FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Slavia Praga - Steaua 2 - 1

«18910111216»
ThereauRistul19.09.2007 21:55
Ar fi trebuit sa constatati ca n-avem echipa dupa marile meciuri cu belarusii. Dar nu, atunci totul era bine si frumos. A fost nevoie de cateva esecuri pentru a realiza marele adevar ?

Da, exista jucatori care n-au ce cauta la Steaua si jucatori care au potential dar trebuie prelucrati de un antrenor competent pentru a ajunge sa aiba fata de Steaua. Dar de aici si pana la ii soate pe jucatori ca fiind singurii vinovati pentru esec e o cale foarte lunga.

p.s imi aduc aminte cum anul trecut Croitoru era considerat o mare valoare. Cum de s-o fi prostit intr-atat incat nici fata de Steaua sa nu mai aiba ? Sunt doua variante : ori era zero inca de atunci ori l-a prostit perioada petrecuta la Steaua.

----------------------------------

sincer poti sa-mi raspunzi si mie daca vrei:iti aduci aminte ultimul gol marcat de Croitoru pentru Steaua?dar ultima pasa de gol?

corect nu avem echipa dar latifundiarul sustine ca avem o echipa superioara celei de anul trecut ...poate ca o fi adevarat (daca ii punem la socoteala pe Ghionea,Radoi,plesan,Badea),problema e ca nu mai avem antrenor..

Dementhu219.09.2007 21:55
CAPS, CAPS, CAPS.
dr.adrian919.09.2007 21:56
cu echipa din seara asta Hagi si-a mai asigurat cateva saptamani la echipa . a facut ce-a zis oieru, acum nu mia e in pericol sa fie dat afara chiar daca a pierdut. multi pe aici il numeau pe Olaroiu 'carpa' . acum Hagi ce mai e?

Hagi pleaca maine

a faut echipa pe placul lu Jiji sal faca de kakao sai arate ca e parallel cu fotbalul.

abia dupa plecarea lu Hagi vin problemele adevarata veti vedea cine va mai antrana oile lu Becali.

PS Petre Marin e cel mai mare jeg din lume. il lucra pe Hagi pe fata.

respect Banel pentru efortul depus. a zis ca isi da viata pentru Hagi.asta chiar o face

DanStan19.09.2007 21:57
eu cred ca sunteti pe alta planeta. ori ativazut alte meciuri ale Stelei in ultimu timp

pai se poate sa uiti fotbalul intr-un an. zimi tu se poate-desteptaciune

tu nu ai vazut ca nici un mare stelist nu poate face un dribling sau esti orb

tot Hagi e de vina,nu??

astia jucatori nu merita sa fie la Steaua si nici sa fie sustinuti de 30 ca de oameni.

fraierii astia joaca numai pentru bani. daca zicea bkl ca le da 200k € zburdau pe teren.

nu mergeti la meciul cu UTA in semn de protest. pe Becali futetil in gura lui sparta

Hagi pleaca maine si de acum incolo incep probleme si mai grave veti vedea

Hai sa luam meciul asta si sa vedem daca 'nici un mare stelist nu a facut nici un dribling'. Iti spun eu ca driblinguri si ambitie au fost. Altfel nu mai ieseam din careul nostru.

Si adica nu ar fi primit bani in cazul in care castigau ? Jucau pe gratis ? Daca obtin 0 puncte in grupa vor catiga aceeasi suma ca si in situatia in care vor castiga 6 ? Vor primi aceiasi bani si daca in campionat vor ocupa locul 4 dar si daca vor castiga titlul ? Hai ca e culmea !

'Hagi pleaca maine si de acum incolo incep probleme si mai grave veti vedea"

Ia inchipuie-ti cam ce probleme grave vor aparea daca vor pleca Dica, Goian + inca vreo 3 titulari. Alea probleme ! Sau poate, cine stie, dupa aia va descoperi Hagi smekeriile meseriei de antrenor ? Ete, nu m-am gandit ca Dica nu-l lasa pe Hagi sa ia Champions League ... Asa o fi, daca zici ...

alexblaja19.09.2007 21:57
Citez de pe UEFA.com:

Deci nu sunt singurul care l-a vazut bine pe Banel.

Banel nu mai centreaza bine...e mijlocas, este treaba lui in ofensiva sa centreze! El nu mai stie sa faca asta! Banel este unul din jucatorii mei preferati, il apreciez pentru devotamentul sau, dar nu mai poate sa centreze din actiune, ca sa fiu mai exact! Din cornerul executat de el s-a obtinut egalarea...dar parca nu mai e Banelul din meciul cu Betis!

papillon19.09.2007 21:58
@papillon

totusi, lui Banel i-ar prinde bine ceva banca, poate isi aminteste cum a jucat la Kiev, parca el i-a dat super pasa aia lui Thereau....

Nu, el a dat direct pasa la Dica, Thereau a fost baiat destept si a lasat mingea, a tras aparatorul dupa el...frumoasa faza

Am vazut ca multi ar fi de acord cu o rocada badoi/Nicolita, cu Nicolita fundas si badoi la mijloc. S-ar putea sa aiba succes ideea, pentru ca Nicolita, chiar daca poate fi depasit, e tenace si revine imediat. Oricum, mult mai folositor decat pe post de servant.

Interesant care vor fi declaratiile lui Gigi acum - cine e de vina pentru rezultat, pentru ca Gica Hagi a respectat intru-totul indicatiile sale. Sa recunoasca oare imparatul ca vina ii apartine ii intregime lui? Nu cred...mai degraba va fi ceva de genul "am jucat foarte bine, am luptat" bla, bla, bla

killian200319.09.2007 22:01

fratilor.....hai sa va spun o chestie.Eu scriu f rar aici...prefer sa citesc.DAR AZI MI-A AJUNS.Citesc o groaza de reprosuri impotriva "iluminatului" si "antrenorului fara licenta,cat si impotriva multor jucatori.Pna aici totul este OK.Dar de ce nu se ia o masura drastica din partea suporterilor??O chestie de genul neprezentarii la meciuri??De exemplu,acum,in CL...inca nu s-au pus biletele in vanzare....ADEVARATII SUPORTERI SA NU SE DUCA SA ISI IA BILETE!!Ca banii intra degeaba in buzunarul pacaliciului....Si sa se trezeasca Behehecaliotul cu stadionul aproape gol(gol de tot n-o sa fie,ca mai sunt pupincuristi).Sa vada ce inseamna cu adevarat SUPORTERII!!Si puterea lor in angrenajul unui club...Daca tot se lauda ca are atatia bani....n-o sa-l doara la buzunar prea mult 4-5 milioane din bilete,nu?

Nu il consider pe Hagi mare antrenor....are unele idei bune....dar mai are nevoie de munca multa pentru a face performantza.Si LASAT SA CONSTRUIASCA DA CAPO AL FINE O ECHIPA...

In fine...poate ca daca ar fi jucat cu echipa gandita de el,scoteam un egal...si era mai bine,nu??

Sper ca nu v-am plictisit cu comentariul meu....dar ma doare...Desi Hagi nu merita asta,as vrea ca Steaua mea iubita sa piarda si meciul cu Aradul,sa plece de la Steaua.Pentru ca nu merita un jeg de oier care pute a branza(si la faza asta,daca as fi in locul celor de la Mercedes,l-as da in judecata ca le face limuzina de ras,ca miroase a branza toata...hehehe,de s-ar putea :tongue: )sa isi bata joc de un OM pAna la urma...si de O ECHIPA INTREAGA....SA AVEM UN PIC DE DEMNITATE,CA D-AIA SUNTEM STELISTI fularsteaua2fular-campionii fularsteau2

dr.adrian919.09.2007 22:01

Nu, el a dat direct pasa la Dica, Thereau a fost baiat destept si a lasat mingea, a tras aparatorul dupa el...frumoasa faza

Am vazut ca multi ar fi de acord cu o rocada badoi/Nicolita, cu Nicolita fundas si badoi la mijloc. S-ar putea sa aiba succes ideea, pentru ca Nicolita, chiar daca poate fi depasit, e tenace si revine imediat. Oricum, mult mai folositor decat pe post de servant.

Interesant care vor fi declaratiile lui Gigi acum - cine e de vina pentru rezultat, pentru ca Gica Hagi a respectat intru-totul indicatiile sale. Sa recunoasca oare imparatul ca vina ii apartine ii intregime lui? Nu cred...mai degraba va fi ceva de genul "am jucat foarte bine, am luptat" bla, bla, bla

[/quote

acum traim din amitiri

povestea unui bulan incredibil numit minunea de la Kiev

alexblaja19.09.2007 22:02

Iata declaratiile lui Jiji, care nu mai merita nici un comentariu:

"Noi tot mai putem sa batem Arsenal si Sevilla, faptul ca am pierdut acum nu schimba cu nimic calculele"

"In a doua repriza îl bagam pe Croitoru în locul lui Dica, asa as fi procedat. Am cazut în a doua repriza pentru ca nu mai era Lovin acolo"

Asupra ultimei declaratii m-as opri un pic:

"Au fost doar unele doleante ale mele în ceea ce priveste echipa, asta nu înseamna ca îl voi demite eu pe el"

Mi se pare mie, sau omul incearca sa se sustraga? Adica nu el a fost cel care i-a dictat lui Hagi echipa, Hagi a fost fraier ca l-a ascultat, sau cum?

alexblaja19.09.2007 22:03

Ai dreptate, mi-am amintit, de aia mi-am si editat postul :)

scuze pentru postul consecutiv, asta e, se mai intampla!

cristian8619.09.2007 22:04

In primul rand este o mare rusine pentru Hagi ca a respectat indicatiile oierului. Chiar daca am fi castigat, acest lucru ar fi stirbit eventuala victorie.

Fara profesionalism nu se va ajunge nicaieri.

jcd19.09.2007 22:05
Banel nu mai centreaza bine...e mijlocas, este treaba lui in ofensiva sa centreze! El nu mai stie sa faca asta! Banel este unul din jucatorii mei preferati, il apreciez pentru devotamentul sau, dar nu mai poate sa centreze din actiune, ca sa fiu mai exact! Din cornerul executat de el s-a obtinut egalarea...dar parca nu mai e Banelul din meciul cu Betis!

Sunt de acord ca Banel nu mai e cel din meciul cu Betis. Asta e cat se poate de evident. Nu mai joaca la fel de bine ca in acel sezon, dar de aici pana la afirmatii de genul: "Banel e 0 ca de obicei" ; "Banel cel mai slab" ; "Banel e praf" ; "Banel ma face sa regret ca m-am lasat de fotbal" etc e cale LUNGA. Si eu sunt de parere ca nu mai prea stie sa centreze, dar azi a facut-o foarte bine. Si oricum nu mi se pare un defect de nereparat. In schimb Badoi centreaza si cam atat. Sincer il prefer oricand pe Nicolita lui Badoi.

danimarcu19.09.2007 22:06

Doar nu crezi ca-si va asuma el raspunderea...!

mir8619.09.2007 22:06

"In a doua repriza îl bagam pe Croitoru în locul lui Dica, asa as fi procedat. Am cazut în a doua repriza pentru ca nu mai era Lovin acolo"

Cred ca si un pusti ii poate da lectii de logica filozofului nostru din Pipera.

dax4719.09.2007 22:06

Adio Champions League, adio UEFA, adio titlu si mai mult ca sigur si adio cupa ratatilor (adica cupa Romaniei). O sa fie dureros sa-i vedem pe alte dinamu in CL toamna viitoare, direct calificati, pe munca noastra din anii trecuti, dar asta e, n-avem ce sa mai facem. Suntem incapabili sa batem si noi pe cineva.

Forza Barcelona !

inches19.09.2007 22:07

Singuri jucatori de nivel Steaua:

Ov Petre, Goian, Rada, Nicolita si Dica.

Problema este ca ceilalti trag echipa in jos, inclusiv "marele antrenor" Hagi, si Becali. Tot respectul meu pentru el ca jucator, dar la antrenorat, zero barat !

vlad_cj19.09.2007 22:07
Te-ai uitat si tu la meci ce sa-ti spun.

Nu, mi l-a povestit un vecin...

multumit?!

Vivelura19.09.2007 22:08

Din pãcate acest meci ne-a arãtat valoarea actualã a lotului. Personal cred cã jucãtori ca Surdu, Croitoru, Cristocea nu au ce cãUTA în echipa Stelei. La asta s-a adãugat și forma foarte slabã a unor jucãtori ca Dicã, Iacob, Badea, Marin.

Ce aș reproșa antrenorului Hagi ? Cã nu a reușit sã schimbe stilul de joc imprimat de Olãroiu. Paseazã mingea fãrã nici un orizont iar la orice greșealã individualã este un adevãrat dezastru în careul nostru. În concluzie, vom avea o viațã foarte grea în CL.

alexblaja19.09.2007 22:09

@danimarcu, papillon

reiau declaratiile lui Becali:

"Noi tot mai putem sa batem Arsenal si Sevilla, faptul ca am pierdut acum nu schimba cu nimic calculele"

Si, preferata mea, cea in care incearca sa mai salveze niste voturi:

"Au fost doar unele doleante ale mele în ceea ce priveste echipa, asta nu înseamna ca îl voi demite eu pe el"

Vlad Alexandru19.09.2007 22:09

Nu pot sa nu remarc, citind mesajele postate pana in momentul de fata, ca avem aceeasi tentatie tipic balcanica de a face inmormantare la infrangere. Hagi este un idiot, Petre e nul, Lovin e un bou, Iacob e zero. Prieteni, chiar a crezut cineva ca putem face 12 puncte in grupa asta? A crezut cineva ca o echipa care scoate pe Ajax e floare la ureche? Mi se pare ca majoritatea gandesc prin filtrul acelorasi tipare simpliste marca Becali. Haideti sa fim seriosi si sa acceptam ca echipa noastra e doar o echipa de grupe si nu are forta necesara sa depaseasca aceasta statut. De ce se intampla asta? Simplu: pentru ca nu avem strategie. Lovin nu e un bou, pur si simplu nu e un jucator cu care sa fortezi mai mult decat simpla prezenta in CL. Din punctul meu de vedere, vina lui Hagi este ca plaseaza prost fata de posibilitatile actuale ale echipei. Macar din unghiul asta, Olaroiu era ceva mai realist: statea la cutie, mizand pe forma lui Dica si a lui Badea. Din pacate, la ora actuala, nu Lovin sau Petre evolueaza sub potentialul lor. Ei sunt egali cu ei insisi. Dica insa e mult sub standardul impus in sezonul trecut. Daca mai adaugam la asta si accidentarile lui Radoi (echipa e complet lipsita de busola) si Plesan (singurul jucator care ar fi putut imprima ceva viteza si clarviziune la mijloc) putem intelege de ce suntem aici. Hagi? Cred ca e victima propriilor indecizii. Incearca pe de o parte sa imprime un alt joc Stelei, dar persevereaza in utilizarea unor trasee de joc mai apropiate de stilul defensiv al lui Olaroiu. Echipa asta pur si simplu nu a avut continuitate la nivelul conceptiei de joc in ultimii 3 ani. Protasov, Olaroiu, Hagi - ce au acesti oameni in comun? Uitati-va la toate marile echipe ale continentului si veti vedea ca totul merge pe o linie ce coboara destul de adanc in timp. Gasiti asa ceva la Steaua daca priviti evolutia din 2000 incoace? Sau preferam sa zicem tot timpul "da, dar avem o semifinala in UEFA" si sa mascam toate slabiciunile in spatele acelei performante mai degraba fortuite? Ca sa avansez o concluzie, din punctul meu de vedere e nevoie de o reasezare din temelii...stim cu totii insa ca asta nu se va intampla. Strategie nu inseamna sa umpli haotic golurile din echipa cu tot felul de jucatori care sunt atat de diferiti incat angrenajul devine o compozitie imposibila. Strategie nu inseamna sa depinzi atat de mult de forma unui jucator incat atunci cand acesta face simplu act de prezenta sa clachezi. Nu cred ca problema se rezolva daca iese Lovin, daca pleaca Croitoru sau daca sta pe banca Surdu. Nu cred ca problema se rezolva maine, nici peste o luna. E o chestiune de compozitie ce tine de un termen mai lung si de o minte mai luminata si mai putin razboinica. Doare si, din pacate, momentan doare degeaba.

papillon19.09.2007 22:10
acum traim din amitiri

povestea unui bulan incredibil numit minunea de la Kiev

cu jocul de acum, te las pe tine sa traiesti in prezent amice...Si "bulanul" ala de la Kiev ne-a scos pe toti in strada nebuni de bucurie, tipand si cantand. Ce va mai place, frate, sa minimalizati singurele si putinele bucurii pe care le avem de la fotbalul asta de rahat al nostru. Cum reusim si noi o cat de mica performanta, sariti toti ca lupii sa o bagatelizati: "bulan", "mare noroc", etc.

Ce mi-as dori acum in grupe un meci ca cel de la Kiev, chiar si norocos

axl2319.09.2007 22:15
UN MARE AVERTISMENT

Incepand de acum orice user care va calca pana si cea mai mica regula a (?!) regulamentului va fi drastic sanctionat. Nu va mai adresati cu apelativul "oi", nu va mai jigniti, nu va mai injurati. Sunt obosit, nervos, ma doare capul si sunt pus pe cautat nod in papura.
papillon19.09.2007 22:15
@danimarcu, papillon

aha, deci e limpede - daca Gica facea asa, castigam. Bravo Gigi, Lovin era punctul forte la mijloc

Incepand de acum orice user care va calca pana si cea mai mica regula a (?!) regulamentului va fi drastic sanctionat. Nu va mai adresati cu apelativul "oi", nu va mai jigniti, nu va mai injurati. Sunt obosit, nervos, ma doare capul si sunt pus pe cautat nod in papura.

axl, frate, eu sper ca nu te-am suparat ;) - te apreciez pentru ce faci, intr-adevar, s-au cam infierbantat spiritele pe aici. Parca n-am fi toti in aceeasi barca, pana mea. N-am auzit rapidistii si dinamovistii sa se faca ciori si maidanezi intre ei, uite ca la noi se poate

kop19.09.2007 22:15

Repet: Gica, te rog eu mult, pleaca! Lasa-ne! Antreneaza niste echipe si fa ceva cu ele si apoi revino si fa treaba. Cu aceleasi chiftele de jucatori am ajuns in semifinalele UEFA. Acuma nu mai avem o ocazie de gol pe meci. Daca pica un gol din corner e ok. Nu se poate. Asta nu e fotbal.

Miaus19.09.2007 22:16

@dr.Adrian (spitalul) 9

Baiete atatea ineptii si prostii cate ai spus tu in seara asta nu cred ca a mai reusit NIMENI pana acum.

Auzi tu bulan meciul de la Kiev.Bah baiatule ala e un meci EXCELENT dpdv tactic, dar mah rog nu cred ca intelegerea tactica a jouclui de fotbal e punctul tau forte.

Asa cum ziceam.Sa reusim sa mentinem ritmul din prima repriza in campionat cu de-alde UTA,Pandurii ,etc sa eliminam ZEROURILE din lot (Croitoru,Surdu,etc) si avem sanse sa castigam titlul.

FORZA Steaua!

«18910111216»