I-a vrut Becali pe:
1. Badoi - a fost depasit la golul 2 de jucatorul care a dat centrarea de acolo de unde trebuia sa se apere Badoi, cu Golanski nu s-ar fi intamplat asta niciodata
2. Iacob - nu a facut NICI o faza
3. Cristocea - nu a facut NICI o faza
Croitoru si Surdu NULI.
Steaua e in crestere ca joc, s-a vazut si cu Rapid si astazi. Din pacate suntem plini de nulitati in echipa, pe care le mai si impune Becali in echipa.
Ce imi pare rau este ca Hagi TREBUIA sa joace cu Golanski si apoi sa-si dea demisia. Asa macar salvam punctele. Cu Golanski pe teren nu pierdeam meciul asta.
Hai ca in seara asta sunt de acord cu radutheodor, doar in partea citata 
Eu cred ca Badoi trebuie sa joace, dar ca mijlocas dreapta, nu ca fundas, postul de fundas dreapta trebuind sa fie acontat de Golanski, iar Banel sa stea pe banca sau sa joace la Buzau. Sau la fotbal american. Run, Forrest, run! Si-a facut banii, si-a scos familia din saracie, s-a realizat material...e devotat Stelei, dar putina banca nu i-ar strica! Sau, o alta idee, sa nu mai joace, cel putin ca titular, in Champions League! Sa joace in campionat, cu Mioveni, FCM Bacau in cupa, UTA etc. Surdu si Croitoru, la fel!
Becali este un dus...nu are nicio treaba, este nebun, trebuie internat urgent! Omul are probleme grave....auzi "daca nu baga Hagi pe cine vreau eu, inchiriez un avion particular si plec!"...asta este reactie de om normal? Ca sa nu mai vorbesc de cele 12 puncte ale sale...cum mai facem, nea Jiji, 12 puncte acuma? Batem Slavia, Sevilla si Arsenal acasa la noi....si pe cine batem in deplasare, pe Arsenal finalista UCL de acum 2 sezoane, sau pe Sevilla, castigatoarea cupei UEFA in ultimele 2 sezoane?
Hagi pe mine incepe sa ma uimeasca prin declaratiile sale...dupa meci, vorbind despre partida, spune: "am facut cel mai bun meci de la venirea mea ca antrenor....nu stiu , poate gresesc"...dupa vreo 2 minute iar, "nu stiu, poate gresesc". NU STIU, POATE GRESESC!NU STIU, POATE GRESESC!NU STIU, POATE GRESESC!.....eu o iau razna! Pai cine sa stie, daca nu antrenorul? CINE?