FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Slavia Praga - Steaua 2 - 1

«12345616»
alexzeu19.09.2007 20:48
Nu mai injurati aiurea jucatorii. Daca vroiau sa-l faca pe Hagi sau n-aveau valoare era 3-0 pentru Slavia la pauza. De fapt in pauza cehul a schimbat total sistemul in timp ce Hagi n-a schimbat nimic. Ce-si inchipuia ? Ca cehul va face o criza de amnezie si va uita ca poate face modificari in jocul echipei ?

ba pardon trebuiesc injurati rau jucatori ..!!!! nu au fata de Steaua....

SebaSS19.09.2007 20:48

Priviti ce a ajuns Steaua! mi-e rusine. Sa nu fi in stare sa ataci poarta decat din cornere...vai de capul nostru. si Hagi asta....este varza

cristian8619.09.2007 20:48

ne-a batut cea mai slaba echipa din CL, daca continuam in acest fel , locul 3 este f departe.

zloty19.09.2007 20:48

inca incerc sami dau seama ce cauta la Steaua Banel , Petre Marin ,Croitoru, surdu , zaharia , la ce lot de *** avem nici nu stiu de ce ma mai mira rezultatu din seara aceasta

banseboy19.09.2007 20:49

buey badoi e fundas nu tre sa fie perfect in atac el tre sa fie perfect in aparare pai nu trecea ala asa ushor de golanski la golu 2 te asigur eu ca nu trecea

kozmyn_ksa19.09.2007 20:49

Nu vedeti ca de cand ne antreneaza Hagi, nu am facut performante?? Hagi NU E ANTRENOR BUN.... sa vina Oli inapoi.... Imi cer scz... dar asta e parerea mea.

DanStan19.09.2007 20:49
ba pardon trebuiesc injurati rau jucatori ..!!!! nu au fata de Steaua....

La pauza aveau fata de Steaua ? Vrei sa-ti citez mesajele de pana la pauza ?

Tav19.09.2007 20:49

Steaua nu joaca nimic.

Schimbarile pe care Hagi le-a facut au fost intr-adevar ofensive dar....surdu si cu Croitoru....

mai radeau jegurile alea de comentatori de bucatarii de la slavia...

dar panarama aia de surdu nici ospatar nu merita sa fie...iar Croitoru...sa-l ia Gigi si sa se arunce cu el de gat in garla.

ce dracu or fi vrut ei sa faca cu Iacob sau Badea care nu aveau meciuri in picioare?

zaharia a fost bun sa te califice dar nici rezerva nu e in Liga

pai cu surdu asta mi-e dor de Neaga( alta panarama)

nu vreau sa zic nimic de Hagi ...ca nu el joaca....dar astia nu joaca absolut nimic de la inceputul campionatului...

si asta e doar vina lui.

danimarcu19.09.2007 20:49

Hagi a avut ocazia in aceasta seara sa dovedeasca ca are coloana vertebrala,dar nu a facut-o,a ales sa faca dupa cum i-a dictat stapanul lui,sparand ca in acest fel nu va fi dat afara...

Rusine Gica,am crezut in tine...

Ai ramas acum si cu S.U.L.A. in c*r ,si cu banii luati...

Si vei fi dat si afara,sunt sigur de asta!

Dumnezeu nu doarme pentru Jiji,desi a jucat bine in prima repriza si da centrari foarte bune,Badoi a fost zero in aparare.

Marin m-a dezamagit profund,a gresit multe mingi...

Am jucat bine in prima repriza ,dar fara a pune mare pericol la poarta.

Anul asta nu o sa facem nici un punct in LC daca nu se schimba ceva...

Croitoru nu are creier,e un fel de Banel cu un pic de tehnica...

Surdu e in plus.

Dica nu a miscat.

Varza pe toate planurile, asta este Steaua .

Sper sa moara Gigi Becali cat mai urgent!

ultrasbr19.09.2007 20:50

ce dracu' cauta echipele astea 2 in UCL?

Miaus19.09.2007 20:50

Alo alo domnii cum ramane cu sa pierdem dar sa jucam frumos?

Asta e am luat-o pe cocoasa si noi cum i-am batut si noi pe Kiev anul trecut.Au avut 2 okzii ne-au dat 2 boabe si gata.

Hagi nu a reusit sa ii motiveze si pentru cea de-a doua repriza plus ca pe teren au intrat niste NULITATI vezi Surdu,Croitoru.Pai Lovin a avut de 10 ori mai mult fata de coordonator azi decat laba aia trista de Croitoru.

NU avem banda stanga (UNDE E Ochirosii?!?!?!?) si asta s-a vazut clar in seara asta.Ce-i drept P.Marin joaca "suspect" de slab in ultima vreme.O fi varsta nu stiu..

Ce trebuie sa facem acum e sa mentinem jocul din prima repriza de azi( ca si cea in meciul cu crapizii de altfel) si in repriza a doua.Noi am slabit ritmul si fotbalul ne-a pedepsit.

Capul sus baieti, am pierdut o batalie dar nu si razboiul!

dode56ro19.09.2007 20:50
Badoi a fost mai consistent in atac, dar mai nesigur in aparare.

Meciul s-a pierdut din cauza lui Hagi, clar. Nu stiu ce le-a zis inainte de meci, nu stiu care a fost pregatirea tactica a jocului, dar am aratat groaznic. Hagi trebuie sa plece! Te iubim ca esti stelist, dar gata! Fa-ti bagajele!

P. Marin a fost un ZERO ABSOLUT: nu a alergat, a gresit aproape tot. Incep sa am certitudinea faptului ca P. Marin il "lucreaza" pe Hagi. E problema lui, dar avem toti de suferit. Multumim pentru tot, dar esti un MARE JEG pentru cum joci in perioada asta.

Esti cam praf daca nu poti intelege ce se intampla la Steaua!!!

Ca patronul dicteaza. Toate dezamagirile si nervii de pana acum sunt din cauza mizeriei de Gigi Becali.

kozmyn_ksa19.09.2007 20:50
1.cristoce e in plus...aut

2.Steaua joaca nesperat de bine

3.numai printr-un ghinion pur nu vom bate

4.daca jucam asa cu Rapid ii bateam lejer

5.baietii s-o tina tot asa......forzzzza Steaua...mereu superiori fular-campionii fularsteau2

Au tinuto tot asa.... uite ce au facut

FlowerPower19.09.2007 20:50

Nu pot sa inteleg...

Cum se poate juca atat de prost? Numai daca VREI sa joci asa...

E clar ca Hagi nu e dorit de jucatori, altfel nu pot sa-mi inchipui motivele pentru care joaca in halul asta.

Pe de alta parte, n-am vazut nici o idee tactica, nimic, nada, nicevo, nothing... zero absolut...

Hai sa facem un brainstorming, sa-i gasim lui Hagi o alta cariera.

Asta e...

alesul19.09.2007 20:50
Gigi Becali DISTRUGE Steaua!!!!!!!!

prietene si Hagi ce face? o construieste, nu?

in 2001 cand am jucat pentru mondial cu slovenia, la baraj am fost singuru care am zis ca nu ne calificam. ce mai radea lumea de mine, esti prost, nu vezi ce echipa avem, ce antrenor, Mutu, Popescu..etc.!!! si uite ca am avut dreptate!

Ciobanul nu este chiar atat de prost pe cat credeti voi! Totusi el a facut o greseala, Hagi, si vrea s-o indrepte! Credeti ca daca tacea din gura devenea Hagi vreun murinho?? Sa fim seriosi!! O sa ne mai ducem un pic crucea si o sa intram in normal.. vine 2008 si vrea si png-ul vruen loc in Parlament!

jeri19.09.2007 20:50

Sa mor daca Surdu a atins de 3 ori mingea in meciu asta.Hagi este varza ca antrenor mai bine s-ar lasa de meserie.

pui de dac 11219.09.2007 20:50

Steaua cred ca e cea mai slaba echipa din ch league la ora asta, iar Slavia imediat urmatoarea

Arsenal-Sevilla 3-0 . nici nu vreau sa ma gandesc cate or sa ne dea noua

MALDINI_STEAUA19.09.2007 20:50

Sa plece singur Hagi , fac pariu ca va spune la conferinta de presa ca in prima repriza am jucat bine , dar intr-a 2-a s-a intamplat ceva .... va spune fraza lui celebra : Steaua joaca si va venii timpul sa si marcam asa cum imi doresc eu mai multe goluri in meci...pai cand asta?in 2020 ???? Du-te Hagi , DU-TE !!!!!!!!!

Kekea19.09.2007 20:50

Bun.Sa zicem ca Hagi pleaca dupa meciu cu UTA.Ce facem ? In Champion League antreneaza Pedrazzini?? Sa fim seriosi.Eu zic ca o sa vina Rednic.Si sa zicem merci daca vine...

alexzeu19.09.2007 20:51
inca incerc sami dau seama ce cauta la Steaua Banel , Petre Marin ,Croitoru, surdu , zaharia , la ce lot de kkt avem nici nush de ce ma mai mira rezultatu din seara aceasta

Mosule dak nu era Banel nici golul de onoare nu il dadeam ...asa ca nu te lua de el ...de restu ai dreptate ....

Portocalu`19.09.2007 20:51

noi suporterii suntem de vina , in primul si in primul rand . pentru ca nu suntem si nu am fost in stare sa il facem pe Becali sa inteleaga ca trebuie sa aduca jucatori straini, ca trebuie sa investeasca bani (mai ales din moment ce se tot lauda ca ii are berechet)si ca , el ca patron nu are de ce sa se amestece in bucataria tehnico-tactica. Si tot noi suntem de vina pentru ca nu mai fluieram toata echipa din cand in cand .. sa inteleaga si ei ca aprecierea vine pe merit ! Acum , clubul pe care il iubesc , imi provoaca greata , dezgust si o injuratura la adresa lui .

marius-m19.09.2007 20:51

imi cer scuze pentru limbaj

bai a pus mana un cioban cu 2 clase ca trenul pe cubul asta ...si face ce vrea....m..tii mamii lui de imputit

noi suntem niste fraieri ca lasam sa se intample asta cu un club ca Steaua

imi vine sa plang de ciuda.... prima repriza am fost adevaratzi...dupa care au intrat piesele grele ale ciobanului...surdu..."marele" Lovin a fost jucator pe langa asta

badoi, a fost de la inceput...bulevard pe partea lui

Hagi ...din seara asta nu mai e rege.... imi pare rau dar ...a fost

sa te uiti in gura unui prost...sa iti calci pe mandrie...pe meserie si sa faci ce zice incultul asta...cretinul...dobitocul de fecalii

ma *** pe banii lui ca e un oier care tre sa mearga la scoala nu la fotbal

iar eu sunt un prost ca am ajuns sa imi fac astfel de nervi.... din cauza unui cioban

adio Steaua....cat timp nu mai inseamna ceea ce a insemnat cand m-am indragostit de ea.... fac alergie...icter cand il vad...aud pe prostu'tarii...si care e de fapt patronul acestui club

mie sila

dax4719.09.2007 20:51

Acum e clar : suntem prostii grupei ! Nu cred ca facem macar un punct in grupa asta. Naspa ca singurii care sufera tot suporterii sunt. Nu ma duc la nici un meci pe Ghencea. Ii doare-n fund de Steaua si de noi. Era 2-1 pentru cehi si ei stateau in aparare ca niste dobitoci de parca ei erau in avantaj. Atacanti o suta si nu pot sa dea un gol. Trebuie sa ne bazam pe Goian, un fundas, ca sa avem si noi un gol pe tabela. Rusine, echipa de trantori disperati. Multi trebuie dati afara : de la patron la jucatori.

_Answer_19.09.2007 20:51

Ochirosii la Buzau... lasa ca joaca Surdu (mare jucator) !

Zenga la Dinamo... lasa ca antreneaza Hagi (mare antrenor) !

Golansky rezerva... lasa ca joaca Badoi (bun jalon) !

Neaga neconvocat... lasa ca noi jucam cu Lovin si Ov. Petre (cei mai inventivi mijlocasi centrali)!

MM Jiji, Hagi lasa-ne daca esti cu adevarat stelist !

MALDINI_STEAUA19.09.2007 20:52

Orice antrenor la ora asta din Liga I este peste Hagi la "stiinta antrenoratului"

«12345616»