Pai in ultimii ani nu prea iam batut pe rapid dar sa nu uitat ca in ultimele derbyuri cu rapid meciurile s-au jucat pe Lia Manoliu!FORZA Steaua!Sa le scoatem fotbalu din cap!!!3-0 fularsteau2
Pai in ultimii ani nu prea iam batut pe rapid dar sa nu uitat ca in ultimele derbyuri cu rapid meciurile s-au jucat pe Lia Manoliu!FORZA Steaua!Sa le scoatem fotbalu din cap!!!3-0 fularsteau2
si 1-0 ar fi bun mai ales ca vreo 5 titulari or sa vina obositi dupa 2 jocuri de la nationala plus absentii Radoi si plesan
invingem greu 2-1 fularsteau2 ![]()
hai sa ii rupem ,,ca putem ,,nu degeaba suntem in chl fularsteau2
Chiar daca jocul nostru sufera, eu cred ca ne vom mobiliza si vom castiga. Sigur Dicanio va da un gol spre24 dica10
Se va vedea in sfarsit valoarea lui Hagi , o sa batem cu 3-0 ![]()
![]()
Emeghara e apt de joc?
si Ghionea?
Trebuie sa profitam de experienta superioara a noastra. Lebedele au niste jucatori tineri ne-experimentati care pot claca in templu. Chiar daca suna stereotip, avem un lot superior care trebuie sa se impuna.
Forza Steaua!
Ii batem si pe astia li le spunem dupa: ssttt, ciocu mic!
Avem un meci ,important . Diferenta,o vor face jucatori inalti. Pentru ca acest meci sa ni-l facem mai usor ,tre sa fortam cu Viky (Iacob) . Fundasii lor ,resping mingile inalte de obicei in aut si in afara careului .Aici,ar trebui sa astepte Bigy (Bigfalvi ) sau O Petre . Pe contraatac , nu prea cred ca ii vom prinde ..!!! Forza Steaua !!!
fularsteau2
Batem 2-1 goluri Neaga si Banel :X .... ei sesinha ala sau cum il cheama ..
Salut, am si eu o intrebare.
Vad ca atat pe siteu asta cat si pe cel oficial, urmatoarea partida este aceasta cu Rapid. ce s-a intamplat cu restanta cu Pandurii? Nu se mai joaca pe 12 ?
Nu. Pe 12 septembrie joacã Naționala un meci amical cu Germania.
1-0 scor final
!
poate credeti ca sant nebuna , pesimista spuneti-mi cum vreti dar eu nu stiu de ce simt ca vom face , desi mi-e greu sa spun, un egal dupa un meci nervos cu multe ratari. SAU...vom castiga prin ultimul minut cu o lovitura libera ceva marca Dica. 1 - 0 CHINUIT PRIN ULTIMU MINUT AL PRELUNGIRILOR.
SPER SA MA INSEL SI SA BATEM CU UN 2 , 3 -0
HAI Steaua!
![]()
poate ne bate milogi cum nea batut si javrele anul trecut in Ghencea
nustiu de ce am inpresia ca o sa fie un meci greu si o sa ii bate cu 1-0 . 2-1 cam asa
wtv ... Steaua sa castige este cel mai inportant
steag3
Steaua o sa aiba o victorie cu 1-0 steag3 steag3
programul caselor de bilete il stie cineva???
Biletele se vor pune in vanzare incepand cu data de joi, 6 septembrie, iar programul caselor de bilete este urmatorul:
Joi 06.09.2007 - Sambata 08.09.2007 - intre orele 10:00 - 18:00
Duminica 09.09.2007 - intre orele 12:00 - 16:00
Luni 10.09.2007 - Sambata 15.09.2007 - intre orele 12:00 - 18:00
Fiecare suporter are dreptul de a achizitiona maxim 4 bilete.
eu merg pe scor
2 1 Steaua atat ... aja ca
sa joace si Badea ... pentru ca eu cred ca este un om de baza si va fii apt de joc pana duminica
meci foarte greu, dar trebuie sa batem
2-1 fularsteau2
Pronostic 0-1 pentru ciori, daca vom incepe la mijloc cu Lovin si in atac cu Zaharia.
bafta echipei ... sa vedeme eu cred ca batem....
Daca nu bate echipa, batem noi
, oricum sigur batem pe cineva ![]()
2-0 goluri Neaga si .... Ov. Petre
p.s. cate bilete s-au vandut pana acum ???? nush dc dar cred ca o sa fie maxim 10000 de spectatori dupa pretul exagerat noroc pentru cei cu abonamente ![]()