FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Rapid 0 - 0 (0 - 0)

«12348»
para03.09.2007 14:21

Nu seamana nici un meci cu altul...deci nu se stie niciodata...poate ne revenim noi pana atunci(sper)sau poate cei de la rapin se vor impiedik de minge...eu sper totusi sa nu depindem de jocul prost al adversarului!sper doar ca in meciul cu urziceniul jucatorii au fost foarte obositi,o sa-si revina!avem jucatori foarte valorosi in lot doar ca nu s-au concentrat,au crezut ca urziceniul nu va juk atat de bine,dar in meciul cu rapid va fi altfel,pretentiile sunt mai mari!scorul final va fi -1,pentru Steaua!oricum se vede in jocul Stelei lipsa lui Radoi,sper sa-si revina mai repede :wub: ! forzateauafular-campionii

xmaster03.09.2007 15:15

nu stiu cu cat , dar pierdem , Steaua nu joaca nimic de cand a venit Hagi :blink: :icon_rolleyes: :ohmy: :sad2: :unsure:

The_Foxes03.09.2007 15:53

fetelor :biggrin: se pare ca uitati un lucru...un derby e un derby !! forma echipei nu conteaza asa mult pentru ca ambitiile sunt imense.exemplu meciu din retur nu treceam printr-o forma extraordinara dar tot am castigat(chiar si meciu tur veneam dupa Champions League ,jucam in 10 o ora aproape si nu ne-au batut). inca ceva, cred ca ura pentru rapid a noastra si a jucatorilor devine din ce in ce mai mare(desi niciodata nu va depasi orgoliile unui meci cu Dinamo). am un singur regret nu mai e mucea junior sa ne explice el la sfarsitul meciului cum echipa lui a dominat cvasi-total si a castigat echipa norocoasa :tongue:

Wally03.09.2007 16:48
Crede-ma Wally , ca daca ne facem noi echipa astia de pe forum ..suntem in stare sa legam mai multe pase decat Banel , Lovin and Ov.Petre :tongue:

Sunt sigur ca asa e! Eu, de exemplu pot sa dau o pasa de 10 metri in fata, in timp ce Lovin nu poate. Eu pot sa fac o preluare fara sa scap mingea in out, in timp ce Banel nu poate. Si lucrurile astea elementare stiu sa le faca majoritatea de pe forum, in timp ce Lovin, Ov. Petre, Banel nu stiu. Cu parere de rau spun ca am ajuns o echipa de pluton...

weeezer03.09.2007 16:56

Eu as putea sa sar la cap cu Galamaz... in retur... so count me in.

Wally03.09.2007 17:29

L-am putea lua portar pe PortarNr43, pe C.Ronaldo pe post de Banel, iar pe Danny pe post de bufon sa amuze adversarii si pe Il Soldatino antrenor ca se pricepe mai bine decat o parte dintre antrenorii pe care i-a avut Steaua.

steaua-steaua-steaua03.09.2007 17:36

Eu arbitrez, prieteni!

Si promit s-o fac mai bine decat Corpodean :wink:

c.ronaldo1703.09.2007 18:04

Wally,

As putea sa fiu impresariat de Ana :X ?

Wally03.09.2007 18:09

Ai putea sa fii impresariat de cine vrei tu. Ne mai trebuie un manager general care sa se ocupe de transferuri. Cred ca cel mai potrivit ar fi Victor :biggrin: . Astfel poate nu s-ar mai rata transferurile lui Daddy si Armenteros...

c.ronaldo1703.09.2007 18:12

Bine bine, si cu cine jucam? Cu Rapid? Va fi destul de greu. Insa cred ca eu as putea sa ma ocup sa ii fac dublaj lui Maftei. Voi fi cu el tot meciul, nu il voi scapa din ochi nici o clipa, nici macar la buda in pauza meciului. :))

Wally03.09.2007 18:14

Eu as putea sa joc pe partea lui Sapunaru ca am un deosebit "respect" pentru el. L-as face sa fie mandru ca e milog...

zamainmenu03.09.2007 18:24
Eu, de exemplu pot sa dau o pasa de 10 metri in fata, in timp ce Lovin nu poate. Eu pot sa fac o preluare fara sa scap mingea in out, in timp ce Banel nu poate. Si lucrurile astea elementare stiu sa le faca majoritatea de pe forum, in timp ce Lovin, Ov. Petre, Banel nu stiu. Cu parere de rau spun ca am ajuns o echipa de pluton...

Sa nu uitam ca, atunci cand a venit la Steaua, Hagi s-a luat cu mainile de cap si a scapat o declaratie, cum ca jucatorii nu stiu cu mingea, nu stiu sa traga la poarta, apoi auzisem ca Lovin n-a fost in stare nici sa alerge printre jaloane etc.

Pentru declaratia asta i-am acordat o bila alba lui Hagi. Apoi, a mai afirmat ca, daca nu vor veni la Steaua un mijlocas central de creatie si un varf autentic de careu, va fi "deranj mare" si vom avea surprize neplacute. O alta bila alba.

Oricum eu aveam o slabiciune pentru Hagi, l-am prins jucand de la 17 ani, cand facea totul pentru Sportul si alde Coras, Iorgulescu faceau figuratie pe teren. Buun, deci i-am acordat credit antrenorului.

Intre timp, a calificat cu chiu cu vai echipa in grupele CL si acum vad ca o da la intors. Si danseaza dupa cum canta Jiji si jucatorii. O mare bila neagra, totul culminand cu nervozitatea excesiva (irascibilitatea lui se pare ca e un fel de manifestare a neputintei ca antrenor) aratata de la meci la meci. Iar ceea ce a facut cu Zaharia si cu jucatorul lui Poli Iasi intins pe gazon, e impardonabil.

Asta e, se pare ca numele Hagi va ramane in memoria colectiva doar ca amintirea unui jucator de geniu. Antrenoratul nu-i de el si, cum spuneai si tu, am ajuns o echipa de pluton dar cu pretentii de formatie de top in Europa.

Adica, pe langa faptul ca avem o gramada loaze de jucatori, mai avem si un antrenor isteric si incompetent, si un patron mitoman si analfabet. Stam bine. :angry:

Razvypitesti03.09.2007 18:52

Se va face coregrafie la acest meci??? forzateaua

Wally03.09.2007 19:41

Tu ce crezi?

para03.09.2007 19:48
Sunt sigur ca asa e! Eu, de exemplu pot sa dau o pasa de 10 metri in fata, in timp ce Lovin nu poate. Eu pot sa fac o preluare fara sa scap mingea in out, in timp ce Banel nu poate. Si lucrurile astea elementare stiu sa le faca majoritatea de pe forum, in timp ce Lovin, Ov. Petre, Banel nu stiu. Cu parere de rau spun ca am ajuns o echipa de pluton...

de acord,poate voi stiti sa jucati mai bine decat Lovin si Ov.Petre,dar mai bine decat Banel nu prea cred...doar in cel mai prost meci al lui!!! :wink:

Wally03.09.2007 19:51

Recunosc, la atletism nu sunt bun. NU pot sa alerg ca Banel...

cristinelly03.09.2007 21:46

Fa-te fotbalist cumetre daca esti asa smecher. Trebuia sa ii trimiti niste casete cu tn lu An. Ilie. Cred ca tu esti fotballistu ala de care zicea Becali ca ii lipseste Stelei de vreo 10-15 ani. Nu?? [.............]

Editat de moderatori.

Wally03.09.2007 21:57
Marsh dq!!!

Cu "marsh" poti sa i te adresezi mamei tale. Nu stiu cine este "tn" ca i-as trimite casete lui Ad. Ilie. Si nici "fotballist" nu stiu ce este...

DelPiero1003.09.2007 22:01

Ne certam intre noi aiurea...in loc sa ne amintim ca suntem toti stelisti si nu cine e mai bun ''fotbalist''(amator) sau alte prostii...

MadFroG03.09.2007 22:04
Fa-te fotbalist cumetre daca esti asa smecher. Trebuia sa ii trimiti niste casete cu tn lu An. Ilie. Cred ca tu esti fotballistu ala de care zicea Becali ca ii lipseste Stelei de vreo 10-15 ani. Nu?? Marsh dq!!!

Bai obositule , lasa-ne in durerea noastra si vezi-ti de topicurile " I LOVE Banel" pe care iti place sa postezi .

weeezer03.09.2007 22:09

Bai ciucurezilor duceti-va la culcare :D ca-i tarziu...

btw, MadFrog, inca iti mai sustii semnatura?

MadFroG03.09.2007 22:14

Mai astept doua meciuri (cel cu rapid si cel cu Slavia) . Daca jocul o sa fie la fel de haotic , iar jucatori ca Banel , Lovin sau Nesu o sa se regaseasca in primul 11 atunci o sa pot sustine cu adevarat ca Gica e praf ca antrenor.

Acum a avut scuza oboselii , a faptului ca nu sunt inca apti de joc Iacob , Emeghara sau Cristocea...dar peste 2 saptamani vor fi . Vedem atunci si tot atunci comentam .

Virgil04.09.2007 12:35

Madfroage, eu spun doar ca ziua buna se cunoste de dimineata.

IONUTZ-CIPRIAN04.09.2007 14:25

Vine meciul cu rapizii?Si ce ? Vrem sa castigam?La cum a jucat echipa,sigur :biggrin: castigam!!

xmaster04.09.2007 15:00

Forza rapid

Pronostic - [ 0 - 2(3) ]

Sunt rapidist pana la moarte , dincolo de moarte sunt stelist

«12348»