Tie iti place cum joaca Croitoru, Surdu, Cristocea? Chiar si Iacob, Nicolita? Cate driblinguri si infiltrari ai vazut tu in careul advers? Crezi ca Hagi este de vina ca nu stiu cu piciorul? cate suturi pe poarta ai vazut? Pai nu va suparati, degeaba ai aparare si mijloc daca nu are cine sa o bage in ate.
OK. Deci anul trecut calificarea in cL a fost obtinuta din greseala, c-a fost prea slab Standardul. Iacob a ajuns golgeter in UEFA pen' ca l-au lasat adversarii. Cand au lipsit Cristocea sau Iacob le deplangeam lipsa de dobitoci ce eram. Nicolita a hotarat el personal sa joace mijloca desi Hagi i-a trasat sarcini de fundas. Croitoru a intrat in repriza a doua c-asa a vrut el trecand peste deciziile antrenorului. Surdu tot asa, plus ca l-am auzit pe Hagi plangandu-se in fiecare zi cum ca el l-ar trimite la Buzau dar nu vrea patronul ...
E clar. E sarcina de sus ca Hagi sa fie protejat. Din pacate intotdeauna am urat incompetentii protejati 'de sus'. Hagi are ghinion.
pai cum sa antreneze omu' daca la fiecare meci becalidiotului ii mai vine o idee de schimbare a jucatorilor....si Hagi se executa pentru ca:"daca Hagi nu face mine,atunci pleaca"(citat din "iluminat")
Aha. Si interesul numarul 1 al Stelei e ca Hagi sa nu plece. Ca sa vezi .... io credeam ca interesul Stelei e sa joace fotbal. Da' poate nu mai sunt eu la curent cu ultimele notati ...
Ma intreb cum se face ca in ultima vreme au aparut articole pro-Hagi scrise de potai gen Geanta de la prostsport sau altii de calibrul lui. Nu mai zic de chestia aia cu sustinerea din partea lui Lucescu, un individ care efectiv uraste Steaua. Pe undeva incep sa-mi explic. Dar cu cat inteleg mai multe cu atat ma doare mai mult sufletul pentru soarta pe care cred ca o va avea Steaua ...
+10 warn pentru postare consecutiva. Citeste regulamentul, foloseste comanda "edit".