Cehii au un joc dupa parerea mea primitiv cu care au reusit sa ne invinga pe noi si pe Ajax: cativa baieti inalti , cativa puternici, mai multi cu viteza si toti cu daruire.
Frate numarul 14 de la ei a driblat cat au driblat toti pseudo fotbalistii admirati de "yo" in toate meciurile jucate de Steaua pana acum.
Stateam si ma uitam cum se chinuie Steaua sa treaca de mijlocul terenului, cum se chinuia Dica sa joace o pasa cu cineva din echipa lui, si mi venea sa rup tot ce era prin jurul meu.
Pseudostelisti treziti va din becalizare, cel caruia ii atribuiti niste merite acolo la declinul Stelei ne calca in picioare in fiecare secunda, pateaza tot ce inseamna stelism, loveste in simbolurile ros albastre nonstop, l a facut ou si cu otet pe Boloni dar nimeni nu a reactionat, dehhh, eram buni atunci, l a terminat pe Hagi care din prea multa dragoste petru Steaua a ramas (sunte de acord ca a dezamagit pana acum) dar nu trebuie sa ne distrugem simbolurile fratilor, l a umilit si l mai improsca asa ca de control pe Dica defiecare data cand se trezeste dintr un vis in care era aclamat de toti si considerat cel mai mare cunoscator de fotbal din lume, si ex pot continua.
Ati uitat cand a declarat ca el e cel mai bun cunoscator al valorii atacantilor chiar si decat Hagi si un fost atacant de super clasa, Adrian Ilie, ati uitat ca i a dat cu piciorul lui Beluci (nu stiu cum se scrie corect) numai dupa ce cunostintele sale i au permis numai dupa cinci minute sa l declare un jucator slab, a ti uitat ca i a desfiintat pe Thereau, pe Elton, pe Bostina, pe Neaga inainte sa fie izgonit, si se inconjoara si la Steaua ca in viata de zi cu zi de carpe umane, care dau din coada cand el trage cate un vant??????????
Hagi are vina lui dar din pacate nu putem spune cu mana pe inima Hagi e zero ca antrenor; Hagi l a vrut pe Bostina care e mai bun de o suta de ori decat Cristocea fara vlaga (la fel a jucat si in meciul de la Kiev dar atunci am castigat si nimeni nu a zis nic), eu unul stau si ma intreb de ce tocmai in meciul cu Bostina in teren Steaua a facut cel mai bun joc al ei de cand Hagi e la Steaua, cel mai apropiat joc de ce si dorea Hagi, viteza, pase din prima, un joc care in prima etapa a amintit si ne a dat sperante ca o sa ne revedem Steaua de altadata.
Stie cineva ca a fost decizia lui Hagi sa l dea pe Ochirosii la Buzau, echipa la care jijiotul si a permis sa dea indicatii tactice??????
Asta isi bate joc de Steaua in ultimul hal si noi ce facem, ii facem jocul, dam singuri in propriile valori si simboluri ros albastre!!!! Cum spunea si Van, una e critica si alta aruncarea cu laturi!!!!
Suntem jalnici!!!!!!!!!! Ne meritam soarta!!!!!!!