FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Rapid 0 - 0 (0 - 0)

«1345678»
Papp13.09.2007 10:21
Sunt stelist, dar nu stiu de ce mi se pare mie ca daca scoatem un egal si cu rapid si cu slavia praga inseamna ca avem noroc. Avem rezultate da nu imi place cum joaca echipa absolut deloc. Hagi spunea ca deocamdata am avut rezultate si ca acum o sa incepem sa jucam ca lumea. Sper sa aiba dreptate. Daca pierdem cu rapid, cred ca si anul asta luptam pentru locu 2 cu CFR si Dinamo. Daca tot asa jucam sper sa prindem un loc de UEFA.
bogdan888813.09.2007 11:15
******** Spurcat, ban
korynna13.09.2007 12:24

Look who's talking... :laugh: Dupa ce ca salivati sa atingeti si voi un scaun,ceva in Ghencea,ca deh au venit p'acolo alde Lyon,Real,echipe de Cl,mai aveti si tupeul sa ridicati capul din pamant si sa vorbiti de onoare.Daca nu stii ce inseamna un cuvant,nu-l folosi.Cat despre analfabeti...abia astept sa vad "diavolii visini" :laugh: Zboara puiule,zboara!

David_Copperfield13.09.2007 14:16

Prevad un scor fluviu...

st_194713.09.2007 17:36

pe fzr.ro scrie ca boschetarii or sa aibe 2.400 de cra-cra in peluza ,ca ar mai fi facut rost in afara de cele 1400 de bilete de inca 1000 din Ghencea..care stiti sigur ,raspundeti pls fularsteau2 fularsteau2

Jony_stelist13.09.2007 18:14

Hai sa fim seriosi, un alt episod 5000 :wacko: , nu or sa aiba 2400, dar or sa aiba ceva in plus, e normal pentru ca nu le e lene sa vine pana in Ghencea sa ia niste bilete, trebuie doar sa te urci in 41 si in 15 minute esti la casa de bilete

mihai din oradea13.09.2007 18:38

meciurile cu rapid,slavia,Dinamo si alti pigmei de genul acesta trebuie cistigate iar cind vor veni arsenal si sevillia mai vedem.Deci,fara dubii Steaua-rapid=2-1

ultras_florin2013.09.2007 22:16

Stie cineva daca mai sunt bilete la meciul cu Rapid?Daca sosesc sambata dimineata in Ghencea mai am sanse sa gasesc bilet?Preferabil la peluze sau tribuna 2.

Deaka14.09.2007 06:25

=)) .... David_Copperfield .... scor .... pentru Rapid ! .... :rolleyes: btw Forza RAPID ! :X

Joint14.09.2007 07:16

@Deaka

Forza Steaua

Postul imediat anterior nu se citeazã.

Edit: Sorry... O sa mi-l controlez. Totusi... ce cauta sobolanii astia de pe sub poduri pe forumul fcsteaua ?

andyro14.09.2007 08:56
pe fzr.ro scrie ca boschetarii or sa aibe 2.400 de cra-cra in peluza ,ca ar mai fi facut rost in afara de cele 1400 de bilete de inca 1000 din Ghencea..care stiti sigur ,raspundeti pls fularsteau2 fularsteau2

Pai daca se strange tot ghiulestiul cu familiile si puradeii nu ajung la 2400 de oameni...s-au molipsit de la javrele de anul trecut. Iti dai seama cate alocatii tre' sa strange pentru un bilet si cata foame fac dupa aia ?

cristi_mold14.09.2007 09:04

Si in gsp scrie ca vor fi 2400 de rapidisti in tribune. Deci daca scrie in gsp nu este adevarat. fularultras

kostadanny14.09.2007 11:20

Stie cineva daca mai sunt bilete la Peluza Nord pentru meciul cu Rapid?Si programu de la casele de bilete...pls

forever_STEAUA14.09.2007 12:50

Programul caselor de bilete îl gãsești AICI

600 de jandarmi, 500 de persoane de la o firmã de securitate și alți 350 de Polițiști vor asigura ordinea la partida Steaua – Rapid. Giuleștenii au primit 1.400 de bilete și vor sta la Peluza a II-a, partea dinspre Tribuna I.

Accesul publicului în stadion se va face începînd cu ora 17.30, pe bazã de bilete, acreditãri de presã și invitații emise de Steaua.

sursa: gsp

dr.adrian914.09.2007 12:55
Pai daca se strange tot ghiulestiul cu familiile si puradeii nu ajung la 2400 de oameni...s-au molipsit de la javrele de anul trecut. Iti dai seama cate alocatii tre' sa strange pentru un bilet si cata foame fac dupa aia ?

ha ha ha

cea mai buna porecla e vaietorile

Adrian Ilie e un manager occidental de rasa.

uitativa ce declaratii da

bravo Adi

forzza Steaua

intrati pe

http://www.fussball-talente.com/

ca sa vedeti de unde ar trebui sa cumparam jucatori pentru proiectul vitezistilor

andyro14.09.2007 13:59

Ce proiectul vitezistilor ?

Sasha14.09.2007 16:25

Sa moara cioarele!!!!!!! Steaua bate cu 2:0, ambele goluri Dica! Oare DACA (nu da doamne!) razesii inving (evident ajutati de arbitri :tongue: ) ciobanul pe cine v-a gasi vinovat? Evident pe Hagi.... fularsteau2 forzateaua

forzateaua

fular-campionii

st_194714.09.2007 19:45

Conducatorul galeriei rapidiste, Fane Moldoveanu, a declarat pentru FANATIK ca suporterii giulesteni nu considera meciul cu Steaua unul deosebit.

"Noi consideram Steaua – Rapid un meci obisnuit. Noi avem in singe Rapidul si nu mergem doar la derby-uri, cum merg cei de la Stefan cel Mare sau Ghencea. Pot sa fie si 50.000 de suporteri pe Ghencea. Lumea cunoste capacitatea noastra de a incuraja echipa. Problema lor o sa fie ca noi ne vom auzi si ei nu. Nu ne sperie nimic, cunoastem fenomenul", a spus liderul "visiniilor".

C.I.O.A.R.A proasta.. dica10

st_194714.09.2007 20:02
Hai sa fim seriosi, un alt episod 5000 :wacko: , nu or sa aiba 2400, dar or sa aiba ceva in plus, e normal pentru ca nu le e lene sa vine pana in Ghencea sa ia niste bilete, trebuie doar sa te urci in 41 si in 15 minute esti la casa de bilete

bv prietene,asa gandeam si eu:))) si Dinamo zicea ca are 1000000 de bilete..:-@

dr.adrian914.09.2007 21:27
bv prietene,asa gandeam si eu:))) si Dinamo zicea ca are 1000000 de bilete..:-@

ati vazut declaratia lu falcosu ala de prost de la Cluj

cica piti a jucat cu Munti si 5 stelisti care sunt sub Cluj.

eu sa fiu acum in locul lui Jiji nu ias mai lasa pe niciunu la nationala sa se ... intre ei de fraieri si homalai. nici un pic de respect de la nimeni. sa vada ROMANI cum stau iara acasa si se uita la TV la CE.

ori suntem romani si sustinem Romania indiferent de la cine sunt jucatorii ori tacem.

ce ma enerveaza astfel de declaratii.

Steaua demonstreaza ca esti o stea si inchidele gura la toti razboinicii dupa razboi.

inteleg ura impotriva Stelei dar ce draq au cu jucatorii nostri care fug pentru noi romanii, stelisti javre,vaietori.

isi bat joc de jucatori..rusine rusine

in Romania nu se apreciaza munca. pacat sa traiesti in tara

MALDINI_STEAUA15.09.2007 09:38

Bate Steaua 2-0 , cel putin ;)

P.S : Khalid daca mai dau de multi "suporteri" ca tine , mai bine lipsa...

Pai tu te numesti suporter al Stelei ? Mi-e greu sa cred...

makeRF15.09.2007 10:13

La meciul asta vom fi in jur de 2000, 2500..Ne vom auzi f incet, stim f bine ca si voi faceti atmosfera incendiara..Noi speram sa aveti chef de cantat vreo 15-20 de minute, sa va dam gol si apoi sa ne auziti recitalul..imi pare rau ca vad pe la voi pe aici oameni care fac inculti pe rapidisti.mai intai sa se uite la posturile lor, apoi sa se gandeasca ce suporteri are si a avut Rapidul(actori, cantareti, pictori, dirijori..)..iar faza cu tiganii.sa fim seriosi, Orasul Faurei are de 4 ori mai multi milogi decat cartierul Giulesti. Nu stiu daca vom castiga, noi nu suntem o echipa asa norocoasa. Dar nici voi, la felul cum ati jucat pana acum, nu sunteti in stare sa ne bateti. Asa ca prevad un 1-1 ca anul trecut. Si multa bataie la dus si la intors, din pacate. Trebuie sa recunoasteti ca acesta este cel mai greu meci al lui Hagi...Nu ati mai intalnit un adversar mai puternic cu el la timona..pentru noi e al doilea, dupa SuperCupa..

Inima ce-n piept ne bate, La nevoie e un tun

Pentru-o singura dreptate, sa invinga cel mai bun.

UlTrAs PaNtElImOn15.09.2007 10:15

Eu cred ca Steaua va bate aceasta echiupa de ciorii numita rapid .Steaua va bate cu 3-0

forzateaua

si make ala shatup ca Steaua bate dute cu ciorile tale la garla

A si apropo sper sa nu joace piper ala sau cum al cheama boia sau cum ai zice:)) ce nume boia

makeRF15.09.2007 10:24

Peste una, alta, acu' o sa fiu off-topic :D Felicitari celor care se ocupa de site, foarte bine facut..meserie forumul..

MALDINI_STEAUA15.09.2007 10:35

makeRF , spune-mi si mie ce legatura are orasul Faurei cu Steaua ? Steaua are cea mai tare galerie din tara , stai linistit , vom canta pe toata durata meciului , nu 10 minute cum speri tu .Si spui ca in cartierul Giulesti nu sunt tzigani?Sa fim seriosi , pana si vanzatoarea de la magazin te intreba ce doresti in tiganeste.

«1345678»