FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Rapid 0 - 0 (0 - 0)

«1678»
weeezer16.09.2007 21:41

Frate, fii atent aici:

Gigi Becali: "Vã spun eu cã Vali Bãdoi va juca de acum!"

2007-09-16 23:29:00

Gigi Becali a anunțat cã Vali Bãdoi va juca de acum titular. "Astãzi am fãcut egal, dar am cîștigat ceva! Mi-am dat seama cã Zaharia și Golanski nu merg la Steaua. Eu am vrut sã-l aduc pe Bãdoi și am fãcut mari eforturi sã ajungã la echipã. Nu vã spun cîți bani am dat. Vã spun cã de acum Bãdoi va juca!", a declarat Gigi Becali la Fanatik.

"Pe Golanski nu l-am adus eu la echipã. L-a adus Adi Ilie. Poate e obosit cã a jucat la naționalã, dar se vede cã nu e de fundaș dreapta. Dacã mi-am dat eu seama de asta, cred cã și Hagi a înțeles."

stelisti.ro

Nu stiu care e parerea lui Becali, dar mie pana in momentul asta polonezul mi s-a parut unul din putinii nou-veniti care au confirmat... Pana mea... Salut intrarea lui Badoi in primul 11, daca acest lucru se va intampla, dar mai degraba in locul lui Banel...

martanu16.09.2007 21:44

Sincer, nu ma asteptam sa marcam astazi. Daca abia le dam cate un gol doua celor de la Constanta, Ceahlaul, nu trebuie sa avem pretentii sa le-o bagam in ate unei echipe antrenate de un italian. Cred ca urmatoare statistica spune totul despre situatia de la noi: Nu am marcat in ultimele trei meciuri(!!!!) si avem 4 goluri marcate in 6 meciuri.

c.ronaldo1717.09.2007 04:24

Jocul slab al Stelei a fost si din cauza ca Rapidu` s-a bagat cu c*r*`n poarta tot meciul.

makeRF17.09.2007 05:28

rezultatul asta..va zic ..nu ne multumeste cu nimic nici pe noi..la ce ocazii MARi de gol...si la voi au fost, mai ales cea a lui Banel..fratilor, penibila faza cu plasele..au pus-o degeaba :D si nu mai zic ca ni s-au confiscat toate betele de steag si bannerele..cateva au intrat pe shest..ramane sa ne vedem pe Giulesti :D pana atunci...sper sa marcati in continuare ca pana acum :D :D

hai noroc!

Joint17.09.2007 06:12

Dumnezeule, nu credeam ca o sa ajung vreodata sa spun asta dar in sfarsit jijicul a spus doua adevaruri dintr-un foc : Vali Badoi titular (don' Gica nu s-a prins pana acum) iar Golanski nu este fundas dreapta. Golanski a jucat numai fundas central pana sa vina la noi. Si sa fim seriosi, este printre cei mai buni din echipa. Deci Hagi...daca a ajuns Jiji sa-ti dea clasa la capitolul asta...e groasa treaba.

Si mie mi s-a parut ca echipa a jucat aseara mult peste ce a aratat pana acum. Cine stie, poate asta este inceputul.

stelea17.09.2007 10:42

Alarmaaaaaaaaaaa , Nu avem echipa !!!

Echipa , nu poate sau nu vrea sa joace fotbal . Cine e vinovat ? Ce, e de facut ??!!

Mare norok ,cu Rufay . Fara interventile lui 1-3 ,ar fi trebuit sa arate scorul final .

vivi18.09.2007 05:53

sa incheiat 0-0 ...dar cum plm toti stelistii ...voi toti aproape..va multumiti cu putin ...0-0 , 0-2 , 0-3 etc..pentru mine indiferent de jocul Stelei un egal e echivalent cu o infrangereX( Steaua trebuie sa castige ... sunt dezamagit ..nu va multumeati cand Steaua juca slab si bate cu 1-0 acum nici macar nu mai bate :-J

vivi18.09.2007 06:00

intradevar Hagi a fost un antrenor slab ..dar cu totii stiam asta inainte de a veni la Steaua..a castigat o singura cupa o turciei cu galatasaray de cand antreneaza...Badea titular clar erae o prioritate..zaharia zici in plm ca e cioban..golanski se vede ca e un jucator cu clasa ...si Cristocea de asemenea trebuia titular...robinson zapat ( rufay ) e un inger pentru poarta noastra :X sper sa ne ajute D-zeu sa nu se accidenteze si ca continue cu evolutiile astea:X ..si pentru cel care il lauda pe Jiji...nu uita ca Jiji a spus ca surdu ala in ***** lui sa fie titularX( cat a jucat si cu urziceniu si cu rapid a atins mingea de 5 ori in 60 de minute cate a jucat in total pentru Steaua ( la Urziceni si cu rapid ) X( ce plm vrea Jiji de la ala ca sta lipit de tusa si nu face nimicX( ear mai bun Cristocea ca ala sau ochiraosii pe care l-au dat ca dobitocii la buzau X(

steaua-steaua-steaua18.09.2007 17:44

Badea nu poate sa intre titular din moment ce nu e inca in stare sa alerge macar 60 de min la capacitate maxima. Altfel, ai un om in minus fata de adversar pe teren. Daca-i mai scazi si pe altii care sunt in stare sa alerge, dar o fac degeaba...

«1678»