FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Rapid 0 - 0 (0 - 0)

«1238»
SteauaToronto02.09.2007 16:23

Duminica (16 Septembrie)

Ora: 20:30

Transmis de Kanal D

c.ronaldo1702.09.2007 16:25

Sper sa luam un 0-0 chinuit. Dupa cum se stie, Gica ii va folosi pe cei mai buni jucatori, Lovin, Petre, Nicolita, Zaharia sau Nesu.

fular-campionii

MadFroG02.09.2007 16:27

Daca e sa comparam evolutia celor doua echipe in acest debut de sezon , ajungem la o singura concluzie : rapidul castiga cu 3-0

Wally02.09.2007 16:37

Daca vrem sa mai avem sanse reale la titlu, trebuie sa castigam, daca nu, putem sa pierdem. Personal cred ca o luam la 2 goluri. Sper sa ma insel.

Virgil02.09.2007 17:07
Daca e sa comparam evolutia celor doua echipe in acest debut de sezon , ajungem la o singura concluzie : rapidul castiga cu 3-0

Esti dur ca de obicei. Eu sper sa se amane pentru ca peste trei zile vom juca la Praga.

c.ronaldo1702.09.2007 17:23

Eu zic sa amanam tot campionatul, ca asa fac toate echipele din UCL care se repecta.

Sau sa amanam meciul cu Slavia Praga, ca avem derby cu Rapid.

steaua-steaua-steaua02.09.2007 17:33

Total de acord cu Ronaldo... Ce-i aia Champions League? Noi avem meci cu rapizii! :blink:

Si-asa suntem cu un meci in urma si-o sa-l disputam fara jucatorii de nationala. Inclusiv cei din alte nationale - Zapata si Golanski. Ce rost mai au atatia jucatori in lot?

Virgil02.09.2007 17:46

Doamne! Forumul asta e plin de smecheri si de mistocari... Continuati cu mistoul baieti sa ne mai descretim fruntile dupa excelentul joc al Stelei de la Urziceni! Sa pierzi cu doar 1-0 si in ultimele minute de joc, e o performanta deosebita... :biggrin:

Ma temeam pe final ca o sa scapam fara gol...

Jony_stelist02.09.2007 17:51

Doamne sa vina meciul ala odata :wub: ca nu mai pot, pentru mine cele mai importante meciuri sunt cu Rapid si dinamu(mai ales).

Nu se poate compara niciun meci din europa cu cele din românia(Rapid si dinamu)

bubylycy02.09.2007 18:17

Ori batem cu 1-0 ori luam bataie cu 1-2 deci varianta egalului cade..

dak va juca ov Petre si superstarul Banel at va fi un meci.. cum a fost si la Urziceni...

trebuie sa batem neaparat dak mai vrem la anul in cl.. sau macar UEFA... steag1 steag1

Acrhine02.09.2007 19:09

sincer eu cred sa tind ca va fi un meci egal ,dar tinand cont ca rapid joaca mai bine ca noi sa vedem ce iese poate cu putin noroc ii batem pe gunoieri.

ady_romania0802.09.2007 19:17
fularultrasfularsteaua2 Forza Steaua
weeezer02.09.2007 19:53

Mi-e greu sa cred ca Gica va putea sa schimbe ceva la echipa in 2 saptamani... Deci cred ca ne-o furam iarasi. Argumentul previziunii?

Io as miza pe un 1x in meciul asta... Dam nas in nas cu o echipa daca nu puternica, atunci cel putin pe val, care are la momentul actual cel mai eficient atac din Liga 1.

Sa speram ca ma-nsel...

I.N.Money02.09.2007 20:00

Ar trebui sa obtinem si noi o victorie intr-un derby pe propria arena ca au trecut deja 2 ani de la ultimul succes,acel 1-0 cu Dinamo

Statistica e de partea noastra,Rapidul ne-a batut o singura data in ultimii 20-25 de ani in Ghencea,dar la felul cum evolueaza Steaua in acest moment ne asteapta un meci extraordinar de greu.Personal ma bazez pe o tresarire de orgoliu din partea noastra,la fel cum a fost in Giulesti asta primavara.

Deci la fel ca majoritatea de aici merg pe un 1 solist ori in cel mai rau caz,un egal.

Bebe4ever02.09.2007 20:19

Sper sa-si revina echipa si sa castigam.

lucvald-190202.09.2007 20:33
Doamne sa vina meciul ala odata :wub: ca nu mai pot, pentru mine cele mai importante meciuri sunt cu Rapid si dinamu(mai ales).

Nu se poate compara niciun meci din europa cu cele din rom(Rapid si dinamu)

subscriu in totalitate......pacat ca nu toata lumea are mentalitatea asta....marea majoritate a suporterilor isi misca fundu' la stadion doar pentru meciurile din cupele europene...

sper sa-i rupem pe colorati ..altfel o sa-mi strice ziua de nastere.....asa cum de vreo 2 ani o tot patesc..inclusiv la egalul ala de acum doi ani cand au egalat pe final dinamocainii

batem chinuit cu 1-0 !

yo_marius_xxx02.09.2007 20:39

.....sa speram intr-o victorie (desi ma cam indoiesc).....

.......sa speram in revenirea lui Goian si Ghionea ca aprarea e pilaf.....

....si mai ales sa speram ca Hagi o sa vina la stadion ca sa si antreneze echipa (eu banuiesc ca pana acum pedrazzini si teja au fost antrenorii)

......in concluzie sa speram intr-o minune,nu pentru ca rapid joaca senzational,ci pentru ca Steaua NU JOACA.....

fular-campionii

ultras4ever_steaua02.09.2007 21:51

dabia astept meciul sai omoram pe spurcati

MALDINI_STEAUA02.09.2007 22:09

Abia astept sa batem porumbeii :)

P.S : Cat de criminal a fost dialogu intre MM si Becali la fanatik ... a durat o ora :D

DelPiero1002.09.2007 22:13

Sunteti cam optimisti!La ce jucam acum,ma indoiesc ca o sa fie un meci usor cu inaripatii!Nu au cine stie ce echipa,dar joaca mai bine ca noi in acest moment!Oricum,eu voi fi pe stadion! :happy:

zamainmenu03.09.2007 06:42

3-0 la pauza, 5-1 la final(gol Dica din penalty, min 89)

Vom scrie istorie. Vom reusi performanta de a lega 3 pase consecutive.

Lovin va face inca un meci magistral. Va descoperi prin min. 85 ca il are alaturi in teren pe fratiorul sau geaman Ov. Petre. Si ii va da prima pasa. Vor juca de asemenea memorabil, inegalabilii Nesu, Neaga, Nicolita, Cristocea, Croitoru, Surdu(nume predestinat pentru jocul Stelei?), Baciu, Zaharia, Iacob &comp, toti jucatori alesi pe spranceana special pentru grupele CL.

weeezer03.09.2007 07:30

Esti putin cam prea dur zamainmenu. Sunt convins ca ai nostri se vor bate "la sange" cu rapidistii. Mai trebuie doar sa si poata. Prevad un meci strans, cu final nefericit pentru ai nostri (adica x2)

zamainmenu03.09.2007 07:50
Esti putin cam prea dur zamainmenu. Sunt convins ca ai nostri se vor bate "la sange" cu rapidistii. Mai trebuie doar sa si poata. Prevad un meci strans, cu final nefericit pentru ai nostri (adica x2)

Asta e problema.

Oare pot mai mult decat au arat pana acum? Eu unul ma indoiesc. A nu se confunda vointa/dorinta(dusa pana la aberatie, gen optimismul nefondat al lui Hagi cum ca avem sanse la locul 2 in grupe, sau afirmatia lui Adi Ilie catre Fernandel - ca Steaua are un lot mult prea puternic pentru a nu castiga campionatul, chiar daca Hagi e varza ca antrenor), cu putinta si realismul.

Iar realitatea asta, bat'o vina, ne spune ca atat putem.

Adica, fara Dica, Zapata, Golanski si inca vreo doi (la care i-as fi adaugat si pe Thereau, Elton si Plesan daca mai erau la Steaua sau erau valizi) suntem la nivelul Daciei Mioveni, Farului sau Gloriei Buzau. Dar pretentii si ifose pe noi cat incap. Suntem o capra raioasa cu coada in sus.

Wally03.09.2007 12:13

Daca nu-i batem pe milogi, ii facem campioni!

MadFroG03.09.2007 12:25
Daca nu-i batem pe milogi, ii facem campioni!

I-am facut campioni cand l-am adus pe Hagi

Credeam ca acesta stie fotbal si ii va trece pe linie moarta pe cei care n-au fata de Steaua . Ei bine , m-am inselat. Crede-ma Wally , ca daca ne facem noi echipa astia de pe forum ..suntem in stare sa legam mai multe pase decat Banel , Lovin and Ov.Petre :tongue:

«1238»