FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Slavia Praga - Steaua 2 - 1

«1101112131416»
DanStan19.09.2007 22:50

In ce hal am ajuns ... sa dam in jucatori pentru a-l proteja pe Hagi. L-am fi protejat asa si pe un alt antrenor ? Sunt sigur ca nu. Dar Hagi e un antrenor mediocru. Si atunci de ce e protejat ? Pentru ca a fost in conflict cu oieru' ? Si de unde stiu eu ca oieru' nu o face intentionat tocmai pentru a-l scoate pe incompetentul Hagi basma curata ? Altfel cum se explica faptul ca Hagi SE EXECUTA atunci cand oieru' ii cere ceva ?

papillon19.09.2007 22:52
Orice antrenor ar veni la Steaua, nu poate face mai mult cu acesti jucatori.

de acord ca jucatorii nu sunt de top, dar eu nu pot sa-l uit pe Oleg...ala ce jucatori avea?

bogdan19.09.2007 22:53

Sincer, eu chiar am incredre in Hagi, si oricati ma-ti contrazice, Hagi are mai multa stofa ca Olaroiu. Pacat ca se baga ciobanul. Ma uitam la pasele pe care le dadeau jucatorii nostri. Incete si previzibile. Nu stiu sa dribleze, nu stiu sa se demarcheze. Ce poti face cu jucatori slab in teren? Sau poate unora le place cum jucam cu Olaroiu, mai aveam putin si il intreceam la "autobaze" pe Cartu. Sa fim seriosi.

In ce hal am ajuns ... sa dam in jucatori pentru a-l proteja pe Hagi. L-am fi protejat asa si pe un alt antrenor ? Sunt sigur ca nu. Dar Hagi e un antrenor mediocru. Si atunci de ce e protejat ? Pentru ca a fost in conflict cu oieru' ? Si de unde stiu eu ca oieru' nu o face intentionat tocmai pentru a-l scoate pe incompetentul Hagi basma curata ? Altfel cum se explica faptul ca Hagi SE EXECUTA atunci cand oieru' ii cere ceva ?

Tie iti place cum joaca Croitoru, Surdu, Cristocea? Chiar si Iacob, Nicolita? Cate driblinguri si infiltrari ai vazut tu in careul advers? Crezi ca Hagi este de vina ca nu stiu cu piciorul? cate suturi pe poarta ai vazut? Pai nu va suparati, degeaba ai aparare si mijloc daca nu are cine sa o bage in ate.

+10 warn pentru postare consecutiva. Citeste regulamentul. Foloseste comanda "edit".

DanStan19.09.2007 22:57

Interesant. Si daca se va demonstra ca Hagi nu poate face mai mult nici cu ALTI jucatori ce vom face ? Vom cere sa fie schimbate scaunele de pe Ghencea pen' ca-l deranjeaza pe Hagi ?

Stau sa ma intreb ce-ar fi facut Hagi dac-avea la dispozitie lotul din '99-2001. Mi-e si frica sa ma gandesc ... desi poate ca retrogradarea am fi evitat-o totusi ...

steaua nr119.09.2007 22:57
Mai prienteni. Degeaba va luati de Hagi. Nu este el vinovatul. Steaua chiar joaca mai bine ca pe vremea lui Olaroiu, are mai multa initiativa. Incercati sa recunoasteti macar. De vina sunt petardele aduse la Steaua. Astia nu sunt jucatori nici de echipa campioana, dar de CL (Surdu, Croitoru, Cristocea, Badea, Iacob). Hai sa fim seriosi, chiar daca au marcat si ei candva. RETINETI...CANDVA. Noroc cu Goian, asa mai marcam si noi.

Steaua nu are atac si este foarte clar acest lucru. Ne trbuie jucatori care stiu sa fac un dribling, care stiu sa se demarcheze, nu sa fie prinsi tot mereu in offsait. Intr-un cuvant, NE TREBUIE JUCATORI.

te contrazic in legatura cu Iacob si Badea.au demonstrat.eu cred ca problema este la mijlocul terenului.in legatura cu surdu sa se duca invartindu-se.nu are ce sa caute la Steaua.in plus nici badoi nu mai este cel care a fost la rapid.Jiji greseste enorm criticand mereu echipa,cred ca este instaurata un fel de frica in vestiar.eu cred ca trebuie sa joci de placere nu de frica ciobanului care da cu paru

yo_marius_xxx19.09.2007 22:59
In ce hal am ajuns ... sa dam in jucatori pentru a-l proteja pe Hagi.

pai cum sa antreneze omu' daca la fiecare meci becalidiotului ii mai vine o idee de schimbare a jucatorilor....si Hagi se executa pentru ca:"daca Hagi nu face mine,atunci pleaca"(citat din "iluminat")

Cristocea_19.09.2007 23:01

Ne trebuie Brazilieni in echipa noastra de *****. **** la jucatori romani.

+10 warn pentru limbaj vulgar, injurii aduse jucatorilor romani.

bogdan19.09.2007 23:03

Prieteni. Am vazut fotbal de ceva ani, tin cu Steaua de cand m-am nascut. Vorbiti cu totii de Steaua vitezista si vrem cu totii sa avem numai victorii. Dar cand Steaua era vitezista ce mijloc si atac avea ? Pai faceti comparatie cu ce avem azi, fara sa ne mai gandim ca fotbalul a crescut in forta si rapiditate. Steaua chiar nu are atac.

steaua nr119.09.2007 23:04
de acord ca jucatorii nu sunt de top, dar eu nu pot sa-l uit pe Oleg...ala ce jucatori avea?

corect.si eu sunt de acord.ce jucatori avea>

papillon19.09.2007 23:05
Sincer, eu chiar am incredre in Hagi, si oricati ma-ti contrazice, Hagi are mai multa stofa ca Olaroiu. Pacat ca se baga ciobanul. Ma uitam la pasele pe care le dadeau jucatorii nostri. Incete si previzibile. Nu stiu sa dribleze, nu stiu sa se demarcheze. Ce poti face cu jucatori slab in teren? Sau poate unora le place cum jucam cu Olaroiu, mai aveam putin si il intreceam la "autobaze" pe Cartu. Sa fim seriosi.

Tie iti place cum joaca Croitoru, Surdu, Cristocea? Chiar si Iacob, Nicolita? Cate driblinguri si infiltrari ai vazut tu in careul advers? Crezi ca Hagi este de vina ca nu stiu cu piciorul? cate suturi pe poarta ai vazut? Pai nu va suparati, degeaba ai aparare si mijloc daca nu are cine sa o bage in ate

pai cu ce ma incalzeste pe mine ca (ipotetic) Hagi are mai multa stofa ca Olaroiu? Nu te contrazic, dar chestia asta trebuie fie justificata de rezultate. Eu tot ce stiu este ca anul trecut, dupa primul meci in grupa UCL, eram pe primul loc cu 3 puncte. Acum, dupa primul joc, suntem pe locul 3, cu zero puncte. Si, ca sa fim sinceri pana la capat, Slavia nu se compara (cel putin dpdv al bugetelor) cu Dinamo Kiev. Daca gsp nu minte, cehii astia abia daca au avut 3 mil de euro pentru transferuri; cand au jucat cu noi, Dinamo Kiev avea 30 mil

DanStan19.09.2007 23:06
Tie iti place cum joaca Croitoru, Surdu, Cristocea? Chiar si Iacob, Nicolita? Cate driblinguri si infiltrari ai vazut tu in careul advers? Crezi ca Hagi este de vina ca nu stiu cu piciorul? cate suturi pe poarta ai vazut? Pai nu va suparati, degeaba ai aparare si mijloc daca nu are cine sa o bage in ate.

OK. Deci anul trecut calificarea in cL a fost obtinuta din greseala, c-a fost prea slab Standardul. Iacob a ajuns golgeter in UEFA pen' ca l-au lasat adversarii. Cand au lipsit Cristocea sau Iacob le deplangeam lipsa de dobitoci ce eram. Nicolita a hotarat el personal sa joace mijloca desi Hagi i-a trasat sarcini de fundas. Croitoru a intrat in repriza a doua c-asa a vrut el trecand peste deciziile antrenorului. Surdu tot asa, plus ca l-am auzit pe Hagi plangandu-se in fiecare zi cum ca el l-ar trimite la Buzau dar nu vrea patronul ...

E clar. E sarcina de sus ca Hagi sa fie protejat. Din pacate intotdeauna am urat incompetentii protejati 'de sus'. Hagi are ghinion.

pai cum sa antreneze omu' daca la fiecare meci becalidiotului ii mai vine o idee de schimbare a jucatorilor....si Hagi se executa pentru ca:"daca Hagi nu face mine,atunci pleaca"(citat din "iluminat")

Aha. Si interesul numarul 1 al Stelei e ca Hagi sa nu plece. Ca sa vezi .... io credeam ca interesul Stelei e sa joace fotbal. Da' poate nu mai sunt eu la curent cu ultimele notati ...

Ma intreb cum se face ca in ultima vreme au aparut articole pro-Hagi scrise de potai gen Geanta de la prostsport sau altii de calibrul lui. Nu mai zic de chestia aia cu sustinerea din partea lui Lucescu, un individ care efectiv uraste Steaua. Pe undeva incep sa-mi explic. Dar cu cat inteleg mai multe cu atat ma doare mai mult sufletul pentru soarta pe care cred ca o va avea Steaua ...

+10 warn pentru postare consecutiva. Citeste regulamentul, foloseste comanda "edit".

bogdan19.09.2007 23:11
Bogdan, pai cu ce ma incalzeste pe mine ca (ipotetic) Hagi are mai multa stofa ca Olaroiu? Nu te contrazic, dar chestia asta trebuie fie justificata de rezultate. Eu tot ce stiu este ca anul trecut, dupa primul meci in grupa UCL, eram pe primul loc cu 3 puncte. Acum, dupa primul joc, suntem pe locul 3, cu zero puncte. Si, ca sa fim sinceri pana la capat, Slavia nu se compara (cel putin dpdv al bugetelor) cu Dinamo Kiev. Daca gsp nu minte, cehii astia abia daca au avut 3 mil de euro pentru transferuri; cand au jucat cu noi, Dinamo Kiev avea 30 mil

Ce echipa aveai anul trecut in primul joc si ce echipa ai acum? Nu zic ca Hagi este un antrenor bun, ci doar ca are alta mentalitate decat a lui Olaroiu, iar ca sa devini un antrenor bun, echipa trebuie sa aiba rezultate. Crezi ca toti antrenori cu nume sunt chiar asa de buni?! Sau valoarea jucatorilor pe care il au la dispozitie este ridicata. Nimeni nu s-a nascut antrenor. Hai sa-ti dau exemplele cele mai actuale, Razvan Lucescu, Rednic, Andone. Vezi ce lot aveu cand au facut performanta si vezi ce vor face cand vor avea jucatori de duzina.

yo_marius_xxx19.09.2007 23:14
Aha. Si interesul numarul 1 al Stelei e ca Hagi sa nu plece.

daca o sa fie antrenata de omul calificat si platit pentru asta,o sa vina si rezultatele...altfel pedrazzini va sta pe banca si oieru va fi antrenor 100%...sa vad ce o sa mai zici atunci de interesul Stelei.....

bogdan19.09.2007 23:15

Dane, cu toti dorim ca Steaua sa joace, dar este chiar asa de greu de inteles ca nu avem un lot bun. Hai da-o incolo. Ca a marcat Iacob, Badea etc, bla, bla, bla, ....pai fa-ma sa inteleg, in atatea meciuri jucate, cine ar fi trebuit sa marcheze? Oare chiar de fiecare data Goian sa ne mai incalzeasca si nou inimile cu cate un gol. Este normal asa?

daca o sa fie antrenata de omul calificat si platit pentru asta,o sa vina si rezultatele...altfel pedrazzini va sta pe banca si oieru va fi antrenor 100%...sa vad ce o sa mai zici atunci de interesul Stelei.....

Nu ma convingi. De ce? Este foarte simplu.

1. Din cauza lui Gigi Becali

2. Din cauza lipsei de jucatori talentati.

Nu sunt alte cauze

+20 warn pentru postare consecutiva. Citeste regulamentul, foloseste comanda "edit".

killian200319.09.2007 23:22
Interesant. Si daca se va demonstra ca Hagi nu poate face mai mult nici cu ALTI jucatori ce vom face ? Vom cere sa fie schimbate scaunele de pe Ghencea pen' ca-l deranjeaza pe Hagi ?

Stau sa ma intreb ce-ar fi facut Hagi dac-avea la dispozitie lotul din '99-2001. Mi-e si frica sa ma gandesc ... desi poate ca retrogradarea am fi evitat-o totusi ...

DAR daca vine alt antrenor...SI jucatorii raman...si tot nu fac nimic...ce facem?il plangem pe Hagi??

DanStan19.09.2007 23:24

Si acel om TREBUIE sa fie neaparat Hagi ? Altul mai competent nu exista ? Si daca Hagi va ramane antrenor nu tot oieru' va fi antrenor 100 % ? Sau e de preferat un cuplu de antrenori Jiji - Hagi decat unul Jiji - Pedrazzini ?

Oare chiar de fiecare data Goian sa ne mai incalzeasca si nou inimile cu cate un gol. Este normal asa?

Asta intreb si eu. E normnal ca jucatori care NE-AU CALIFICAT IN CL prin golurile marcate de ei, inclusiv in returul trecut sa fie considerati niste rebuturi lipsite de valoare ? Hagi chiar nu are nici o vina ? Jucatorii aia au demonstrat ceva. Hagi ce a demonstrat ? Si unde ?

DAR daca vine alt antrenor...SI jucatorii raman...si tot nu fac nimic...ce facem?il plangem pe Hagi??

De ce, Hagi se lasa de meserie ? Sau ni-l fura Barcelona cu un contract pe 50 de ani si clauza de un miliard ? Hagi va fi disponibil intotdeauna daca va dori acest lucru.

AcMilan1419.09.2007 23:25

Cati jucatori adevarati a avut Steaua la praga? Va spun eu... Zapata si Goian. Restul au fost ori petarde sau expirati ori nu aveau meciuri in picioare.Macar Nicolita si rada cat au putut ei s-au chinuit... era sa-l uit pe marea vedeta a echipei,Dica.Sub demnitatea lui sa joace impotriva unei echipe modeste ca slavia el trebuia pastrat pentru arsenal si sevilia.Ala nu joaca nimic... de la meciul cu Kiev parca numai basini are in cap numai pune osul la treaba.

Respect Hagi ca stelist dar valoarea lui ca antrenor este nula... a incercat,s-a straduit dar cand vede ca a scapat totul de sub mana ar trebui sa aibe onoare si sa plece singur.Dupa atatea esuari ca antrenor ar trebui sa priceapa si sa se lase de meseria asta ca nu este pentru el.

Sincer dupa ce am vazut ce a facut arsenal lui sevilla si dupa meciul nostru de azi am ajuns la concluzia ca mai bine nu ne calificam in Liga...Mai bine o sperietoare in UEFA decat o cenusereasa in UCL

bogdan19.09.2007 23:32
.............E normnal ca jucatori care NE-AU CALIFICAT IN CL prin golurile marcate de ei, inclusiv in returul trecut sa fie considerati niste rebuturi lipsite de valoare ? Hagi chiar nu are nici o vina ? Jucatorii aia au demonstrat ceva. Hagi ce a demonstrat ? Si unde ?..........

Nu am spus ca sunt rebuturi, ci doar ca valoarea lor este sub ceea ce ar trebui sa avem. Nu te supara, dar nu poti spune ca acesti jucatori sunt o forta. Daca da, scuza-ma dar inseamna ca nu gandesti departe de Becali, fara suparare.

yo_marius_xxx19.09.2007 23:33
Si acel om TREBUIE sa fie neaparat Hagi ? Altul mai competent nu exista ?Sau e de preferat un cuplu de antrenori Jiji - Hagi decat unul Jiji - Pedrazzini ?

nu TREBUIE sa fie neaparat Hagi....dar ar bine sa avem continuitate..

exista altii mai competenti :cappelo,benitez,mouriho,schuster,wenger...dar nu cred ca sunt interesati de Steaua (...sau cumva te refereai la Oli si Rednic??)

e de preferat un cuplu Hagi-Jiji deoarece Hagi il tempereaza mult p Jiji (inchipuieti ca e pedrazzini antrenor si pierde Steaua la o echipa mica-Farul sau Otelul de ex.,pai a doua zi toata echipa e debarcata la buzau si noi jucam cu juniorii)....daca ar fi ramas Meme la Steaua nu ar fi fost problemele astea..

DanStan19.09.2007 23:35
era sa-l uit pe marea vedeta a echipei,Dica.Sub demnitatea lui sa joace impotriva unei echipe modeste ca slavia el trebuia pastrat pentru arsenal si sevilia

Nu ma indoiesc c-am putea gasi oricand 5-6 de Dica la Concordia Chiajna. Io zic c-ar trebui vandut cat de curand. N-are nici o importanta faptul ca a fost marcat la sange de cehi. Trebuia neaparat sa-i salveze prestigiul antrenorului. N-a facut-o, hai sa-l injuram. Vinde-l, ciobane ! Ti-o cere boboru !

e de preferat un cuplu Hagi-Jiji deoarece Hagi il tempereaza mult p Jiji

Mie-mi zici ? Si Oli tot asa facea ... era asa de preocupat sa-l tempereze pe Jiji incat nici timp sa se ocupe de echipa nu mai avea ... d'aia ajunsesem probabil la douaj' de puncte distanta de potai anul trecut.

bogdan19.09.2007 23:37
Respect Hagi ca stelist dar valoarea lui ca antrenor este nula...

Cati antrenori cunosti si pe cati i-ai vazut la treaba?

Daca ai o masina si noua si incepe sa-ti bata pivotii. Care este cauza? Materialul pivotilor prosti sau soferul care a condus masina?

Ps. Trebuie sa ne fie inteles.

EU NU APAR PE NIMENI. Si eu sufar la fel de mult ca si voi. Dar Steaua nu are jucatori

DanStan19.09.2007 23:46

Masina nu e noua pen' ca jucatorii aia n-au venit de la juniorii lu' FC Pocraca. Cam stim cum jucau inainte. Si e greu de crezut ca piesele unei masini rodate se defecteza aproape toate in acelasi timp din cauza materialului de calitate indoeilnica. Mai degraba de prea bun ce e soferu' ... sau de cat de bine stie sa o intretina.

bogdan19.09.2007 23:50

Ok. Ce a demonstrat si unde, pana acum Surdu, Croitoru, Cristiocea...

Spune-mi, poate ca nu stiu eu. Sunt mai fraier.

Este interzisa citarea in intregime a postului anterior. Citeste regulamentul.

AcMilan1419.09.2007 23:50
Cati antrenori cunosti si pe cati i-ai vazut la treaba?

Daca ai o masina si noua si incepe sa-ti bata pivotii. Care este cauza? Materialul pivotilor prosti sau soferul care a condus masina?

vrei sa spui ca slavia praga are lot mai bun ca Steaua? cate echipe sunt in Romania care au lot mai bun ca Steaua? NICIUNA!!!!iar cate sunt peste noi in clasament!? Avem cel mai bun lot... aia de ziceti voi ca sunt rebuturi etc. MAJORITATEA au fost adusi cu cap la Steaua! Ce nu avem noi? OMOGENITATE! SI UN ANTRENOR BUN! tu nu vezi ca in fiecare meci observi ca Steaua nu este o echipa? si joaca fiecare la intamplare.Am ajuns sa contam doar la faze fixe... Cand ai in lot atatia jucatori noi iti trebuie un antrenor de mare valoare daca vrei sa faci performanta... iar cvul lui Hagi nu-l recomanda... mai grav de atat este ca rezultatele lui la Steaua imi dau dreptate.

Dica... trebuie sa se trezeasca! numai pune osul la treaba... cu driblinguri fine si suturi spectaculoase, nu ca as avea ceva impotriva dar cand vad ca ne chinuim un meci intreg si nu reusim sa marcam iar cand avem ocazia sa inscriem incearca "vedeta" sa dea un lob dinala a la Kiev si rateaza, inloc sa traga plasat si sa inscrie... normal ca ma apuca dracii

bogdan19.09.2007 23:53
.....tu nu vezi ca in fiecare meci observi ca Steaua nu este o echipa? si joaca fiecare la intamplare....

Daca ar stapanii balonul mai bine, ar fi.

«1101112131416»