FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Rapid 0 - 0 (0 - 0)

«145678»
st_194715.09.2007 12:52

nu se poate baaaaaaaa... x(((((((((((( daca nici Goian nu o sa joace maine,iar stam sa jucam cu Baciu?? sa mi fie frica la fiecare actiune a rapidului :idea:

Khalid15.09.2007 13:27
Bate Steaua 2-0 , cel putin ;)

P.S : Khalid daca mai dau de multi "suporteri" ca tine , mai bine lipsa...

Pai tu te numesti suporter al Stelei ? Mi-e greu sa cred...

Sunt doar realist, pentru ca ciorile au un nou stil de joc care merge foarte bine , iar singura noastra sansa e in Dica. Zaharia sau Neaga nu sunt in stare sa decida un derby ca acesta :wink: .

DelPiero1015.09.2007 13:36
La meciul asta vom fi in jur de 2000, 2500..Ne vom auzi f incet, stim f bine ca si voi faceti atmosfera incendiara..Noi speram sa aveti chef de cantat vreo 15-20 de minute, sa va dam gol si apoi sa ne auziti recitalul..imi pare rau ca vad pe la voi pe aici oameni care fac inculti pe rapidisti.mai intai sa se uite la posturile lor, apoi sa se gandeasca ce suporteri are si a avut Rapidul(actori, cantareti, pictori, dirijori..)..iar faza cu tiganii.sa fim seriosi, Orasul Faurei are de 4 ori mai multi milogi decat cartierul Giulesti. Nu stiu daca vom castiga, noi nu suntem o echipa asa norocoasa. Dar nici voi, la felul cum ati jucat pana acum, nu sunteti in stare sa ne bateti. Asa ca prevad un 1-1 ca anul trecut. Si multa bataie la dus si la intors, din pacate. Trebuie sa recunoasteti ca acesta este cel mai greu meci al lui Hagi...Nu ati mai intalnit un adversar mai puternic cu el la timona..pentru noi e al doilea, dupa SuperCupa..

]

Tata,ai voie sa zici orice,chiar daca esti suporter al Rapidului din Ghiulesti!Dar te-as ruga sa nu ne mai poluezi vizual cu stema aia...ne creeaza greata!

R.V.192315.09.2007 14:17
Font gresit. Exprimare suburbana.
Matteo15.09.2007 14:34

nu stergeti postarea asta.... sa vada si lumea cum se exprima un cioroi prost care face pe desteptu.

se scrie "V-A LUATI" *****************.....hai jet pe forumul lebedelor !

Nu-ti mai jigni partenerii de forum si iti sugerez sa pui mana pe un manual de gramatica inainte sa critici exprimarea altora. Se scrie "va luati".

the_goodfather15.09.2007 14:34
SUNTETI PRAF ! sclavii unui cioban cu 2 clase ! de la el stiti sa va exprimati ! multumim pentru ca sunteti sursa noastra zilnica de umor ! sunteti o gramada de aurolaci care incearca sa lege trei cuvinte , dar nu le iese, astfel iesind niste discutii pe care doar voi le intelegeti (cred ca e codul aurolacului)! oricum va luati bataie duminica seara cu cel putin 2-0 la fotbal,iar la galerie mai bine nu va prezentati (apropo va luat mult sa invatati versurile imnului vostru? tap,tap,tap tararap,tap,tap[superb imn,superbe versuri!])

parerea mea e ca in copilarie ai fost agresat sexual de un aurolac. Iar cu acel imn cum spui tu fugarim ciorile care sunt pe langa stadion Ttap tap tararap canta ******* vostrii prin bodegi. Cantecul Maria a fost compus nu inventat de Scooter si e mai cunoscut in lume decat imnul vostru in giulesti

MALDINI_STEAUA15.09.2007 15:13

@Khalid poate le merge jocul , dar NU CU Steaua ... nu-mi compara mie Steaua cu Craiova , Mioveni sau cu cine or mai fi jucat porumbeii. Cat despre R.V.1923 ce sa spun , daca omu' e frustrat ca nu are si el un forum al zburatoarelor normal ca intra si el pe aici sa vada si el cum arata un forum adevarat.Probabil a fost agresat sexual cand erea mai mic , tot ce este posibil , daca nu va fi in curand :))))

DelPiero1015.09.2007 15:27
SUNTETI PRAF ! sclavii unui cioban cu 2 clase ! de la el stiti sa va exprimati ! multumim pentru ca sunteti sursa noastra zilnica de umor ! sunteti o gramada de aurolaci care incearca sa lege trei cuvinte , dar nu le iese, astfel iesind niste discutii pe care doar voi le intelegeti (cred ca e codul aurolacului)! oricum va luati bataie duminica seara cu cel putin 2-0 la fotbal,iar la galerie mai bine nu va prezentati (apropo va luat mult sa invatati versurile imnului vostru? tap,tap,tap tararap,tap,tap[superb imn,superbe versuri!])

Din contra,voi sunteti sursa zilnica de umor a intregii Romanii!Nu sunteti decat niste milogi nespalati si ingusti la minte!Niste milogi si eterni frustratiSper ca-n viitor specimene ca voi sa nu mai aibe acces pe forumul suporterilor CELEI MAI MARI ECHIPE DIN Romania!Muriti de ciuda ''ciocolatiilor'',pentru ca de lepra ati scapat,s-a gasit leac...

axl2315.09.2007 15:33

Al doilea mare examen de antrenor al lui Hagi, nici nu mai stiu care-a fost primul. O fi de la bere?

korynna15.09.2007 15:39

Pana la urma imi pare rau ca am raspuns mai devreme unui rapidist in felul in care am facut-o,dar vad ca apar din ce in ce mai multi.Cel mai bine ar fi sa le raspundem celor ca makeRF care s-a exprimat decent si il duce capul,nu ca pe altii(se simt ei),altfel nu facem altceva decat sa ne coboram la nivelul lor infect.Sorry de off.

Meci greu :unsure: Normal,sper sa batem si ma bazez ca Hagi o sa aiba inspiratia unui 11 castigator.2-0 sau 2-1.

R.V.192315.09.2007 15:47
Ban 7 zile pentru jigniri, ignorarea sfaturilor moderatorului, lipsa de caracter, exprimare suburbana si sfidarea moderatorului. Ma obosesc sa astept 7 zile pentru a da un ban permanent.
predatorpulse715.09.2007 16:08

O sa fie un meci greu pentru ca,din pacate,iar nu vor juca Cristocea,Iacob si Badea deci iar o sa bubuim mingea in fata la Dica si poate poate o iesi ceva. Sper sa castigam desi mai probabil e un egal avand in vedere ca avem un atacant disponibil in tot lotul.

Chiar,pun si eu o intrebare poate imi raspunde si mie cineva pe forum,pentru ca nu am memoria prea buna: de cand nu a mai jucat Steaua un 4-4-2 curat cu 2 atacanti de meserie in primii 11? Eu cred ca de vreo 3 ani. Cred ca de la Zenga incoace Steaua tot joaca 4-4-1-1 in care Dica are un rol f important. Asta este si un motiv pentru care Steaua nu prea mai da golgheteri in campionat,jucam prea defensiv,prea la metinerea scorului,si asta nu de ieri de azi ci de vreo 3 ani incoace.Cei mai importanti atacanti ai Stelei de dupa 2000 sunt Iacob si Badea,jucatori nerefacuti pentru meciul de maine,asa ca iarasi o sa atacam cu mijlocasii ofensivi,cu Dica si Neaga,Dica fiind obosit dupa ce a jucat si in meciul nationalei,iar Neaga nefiind deloc in forma. Deci iar ramanem cu zaharia in atac si la mijloc din nou cu cel mai "iubit" cuplu de stelisti Lovin-Ov Petre,desi ultimul nu a jucat rau in meciul nationalei cu panzerele.

Practic singurul avantaj e ca jucam acasa,si sper ca asta sa ne poarte noroc si sa batem chiar fara absentele de marca din lotul nostru.

P.S. Rog moderatorii sa scoata toate specimenele de pe site-ul Stelei si sa faca exact ca si conducatorii nostri:sa-i puna in cusca.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

**alex**15.09.2007 16:56
IV)Forum avem si este mult mai populat decat tentativa voastra.voi aveti 7-8 pagini pentru meciul de duminica,noi avem peste 30.

Noi avem 7-8 pagini pentru ca nu dam importanta meciului cu voi. Pentru voi e un derby, pentru noi nu. Singurul derby va fi intotdeauna Steaua-Dinamo.

c.ronaldo1715.09.2007 16:57

Croitoru e negru?

makeRF15.09.2007 17:28

@maldini: 1. Faureiul e stelist, de multe ori am trecut acolo si locuitorii recunosc ca sunt stelisti. Faureiul e un oras, imi pare rau sa o zic, full de gipsy. Nu am zis ca in Giulesti nu sunt gitanos, dar nu sunt atat de multi cat aveti voi ca suporteri..Si daca Rapidul nu era pozitionat in Giulesti, nu ati mai fi zis de noi ca suntem gipsy. Si daca Rapidul ar fi castigat finala CCE, azi ati fi fost multi dintre voi rapidisti.Dar nu veti recunoaste asta niciodata.

@DelPiero: pentru noi, astia care iubim democratia, emblema Stelei provoaca greata.Uita-te si tu, aveti o stea galbena peste culoarea rosie..seamana putin cu fostul steag USSR? sau cu actualul steag al Chinei? sau cu istoria voastra ante-decembrista? Emblema Rapidului, este, obiectiv o zic acum , a doua dupa cea a celor de la Timisoara, dpdv estetic. Dar nu o veti recunoaste nici pe asta, nu?

@Koryna, esti o fata de treaba, si iti multumesc pentru felul in care ai scris despre mine. Iti spun, suntem multi rapidisti la fel, in mare parte toti sunt de treaba..De la simpli suporteri care vin in tribuna de cand se stiu, pana la cei din brigazi..Ma rog, sunt si exceptii..Dar toti sunt indragostiti de Rapid, si ii cunosc toata istoria lui de 84 de ani. Pe la voi inca mai sunt suporteri care cred ca in poarta e Duckadam. Dar, normal, nici asta nu o veti recunoaste.

@pentru cei care vb prostii de imnul nostru: Este cel mai frumos imn al unei echipe romanesti, stiu multi stelisti care au spus-o sus si tare. Nu se va compara niciodata "Tap Tap"-u vostru sau "Steaua e numai una" cu imnul nostru, sa fim seriosi. Dar trebuie sa ma repet: Voi nu recunoasteti nici asta..

Nu recunoasteti, pentru ca nu cunoasteti...

Inima ce-n piept ne bate, la nevoie e un tun

Pentr-o singura dreptate, sa castige cel mai bun Tap tap..

pentru ultrasu ala rau tare din pantelimon: boya ca boya..da golanski si pulido,de care era interesata Steaua?:))

n-are rost sa ne luam acu de nume..ca nu un nume marcheaza..

korynna15.09.2007 18:41

@makeRF

Toate echipele au "suporteri" de acest gen,nu doar Steaua.Nu putem compara melodiile mai sus mentionate de tine cu imnul vostru,pentru ca noi nu le consideram un imn.Ai fi putut observa ca pe acest forum multi useri incearca sa faca un imn,unele tentative reusite,altele nu...e foarte greu ca noi sa facem un imn si sa-l impunem ca fiind unul oficial,din moment ce conducerea nu se implica.Le vom putea compara atunci cand vom avea si noi unul.

Cat despre suporteri de ocazie,la fel...toate echipele mari au asa ceva si nu poti spune ca multi dintre noi suntem stelisti doar pentru CCE...iti garantez.

Despre emblema,mie imi place foarte mult(logic,nu?)si nu vad nicio legatura cu ce zici tu,informeaza-te un pic asupra vechilor embleme.din punct de vedere estetic,este placuta ochiului,poti spune despre emblema Barcei ca iti face greatza? :happy: Despre "pasarica" din emblema voastra ce ne poti spune? :wink:

c.ronaldo1715.09.2007 18:42
Despre "pasarica" din emblema voastra ce ne poti spune? :wink:

Ce perversi!!!

strezahuzum15.09.2007 18:45

@makeRF

Cateva randuri, sa te ajute sa scapi de ideile astea gresite.

1) Tap-tap al lui Scooter NU este imnul Stelei. E doar o melodie ce se pune de crainic la goluri. Tembeliziunile au raspandit ideea asta FALSA.

2) Faureiul e orasul lui Banel. Si da, e plin de rromi. Motivul pentru care se declara stelisti e Banel. Au impresia ca sunt mai interesanti asa. Daca Nicolita se ducea la Rapid stai linistit ca se faceau rapidisti toti.

Steaua are multi suporteri si foarte multi simpatizanti. In mod inevitabil, statistic, unii din ei sunt rromi. Sunt mai multi decat ai Rapidului ? Posibil. Interesant, dar imposibil de masurat, ar fi procentele reprezentate de rromi in fiecare tabara.

PS : Cantecul "Dupa 33 de ani/ Este cupa la rromi" s-a cantat mi se pare in 98, dupa ce a castigat Rapidul Cupa Romaniei. Nu Steaua.

3) Nu stiam ca esti doctor in estetica sau heraldica, de esti in masura sa judeci care stema e mai frumoasa. Bineinteles, daca asta conteaza asa de mult pentru tine, poti sa declari sus si tare ca "a noastra e mai frumoasa". Ce copilarie.

In ceea ce priveste istoria stai tu linistit ca se cunoaste la fel de bine pe cat o cunoasteti voi pe cea proprie. Diferenta e ca noi nu cautam motive de lauda in mediocritate.

4) Ati innebunit lumea cu imnul. Nu stiam ca pe teren joaca imnul sau emblema. Dar daca iti face asa mare placere genul asta de premiu de consolare, poftim, iti eliberez eu certificat de "cel mai frumos imn din Romania". Din nou, copilarie sau cautare disperata de "ceva" de care sa te agati. Doar tu stii.

In rest, sper sa avem un meci interesant maine (desi eu cred ca va fi urat si tacticizat) si sa castige cine merita. Macar cu arbitrajul sa nu mai fie probleme.

Am inlocuit t.i.,g,.ani cu rromi fiindca automat se scrie milogi.

the_goodfather15.09.2007 18:51
@maldini: 1. Faureiul e stelist, de multe ori am trecut acolo si locuitorii recunosc ca sunt stelisti. Faureiul e un oras, imi pare rau sa o zic, full de gipsy. Nu am zis ca in Giulesti nu sunt gitanos, dar nu sunt atat de multi cat aveti voi ca suporteri..Si daca Rapidul nu era pozitionat in Giulesti, nu ati mai fi zis de noi ca suntem gipsy. Si daca Rapidul ar fi castigat finala CCE, azi ati fi fost multi dintre voi rapidisti.Dar nu veti recunoaste asta niciodata.

@DelPiero: pentru noi, astia care iubim democratia, emblema Stelei provoaca greata.Uita-te si tu, aveti o stea galbena peste culoarea rosie..seamana putin cu fostul steag USSR? sau cu actualul steag al Chinei? sau cu istoria voastra ante-decembrista? Emblema Rapidului, este, obiectiv o zic acum , a doua dupa cea a celor de la Timisoara, dpdv estetic. Dar nu o veti recunoaste nici pe asta, nu?

@Koryna, esti o fata de treaba, si iti multumesc pentru felul in care ai scris despre mine. Iti spun, suntem multi rapidisti la fel, in mare parte toti sunt de treaba..De la simpli suporteri care vin in tribuna de cand se stiu, pana la cei din brigazi..Ma rog, sunt si exceptii..Dar toti sunt indragostiti de Rapid, si ii cunosc toata istoria lui de 84 de ani. Pe la voi inca mai sunt suporteri care cred ca in poarta e Duckadam. Dar, normal, nici asta nu o veti recunoaste.

@pentru cei care vb prostii de imnul nostru: Este cel mai frumos imn al unei echipe romanesti, stiu multi stelisti care au spus-o sus si tare. Nu se va compara niciodata "Tap Tap"-u vostru sau "Steaua e numai una" cu imnul nostru, sa fim seriosi. Dar trebuie sa ma repet: Voi nu recunoasteti nici asta..

pentru ultrasu ala rau tare din pantelimon: boya ca boya..da golanski si pulido,de care era interesata Steaua?:))

si daca rapidul... si daca rapidul... si daca rapidul...deocamdata rapid=0

Despre emblema ce sa spun? E o emblema cu personalitate care s-a mentinut peste timp. Noi nu avem pe emblema ciori sau caini.

Ce crede koryna nu comentez, dar am o intrebare: La voi cine e in poarta? Raducanu ?

Despre imnul vostru nu comentez dar ma repet. TAP TAP-ul nostru se numeste Maria si e un cantec mai cunoscut in lume decat imnul vostru in giulesti.

rosualbastru15.09.2007 19:05

rapidistule, in primul rand voi nu va cunoasteti istoria clubului, un club infiintat de muncitorii de la grivita, aceiasi muncitori care in '33 au sprijinit grevele si actiunile comunistilor impotriva Monarhiei. nu mai plangeti ca istoria, ca prigonirile, ca mama dracului!

Steaua a fost infiintata de Ministerul Roman al Apararii in iunie 1947, cand pe tronul tarii inca mai era Regele Mihai I al Romaniei, iar comunstii ajungeau la putere cu ajutorul vostru, *******!!!

apoi, istoria si-a urmat cursul ei!

forza Steaua!

daca rapid castiga cupa campionilor, ati fii avut acelasi numar de suporteri. Romania intreaga stie ca putregaiul a intrat in tara de la rusi, cu ajutorul celor care au infiintat un club de nimic, Rapid. punct

ah, era sa uit, dinamoul s-a inventat in '48, de catre comunisti, clar. aceiasi comunisti care i-ati adus voi, ********!

Cu Steaua Pana La Moarte!

Nu-ti mai jigni partenerii de forum indiferent de simpatiile lor fotbalistice.

dr.adrian915.09.2007 19:05

stand in germania de mult timp am invatat un lucru

toti oamenii sunt egali.nu conteaza ca sunt rromi romani nemti. fiecare isi urmareste interesul personal ceea ce e si normal vazand ca traim intr-o lume pe sfarsit.

fiecare popor are gunoiul lui. chiar azi ma acuzat un neamt( milionar pe cuvant) ca sunt un hot venind din Romania si..... el ma pacalit cu 500 €. nu conteaza ca esti rrom sau roman fii OM daca mai stie cineva din lumea asta de kk ce inseama asta.

deci pana la urma ce rost are sa injuram si sa ne certam.

care dintre voi nu are prieteni dinamovisti rapidisti stelisti. pana la urma si fotbalisti sunt prieteni intre ei asa ca noi de ce sa nu fim pasnici.

ce rost au discutiile astea cu imnul, stema a fii sau a nu fii rrom cand toti respiram acelasi aer.

in plus sa fim

fair play ca asta e fotbal.

sa castige cel mai bun

st_194715.09.2007 19:07

puneti un articol ceva sa afle lumea ca se vand si maine bilete fular-campionii

rosualbastru15.09.2007 19:08

imi cer scuze tuturor de limbajul mai acid. nu-i stilul meu, dar m-am aprins citind ineptiile unuia care zice ca-i rapidist si nu cunoaste istoria clubului pe care-l sustine.

respect,

rosualbastru

st_194715.09.2007 19:09
Ce perversi!!!

nu e avion,nici liliac,dar zboara.. ce e?

dr.adrian915.09.2007 19:22

scoateti intervieurile cu MM Zenga de pe site

«145678»