FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga Campionilor editia 2007/2008

«167891018»
Za Best15.08.2007 13:19
Liga Campionilor. Rezultate inregistrate MARTI.

FC Valencia (SPA) - Elfsborg (SUE) 3-0 (Vicente, min.7; Silva, min.58; Morientes, min.70);

Glasgow Rangers (SCO) - Steaua Rosie Belgrad (SER) 1-0 (Novo, min.90);

Benfica Lisabona (POR) - FC Copenhagen (Dan) 2-1 (Rui Costa, min.25 si 86 - Hutchinson, min.35);

Lazio Roma (ITA) - Dinamo Bucuresti (ROM) 1-1 (Mutarelli, min.54 - Danciulescu, min.21).

Mansele secunde vor avea loc pe 28 sau 29 august.

Ce bulan au scotienii aia ******...imi doresc ca si cealalata mare Stea a Europei(alaturi de Steaua noastra) sa fie in grupe...mai ales ca nu cred ca au fost vreodata...

Off-topic:axl23,recunosc,limbajul meu a fost cam dur!Eu cred insa ca suntem mai apropiati ca popor de sarbi,al carui adstrat il avem!Eu nu suport popoarele anglo-saxone...dar acum fiecare cu optiunile lui!Imi cer scuze daca am ofensat pe cineva...

danimarcu15.08.2007 14:49
Ce bulan au scotienii aia ******...imi doresc ca si cealalata mare Stea a Europei(alaturi de Steaua noastra) sa fie in grupe...mai ales ca nu cred ca au fost vreodata...

Sa nu-mi spui ca i-a facut "zgarciti"!... :biggrin:

cornisa5815.08.2007 17:53

nu știu ce sã spun poate nici nu mergem în ligã ne conduc ãștia de la Bate cu 1-0 și nici nu am fãcut nimic în acest meci ne am lãsat dominați de ei și asta e rezultatul sper mãcar sã egalãm în repriya a doua

Lupta Steaua

stifler_cale15.08.2007 20:35

pacat.....mare pacat...insa la Bucuresti va fi alt meci...adica va fi mult mai greu dar Steaua va trece cu emotii dar va trece!!!

wolfi16.08.2007 01:23

Steaua Rosie a fost singura echipa din Est alaturi de Steaua care a castigat, pe vremea aia, Cupa Campionilor.

Cat despre meciul din seara asta, nu sunt multe de spus, doar ca subestim prea mult adversarii fara nume in Europa si uite ca ne impiedicam de ei, dar tot raul spre bine

In Ghencea o sa fie alta situatie si sper ca Hagi sa faca un 11 bun si sa ne calficam, sper, fara emotii

HAI Steaua !

alextoresh16.08.2007 20:44

nu am nici o treaba eu tin cu Steaua de mic dar Gica nu e antrenor de Steaua se spune ca nici un antrenement nu stie sa faca.nu stie sa puna eschipa in teren.pana acum a castigat din noroc.asta este sa speram ca o sa fie norocul cu el si o sa inceapa sa joace si ei ceva.pana una alta FORZA Steaua si CU Steaua PANA LA MOARTE. CFR (0) -Steaua (2)

FORZA Steaua steagsimplu

IONUTZ-CIPRIAN17.08.2007 09:50

Vad ca nu am mancat rahat pe aici cand am zis ca imi este frica de o surpriza din partea bielorusilor,cea ce im era frica s-a intamplat,am facut egal cu unii care din 2 faze ne-au dat gol din 2 faze fixe,am ajuns cam rau,daca cu jocul cu,care il presteaza acuma,Steaua vrea sa intre in grupe si sa faca ceva,eu zic ca decat sa ne facem de ras,mai bine nu intram!!!

**alex**17.08.2007 10:31

Cat ghinion pe Ogararu, e aproape de a doua calificare ratata in grupe.

metzzz18.08.2007 14:52

poate ca unii o sa sara cu gura pe mine , cu toate ca nu ii suport pe spurcati...dar le doresc sa se califice in CL :D sa ii vad cum si`o iau de la Barca,Real,Lyon,Chelsea s.a.m.d :D

sa vad umilintza :D cate 5,6 , cum au luat`o bulgarii anul trecut :>

Prea sufera de ei ca au luat campionatul . Abia astept sa il vad pe Butelie cum zice el ca a jucat cu o echipa mare din vest si au luat 5 boabe :)))))

o sa vedeti ce caterinca o sa fie =)))

Una peste alta.....nu stiu cine a zis ca , pentru Romania s`ar putea sa fie rau ca avem multe echipa in cupele europene , datorita valorilor acestor echipe , adica varza. Si sper ca , Otelu sa se califice , iar CFR sa mai ia vro 3 bobitze de la cipriotzi :))))

sa ma rad despre filiala CFR :D

Pana si UTCopos a zis ca e rau pentru Romania ca sunt multe echipe in cupele europene...

Dar eu astept umilintza cainilor , pentru ca UEFA v`a dicta victorie la masa verde pentru javre :(

o sa vedeti....astia chiar nu glumesc cu rasismul...mai ales ca toata lumea stie Lazio a recidivat :(

Ciprians18.08.2007 20:37

Mai bine nu..sa raman Steaua singura care are acces in CL. Le dau voie in grupele UEFA si acolo au 4 meciuri de jucat (plus doua din turul I) si vor obosi suficient de tare sa se vaiete ca nu au tot lotul la dispozitie.

Este interzisa citarea in intregime a postului anterior. Citeste regulamentul.

weeezer18.08.2007 20:47
@Dragoshel

[...]

PS: arbitri nemți le doresc la retur :laugh:

Ar merge si elvetieni din sud, vorbitori de italiana...

stifler_cale18.08.2007 20:48
ne-au dat gol din 2 faze fixe

daca ti bine minte si noi am dat 2 goluri tot din faze fixe...deci se pare ca suntem egali cu ei..cel putin in meciul de acolo...sa speram ca jocul Stelei se va imbunatati ca daca nu nici nu mai are rost sa intram in CL steagsimplu

weeezer19.08.2007 12:01

Le dam 3. Am avut io o previziune. 2 din actiune si un penalti.

Wally19.08.2007 14:01

Sper sa ai gura aurita!

stifler_cale19.08.2007 15:41
Le dam 3. Am avut io o previziune. 2 din actiune si un penalti.

sa dea Domnul sa se intample asa!!

Mult prea multe stegulete

scz pentru stegulete

superanaconda22.08.2007 22:28
forzateaua nasol cu egalu de le bate da in Ghencea o sai batem cu sustinerea suporterilor
stifler_cale23.08.2007 11:26

suporterii nu joaca!!

tzepelea27.08.2007 15:54

da,dar au si ei un rol destul de important...una e sa te injure un stadion intreg si alta e sa te aplaude un intreg Ghencea....:D

c.ronaldo1728.08.2007 08:00

Spurcatii scot un 0-0 azi.

Wally28.08.2007 08:29

Ronaldo, nu se vor califica spurcatii, stai linistit! Iar daca printr-o intamplare/minune se vor califica, nu se vor califica la 0-0. Lazio va inscrie pentru ca sunt praf in aparare.

fansteaua28.08.2007 11:49

Steaua :cool:forzateaua

cristi_mold28.08.2007 12:05
Ronaldo, nu se vor califica spurcatii, stai linistit! Iar daca printr-o intamplare/minune se vor califica, nu se vor califica la 0-0. Lazio va inscrie pentru ca sunt praf in aparare.

Eu chiar imi doresc sa se califice Dinamo. Stiu ca se vor califica pe spinarea noastra, dar asta este. In multe momente din viata porti cate un parazit. Sunt si ei romanii si de aceea ar fi o mandrie pentru mine sa se califice si ei.

cristian8628.08.2007 13:01

Din ce am inteles lazialii vor avea 10 suporteri. :excl:

Eu nu pot sa imi doresc sa se califice dinamu in CL, cel putin nu dupa episodul Boro, cand imbecilii cantau( schelalaiau) "I love u boro!", in plus dinamu nu e un club 100% romanesc si datorita contraperformantelor incredibile din anii '90 realizate de urmasii lui Zdreanta si datorita unor alti factori - MAFIA din fotbal - am stat 10 ani departe de CL si astfel am ratat practic 10 ani de dezvoltare a fotbalului de club din Romania.

Pentru dinamu mai bine ar fi sa ajunga in UEFA ca sa mai scoata ceva puncte pentru Romania.

Wally28.08.2007 13:06

Total de acord cu cristian86. Sunt o multime de motive care sa ma faca sa NU tin cu spurcatii. Nici azi, si nici alta data. Forza Steaua! sprecl2

suporterdinprovincie28.08.2007 13:45
Nu cred ca o sa ne puna probleme polonezii , am citit in Prosport ca sunt cam varza , au si plusuri dar nu in deajuns pentru a bate o echipa precum Steaua.

salutare.

nu sunt la subiect cu forumul.... as vrea sa stiu si eu cum se vede de la fotolii?

sunt din provincie si nu am mai gasit bilete la nici o tribuna si am fost nevoit sa iau la fotolii.

multi mi au zis ca e naspa...ca nu vezi....imi poate spune cinve daca, chiar asa e?

nici nu vreau sa ma gandesc ca nu o sa pot vedea meciul de acolo....

HELP:)

«167891018»