FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Slavia Praga - Steaua 2 - 1

«13456716»
st19raul19.09.2007 20:53

ce rupt poate fi Nicolita asta...stie sa alerge mult si atat inrest e rupt nu stie ce inseamna sa gandesti in teren...sa se duca in *** la atletism... din pacate slavia era o echipa de batut azi, cand puneam mingea jos si iuteam putin jocul nu mai stiau de ei..asta e..:|

dode56ro19.09.2007 20:53
ba pardon trebuiesc injurati rau jucatori ..!!!! nu au fata de Steaua....

Ia mai gandeste-te? Jucatorii au venit singuri la Steaua?? Sau au fost adusi de ******* DE Becali??

w3bmaster19.09.2007 20:54

Ce cauta Surdu Cristocea Croitoru in lotu nostru ?

Iarasi Lovin si Ov Petre

Bag ceva am avut si "ghinion" adic dao drac cand mai si jucam fotbal dau aia 2 goluri in fine

Nu ne vedem bine fmm de oier prost cu "bombele lui"

cipo200719.09.2007 20:54
na ma antrenoru lu peste prajit Jiji becalu cel mai prost om de pe planeta cum frate sa fi asa dobitoc :((( in stilu asta fara suparare DIVIZIA B pazea ca venim nu e posibil ma nu pot sa cred cum drq... **** Becali **** Becali :P shtiti voi eu de cand Piturca e la nationala nici la meciuri nu prea ma uit acum sincer daca iar apare jijiosu si face gura ca bla bla bla jur ca nu mai vin la meciuri pana nu pleaca de la Steaua ............... si propun ca in meciurile de acasa sa nu mai mergaa nimeni ca e bataie de joc .....

Sa plece Hagi ca e degeaba si sa il ia si pe Dica cu el, ca de cateva meciuri nu face nimic. Nu stiu daca a alergat 5 min cu mingea la picior.Cand avea mingea parca era legat.Lovea ca sa scape de ea. Duuuuu-te Dica, duuuu-te, acasa du-te!!!!!!!!!!!!!

alexzeu19.09.2007 20:54
La pauza aveau fata de Steaua ? Vrei sa-ti citez mesajele de pana la pauza ?

daca tu crezi ca un jucator are fata de Steaua dak joaca doar 45 de minute din 90 ...atunci ...te rog nu mai imi commenta posturile ...

zloty19.09.2007 20:54
Mosule dak nu era Banel nici golul de onoare nu il dadeam ...asa ca nu te lua de el ...de restu ai dreptate ....

mosule daca tu mie imi zici ca Banel e fotbalist ,inseamna ca tu nu ai nicio treaba cu fotbalul

kozmyn_ksa19.09.2007 20:55
Bun.Sa zicem ca Hagi pleaca dupa meciu cu UTA.Ce facem ? In Champion League antreneaza Pedrazzini?? Sa fim seriosi.Eu zic ca o sa vina Rednic.Si sa zicem merci daca vine...

Pedrazzini cred ca va face bn dak va antrena Steaua... ai vazut la cate greutati i-a pus acum 2 sapt??? asa ar trebui sa faca si Hagi...

zloty19.09.2007 20:55
Orice antrenor la ora asta din Liga I este peste Hagi la "stiinta antrenoratului"

da sa sti neau obisnuit in sezonul trecut cu un joc asea spectaculos si a venit Hagi lea pus pistolu la tampla si lea zis sa joace urat , hai fi serios

dr.adrian919.09.2007 20:56

**** la toti jucatorii de la Steaua.nu merita sal trateze pe Hagi in asa fel

l-au lucrat pariu fac. **** inca o data si pentru Becali.

Hagi pleaca si laso balta pe steoaia ca suntem ca la stana nu jucam nimic.nu vrem sa jucam.

jalnic josnic jigodiilor

imi stricati de fiecare data seara sau ziua

nu mai pun picioru veci in Ghencea cat e ciobanu la Steaua. am mers din vestul germaniei numai sa vad Steaua si mau dezamagit siau batut joc de noi si de Hagi.

Hagi pentru binele tau pleaca

danimarcu19.09.2007 20:56
prietene si Hagi ce face? o construieste, nu?

in 2001 cand am jucat pentru mondial cu slovenia, la baraj am fost singuru care am zis ca nu ne calificam. ce mai radea lumea de mine, esti prost, nu vezi ce echipa avem, ce antrenor, Mutu, Popescu..etc.!!! si uite ca am avut dreptate!

Ciobanul nu este chiar atat de prost pe cat credeti voi! Totusi el a facut o greseala, Hagi, si vrea s-o indrepte! Credeti ca daca tacea din gura devenea Hagi vreun murinho?? Sa fim seriosi!! O sa ne mai ducem un pic crucea si o sa intram in normal.. vine 2008 si vrea si png-ul vruen loc in Parlament!

Exact de pupatorii curului lui Jiji avem noi chef acum...

Du-te bai la png,ce MM cauti aici?

max1619.09.2007 20:56

Nu va luati de Banel ca e singuru care lipseste,.,,,,, ce sa zic de park Dicanho a facut ceva.........sta juma de ora cu mingea in picior la mijlocu terenului ca sa dea o pasa in spate

gg Dica

LOOOOOOOOOOOOOOL

dax4719.09.2007 20:56

Singura metoda sa-i facem sa le vina mintea la cap e sa-i lasam sa joace cu stadionul gol. Anul trecut numai asa castigau.

Platim bilete f scumpe ca sa vedem cum se face de ras Steaua in Champions League. De ce ? Ca sa mai platim si pentru medicamente ca sa ne calmeze dupa meci ?

alexzeu19.09.2007 20:56
mosule daca tu mie imi zici ca Banel e fotbalist ,inseamna ca tu nu ai nicio treaba cu fotbalul

hmmm....da cine e fotbalist Dica ? , ce a facut azi , dar cine e fotbalist Iacob ce a facut azi ? :-? ....e mult mai fotbalist Banel decat multi altii de la Steaua...asa ca....FOrzza Steaua.

zloty19.09.2007 20:57
hmmm....da cine e fotbalist Dica ? , ce a facut azi , dar cine e fotbalist Iacob ce a facut azi ? :-? ....e mult mai fotbalist Banel decat multi altii de la Steaua...asa ca....FOrzza Steaua.

auzi una e sa ai un meci slab si alta e sa nu ai calitatzi fotbalistice de loc

somebody1719.09.2007 20:58

ce-i mai de *** Petre Marin si Croitoru. cand l-am vazut pe Croitoru la marginea terenului imi venea sa ma spanzur fund doamne vrea Steaua sa marcheze cu ala pe teren??cat despre Hagi o fi fost el mare jucator dar antrenor mai prost nu exista la toate echipele la care a fost nu a facut nimic. mai bine vine Oli sau Rednic:))

DanStan19.09.2007 20:58
daca tu crezi ca un jucator are fata de Steaua dak joaca doar 45 de minute din 90 ...atunci ...te rog nu mai imi commenta posturile ...

Ia zi, toti astia care se entuziasmau la pauza cum de n-au remarcat ca jucatorii n-au fata de Steaua. De ce n-a zis nici unul 'da,am jucat bine, dar n-avem jucatorii care ne trebuie' ? De ce erau siguri de victorie daca era clar ca n-aveam jucatori ? De ce dupa tragerea la sorti se abera precum ca ne calificam, ca facem, ca dregem ? N-a realizat nimeni ca 'n-avem jucatori cu fata de Steaua' ? Chiar toti au fost fraieri la faza asta ?

E chair atat de greu de inteles ? Cehii AU ANTRENOR. Noi nu. In a doua repriza cehul le-a cerut alor lui SA TINA MINGEA si sa ne marcheze la sange principalii jucatori, si mai ales pe Dica. Nu conta daca meciul se termina egal, era singura lor sansa. D'aia a jucat Dica prost, nu pentru ca n-a vrut sa joace sa mai stiu eu ce. Da' e greu sa se priceapa ca pe teren au mai fost si niste adversari iar adversarii aia au un antrenor care STIE MESERIE.

stelaru19.09.2007 20:59

bravo Hagi, asta e valoarea ta. forzaaa...........un idiot e Hagi, vorba lu' mitica, un oligofren

baby_stelista19.09.2007 20:59

iar e Hagi multumit .. da-o dracului de treaba .. gata!! nu mai tine!

cristian8619.09.2007 20:59

culmea e ca am incercat in unele momente sa jucam fotbal, asa in viteza melcului cum stim, dar am fost executati cu sange rece.

Daca luam in considerare repriza a 2-a , nu meritam mai mult.

Din pacate Dica este stors, nu i-a iesit nimic, Banel nu e chiar nul, cum sustin unii, din pacate am luat 2 goluri pe greseli de curtea scolii.

Gica fa-ti un bine si renunta !

Bogdanos19.09.2007 21:00

Domnu' Becali , poate ca ar trebui sa nu va mai bagatzi la echipa si sa continuatzi cu mulsul oii , sau alte chestii deoarece Dvs. nu avetzi nici o tangentza cu fotbalu' !!! asa ca nea Gigi lasa-ne , nu iti mai da importantza ca nu ai , si nici nu o sa ai lasa-i pe altii sa faca ce stiu ei mai bine !!! a si daca chiar vrei sa faci ceva , dute pe teren cu maibachu si spune-i lui surdu , Croitoru , badoi , si Cristocea ca a inceput meciul si ca Steaua are echipament albastru nu rosu-alb !!!

somebody1719.09.2007 21:00

mai bine antreneaza si bunica

radutheodor19.09.2007 21:01

Mai terminati bai panarame necunoascatoare de fotbal, ca in seara asta Hagi chiar nu a avut nici o vina.

A vrut sa-i dea afara pe Lovin si Croitoru, Becali i-a pastrat. Croitoru a fost, este si va ramane cel mai ZERO jucator din istoria fotbalului mondial.

I-a vrut Becali pe:

1. Badoi - a fost depasit la golul 2 de jucatorul care a dat centrarea de acolo de unde trebuia sa se apere Badoi, cu Golanski nu s-ar fi intamplat asta niciodata

2. Iacob - nu a facut NICI o faza

3. Cristocea - nu a facut NICI o faza

Croitoru si Surdu NULI.

Steaua e in crestere ca joc, s-a vazut si cu Rapid si astazi. Din pacate suntem plini de nulitati in echipa, pe care le mai si impune Becali in echipa.

Ce imi pare rau este ca Hagi TREBUIA sa joace cu Golanski si apoi sa-si dea demisia. Asa macar salvam punctele. Cu Golanski pe teren nu pierdeam meciul asta.

stelaru19.09.2007 21:01

Dica stia fotbal, dar nu condus de un bou ca Hagi

Vlaston_Casillas19.09.2007 21:01

ma cum????am plans ,nu mi-a venit sa cred,ce faci Hagi???CE FACI OIERULE???CE FACI???DE CE BA??? DE CE??????BA Gigi TU TREBUIE SA FII INTERNAT LA UN SPITAL DE NEBUNI!!!!!!IA IN **** MATII UN ANTRENOR STRAIN,PSIHOLOG,NU CA Hagi,SE ENERVEAZA DIN MIN 2,ADU-L IN GATU MATII P CAPELLO DA-I O GRAMADA D BANI,ca AI,SI ADU-L LA Steaua SA NE ANTRENEZE!!!!!!!!!!NENOROCITULE!!!!!!DISTRUGI Steaua!!!!!!!!!!!!

stelaru19.09.2007 21:02
mai bine antreneaza si bunica

ba a mea, ca e moarta :laugh:

«13456716»