FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Slavia Praga - Steaua 2 - 1

«1141516»
steaua nr120.09.2007 13:04

@znn

dar cine esti tu mai?

explica-ne si noua ,cu adica i-ai dat tu lui Hagi"numeroase sanse"?

steaua nr120.09.2007 13:19

S-a intamplat ceea ce asteptam multi dintre noi,Hagi a demisionat.Parerea mea este ca a facut bine,oricum de grupe cu jocul(jucatorii)pe care-l(I)avem nu puteam trece de grupe ,asta e clar.este bine ca si-a dat demisia la inceputul campionatului,asa macar avem si noi iar sperante la primul loc in divizia A si automat la calificare in Liga Campionilor de la anul,bineinteles dak nu vine unul mai praf ca Hagi.eu cred ca o sa ramana secundul actual pana in iarna ,iar din iarna sa vina iar Olaroiu,ceea ce nemultumeste iar pe majoritatea.Poate vine iar Oleg Protasov.Ar fi un plus pentru Steaua iar Steaua ar redevenii competitionala cu inca cateva transferuri reusite.

CaTaLiNsm StElIsTu20.09.2007 14:29
Postez fff rar.... dar acum nu ma pot abtine. Si ceea ce vreau eu sa reamintesc, este exclusiv pentru cei ce il contesta pe Hagi. Sa reamintesc defapt de un protest al celor 2 peluze la meciul de la Craiova cu Argesul si de pe giulesti...... Nu stiu cat de solidari au fost cei ce posteaza pe aici cu acel protest, nu stiu nici macar daca s-a inteles motivul acelui protest. Pe scurt: a fost o atentionare fata de comportamentul majoritatii jucatorilor si echipei tehnice pe teren, pe terenul de antrenament si atitudinea pe care intelegeau ei sa o adopte fata de suporteri. S-a spus atunci ca nu pun suflet, ca nu apara culorile cu mandrie, ca sunt mercenari....... Deci, in urma cu ceva timp, ne doream la echipa stelisti adevarati. Acum ii avem. pentru ca daca nici Hagi sau Ad. Ilie nu sunt stelisti..... poate o fi carpa aia....pardon, Argaseala.

Nici mie nu imi place cum joaca echipa acum. dar asta nu inseamna ca numele si mai ales renumele lui Hagi trebuie terfelit. Si sa va mai spun ceva: pentru cei din peluze nu conteaza si nu va conta niciodata daca Lovin da o sesiune de autografe de 30 min in loc de 10... sau ca Dica accepta sa faca poze cu toata familia unuia..... pentru noi conteaza ca la sfarsitul meciului sa vadem tricoul ud pe jucatori.... sa simtim ca au dat totul pentru culori.....sa existe certitudinea ca merita sa imbrace acel tricou.

Nu stiu ce scala de valori si ce grade de comparatie folosesc cei ce posteaza pe aici.... dar Hagi e undeva, acolo sus si nu poate fi atins nici macar de murdaria unora ce posteaza pe aici...dramite de murdariile oierului.........

Se vede omul pe care"i-l duce capul"si restul care au"intelepciunea" lui Jiji...Baiatule ai spus totul prin acest post si te felicit!Nu-i iau apararea liu Gica,D-ne feri',dar vreau sa spun ca poti critica un om intr-o nota mai frumoasa si nu a-l improsca cu noroi ca asa ne vine noua si + de asta nu ii inteleg pe cei care vad situatia ca si"boul"dor dintr-o directie fixa,nu tin cont de circumstante,de nimic....ei doar vad ca jocul nu merge ca Steaua nu castiga si asta reprezinta"analiza"lor asupra celor care se intampla.Rusine pentru ceea ce i sa facut lui Gica si mai mare rusine celor care nu au facut nimic in viata lor si arunca cu noroi in cei care prin munca au ajuns"cineva".

dax4720.09.2007 14:37

S-a sfarsit inca un capitol din "Apusul Stelei !". Oare cate vor mai urma ?

mateo20.09.2007 14:46

bai baietilor ar trebui sa vedem adevaratii vinovati pentru meciurile slabe, sa il lasam pe Jiji sa stea linistit, jucatorii sunt problema ca nu isi dau sufletul pe teren, dupa ce au luat al doilea gol era foarte greu chiar dificil sa mai tina o minge...de ce noi romanii tre sa fim intotdeauna cei care lasa capu` jos sau cei care intorc si celalat obaz??? nu mai suntem pe vremea lu` Cuza...tre` sa ne ridicam, sa ne depasim conditia...vrem CL, vrem UEFA, vrem milioane de euro...pe ce??? pe ochi fumosi?? pe amintiri?? luati exemplu de la LAZIO..condusa cu 1-0....atacau in valuri...dupa ce au luat conducerea tot ei atacau...cea mai buna aparare e atacu`....vrem CL cu Zaharia (ultimele 3 sezoane a jucat la matineu...si tot acolo a ramas)...vream mijloc cu Ovidu P si Lovin (nimeni nu-i vrea...nici pe gratis nu-i ia nimeni)...vrem atac cu Victoras Iacob si Badea, baietii astia au uitat sa joace fotball..cred ca isi amintesc doar cum e la policlinica...si exemplele ar putea continua...Vrei victorie in CL si joci cu doi inchizatori si nici un mijlocas la constructie veritabil..vrei gol si joci cu un varf care are doar 10 min jucate in 6 meciuri...

Nu pot sa cred ca a facut atatea greseli!!!..ca fotbalist, ca om e MARE, poate prea MARE pentru noi..dar ca antrenor...e MIC..mult prea MIC pentru Steaua, pentru ambitiile noastre...

Sa-si ia o echipa din B, sa o aduca in A, sa ia titlu cu ea si apoi sa ridice pretentii de antrenor...

Dar, pentru ca de fiecare data exista un dar, mai e timp...suntem la inceput de campionat si la inceput de CL...putem sa trecem peste Slavia in clasament...putem sa mergem chiar si mai departe de grupe...putem sa luam si campionatu`..totu` e sa VREM..si eu sper ca VREM sa devenim iara un nume care sa fie rostit cu frica...

cu Steaua PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA....

SuperSteaua20.09.2007 14:52

Inca sunt moderatori pe forum, cand nu vor mai fi tu vei fi contactat sa ajuti, vad ca te pricepi, pana atunci stai in banca ta

Poate vom intarzia cu corecturile, dar sigur vom corecta TOT

Si unde sunt moderatorii cand unul dintre voi JIGNESTE utilizatorii forumului? Sau pentru voi nu se aplica aceleasi reguli?

Dragoshel20.09.2007 14:55

@ SuperSteaua, daca ai gasit ceva in neregula cu mine, sau te simti jignit, intra in sectiunea propuneri/sugestii/reclamatii si dezbatem problema, altfel strici bunatate de topic

roby_spartacus20.09.2007 16:52

CINE VREA BILETE LA

Steaua -Arsenal 100 LEI

Steaua-Sevilla 70 LEI

Io am abonament si o sa-mi iau la PRAGA ... care e 40 lei... si daca vrea cineva bilete sa ma anunte merge cu mine si luam ..!!!!!pe ABONAMENTUL meu ca vreau si io si nam 210:(

bubylycy20.09.2007 17:11

O sa fim codasa grupei anul asta in cl ....d ce mai cont pentru Gigi fas.. de.. cum vreti voi sai spuneti..

pentru el banu sa iasa..

zice ca a investit in fotbalisti.. da faza e ca nu se vede.. nimik.. nui place golanski si nu mai stiu care.. sal bage pe ov Petre si Lovin.. si care mai are el la inima ca sigur.. pierdem..

mai trebuie sa nui placa si zapata si e dus draq cu totu omu asta dak e om...

stefanino20.09.2007 17:21

naspa ce se intampla la Steaua,dar sa fim seriosi ca nici Hagi nu este mare scula de antrenor...!mi ar place sa nu vina nici Oli ca sa nu ai iasa treaba lu Jiji....! oricum de cand cu scandalurile aste la Steaua am inceput sa nu ma mai duc la meciuri si acum chiar ca nu o sa ma mai duc deloc....!!!asta e cum sant eu mai sant si alti.....:)) sper sa nu mai vina nimeni pe stadion pana la unrma...!!

kl@wdiu20.09.2007 17:38

e bn ca Hagi a plekat aqm de la Steaua...oricum...ca jucator am tot respectul dar ca antrenor....nu imi place...Steaua este intr-un moment prost si ar trebui sa vina cnv bun pe postul de antrenor ...cel mai bn...chiar dak nu cred ca se va intoarce Oleg Protasov...

Steaua_bd20.09.2007 17:48

eu miam luat ban pentru ca il injuram pe unu care nush ce a zis de Hagi,dar mizeriile astea care il injura pe Hagi de ce bu iau ban

Dragoshel20.09.2007 17:50

ati mutat cearta aici?? uita-te in topicul avertismente si vei vedea ca cei care s-au certat au fost banati.

danimarcu20.09.2007 17:59
Hagi a avut ocazia in aceasta seara sa dovedeasca ca are coloana vertebrala,dar nu a facut-o,a ales sa faca dupa cum i-a dictat stapanul lui,sparand ca in acest fel nu va fi dat afara...

Rusine Gica,am crezut in tine...

Totusi,Gica si-a dat demisia,dupa ce a pierdut pe mana lui Jiji...

Deci,imi retrag cuvintele spuse aseara la cald...

Felicitari Gica,ai facut ceea ce trebuia!

Vei ramane mereu in inimile noastre!

UltrasInter20.09.2007 18:26

Hagi Hagi Hagi Hagi Hagi Hagi Hagi Hagi Hagi Hagi !!

S T E A U A ... a ajuns s t e a u a... a ajuns.. jucaria lu` Becali... pacat... mi`a placut ce a zis Hagi, yo unu... o sa`l sustin mereu... chiar dak va reusi sa ajunga un antrenor mare.. chiar dak nu... ii voi striga mereu numele... pana la urma.. ne`a aratat cn e.. bv`o lui... Forza Hagi !! merda Gigi... mare pacat.. dar, Steaua asta... s-a km stricat... :D o sa ajungem de rasu` lumii... si pacat.. ca ciobanu a reusit sa cumpere si suporterii... :D asta e.. :(

GabyStelistaLP20.09.2007 19:16

pfoai mi tare teama ca sa nu patzeasca Steaua cv rau cum ar fi o cearta mare sau o decadere in joc ca va ajunge sa ne bata si dacia mioveni. Doamne ajuta-ne sa fie doar vorbe nu si fapte ce-am zis.

fularsteaua2 fularsteau2 Pupici pentru stelisti.

simpatizantsteaua20.09.2007 19:33
CAPS, CAPS, CAPS.
love4steaua20.09.2007 20:04

Becali FUTUTI ***** MATI....esti un rahat de om,te urasc bagami-as **** in MM.. baaaaaaaa.....iubiti Steaua,hai mha...toti,sa nu mai mergem la meciuri,fara suporteri numai poate fii echipa,poate scapam de analfabetu asta....hai sa facem ceva,o mica bomba prin pipera!hai sa-l dam jos pe inaptu asta.....auzi...vrea sa fie si presedinte,fututi ***** mati mama!!!!!! :angry::angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

fansteaua4620.09.2007 22:11

De ce sunteti rai?

Atit am putut ...de unde mai mult?

-Banel? La cit a umblat prin teren ar fi bun de postas. Pensiile ar fi aduse la timp si ar bucura mai multa lume

-Lovin? Nu poate saracul baiat sa loveasca mingea altfel decat cu latul indiferent din ce directie ar veni . In rest (asa ca pentru el) "stie"

-Cristocea ? Croitoru ? Surdu ? ... sa fim seriosi...

-Petre Marin : In afara de faulturi nesanctionate...... joc la nivelul staturii sale

-Iacob! imbucurator faptul ca a revenit pe gazon... fara el fotballul e trist

-Badoi se cunoaste ca e nou in echipa nu prea-i stie pe ai nostri ... il cauta din ochi pe Buga ..... pe Maldarasanu .....

-Ov.Petre ! discret ca intodeauna....prea discret as zice...mult prea discret....

-Goian … cu noroc ca intotdeauna... cel mai bun de pe teren

-Rada… a miscat ceva-ceva ... se cunoaste ca nu e inca stelist 100% dar daca ar fi fost Radoi era altceva

Cam astia ar fi……..Aoleu am uitat …….Dica …a jucat aseara?

cbc7021.09.2007 03:05

Hagi nu are minte. Cum poate sa zica ca echipa a avut un meci bun cand pur si simplu nu a fos un sut pe poarta in afara golului. Adica daca cehii nu aveau portar tot am fi pierdut cu 2-1. Bine ca a plecat. O fi fost el bun fotbalist, dar caracter si minte nu are si se vede print declaratiile care le face.

MANU21.09.2007 13:56
e bn ca Hagi a plekat aqm de la Steaua...oricum...ca jucator am tot respectul dar ca antrenor....nu imi place...Steaua este intr-un moment prost si ar trebui sa vina cnv bun pe postul de antrenor ...cel mai bn...chiar dak nu cred ca se va intoarce Oleg Protasov...

Oameni buni mie mi-a placut foarte mult cum i-a antrenat Hagii pe stelisti!!!!Au jucat cum au putut...au dat tot ce au putut...dar nu mi-a placut cu a reactionat Gigi Becalii....

dax4721.09.2007 17:05

Prea tare : cica becalul i-a zis lui Pedrazzini ca daca bate pe Arsenal ramane la Steaua !

Demential ! Doar Protasov s-ar fi gandit ca poate bate pe Arsenal cu Steaua. Eu zic ca luam minim 4 goluri si ca nu dam vreunul.

«1141516»