FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga Campionilor editia 2007/2008

«18910111218»
OUTLAWZ28.08.2007 21:31

De cand a ajuns prima TV sa aiba drepturile de televizare la meciurile din CL?

Cred ca rezultatul de Lubin va fi unul care ne va asigura din prima mansa calificarea in turul 3. As miza pe un 2-0 sau poate mai mult. :) spre cl

fular-campionii Steaua SE VA CALIFICA SIGUR ,FARA PROBLEME.ASTEPT CA MAINE STEAU SA DEMONSTREZE CA MERITA UN LOC IN GRUPE.HAI Steaua

Gezets28.08.2007 21:36
frumoasa coregrafie au facut suporterii dinamovisti, sunt curioasa ce pregatesc stelistii maine, la meciul cu Bate.

coregrafia "spartanilor" este pentru a 3 a oara cand o vad,putin schimbata de fiecare data...

stelistii maine nu pregatesc nimic special,ne intereseaza mai mult jocul,nu spectacolul din peluze,tribune..;)

DanStan28.08.2007 21:36

Acu' aflai si eu cum ca potaile si-au luat-o. Nu ma mir, era clar de mult ca n-au ce cauta in Champions League. Nu pot spune ca-mi pare rau fiindca dupa meciu' de la Middlesbrough a inceput sa ma doara exact in p...ix de celelalte echipe romanesti. Prea s-au bucurat ca dobitocii.

Si-apoi o calificare a lor ar fi fost chiar gretoasa deoarece e clar ca in acest caz toti presarii lingai s-ar fi grabit sa-i aseze pe neica-nimeni de la ddinamo alaturi de marii jucatori ai continentului si sa ne demonstyreze ca toate calificarile Stelei nu fac nici doi bani in comparatie cu marea performanta realizata de maidanezii castrati.

Ramane totusi intrebarea cum se face ca o echipa - totusi - de mana a doua din Italia si-a batut joc de potai iar noi nu mai reusim acest lucru de vreo 3-4 ani. Ar cam trebui sa ne dea de gandit amanuntul asta.

I.N.Money28.08.2007 21:39

M-a amuzat teribil coregrafia lor cu "Asta/Aici e Dinamo" sau varianta romaneasca a "This is Sparta" .

Penibili ca de obicei.

Reptile1928.08.2007 21:41

Desi sunt stelist de mic m-am bucurat la golul lui lu bratu. Am zis si eu ca ar fi frumos sa avem 2 echipe in grupele Cl dar asta e ma bucur si acum pentru ca sigur noi trebuie sa fim acolo. Dinamo trebuie sa-si ispaseasca in continuare pacatele I love you Steaua!

cristian8628.08.2007 21:44
Ramane totusi intrebarea cum se face ca o echipa - totusi - de mana a doua din Italia si-a batut joc de potai iar noi nu mai reusim acest lucru de vreo 3-4 ani. Ar cam trebui sa ne dea de gandit amanuntul asta.

Intrebarea este buna. Sa recapitulam putin, in sezonul 2004-2005 am reusit 2 victorii cu 1-0, in sezonul 2005-2006 au fost 2 egaluri 2-2 (cand puteam castiga la scor) si 1-1 (ne-a salvat Cristocea) , iar in sezonul trecut am fost invinsi in ambele meciuri, dar chiar si in retur cu o echipa decimata am avut mai multe ocazii.

In acest sezon trebuie sa ii executam fara MILA.

Si inca ceva, Lazio e echipa de UEFA , nu neaparat de mana a 2-a, dar in primul rand este echipa din ITALIA, cinica , mizerabila , castigatoare.

Pentru dinamu intrevad o singura solutie :

DESFIINTAREA

RaDoooI28.08.2007 21:50

La golul 3 al lazialilor m-a apucat un ras din care nu m-am putut opri pentru inca vreo 5 minute , apoi vazand ca javrele nu puteau sa iasa din propria jumatate , m-a apucat alt ras care a tinut alte 5 minute ...

Totusi nu inteleg cum echipa asta au reusit sa ne dea 4 goluri in Ghencea ... mi-e mila de un singur jucator , care nu prea merita: Lobont . E super portar nu inteleg ce cauta la Dinamo ...

CoRsSo28.08.2007 21:55

In Ghencea s-a adunat tot norocul lor ... Haideti sa fim seriosi Steaua a jucat urat in prima repriza atunci dar in a 2-a repriza am fost clar peste ei si puteam sa le dam si noi vreo 3 dak domnu Radoi nu o dadea in bara din 6 metri si dak acelasi capitan nu pasa decisiv pentru Niculescu dak nu ma insel...Oricum RESPECT Radoi 4 EVER!a avut o zi proasta ca si cu Rosenborg fularsteau2 spre cl

Nu mai cita intreg postul de mai sus.

weeezer28.08.2007 22:18

Becali "i-am dat telefon lu Borcea cu numar ascuns, ca am acolo numar ascuns, deci te sun si iti apare private number, si in loc de AUGH AUGH AUGH i-am zis MIAU MIAU MIAU" => uitati-va pe sport.ro la clipul respectiv si radeti cu lacrimi..

P.S. Postul nr. 1000 :P

amarel28.08.2007 22:26
Vai, vai, ce se plange in studio la porcul de Ivanovici. Cartianu si Nanu sunt incruntati, dezamagiti rau. Cand am pierdut noi cu Boro, de-abia isi controlau ranjetele, jigodiile imputite.

asa au facut dupa meciul cu Boro ????? :mellow: pe Ivanovici il stiu, nu era dinamovist,din cate stiu eu !!!!!!

pun pariu ca Dinamo vinde acum masiv jucatori!!!! Mi-am schimbat parerea despre Rednic !!!!! Dinamo n-a jucat decat o repriza din 4 !!!!locul de-acum din campionat e meritat pe deplin de Dinamo !

Recoba28.08.2007 22:26

lazio...de vis...si mai ales...au ramas cainii cu o tona de artificii ...nu au mai avut de ce sa le aprinda...:)))))))) de azi rocchi e eroul meu :))

weeezer28.08.2007 22:28

Nu mai stiu pe de rost cum erau urnele, dar e posibil sa picam in grupe cu Lazio?

Wally28.08.2007 22:29

Gigi e penal. M-am uitat acum pe sport.ro si am ras cum n-am mai ras de mult timp. Maine la ora asta probabil ca o sa fiu rupt de beat :tongue:

L.E.: @weeezer

Nu putem sa cadem cu Lazio pentru ca ei sunt, ca si noi, in a 3-a urna valorica.

alexh28.08.2007 22:32

Lazio e ca si noi in grupa a 3-a valorica, nu avem cum sa cadem cu ei in cazul in care ne calificam.

steaua-steaua-steaua28.08.2007 22:32

Inca mai rad dupa interventia lui in direct. Cu siguranta si Stiucan si Radulescu. Le dadeau lacrimile de ras.

dee29.08.2007 03:14
Becali "i-am dat telefon lu Borcea cu numar ascuns, ca am acolo numar ascuns, deci te sun si iti apare private number, si in loc de AUGH AUGH AUGH i-am zis MIAU MIAU MIAU" => uitati-va pe sport.ro la clipul respectiv si radeti cu lacrimi..

P.S. Postul nr. 1000 :P

ce faza :) offf, am pierdut-o ... n-am rezistat pana la sfarsitul meciului, ca prin vis am vazut ca a marcat Lazio al treilea gol, dar nu eram sigura .

Becali se schimba mai repede decat un semafor.Interesanta trecere de la "Am luat fularul lui Dinamo, pentru ca ei sunt un simbol pentru noi. Datorita lor o sa jucam in Liga Campionilor!" 09.05.2007 ...la "miauuuuuuuu" . Asta-i Becali, ce poti sa-i mai faci?!

Oare Borcea nu stie ca nu se raspunde niciodata la nr. ascunse? :)))

P.S. vestea buna pentru Borcea e ca merg in Cupa UEFA si mai au si un bonus - "umilinta".

c.ronaldo1729.08.2007 06:19

Mami, te iubesc, dar nu ca pe Lazio! :X

The Flyer29.08.2007 06:40
salutare.

nu sunt la subiect cu forumul.... as vrea sa stiu si eu cum se vede de la fotolii?

sunt din provincie si nu am mai gasit bilete la nici o tribuna si am fost nevoit sa iau la fotolii.

multi mi au zis ca e naspa...ca nu vezi....imi poate spune cinve daca, chiar asa e?

HELP:)

tati,zici ca esti in acvariu,nu se aude mai nimic si ai toti ratatii plini de bani pe linga tine care se sparg in figuri cu afacerile lor!e naspa rau,crede-ma!

IceT_yo29.08.2007 10:30

forzateaua are cineva 4 bilete la meciul de diseara ? daca da la ce pret !!!

ce faza :) offf, am pierdut-o ... n-am rezistat pana la sfarsitul meciului, ca prin vis am vazut ca a marcat Lazio al treilea gol, dar nu eram sigura .

Becali se schimba mai repede decat un semafor.Interesanta trecere de la "Am luat fularul lui Dinamo, pentru ca ei sunt un simbol pentru noi. Datorita lor o sa jucam in Liga Campionilor!" 09.05.2007 ...la "miauuuuuuuu" . Asta-i Becali, ce poti sa-i mai faci?!

Oare Borcea nu stie ca nu se raspunde niciodata la nr. ascunse? :)))

P.S. vestea buna pentru Borcea e ca merg in Cupa UEFA si mai au si un bonus - "umilinta".

DelPiero1029.08.2007 10:40

Cu toti ne-am bucurat pentru infrangerea javrelor,dar nu cred ca ar trebui sa-i copiem atunci cand se bucura(singurile lor bucurii) de infrangerea noastra!Exagerezi,mai ales cu avatarul!E doar o parere...

Stryker29.08.2007 11:01
Lazio e ca si noi in grupa a 3-a valorica, nu avem cum sa cadem cu ei in cazul in care ne calificam.

Lasa ca ne intalnim cu ei in sferturi nu? :))

Da realisti fiind...macar pe 3 sa iesim si noi si e f bine...ca la cum jucam nu prea avem fata de UCL...si nici Lazio de altfel nu are...suntem echipe de Cupa UEFA ca sa zic asa...

ann29.08.2007 11:09

s-a dus coeficientul de tara .... ce noroc am avut cu Steaua si rapid acum 2 ani ... mai bine e cu 3 echipe in cupe decat cu 5 pentru ca nu suntem capabili sa le ducem pe toate.Steaua a distrus-o Gigi ...tot ce a construit Oleg s-a dus pe apa sambetei ....vai s-amar ...mai bine l-ar tine pe Hagi acum daca se califica in grupe decat sa il aduca inapoi pe Oli...insaaaa(vorba lui Radoi) ceea ce ma deranjeaza cel mai tare e ca Radoi comanda la Steaua .Jiji face tot ce zice el ...pacat pentru ca imi placea Radoi o vreme... :unsure:

cristian8629.08.2007 11:25

Atunci sa iti dea Lazio de mancare! :P

**alex**29.08.2007 11:26

Nu mai plangeti atata dupa coeficient, Steaua si-a facut mereu punctajul singura ! O sa jucam mai multe tururi, dar cap de serie ramanem.

alpopa29.08.2007 12:05
s-a dus coeficientul de tara .... ce noroc am avut cu Steaua si rapid acum 2 ani ... mai bine e cu 3 echipe in cupe decat cu 5 pentru ca nu suntem capabili sa le ducem pe toate.Steaua a distrus-o Gigi ...tot ce a construit Oleg s-a dus pe apa sambetei ....vai s-amar ...mai bine l-ar tine pe Hagi acum daca se califica in grupe decat sa il aduca inapoi pe Oli...insaaaa(vorba lui Radoi) ceea ce ma deranjeaza cel mai tare e ca Radoi comanda la Steaua .Jiji face tot ce zice el ...pacat pentru ca imi placea Radoi o vreme... :unsure:

Nu s-a dus deloc. E mai bine ca Dinamo n-a ajuns in CL, are shanse mai mari sa stranga puncte in Cupa UEFA. Daca anul asta echipele noastre (cele 3 din Buc) o sa aiba un parcurs asemanator cu cel de anul trecut (care n-a rupt gura targului), tot o sa avem un coeficient de ~7, care ne va asigura prezentza in primele 8 natziuni si peste 2 ani -> adik tot 2 in CL + 4 in UEFA.

«18910111218»