Stati linistiti ca Hagi nu mai prinde meciul cu sevilla din Ghencea,avem meciuri f grele cu UTA,Vaslui si arsenal. Daca mai pierdem un punct un campionat,Hagi e demis,iar la cum jucam lucrul asta e aproape sigur. Arsenal o sa se joace cu noi exact cum face pisica cu soarecele,o sa ne dea un 0-3 frumos fara sa se zbata prea mult.
Daca vreti sa fac pe oracolul din Balcesti,prevad ca peste vreo 2 luni(cand se termina faza grupelor CL),o sa terminam probabil pe 4 in grupa ,departe de primele locuri in campionat si privind cu speranta catre sferturile Cupei Romaniei,indiferent daca ramane Hagi antrenor sau nu.
Ceea ce multi nu se gandesc este ca si dupa ce vor reveni cu adevarat Cristocea,Iacob si Badea tot le vor trebui cateva etape bune sa revina la forma lor initiala.
In timpul asta,Cluj si rapid o vor lua in sus,si dinamu isi va reveni pentru ca au un tehnician bun,iar noi vom ramane cu "participarea in CL". Dupa cum arata lotul Stelei in acest moment sunt maxim echipa de Cupa UEFA.
Si ma amuza cat de mult ne-au scazut asteptarile fata de echipa,avem impresia ca am facut o prima repriza grozava,cand de fapt am avut un singur sut pe poarta,intr-adevar am avut posesie dar din nou nu am legat nimic in ultimii metri. In schimb,a 2-a repriza ne-au luat aia la pase si noi ne-am uitat la ei. De fapt asta reprosez echipei,ati observat cum cehii veneau pur si simplu sa ia mingea pe cand ai nostri erau molai cand venea adversarul spre ei,la un moment dat din min 65 mijlocasii nostri au devenit niste jaloane penibile in calea golului ceh.
Iar din momentul in care am luat golul 2 am dat nr incredibil de 5 centrari in careu(am numarat) de pe partile laterale. Cinci centrati in 30 si ceva de minute!!! Cred ca asta e un record. Atentie nu vb de cele date pe stil pasa lunga,adica perpendicular ci cele in care mingea chiar a ajuns pe marginea terenului. Iar faza cu Dica care presa singur e pur si simplu penibila,el astepta ajutor si ceilalti stateau ca boii si se uitau.
Cred ca cei mai fericiti sunt Dica si Goian pentru ca vor pleca din iarna si vor parasi aceasta atmosfera execrabila in care se afla Steaua in acest moment.
De fapt de ce ii zic Steaua,ca a ramas doar numele din ea,din magnifica Steaua. De 2 ani noi urmarim un surogat prost,care ni se prezinta drept Steaua Bucuresti,care nici nu place,nici nu convinge,ci doar mai aduce bani si capital politic in buzunarul lui Becali.
Pe vremea lui Oli jucam urat dar aveam 2-3 faze pe meci,acum jucam prost dar avem maxim 1-2 faxe pe meci. Mare diferenta nu e,si Hagi si Oli sunt subordonati cu adevarat in fata lui Becali,dezamagirea vine de la Hagi,de la Oli ma asteptam sa fie sclav dar nu de la o legenda ca Hagi.
Unii dintre noi ne declaram multumiti ca am avut posesia in prima repriza si credem ca am jucat bine,doamne ce s-au schimbat vremurile,pe vremuri eram multumit cand castigam,dar mai ales cand jucam bine,cand combinam,cand existau 1-2-uri,cand exista joc pe flancuri,in ziua de azi merge sa dam un gol din corner si in rest sa stam cu fundul in poarta. La cum arata echipa acum si echipa lui piti parea mai spectaculoasa.
Eu voi privi cu detasare ce se va intampla in urmatoarele luni pentru ca deznodamantul il cam stim cu totii,din pacate.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori