Nu cred ca sunt multi pe forum care sa fi stat macar o data la fotolii. Cel putin eu n-am stat niciodata, nici macar la T1 n-am stat niciodata...
Nu cred ca sunt multi pe forum care sa fi stat macar o data la fotolii. Cel putin eu n-am stat niciodata, nici macar la T1 n-am stat niciodata...
Se va califica dinamu pentru ca bulanul enorm din tur a fost ca un semn ca celui de sus i s-a facut mila de pechinezi si i-a dat inspiratie lui Lobont in acel meci pentru ca in efectiv complet(lazio avand destui accidentati si suspendati) italienii ii spulberau,chiar si asa dinamu trebuia sa ia 4-5 la Roma.
Sa mor de ras cand am auzit o declaratie a lui butelie Borcea care spunea ca va fi pe lia manoliu o atmosfera incredibila,cum nu s-a mai vazut dupa revolutie si ca dinamu a batut recordul la spectatori pe lia manoliu.
Pai bine mai borcica inseamna ca tu nu esti la curent,suporterii Stelei au creat o atmosfera incredibila de nspe ori,dar as aminti numai meciul cu Standard Liege si cele din Cupa UEFA,cand un jucator de la boro a zis ca isi aminteste ce infern au creat suporterii Stelei atunci. ca sa nu mai vorbesc cum se mirau toate panaramele din presa cum Steaua face casa inchisa pe lia manoliu la fiecare meci din Cupa UEFA. Oricum fratilor obisnuiti-va cu ideea ca pechinezii se vor califica la un moment dat in CL,ca nu o sa putem sa luam campionatul in fiecare an,asta este,daca am muncit noi mai profita si altii doar pentru ca sunt in acelasi campionat cu noi.
Noi sa fim mai buni,pentru ca suntem peste ei la calificari in CL,la primaveri europene,la titluri castigate,la cupe castigate,la supercupe castigate si mai ales la trofee europene castigate.
Eu zic ca e timpul sa aiba si ei momentul lor de glorie si dupa aceasta saptamana sa fie 5-1 pentru noi la participari in Cl.PLus ca pentru noi e bine ca ei vor debuta in CL,o sa piarda pasul cu noi in campionat,pentru ca noi vom trata altfel aceasta a 2-a participare pentru avem deja ceva experienta acolo.
Hai sa batem bielorusii si sa facem o atmosfera vulcanica in Ghencea.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
1-0 dinamu ... se vor califica
mai e o repriza, nu se stie niciodata .... eu inca mai am emotii pentru. ei ![]()
oricum, trebuie sa recunosc: frumoasa coregrafie au facut suporterii dinamovisti, sunt curioasa ce pregatesc stelistii maine, la meciul cu Bate.
hãhãhã penalty. poate apãrã
Que pasa Borcica ? :biggrin:
3-1
) ahahah...ce prosti sunt astia , DOAMNEEEEEEEE =)
3-1 si Liga ramane interzisa pentru potai...![]()
Da sa nu ne bucuram inca prea tare...sa asteptam si meciul de maine si dupa aia...![]()
Repriza asta seamãnã cu meciurile Stelei cu Lyon, Real și Sevilla. Mai ales la capitolul public. E liniște mormântalã. La fel ca pe Ghencea anul' trecut. Calificarea câinilor o sã fie pierdutã 60 % pe mâna publicului. Gândiți-vã la cum a reacționat publicul stelist la 0-1 pentru Standard anul trecut.
Acum o saptamana mi-era complet indiferent ce fac alb-rosii in dubla asta, dar acum ma uit la repriza a doua si rad in hohote cand mai iau cate-un gol.
Un coleg de-al meu care e dinamovist a avut azi status cu "Astazi scriem istorie!". :laugh: Mai bine jucau cu ochelarii de soare pe ochi. Sa mearga in Cupa UEFA si sa mai cotizeze si ei la punctele Romaniei, ca nu le prinde rau. Si sa vada Liga confortabil la televizor.
Steaua e singura echipa din tara asta care are loc in Liga Campionilor!!!! Hai, ros-albastrii!!!!!! Forza Steaua!!
spre cl dica10 steag3 fularsteau2
3-1 si Liga ramane interzisa pentru potai...Da sa nu ne bucuram inca prea tare...sa asteptam si meciul de maine si dupa aia...
In opinia mea bucuria si ....aerele lui Borcica au fost esentiale !!!!!
Vezi-ti mai omule de treaba ta, lasa-le dracu de declaratii si aere de mare smecher , si ce-o iesi o iesi,.....atatea fasoane -cea mai mare performanta ...cea mai mare prima.....cea mai mare....teapa !!!
Pacat , se puteauu califica,numai cand ma gandesc la Borcea nu-mi pare rau, chiar ma bucur , sa stea acum ca are timp sa se pregateasca de Liga campionilor pana la anul ce vine !!!
Uno, due, tre, quattro, cinque ![]()
Mai trebuie sa se pregateasca in continuare, perseverenti baieti ![]()
La Uniiveeersiiitaaaateeee cuuu tooootiii la Uniiiveeeersiiitaaateee =))
@Steaua-Steaua-Steaua: Pãi chiar joacã cu ochelarii de soare pe ochi.
Mãcar nu vor mai avea probleme cu stadionul. Pot sã jaoce liniștiți în groapã.
3-1 si Liga ramane interzisa pentru potai...Da sa nu ne bucuram inca prea tare...sa asteptam si meciul de maine si dupa aia...
si eu urasc la fel de tare potaile, dar nu vreau sa ma bucur prea tare. maine insa o sa explodez ![]()
m-am bucurat pre tare cand am auzit ca zicu sta 6 luni p tusa,iar dupa numai 5 zile sa primim si noi o palma! Plesan out...tot 6 luni.
astept ziua de maine si cum ziceam o sa explodez atunci!!
FORZA Steaua!
Pacat! Nu sunt dinamovist, insa imi pare rau de ei. Echipe romanesti in Champions League ar aduce atatea beneficii, incat pana si rivalitatile istorice ar merita sa se amane un pic: terenuri mai bune, transferuri mai spectaculoase, fotbal mai adevarat, echipe tehnice de maseuri, psihologi, antrenori, o mai buna valorificare a tinerilor. Nu imi provoaca deloc mandrie ca Steaua Bucuresti sa fie prima echipa dintr-un campionat prost; as fi preferat sa fim ca Liverpool: ceea ce pierdem pe plan intern sa castigam in Europa, la suporteri, la spirit, la organizare...
Din pacate, noi stim sa ne bucuram de raul altuia. Valabil la toti. Aia sunt oi, ceilalti javre, mai ai si ciori... Putin ne intereseaza ca 90% din campionatul romanesc se joaca in niste conditii execrabile, ca ne batem pentru niste trofee ce nu au nici o importanta pentru un om ce traieste global fenomenul fotbalistic.
Dinamo merita sa piarda, dar nu pentru ca Steaua e mai buna, sau ca sunt javre imputite (cum ii numesc adversarii). A meritat sa piarda pentru ca a jucat prost. Dar a jucat prost impotriva unei echipe ca Lazio. Sincer, daca Steaua nu castiga maine meciul cu Borisov, ar trebui ca Gigi Becali sa se arunce de pe bloc... aia intr-adevar rusine.
Asa-i, asa patesti cand comanzi petrecerrea dinainte !!!!am vazut numai prima repriza, apoi am plecat acasa , si nu am mai dat pe antena 1, aici am vazut ca-i 3-1 pentru lazio !!!!!
Rednic: meritam aceasta calificare !!!!! ---se pare ca delio rossi n-a vrut sa-ti dea dreptate !!!!
Bucuria o pastram pentru maine. Nu avem decat varianta victoriei si a calificarii. Sa lupte si sa ramana cu mintea in teren 90 si ceva de minute, apoi sa dansam cu totii! La Universitate!
Imi doresc foarte mult sa inscrie Neaga, el e acum exact in situatia in care era Vali Badea anul trecut, nu reusea deloc sa inscrie si a explodat in returul cu Standard.
Hai, baietii! Forza Steaua!!
Unii plangeau de necaz cand Steaua lua cupa campionilor !!!!!!!! :biggrin:
astazi au timp sa se pregateasca pentru la anul de Liga campionilor !!!!!!!
Poate asa renunta la blatuirea meciurilor si a arbitrilor,...da nu-i Borcea capabil de asa ceva, el vrea 30 de meciuri fara infrangere in campionat !!!!!!
Alexandru H.
In campionatul pastorit de cele doua lepre -Sandu si mitica- preocupati cum sa duca loturile prin firmele lor de turism sau hotelurile lor,sau cum sa mai cumpere cate-un teren scump pentru federatie pe care sa-l cumpere vreo ruda sau fiu de-al lor la 1/7 din pret, de cum sa inchida gura publicului sa nu-i mai atace , si nicidecum sa creeze conditii pentru juniori si un campionat cu arbitraje cat de cat competitive !!!!!
Eu unu mi-am dat cuvantul ca atata timp cat sunt astia 2 la putere ,nu mai calc la vreun meci de nationala !!!
Va spun eu, daca ar aparea timbre cu Sandu si mitica, nu s-ar lipi pe plic !!!!
Echipa de 24 de carate :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Sa nu ne bucuram foarte tare totusi ... un pic acolo, se admite. Dar sa nu cadem la nivelul lor, cu iesit in strada & shit.
borcica,turculeeeee, tiriaculeee,bai poatailorrrrrr, M.U.I.A largaaaaaa!!!!!!
a, si sa nu-l uitam pe potaia de Tudor chirila
Vai, vai, ce se plange in studio la porcul de Ivanovici. Cartianu si Nanu sunt incruntati, dezamagiti rau. Cand am pierdut noi cu Boro, de-abia isi controlau ranjetele, jigodiile imputite.
@strezahuzum,cata dreptate ai frate,e aiurea sa ne bucuram de raul altuia,sa vedem ce facem noi maine.Noi nu trebuie sa ajungem la nivelul crapidistilor sau pechinezilor sa iesim in strada sau alte timpenii d-astea. Steaua e Steaua,suntem mandri de asta,si ne bucuram doar la victoriile ei,nu la esecurile europene ale rivalelor,poate doar daca le provocam noi :biggrin: .
Eu nici nu am vazut meciul,am preferat sa ma uit la Rush Hour 3,m-a sunat un prieten dinamovist la 1-0 pentru ei si tata la 1-3 pentru lazio(tata e stelist si el).
Dinamu nu a meritat sa se califice si gata,am vazut si eu golurile pe gsp si au fost penibile toate,apararea lor a fost branza.
Noi sa fim sanatosi,sa fim modesti pe teren si sa eliminam pe bate borisov si abia atunci sa curga sampania.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Mie imi pare rau pentru coeficienti ca erau si aia importanti...Sunt in Italia acum si ma simt nasol cand ii aud pe astia cum ne fac tzigani pe strazi si striga Romania Romania va fan culo...In Europa Dinamo reprezinta Romania..Ar mai trebui sa lasam din rautate...Maine sper sa nu avem probleme desi cam am emotii ![]()
![]()
2 Dica
TI AMO LAZIO
fularsteau2
CAMPIONI AM FOST ... CAMPIONI VOM FI ... Steaua Bucuresti !!!!
steagro
Ce penibili sunt spurcatii! La 1-0 chiar mi-era teama ca se vor califica, dar aerele lor de vedete si-au spus cuvantul. Forza Steaua! sprecl2