentza , greseala lor de atunci am repetato noi azi , si pe mine ma deranjeaza faptul ca ia facut pe plac oierului , poate acuma in plm o so lase mai moale ciobanu , stiu ca e aproape imposibil da .....

danimarcu19.09.2007 21:47

100% de acord.Am sperat pana in ultima clipa ca Hagi va avea onoare si va incepe primul 11 asa cum vrea el,dar m-am inselat.

dr.adrian919.09.2007 21:47
Anul trecut la 4-1 cu Kiev tot asa, Hagi si Adi Ilie erau singurii stelisti ? Sau pe vremea aia Steaua castiga fara nici un stelist ? Hai ca ajunge. Victoriile si infrangerile depind de tactica si pregatire, nu de cat de stelist sau nestelist e unul sau altul.

eu cred ca sunteti pe alta planeta. ori ativazut alte meciuri ale Stelei in ultimu timp

pai se poate sa uiti fotbalul intr-un an. zimi tu se poate-desteptaciune

tu nu ai vazut ca nici un mare stelist nu poate face un dribling sau esti orb

tot Hagi e de vina,nu??

astia jucatori nu merita sa fie la Steaua si nici sa fie sustinuti de 30 ca de oameni.

fraierii astia joaca numai pentru bani. daca zicea bkl ca le da 200k € zburdau pe teren.

nu mergeti la meciul cu UTA in semn de protest. pe Becali futetil in gura lui sparta

Hagi pleaca maine si de acum incolo incep probleme si mai grave veti vedea

86Sevilla19.09.2007 21:47
Hagi n-o fi el mare antrenor, dar daca are un dram de mandrie in el sa-si dea demisia. Are bani destui. Nu merita sa se injoseasca in asa hal si sa accepte atatea de la oier. Sa plece. Sa nu se uite in urma. Sa vedem care se va mai injosi sa vina la Steaua. Un antrenor roman de valoare si cu onoare sigur nu va veni, pentru ca nu va fi lasat in pace. Becalul pana nu se da in spectacol nu poate sa traiasca. Vedea-te-as mort in santz, machedon jegos ce esti, ca si ceilalti 2 Becali. "Puti bah" , si a branza dar mai ales a prostie.

Ghici ghicitoarea mea cine-i ?

Pai marele tactician uli, ca cine-i tampit sa mai vina la echipa schizofrenului asta - te consumi de pomana sa-l injuri, mai bine ai scrie de Steaua.

Am pierdut doar o batalie, in momentul de fata atat s-a putut...

Lupta Steaua!

alexblaja19.09.2007 21:47

@papillon

totusi, lui Banel i-ar prinde bine ceva banca, poate isi aminteste cum a jucat la Kiev,

de acord cu tine in ceea ce priveste vina lui Hagi...dar nu stiu, imi da impresia unui om foarte stresat (era cu barba de 2 zile), timorat si nesigur pe el...cred ca i se trage de la comportamentul lui Jiji fata de el, oamenii sunt rude. e suficient de nasol sa ai un sef care te vorbeste pe la spate, daramite sa mai fie si ruda cu tine!

sunchaser19.09.2007 21:48

cu echipa din seara asta Hagi si-a mai asigurat cateva saptamani la echipa . a facut ce-a zis oieru, acum nu mia e in pericol sa fie dat afara chiar daca a pierdut. multi pe aici il numeau pe Olaroiu 'carpa' . acum Hagi ce mai e?

jcd19.09.2007 21:50

Citez de pe UEFA.com:

Last season's Czech 1. Liga runners-up found themselves pinned back as Steaua began confidently. With Bãnel Nicolițã providing width down the right.....

The goal, however, failed to change the pattern of the game, with Nicolițã's pace and delivery causing Slavia untold problems. Ovidiu Petre had narrowly failed to convert one pinpoint centre, before a deep Nicolițã corner allowed Goian to make amends as he rose highest to head in a deserved leveller...

Deci nu sunt singurul care l-a vazut bine pe Banel.

vlad_cj19.09.2007 21:51

Iacob,Lovin,Banel,O Petre,Cristocea+Surdu (pe ala dupa ce l-a adus la Steaua?????)...0 barat...jumatate din echipa...cam mult, nu se poate asa. Tot plimband mingea pe laturile terenului, nu poti avea pretentii. Mi-au placut azi Badoi, Rada, Goian, Zapata si uneori Dica....in rest...nimic.

VrCristian19.09.2007 21:52

A se interpreta drept o parere personala spusele de mai jos :

VARZA ! VARZA ! VARZA ! Sunt singurele apelative care imi vin in minte in momentul asta. Nu credeam sa ajung sa-l regret pe Oli. Pur si simplu Steaua juca ceva pe vremea lui Oli ... nu stiu exact ce dar juca ceva. Acum este o echipa de exact locul pe care se afla in campionat ( 7 ). Astept de vreo 6-7 meciuri incoa sa vad si eu un 1-2 , sa vad o pasa pe culoar, sa vad o patrundere finalizata cu sut, sa vad 2-3 devieri succesive , sa vad o centrare din prima, sa vad presiune asupra careului advers si lista poate continua. Toate acestea au disparut din jocu Stelei. Jucatorii parca sunt jaloane pe gazon, am ajuns sa asteptam cate un corner si sa speram ca ne salveaza Goian. PATETIC ! PENIBIL ! JALNIC! Cum poti sa nu ai nici macar UN SINGUR SUT PE SPATIU PORTII (in afara golului) cu o echipa, hai sa fim realisti, de desculti precum Slavia Praga iar apoi sa spui ca ai jucat bine, ai avut posesie, circulatie a mingii, ca Steaua a aratat fotbal dar am avut ghinion ?? Apasati va rog butonul telecomenzii din dotare pe Canalul TVSport si urmariti viitoarele adversare. Daca asta a fost cel mai bun joc al Stelei de la venirea REGELUI, atunci la ce sa ma astept cu Arsenal si Sevilla? evident umilinta de anul trecut se va reedita, mi-e frica insa ca aceasta va fi si mai mare si daca vom termina cu 1 pct si golaveraj 1-20 nu va surprinde pe nimeni. N-am mai vazut Steaua in halu asta de multi ani ... de pe vremea lui Piturca. OIERULE luati-as terenurile si miliardele in proeminenta scoate in natia ta de ipocrit fudul 5 milioane si adu un antrenor top class si 2-3 jucatori adevarati ca m-am saturat sa ma uit la bataia asta de joc. Mi-a ajuns pana-n gat simulacrul asta de fotbal din ultimele 2 luni ! Unde e Steaua ???

jcd19.09.2007 21:52
Iacob,Lovin,Banel,O Petre,Cristocea+Surdu (pe ala dupa ce l-a adus la Steaua?????)...0 barat...jumatate din echipa...cam mult, nu se poate asa. Tot plimband mingea pe laturile terenului, nu poti avea pretentii. Mi-au placut azi Badoi, Rada, Goian, Zapata si uneori Dica....in rest...nimic.

Te-ai uitat si tu la meci ce sa-ti spun.

mir8619.09.2007 21:53

Cat de mult conteaza un antrenor bun care sa imprime un stil de joc echipei si cat de mult conteaza un mijlocas ofensiv care sa limpezeasca jocul si sa dezlege apararea cu 2,3 pase. de golAm avut recent un astfel de jucator Elton poate nu era cel mai bun pentru UEFA CL dar era peste nivelul multor jucatorii de la Steaua.Sa-l fi lucrat pe Hagi jucatorii, posibil si scenariul asta desi nu cred.Mentalitatea de castigatorii luptatorii o avem cateodata sau poate doar dam impresia ca o avem cert este ca nu e Constanta cum ar trebui sa fie la o echipa de top (sau ma rog care a fost de top).Nu stiu daca Hagi e antrenor de Steaua si nu pot sa ma pronunt in sensul asta, dar ce pot sa spun cu certitudine e ca mai are multe de invatat din antrenorat (daca stam sa judecam Hagi se aseamana intr-o oarecare masura cu jucatorii adusi din Liga 1 sau Liga 2, de la echipe "modeste" pentru ca si el in "cariera de antrenor" nu a avut echipe foarte puternice pe care sa le antreneze si nici rezultate plus ca este un "novice" in aceasta meserie, chiar daca a fost un jucator exceptional asta nu inseamna ca e si un antrenor la fel sunt putine exceptii).Spre deosebire de anul trecut cand la Kiev castigam cu un 4-1 formidabil (noroc sa fi fost poate mai multa determinare sau setea de afirmare, fiind primul meci in CL dupa atata seceta), personal anul acesta am avut impresia in prima repriza ca am jucat mai bine dar lipsea ceva.Acel ceva s-a vazut foarte clar pentru cei ce au ochii sa vada lipsa unui lider un coordonator de joc care sa traga echipa dupa el (dupa cum am mentionat si mai sus).Pase precise la firul ierbii au fost destul (in prima repriza) dar lipsea finalizarea.Pe la 30 m parca era un zid invizibil ce ii retinea pe jucatorii sa inainteze si sa paseze decisiv.Un alt lucru important care trebuie subliniat Slavia Praga in perioada de transferuri nu a adus jucatorii mari si nici nu investit multi bani in transferuri.Ce a facut ea este senzational si e o lectie adevarata de scouting profesionist din care ar avea ce invata al nostru manager Adrian Ilie si nu numai el.Un alt plus il acord antrenorului care a reusit sa alcatuiasca o echipa compacta bine sudata care poate domolesca jocul si poate sa il iuteasca in secunda urmatoare, cu acei jucatorii prosti slabi fara pedigri bucatari vorba comentatorului.Sa nu se intelega gresit nu vreau sa ii ridic in slavi ci vreau sa sublinez atuurile lor din aceasta seara.Degeaba ai posesie 100% daca nu ai pase de gol!.S-a vazut astazi cam care este limita Stelei si cat este ea capabila sa joace la turatie max (CL) fara un jucator sau poate mai multi cu o vedere clara asupra jocului.Pacat de sansa pe care am avut-o dar pe care nu am putut sa o fructificam.Mai sunt destule meciuri in CL e prematur sa vorbim de acuma despre clasamentul grupei sau despre cate puncte va scoate Steaua in aceasta editie de CL.Multa bafta baietii si cred in continuare in sansa noastra!

Forza Steaua Mereu superiori!

«1789101116»