Nu e Hagi un antrenor exceptional, dar vina NU E LA EL!! Nu inteleg ce sariti asa la gatul lui cat timp Gigi taie si spanzura p-acolo. Ca sa revenim putin. Unde s-a rupt complet filmul? Dupa meciul cu CFR. Eu consider ca am jucat bine in acel meci, date fiind circumstantele, insa Gigi a iesit la atac. De atunci Steaua nu mai are rezultate. Inainte chiar daca nu incanta jocul, macar aveam rezultate.
Ce nu intelegi iar unii dintre voi, este faptul ca fotbalul nu e ca in filme, cand iei un terminat de pe strada "il antrenezi" si in scurt timp devine campion mondial(indiferent de domeniu).
Ce vina are Hagi daca jucatorii nu sunt in stare sa lege niste pase? Ca sa fac o paralela nu chiar reusita, in electronica exista un dispozitiv numit cirucit de intarziere. La Steaua avem 2 si uneori chiar 3. Cele 2 circuite de intarziere evidente sunt Lovin si Ov Petre. Al 3 lea apare prin rocada, uneori Dica, uneori alt jucator. Nu neg valoarea lui Dica, dar e evident ca e departe de forma de anul trecut.
Si ca sa revin la Gigi, de ce face presiuni sa iasa Golanski? A dezamagit in vreun meci? Nu cred ca pe partea dreapta un cuplu, Banel - Badoi e reusit pentru ca de multe ori ramanem descoperiti, chiar daca faza de atac e preponderent axata pe partea aia. Aseara cred ca 99% din faze p-acolo s-au jucat, din pacate, insa si golul 2 tot de acolo a venit. Croitoru nu a jucat niciodata de cand e la Steaua. Fara doar si poate. Cristocea nu mai joaca de mult, dar Gigi il da pe Ochirosii... Iacob 3/4 din timp e accidentat si in restul de 1/4 da 1 gol la 5 meciuri, dar Gigi il vinde pe Thereau... Nu exista jucator la Steaua care sa aiba o acuratete a pasei cum avea Elton, dar Gigi il vinde si p-asta... In atac il aduce pe Surdu care pare speriat de bombe si pe Neaga caruia nu i-a priit excursia in Asia..
Ca sa fac un rezumat: antrenorul de la echipa mare nu te invata cum sa dai pase, eventual unde sa le dai.. Antrenorul de la echipa mare nu te invata cum sa sutezi la poarta ci eventual cand sa sutezi la poarta.. Mai mult de atat, fazele fixe sunt intens exersate la orice antrenament, iar astea merg. De ce nu merge actiunile de atac? pentru ca daca mingea ajunge la Lovin sau Ov Petre, in cazul in care nu este pierduta imediat, e pasata inapoi... De nu se joaca banda stanga? pentru ca toti sunt iesiti din forma sau fara valoare.. De ce sunt ametiti jucatorii? pentru ca traiesc in mijlocul uni scandal, chit ca ei zic ca nu-i afecteaza..De ce nu sunt eu suparat? pentru ca stiam ca nu avem la momentul asta nicio sansa la "masa bogatilor".
In speranta de mai bine, Forza Steaua!