Eu, de exemplu pot sa dau o pasa de 10 metri in fata, in timp ce Lovin nu poate. Eu pot sa fac o preluare fara sa scap mingea in out, in timp ce Banel nu poate. Si lucrurile astea elementare stiu sa le faca majoritatea de pe forum, in timp ce Lovin, Ov. Petre, Banel nu stiu. Cu parere de rau spun ca am ajuns o echipa de pluton...
Sa nu uitam ca, atunci cand a venit la Steaua, Hagi s-a luat cu mainile de cap si a scapat o declaratie, cum ca jucatorii nu stiu cu mingea, nu stiu sa traga la poarta, apoi auzisem ca Lovin n-a fost in stare nici sa alerge printre jaloane etc.
Pentru declaratia asta i-am acordat o bila alba lui Hagi. Apoi, a mai afirmat ca, daca nu vor veni la Steaua un mijlocas central de creatie si un varf autentic de careu, va fi "deranj mare" si vom avea surprize neplacute. O alta bila alba.
Oricum eu aveam o slabiciune pentru Hagi, l-am prins jucand de la 17 ani, cand facea totul pentru Sportul si alde Coras, Iorgulescu faceau figuratie pe teren. Buun, deci i-am acordat credit antrenorului.
Intre timp, a calificat cu chiu cu vai echipa in grupele CL si acum vad ca o da la intors. Si danseaza dupa cum canta Jiji si jucatorii. O mare bila neagra, totul culminand cu nervozitatea excesiva (irascibilitatea lui se pare ca e un fel de manifestare a neputintei ca antrenor) aratata de la meci la meci. Iar ceea ce a facut cu Zaharia si cu jucatorul lui Poli Iasi intins pe gazon, e impardonabil.
Asta e, se pare ca numele Hagi va ramane in memoria colectiva doar ca amintirea unui jucator de geniu. Antrenoratul nu-i de el si, cum spuneai si tu, am ajuns o echipa de pluton dar cu pretentii de formatie de top in Europa.
Adica, pe langa faptul ca avem o gramada loaze de jucatori, mai avem si un antrenor isteric si incompetent, si un patron mitoman si analfabet. Stam bine.