Vine meciul cu rapizii?Si ce ? Vrem sa castigam?La cum a jucat echipa,sigur :biggrin: castigam!!
sa sti ![]()
![]()
Vine meciul cu rapizii?Si ce ? Vrem sa castigam?La cum a jucat echipa,sigur :biggrin: castigam!!
sa sti ![]()
![]()
Forza rapidPronostic - [ 0 - 2(3) ]
Sunt rapidist pana la moarte , dincolo de moarte sunt stelist
mai ramanea sa spui ca intre 30 si 40 de ani o sa tii cu Dinamo si era tacamul complet.
as vrea sa stiu de ce va certati ata nu mai bine asteptam linistiti meciul cu inaripatii?
sa nu fim asa pesimisti au avut si jucatorii o zi mai proasta, si sa tinem cont si de oboseala!!!
Noi de vreo 2 sezoane ne tot amagim cu oboseala asta...
Ar face bine Jiji sa-i miruiasca pe toti inaintea meciului, eventual si la pauza
) ... si sa speram victoria Stelei !
Daca nu batem Ciorile isi ia lumea in cap.......asa ca trebuie sa le zburam penele:))) 2-0 fularsteau2
Au fost stabilit pretul biletelor pentru partida cu Rapid Bucuresti, din etapa a saptea a Ligii I, care se va disputa duminica, 16 septembrie, ora 20:30, pe stadionul "Steaua" din Bulevardul Ghencea:
FOTOLII - 100 lei
TRIBUNA 0 - 60 lei
TRIBUNA I - 35 lei
TRIBUNA II - 25 lei
PELUZE - 15 lei
Biletele se vor pune in vanzare incepand cu data de joi, 6 septembrie, iar programul caselor de bilete este urmatorul:
Joi 06.09.2007 - Sambata 08.09.2007 – intre orele 10:00-18:00
Duminica 09.09.2007 - intre orele 12:00-16:00
Luni 10.09.2007 – Sambata 15.09.2007 – intre orele 12:00-18:00
Fiecare suporter are dreptul de a achizitiona maxim 4 bilete.
Suporterii sunt rugati sa achizitioneze bilete din timp (casele vor fi inchise in ziua meciului), pentru a se evita aglomeratia la casele de bilete.
sursa: site oficial
Batem ciorile 100% dar o sa fie un meci greu, depinde de ce oameni sau mai refacut sper sa revina Badea macar, asa cresc cat de cat sansele ![]()
Batem cu 2-1 gol Dica in minutul 90+2.Forza Steaua!!!
Cred cã dupã acest meci Hagi va demisiona de la echipã. Sper sã câștigãm cu toate cã ne lipsesc cei mai buni jucãtori: Ghionea, Rãdoi, Plesan, Badea..... fularsteau2
. Nu cred cã vom da mai mult de 1 gol.
Sper sa fie marea buna si s-avem semnal la antene. Si sper sa batem, bineinteles.
buga va face diferenta...si cred ca rapid va castiga :sad2:
Cumetre ai gresit forum-ul !!!
Duminica (16 Septembrie)
Ora: 20:30
Transmis de Kanal D
Am mari emotii pentru acest meci. Echipa are un joc sub mediocru. Au acelasi chef de joc comparativ cu cheful meu de a munci. As face schimb de locuri cu ei la orice ora. Prea putini stelisti in echipa. Si prea putini profesionisti.
Marele neajuns insa este becalul. Cel mai distructiv element din angrenajul Stelei. Asta ne trage in jos.
sper ca Steaua sa castige pentru ca ii va ajuta moral f mult dupa esecul de la Urziceni..am emotii desi cred ca va fi ori egal ori vom baga un gol.intr'adevar lipsesc jucatori importanti si sunt in eqipa lu' Hagi ktiva jucatori care nu pre dau dovada de profesionalism.. ![]()
Batem cu 2-1 gol Dica in minutul 90+2.Forza Steaua!!!
puteai sa-mi menajezi si mie inima..ca nu mai vreau sa ma tratez cu aspacardin ![]()
totusi am sa sufar dupa gura ta aurita
))
s-a strigat....2-1 asa ramane ![]()
Trebe sa fim cat mai multi in tribune si sa nu ii lasam p rapidisti sa se auda
) cred si sper ca vom castiga... ![]()
Steaua 2-0 Rapid
Echipa de start:Zapata-Golanski , Goian , Rada , P.Marin-O.Petre , Lovin(cah , bleeeah , naspa)-Nicolita , Dica , Neaga-Zaharia.
Marcatori:Nicolita min.34 , Iacob min.82.
moama ... echipa joaca prost inca d cand era Olaroiu antrenor ... numai dati vina atat pe Hagi ...e vinovat doar ca joaca cu Nesu si Lovin in primu "unspe" in rest....![]()
Batem pe Rapid cu 2-0 sau 3-1 ... :> ... sunteti prea pesimisti .. Zapata o sa apere penalty :tongue:
Steaua-Rapid 3-2 (Dica,Neaga,Zaharia)
Parerea mea... Ne-o luam... Urat! Daca Gica iar baga 'starurile' in teren a asigurat victoria... Rapidului...
Sper sa fie primul meci in care o sa jucam bine!!!! fularsteau2
simt ca vom face un meci bun in fatza rapidului.asta e cu Unirea sa intamplat,am luat gol in minutu 90,rapidu anul trecut a pierdut la puncte in minutu 90 de cred ca daca le aveau luau campionatu=))
cu parere de rau.. in stilul umil de la Urziceni.. ne-o luam ca magarul in panta ![]()
egal.
FORZA Steaua,vom face meciuri bune si in cl si in campionat!!sper sa castigam cu rapid,chinuiti,nechinuiti,treb. sa-i batem ![]()