FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Slavia Praga - Steaua 2 - 1

«1111213141516»
AcMilan1420.09.2007 00:03

pai amice... vezi si tu cati din lotul Stelei joaca la echipa nationala... fie a Romaniei,a poloniei sau columbiei.Terminati rau,nu? Nu zic ca toti din lot au valoare de Steaua dar cu un antrenor bun si a2a echipa daca o trimiteam facea mai mult la praga.

Tu iti dai seama ca peste 2 saptamani vine arsenal la Bucuresti si la cum jucam noi acuma,ne desfiinteaza aia!?

Este interzisa citarea in intregime a postului anterior. Citeste regulamentul.

bogdan20.09.2007 00:17
....... ....arsenal la Bucuresti si la cum jucam noi acuma,ne desfiinteaza aia!?

Pai cam asa este. Daca nu ai echipa. Elton era micut si nu facea fata la interventii mai tari, dar agilitatea si stiinta cu balonul se vedea. Putea scoate in drumul spre careul advers 2,3 jucatori. Cand o sa avem asa jucatori (dar mai inalti :biggrin: ) putem spune ca Steaua are echipa si atunci este suficient si unul doar ca Victoras, chiar daca este greoi, macar sa fie acolo sa o bage in ate.

Pentru meciul cu Arsenal...ma ingrozesc. Este ca si cum s-ar ciocni un tanc cu un trabant. Jucatorii Arsenalului masivi si puternici, cred ca pe ai nostri o sa-i vedem numai pe jos,........... de unde sa mai si joace mingia.

CaTaLiNsm StElIsTu20.09.2007 03:06

Nu vreau sa creez polemici si nici sa tin partea nimanui,dar din punctul meu de vedere "Bogdan"are perfecta dreptate.si anume....la un astfel de nivel trebuie sa vorbesti deja de tactica,scheme de joc si alte chestii de genul,nu sa-l iei pe Nicolita(dau doar un exp)sa-l inveti sa conduca mingea,sa dea o centrare precisa(nu la intamplare)sau sa dea o pasa verticala.Aici e vb de modul fiecaruia de a pricepe ceea ce i se spune,iar cand nu ai valoare nu faci decat sa blochezi acel sistem care incearca a fi pus pe picioare(gen Ov Petre,Lovi,Nicolita)iar atunci cand ceva se "scurtcircuiteaza"in joc e normal ca totul sa arate altfel decat ar trebui.Deci sa ne fie clar odata pentru totdeauna,desi o repet si eu a1000-a oara,nu avem mijloc!!!!iar in fotbal acest"mijloc"este"creierul"intregii echipe,e cel mai important punct de pe teren fara doar si poate si cei care au jucat fotbal la un nivel cat de cat o stiu prea bine.Dar aceste "motive"binenteles ca nu-l exonereaza pe Gika de vina,iar principala lui vina e aceea ca nu stie sa se faca inteles si nici de cum aceea ca nu stie sau ca nu poate,pentru ca sa nu-mi spuna cineva mie ca el nu are acea"ideea"de joc,problema lui este strict"dascaleasca".Sufar mult ca am pierdut acest joc dar eu inca mai cred in sansa noastra si in fortzele lui Gica!Forza Steaua!MEREU SUPERIORI!!!

ANTONIO ZINNI20.09.2007 03:12

Echipele din Romania au o problema de mentalitate. Steau se deosebeste de echipe din grupa ei prin urmatoarele aspecte : - patronul care interfera in alcatuirea echipei.

- determinare insufiicienta a jucatorilor.

relatia patron - antrenor - jucator (patronul avand jucatori preferati, cei care sunt in afara gratiilor patronului nu vor da randament deoarece factorul psihic isi spune cuvantul)

- dar ceea ce lipseste cel mai tare este mentalitatea de invingator. Incercati sa va puneti in pielea unui jucator de la Arsenal cu 5 minute inainte de intrarea pe gazon la meciul cu Sevilla si veti vedea despre ce vorbesc.

In incheiere va invit sa vizionati meciurile din aceasta seara si sa tineti pumnii echipelor romanesti. Multumesc

endorama20.09.2007 04:21

rau am ajuns...... mai bine pierdeam cu 5-0 ca macar atunci poate scapam de nulitatea asta de antrenor numita Hagi. asa, am ajuns sa comparam meciul asta cu mizeriile de meciuri cu care ne-a obisnuit Steaua in ultima vreme si sa declaram ca am jucat chiar bine....

si apropos, as vrea acum sa-i aud ce zic pe toti cei care il declarau pe Hagi ca fiind 'ultimul bastion al stelismului impotriva becalismului' dupa "coincindenta" data de faptul ca Golanski a fost scos din echipa exact cand Becali a vrut asta....

Kappon20.09.2007 04:51

Iata ce prostii putem citi. Slavia este o echipa modesta. Cu ce ne ajuta pe noi sa categorisim pe Salvia drept o echipa modesta ?!

Atacul unora impotriva lui Dica este complet lipsit de sens. Dica a jucat binisor, iar fara el Steaua devine o echipa oarecare.

Gica Hagi si fanfaronul Gigi au fost complet lipsiti de inspiratie si realism. Introducerea lui Surdu si Croitoru a fost catastrofica. Amandoi au fost niste tunuri ratacite pe campul de lupta.

Ceea ce Hagi nu a vrut sa vada a fost evolutia foarte slaba a lui Victoras Iacob. De la el s-a nascut cumva si primul gol ceh. A facut o gafa majora in careul Slaviei,in loc sa paseze lui Banel care astepta in apropierea sa, s-a apucat sa traga un sut bezemtic complet lipsit de orice sansa. Apoi pe contra-atac am furat-o. Sa mai amintesc ca Iacob a cam gresit toate pasele si a fost un virf tocit si complet absent.

Deci Vali Badea trebuia sa intre primul iar Hagi trebuia sa lase mijlocul asa cum a fost pentru ca facea fatza mijlocului Slaviei.

Cele 12 puncte a lui Gigi s-ar putea sa insemne 1 sau 0.

helen20.09.2007 05:34

offff :sad2:

Forza Steluta!!!!

David_Copperfield20.09.2007 05:37
Echipele din Romania au o problema de mentalitate. Steau se deosebeste de echipe din grupa ei prin urmatoarele aspecte : - patronul care interfera in alcatuirea echipei.

- determinare insufiicienta a jucatorilor.

relatia patron - antrenor - jucator (patronul avand jucatori preferati, cei care sunt in afara gratiilor patronului nu vor da randament deoarece factorul psihic isi spune cuvantul)

- dar ceea ce lipseste cel mai tare este mentalitatea de invingator. Incercati sa va puneti in pielea unui jucator de la Arsenal cu 5 minute inainte de intrarea pe gazon la meciul cu Sevilla si veti vedea despre ce vorbesc.

In incheiere va invit sa vizionati meciurile din aceasta seara si sa tineti pumnii echipelor romanesti. Multumesc

Ai perfecta dreptate Walter. Si ca patronul se interfereaza in atributiile antrenorului, si ca etc, etc...

In privinta mentalitatii sa nu uitam cine o antreneaza pe Arsenal (Arsene Wenger, caruia dupa 11 ani la Arsenal i s-a prelungit contractul cu inca 3 ani si care a primit primit mana libera in a-si implementa planurile pentru ca Arsenal sa redevina o echipa de succes) si cine pe Steaua (un antrenor care inca invata arta de a antrena, care lucreaza in tensiune la gandul ca poate fi dat afara de un patron paranoic, etc, etc.).

Apoi draga Walter, Arsenalul este un club cu o cifra de afaceri care depaseste 200 de milioane de euro. Nu poate fi comparata cu un club (Steaua) a carui cifra de afaceri nu atinge nici macar 20 de milioane euro.

Mai e vorba si de o cultura a fotbalului pe care englezii o au din plin si de multe altele.

In ce priveste invitatia ta de a sustine celelalte echipe romanesti care vor disputa azi meciuri in Cupa UEFA, intentia ta e frumoasa, dar scuza-ne, intre noi si ele exista o permanenta disputa. Cum sa uram succes si sa tinem pumnii dusmanilor nostri? Chiar daca tu esti antrenorul uneia dintre ele... :biggrin:

stelea20.09.2007 05:38

Bravo ,Goe ,Rada si Rufai !!! Fara ei , eram mai sifonati . Rusinea urmeaza :...Lovin,O.Petre,P.Marin,Carstocea,Surdu,Croitoru , voua va pasa de fotbal ?? Dar de jucat o turca ,va incumetati ??

alexmija2120.09.2007 05:40
Priviti ce a ajuns Steaua! mi-e rusine. Sa nu fi in stare sa ataci poarta decat din cornere...vai de capul nostru. si Hagi asta....este varza

si ce ma macar am dat gol,daca zici ca Hagi este varza dute si antreneaza tu. forzateaua

drucker20.09.2007 06:09

asa se intampla cand antrenorul face compromisuri si merge pe mana unui amator/cioban...Hagi trebuia

sa isi asume riscul si sa faca echipa cum credea el....nu il inteleg de ce accepta umilinta asta ca doar nu sta pentru bani la Steaua...jucatori slabi...ar trebui sa le fie rusine atacantilor si mijlocasilor de la Steaua ca a ajuns un fundas sa dea goluri si sa joace in atac pe final de joc....urat..asta e....FORZZA Steaua

endorama20.09.2007 06:16

am vazut acuma pe sport.ro declaratia lui Hagi de la sfarsitul meciului si m-am enervat si mai rau..... taranul asta incompetent nu doar ca n-are nici o treaba cu antrenoratul dar mai are si tupeul sa ne zica in fata ca am jucat bine intr-un meci in care dupa cum zicea cineva, am ajuns sa luam gol pe contraatac fara sa atacam deloc....

Design20.09.2007 06:26

Hagi LASA-NE!!!! NU ESTI BUN DE NIK...!! fularsteau2

pui de dac 11220.09.2007 06:39

In ritmul asta, nici dupa ce o sa retrogradam nu o sa recunoasca Hagi ca nu jucam nimik. sa-l trezeasca cineva la realitate pe Hagi, chiar nu vede ca suntem dezastru??

macar de ar fi avut putina mandrie si facea el echipa , nu oieru

Stelisimul20.09.2007 06:57

Hagi, te rog PLEACAA!!! Ne ducem de rapa.. pierdem campionat, pierdem tot.. nu ai veleitati de antrenor, asta este. Ai fost doar un f bun jucator!

sunchaser20.09.2007 06:57
e de preferat un cuplu Hagi-Jiji deoarece Hagi il tempereaza mult p Jiji

Hai ca m-ai facut sa rad... unde il tempereaza Hagi pe oier ? de la meciu cu Cluj urla in presa ca-l da afara , ca sa bage jucatorii care ii vrea el, ca el stie cel mai bine. asta e om temperat ? voi nu stiti ce vorbiti . Problema e ca in momentul de fata Hagi , dupa ce ca nu are nici o treaba cu antrenoratul, mai e si sclavul oierului.

Observ pareri destule ca am jucat bine; unde am jucar bine fratilor ca n-am avut o ocazie, si aia din 2 faze ne-au dat 2 goluri. Jucam prost, prost rau, nu avem ocazii de 6-7 meciuri, dam numai goluri din faze fixe( ar trebuie sa ii pupam capul lu Goe) s-a dus si norocul ala din primele etape, cand dintr-un bulan de la 30m dadeam gol.

Multi dintre jucatori au demonstrat anii trecuti ca au valoare si ca pot juca la Steaua si in ch league. Un singur om n-a demonstrat absolut nimik in intreaga lui cariera de antrenor - Hagi

DanStan20.09.2007 07:08
si ce ma macar am dat gol,daca zici ca Hagi este varza dute si antreneaza tu

Aha, de-aia nu-i Hagi varza, ca nu oricine are licenta de antrenor. Hai ca m-am saturat de sustinerea asta oarba a unui incompetent doar pe motiv ca Jiji face spume la adresa lui (asta daca n-o fi la vrajeala). Hai, nu-l sustinem si pe preparatoru' ala fizic data afara in primavara ? Ca si ala e victima lu' Jiji ....

pif_bull20.09.2007 07:15

:biggrin: Oare va veni Mourinho la Steaua???? :biggrin: fularsteau2

Cipper20.09.2007 07:16

Nu e Hagi un antrenor exceptional, dar vina NU E LA EL!! Nu inteleg ce sariti asa la gatul lui cat timp Gigi taie si spanzura p-acolo. Ca sa revenim putin. Unde s-a rupt complet filmul? Dupa meciul cu CFR. Eu consider ca am jucat bine in acel meci, date fiind circumstantele, insa Gigi a iesit la atac. De atunci Steaua nu mai are rezultate. Inainte chiar daca nu incanta jocul, macar aveam rezultate.

Ce nu intelegi iar unii dintre voi, este faptul ca fotbalul nu e ca in filme, cand iei un terminat de pe strada "il antrenezi" si in scurt timp devine campion mondial(indiferent de domeniu).

Ce vina are Hagi daca jucatorii nu sunt in stare sa lege niste pase? Ca sa fac o paralela nu chiar reusita, in electronica exista un dispozitiv numit cirucit de intarziere. La Steaua avem 2 si uneori chiar 3. Cele 2 circuite de intarziere evidente sunt Lovin si Ov Petre. Al 3 lea apare prin rocada, uneori Dica, uneori alt jucator. Nu neg valoarea lui Dica, dar e evident ca e departe de forma de anul trecut.

Si ca sa revin la Gigi, de ce face presiuni sa iasa Golanski? A dezamagit in vreun meci? Nu cred ca pe partea dreapta un cuplu, Banel - Badoi e reusit pentru ca de multe ori ramanem descoperiti, chiar daca faza de atac e preponderent axata pe partea aia. Aseara cred ca 99% din faze p-acolo s-au jucat, din pacate, insa si golul 2 tot de acolo a venit. Croitoru nu a jucat niciodata de cand e la Steaua. Fara doar si poate. Cristocea nu mai joaca de mult, dar Gigi il da pe Ochirosii... Iacob 3/4 din timp e accidentat si in restul de 1/4 da 1 gol la 5 meciuri, dar Gigi il vinde pe Thereau... Nu exista jucator la Steaua care sa aiba o acuratete a pasei cum avea Elton, dar Gigi il vinde si p-asta... In atac il aduce pe Surdu care pare speriat de bombe si pe Neaga caruia nu i-a priit excursia in Asia..

Ca sa fac un rezumat: antrenorul de la echipa mare nu te invata cum sa dai pase, eventual unde sa le dai.. Antrenorul de la echipa mare nu te invata cum sa sutezi la poarta ci eventual cand sa sutezi la poarta.. Mai mult de atat, fazele fixe sunt intens exersate la orice antrenament, iar astea merg. De ce nu merge actiunile de atac? pentru ca daca mingea ajunge la Lovin sau Ov Petre, in cazul in care nu este pierduta imediat, e pasata inapoi... De nu se joaca banda stanga? pentru ca toti sunt iesiti din forma sau fara valoare.. De ce sunt ametiti jucatorii? pentru ca traiesc in mijlocul uni scandal, chit ca ei zic ca nu-i afecteaza..De ce nu sunt eu suparat? pentru ca stiam ca nu avem la momentul asta nicio sansa la "masa bogatilor".

In speranta de mai bine, Forza Steaua!

Cea_Mai_Dragutza_Stelista20.09.2007 07:17

Ii felicit pe Banel,Goian,Zapata si Iacob,ei chiar au aratat ca isi doresc sa castige.In schimb,dupa parerea mea Ovidiu Petre si Lovin nu au ce cauta la Steaua,sunt praf!!!Cat despre Hagi,eu am spus de cand a venit la Steaua ca el nu e antrenor,ci doar o amintire a unui bun fotbalist....si ma uimeste faptul ca se lasa injosit de cioban,il credeam mai demn,nu inteleg de ce nu pleaca.

Sper sa facem o figura mai frumoasa la noi,am incredere in echipa!Forzza Steaua!

ser2220.09.2007 07:17
ma cum????am plans ,nu mi-a venit sa cred,ce faci Hagi???CE FACI OIERULE???CE FACI???DE CE BA??? DE CE??????BA Gigi TU TREBUIE SA FII INTERNAT LA UN SPITAL DE NEBUNI!!!!!!IA IN **** MATII UN ANTRENOR STRAIN,PSIHOLOG,NU CA Hagi,SE ENERVEAZA DIN MIN 2,ADU-L IN GATU MATII P CAPELLO DA-I O GRAMADA D BANI,ca AI,SI ADU-L LA Steaua SA NE ANTRENEZE!!!!!!!!!!NENOROCITULE!!!!!!DISTRUGI Steaua!!!!!!!!!!!!

acum mai nou si domnu jose mouriniho nu ar zice un "nu" venirii in ghence

ca lui ii plac asa patroni de al de giginio

SuperSteaua20.09.2007 07:23

+10 warn lui maldini_steaua pentru atitudini jignitoare la adresa utilizatorilor forumului:

"@zloty sunt prea nervos sa ma cert cu unu ca tine"

"Luati-va toti de mana cu Hagi si antrenati ce echipa vreti voi"

Sunt curios ce parere are George.

Inca sunt moderatori pe forum, cand nu vor mai fi tu vei fi contactat sa ajuti, vad ca te pricepi, pana atunci stai in banca ta

Poate vom intarzia cu corecturile, dar sigur vom corecta TOT

DanStan20.09.2007 07:35
Ce nu intelegi iar unii dintre voi, este faptul ca fotbalul nu e ca in filme, cand iei un terminat de pe strada "il antrenezi" si in scurt timp devine campion mondial(indiferent de domeniu).

Ce vina are Hagi daca jucatorii nu sunt in stare sa lege niste pase?

Chiar asa ?

Atunci cum au fost obtinute performantele europene in ultimii 3 ani ? Juca Ronaldinho la Steaua si nu m-am prins eu ? Badea ce era cand a ajuns la Steaua ? Iacob ce era ? Thereau ce era ? Dar Goian ?

Astia presupun ca erau mari vedete internationale. Pe Goian l-am luat de la Barcelona, presupun ... d'aia a stat pe bara o juma de campionat ... a fost nevoie de un bagator de seama ca Protasov ca sa-l scoata la lumina. Si ar mai fi exemple.

Io ma intreb foarte serios de ce e atat de stresanta meseria de antrenor. Ca vad ca singurele atributii ale unui antrenor ar fi sa hotarasca ce jucatori trimite in teren si sa exerseze fazele fixe. Eventual si sa ceara cat mai multi jucatori de valoare. De restul presupun ca trebuie sa se ocupe jucatorii ...

flo220320.09.2007 07:40

pe mine ma uimesc declaratiile lor, zici ca s-au molipsit toti de la Gigi.

asa de greu o fi sa recunosti ca ai jucat sub orice critica? de Hagi ce sa mai zic?

auzi, zice ca-i cel mai bun meci de cand este el la Steaua !!!!! halal viitor :mellow:

sunchaser20.09.2007 07:46

auzi declaratie la oier: "Putem sa batem pe Arsenal si Sevilla" . clar :)) . Asta si mai si de la Ad Ilie: "Daca jucam asa trecem de grupe" .si acum cea mai tare :"A fost un meci foarte bun, mai puțin ultimele 15 minute, cînd a existat multã Dorințã, dar mai puținã gîndire" , ghiciti cine . Intr-adevar prima repriza am jucat ceva ceva , dar ultimele 45 minute am fost ZERO

«1111213141516»