FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Slavia Praga - Steaua 2 - 1

«1234516»
banseboy19.09.2007 20:33

meciul asta se pierde din cauza boului de badoi care a gresit sa-mi bag ceva in fata lui si a lu Gigi care il vede mare jucator :(

pacat ....... MM Gigi

ss lucki19.09.2007 20:36

se naruie tot: simboluri, sperante, demnitate...

zloty19.09.2007 20:37

da puncte vrea ciobanu , da jucatori nu aduce, sa le dea cate un baston la ratatzii astia ca joaca ca la 60 de ani X(X(X(X(X(

radutheodor19.09.2007 20:37

Per total am jucat bine, imi pare rau de rezultat.

Croitoru este cel mai NUL jucator pe care l-am vazut in viata mea.

Surdu nu are ce cauta la Steaua

V Iacob a fost inexistent

Cristocea nu are nici ala nici o treaba

Pacat de restul jucatorilor, Zapata, Goian, Rada, Dica, P Marin ... pacat de ei ca restul lotului e NUL

Kekea19.09.2007 20:39

Nu se poate sa il folosesti pe Goian ca atacant...asta arata ca Hagi nu rezista la presiune.Eu zic ca pana aici a fost pentru Hagi la Steaua.Poate alta data va fi la fel...

Flaviu8619.09.2007 20:39

imi pare rau sa spun asta (ii ca si cum mi-as rupe o mana) dar la cum jucam...nici nu ma gandesc sa ma uit la meciul de la Arad. imi pare rau sa spun asta, dar Gica, tata...sa te gandesti serios in noaptea asta, ca asa nu se mai poate!

Cu Steaua pana la moarte!!!!!! FORZA Steaua

cristian8619.09.2007 20:39

este mare pacat daca pierdem acest meci, cu o echipa cel mult de aceeasi valoare, dar care cel putin joaca intr-un campionat mai "sanatos" si care nu mimeaza fotbalul.

DanStan19.09.2007 20:40

De ce n-ati injurat jucatorii la pauza ? Atunci erau buni ? Doar si in prima repriza s-au facut greseli.

Ce s-a intamplat la pauza ? S-a intamplat ca ANTRENORUL cehilor s-a prins ce are de facut in timp ce antrenorul Stelei nu.

zloty19.09.2007 20:41
totul se concentreaza in aceasta zicala: mai bine o Armata de caprioare condusa de un leu, decat o Armata de lei condusa de o caprioara!

Hagi este praf! am mai afirmat asta de cateva ori si toata lumea mi-a sarit in cap! asta e soarta noastra, nu trebuie sa intram in panica vor veni si vremuri mai bine!

hai Steaua!

unde plm vezi tu ma lei , mai degraba pensionari

Cazorla19.09.2007 20:41

Hagi du-te ...du-te ...Hagi du-te ....du-te !!!!!!!!

LARI19.09.2007 20:42
meciul asta se pierde din cauza boului de badoi care a gresit sa-mi bag ceva in fata lui si a lu Gigi care il vede mare jucator :(

pacat ....... MM Gigi

Badoi a fost mai consistent in atac, dar mai nesigur in aparare.

Meciul s-a pierdut din cauza lui Hagi, clar. Nu stiu ce le-a zis inainte de meci, nu stiu care a fost pregatirea tactica a jocului, dar am aratat groaznic. Hagi trebuie sa plece! Te iubim ca esti stelist, dar gata! Fa-ti bagajele!

P. Marin a fost un ZERO ABSOLUT: nu a alergat, a gresit aproape tot. Incep sa am certitudinea faptului ca P. Marin il "lucreaza" pe Hagi. E problema lui, dar avem toti de suferit. Multumim pentru tot, dar esti un MARE JEG pentru cum joci in perioada asta.

st_194719.09.2007 20:43

acuma sa nu mai impuna jegosu ala jucatori ca nu ia iesit .

MALDINI_STEAUA19.09.2007 20:43

Pacat.Nu stiu ce le-a spus Hagi la pauza , dar repriza a 2 a a fost EXECRABILA.Cehii din 2 ocazii au dat 2 goluri...asta este..

fularsteaua2 fularsteaua2 fularsteaua2 fularsteaua2

banseboy19.09.2007 20:43

na ma antrenoru lu peste prajit Jiji becalu cel mai prost om de pe planeta cum frate sa fi asa dobitoc :((( in stilu asta fara suparare DIVIZIA B pazea ca venim nu e posibil ma nu pot sa cred cum drq... **** Becali **** Becali :P shtiti voi eu de cand Piturca e la nationala nici la meciuri nu prea ma uit acum sincer daca iar apare jijiosu si face gura ca bla bla bla jur ca nu mai vin la meciuri pana nu pleaca de la Steaua ............... si propun ca in meciurile de acasa sa nu mai mergaa nimeni ca e bataie de joc .....

EPE19.09.2007 20:44

Slavia Praga astia o parnaie de echipa!Si noi si mai si...

schumy19.09.2007 20:44

Cea mai proasta repriza pe care a facut-o Steaua.

Se pare ca rezultatul a fost invers, n-am ghicit! :sad2:

Asta este, anul asta terminam pe ultimul loc daca continuam asa!

alexzeu19.09.2007 20:45

In momentul asta vreau sa plece de la Steaua toata lumea de la Becali la omu de servici care spala in vestiare de la Hagi la Iacob cu o singura exceptie Goian ! numai el are fata de CL ...atat ......imi pare rau.....nu meritam sa trecem mai departe....RUSHINE !! parca au fost legati de maini si de picioare in repriza a 2 a ~X(

ss lucki19.09.2007 20:45
Badoi a fost mai consistent in atac, dar mai nesigur in aparare.

Meciul s-a pierdut din cauza lui Hagi, clar. Nu stiu ce le-a zis inainte de meci, nu stiu care a fost pregatirea tactica a jocului, dar am aratat groaznic. Hagi trebuie sa plece! Te iubim ca esti stelist, dar gata! Fa-ti bagajele!

P. Marin a fost un ZERO ABSOLUT: nu a alergat, a gresit aproape tot. Incep sa am certitudinea faptului ca P. Marin il "lucreaza" pe Hagi. E problema lui, dar avem toti de suferit. Multumim pentru tot, dar esti un MARE JEG pentru cum joci in perioada asta.

frate, long tine no see, pentru prima oara in viata mea sunt dezgustat de ce se intampla la Steaua...........

nici furie sau nervi nu simt

banseboy19.09.2007 20:45

nu ma noi suntem defapt FC Jiji Becali daca nu shtiai el e patron antrenor jucator fizioterapeut bucator si portar la intreare deci parnaie de parnaie

MALDINI_STEAUA19.09.2007 20:46

Mda bine a zis Cazorla : Du-te Hagi , du-te !!!!!!!!!

DanStan19.09.2007 20:46

Nu mai injurati aiurea jucatorii. Daca vroiau sa-l faca pe Hagi sau n-aveau valoare era 3-0 pentru Slavia la pauza. De fapt in pauza cehul a schimbat total sistemul in timp ce Hagi n-a schimbat nimic. Ce-si inchipuia ? Ca cehul va face o criza de amnezie si va uita ca poate face modificari in jocul echipei ?

Flaviu8619.09.2007 20:46

sunt profund dezamagit! ma gandeam ca jucatorii fiind la primul lor joc (unii) in CL sa joace bine... :(

dode56ro19.09.2007 20:46
Gigi Becali DISTRUGE Steaua!!!!!!!!
ariell19.09.2007 20:47
Rusinos...
shack3r19.09.2007 20:47

Nu sunt suparat de rezultat pe cat sunt pe neputinta noastra din a doua repriza. Croitoru si Surdu sunt jalnici,Dica obosit,Badoi si Banel perfecti

«1234516»