eu poate as incerca cu Banel pe banda stanga si cu badoi pe dreapta. oricum sau orice le-ar spune Gica la pauza sa fie de bun augur, si sa reusim sa mai marcam. FORZA Steaua.
du-te mai Cristocea
foarte tare!
eu poate as incerca cu Banel pe banda stanga si cu badoi pe dreapta. oricum sau orice le-ar spune Gica la pauza sa fie de bun augur, si sa reusim sa mai marcam. FORZA Steaua.
du-te mai Cristocea
foarte tare!
jucam frumos, poate reusim victoria
Bravo Gica, bravo baieti !
daca ne bat astia santem fraieri.
mi se pare mie sau Steaua joaca mult mai bine decat in restu meciurilor??
Tot asa rezultat final: 3-2 pentru noi;)) fularsteau2 ![]()
![]()
Hai ca-i pauza... am revazut reluarile, cred ca luate de toate camerele, la cele mai importante faze.
Avem o problema: figurantul Ov. Petre., in rest, se poate
Doamne , deci nu pot sa cred, imi vine sa arunc TV-u pe geam cand ii vad la balon pe Lovin si mai ales Ov Petre X(X(X(
Momenta meritam sa castigam,s-o spunem p-aia dreapta. Ei au avut o singura incursiune si au dat gol la greseala lui Petre Marin.
Parerea mea e ca solutia ideala ar fi cu golanski fundas dreapta si badoi in locul lui Banel. Astfel am fi castigati in defensiva prin polonez si cu centrarile pe dreapta prin badoi.
O sa ziceti ca Banel a jucat mai bine azi dar a avut noroc ca l-au lasat aia sa-si faca mingea,in fata unor adversari mai tari n-ar avea atata timp ar trebui sa centreze repede,si chiar din alergare.
Badoi da centrari mai de calitate si le da mai repede decat Nicolita asa ca eu as incepe cu el.
Hai baieti ca se poate!!! Daca ramanem concentrati in aparare si gasim si noi niste solutii in atac luam minim 1 pc acolo.
Felicitari galeriei,s-au auzit perfect primele 15 minute,dar apoi au cam fost acoperiti.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Cand vad la cat de prost jucam in unele momente ma multumesc cu o victorie la limita( cum am zis 1 - 2 ). Ar fi foarte urat sa facem egal si ar fi si mai urat sa pierdem. Astia nu joaca mai nimic, au ocazii pentru ca pierdem noi mingea aiurea. Se vede clar ca Lovin si cu Ov Petre se calca pe picioare. Cristocea nu prea s-a vazut, Badoi vad ca face un meci foarte bun ( speram sa fie si mai bun in rep a doua ). Trebuie o schimbare la mijloc si inca un atacant langa Iacob.
HAI BAIETI!!! SE POATE!!!
Numai Steaua e pe teren. Bravo lor.
De remarcat atitudinea jucatorilor intr-un meci de CL fata de unul din campionat sau Cupa. Lucru care ne confirma inca o data ca in campionat se "menajeaza" ca niste domnisoare. Cu jocul de azi e imposibil sa nu bati un Urziceni sau chiar si un Rapid. Mare pacat de Plesan si Radoi... Cu tot lotul valid ii spulberam pe astia.
1.cristoce e in plus...aut
2.Steaua joaca nesperat de bine
3.numai printr-un ghinion pur nu vom bate
4.daca jucam asa cu Rapid ii bateam lejer
5.baietii s-o tina tot asa......forzzzza Steaua...mereu superiori
fularsteau2
statistica pe UEFA.com:
suturi la poarta 5-2 pentru Steaua
suturi pe poarta 3-1 pentru slavia
ne trebuie mai multa concentrare la finalizare..mai ales Cristocea la faza aia de a dat mingea in boscheti
Salutare Lume Stelista!!! Vad meciul pe internet, pe un canal spaniol, si la pauza au dat zeci de reluari din prima repriza. Frate, ce bafta au avut cehii in prima repriza, si ca au dat gol, si ca n-au primit decat unul...jur ca daca jucam la fel in a doua repriza, nu ma supar, indiferent de rezultat. Hai pa, ca incepe a doua! Pe ei, baieti!
Hai Steaua!!!
oare cand ne vor iesi si noua pasele decisive?
nu se poate asa ceva ....reveniti-va odata......macar egal sa facem :sad2: .......hai Dica cu golul dica10
Badoi in defensiva e zero
P.Marin e pe langa
golul de 2-1 ne-a turnat plumb in ghete
...tare pacat...dak avem puterea sa egalam inseamna ca suntem echipa mare ca problema mare este de ordin psihic
Dar de Dica nu zice nimeni nimic? Execrabil... meciul asta se pierde pentru ca a gresit toate pasele decisive. Sa dea domnu sa prinda iar un moment de geniu si sa marcheze. Groaznic ce se intampla.
totul se concentreaza in aceasta zicala: mai bine o Armata de caprioare condusa de un leu, decat o Armata de lei condusa de o caprioara!
Hagi este praf! am mai afirmat asta de cateva ori si toata lumea mi-a sarit in cap! asta e soarta noastra, nu trebuie sa intram in panica vor veni si vremuri mai bine!
hai Steaua!
ce le-o fi facut nene Hagi la pauza de joaca asa fara vlaga??? nu se poate sa pierdem dupa prima repriza
(
duca-se ciobanul!
sa nu fim copii.,cine este de vina ca Hagi nu are cap??? e ciobanul taica-su?
du`te Gica, du`te......pacat ca si`a batut joc de echipa asta
Hagi ar mai fi meritat respectat daca macar ar fi pierdut pe mana lui; daca nu pleaca nici nu ne mai revenim prea curand :sad2:
sa nu fim copii.,cine este de vina ca Hagi nu are cap??? e ciobanul taica-su?
bine si Hagi... sincer, nu mai am vlaga in mine, deci poti sa zici si de mama ceva ca nu mai pot sa-ti raspund
Dupa o repriza buna, ne-am taiat dupa pauza...si-am mai luat si golul la de 2-1 din senin. Nu prea mai tine norocul, cum incepem sa tragem de timp si sa mimam fotbalul, cum o furam. Ne asteapta vremuri grele! Pacat, prima repriza mi-a dat mari sperante; chiar ziceam intr-un post de mai sus ca nu daca jucam bine si intr-a doua nu ma supar, chiar daca pierdem. Parca i-am deochiat
...
Hai Steaua!!!