Acum ca s-a terminat meciul lazio-dinamu,o sa comentez si eu. dinamu a jucat penibil,execrabil p alocuri dar maine o sa fie ridicati in slavi ca au luat acest 1-1 fff norocos. Norocos pentru ca:
-Lobont a fost in forma incredibila astazi,a scos cel putin 2 goluri facute ca sa nu mai vb de penalti
-golul lui Danciulescu a fost f norocos l-a dat aproape cu ochii inchisi,la una din cele 2 faze de poarta ale dinamovistilor in cele 90 de minute.
-norocos pentru ca lazialii au fost f nervosi(nu am inteles de ce pentru ca i-au dominat copios pe caini) si au luat prosteste 2 rosii si astfel 2 dintre cei mai buni oameni ai lor vor lipsi in meciul retur.
Per total,rivalii nostri din campionat au jucat penibil,au fost norocosi ca au scapat vii de acolo(ce atmosfera!!!) si ca au scos un 1-1 in loc de 3-1 cat trebuia sa fie. Se vede in continuare ca atunci cand dinamu da de un adversar mai tare da chix pentru ca nu sunt obisnuiti cu meciurile tari(prietenii stiu de ce).
Lazio mi s-a parut o echipa ofensiva dar f rudimentara in aparare,Steaua ar fi facut un joc mai bun cu acesti italieni cotonogari. Desi au fost penibili,eu zic ca dinamu se va califica pentru ca la cat noroc au avut azi in teren,nu se poate ca in retur sa se intoarca totul la 180 grade. Oricum o sa se califice si ei odata in CL,datorita punctelor stranse de Steaua si rapid,asa ca mai bine sa ne obisnuim cu acest gand. Steaua se vede ca a invatat cate ceva din traseul CL si va fi mai bine a 2-a oara in grupele CL,vom gestiona mai bine aceste meciuri si apoi cele din campionat. Dinamo a luat titlul anul trecut pentru ca si-a facut zestre de pc cand noi ne rupeam oasele in CL,jucand cu Real Madrid si Lyon,pe cand ei se duelau cu xanthi,leverkusen si brugge. Daca cainii se califica vor fi mult mai obositi(si accidentati) si noi vom lua titlul. Deja lazio i-a rupt pe zicu(sta sigur vreo 2 luni am auzit la TV),Vali nastase are ruptura de fibra sau asa ceva,Oprita sta si el vreo saptamana ca sa nu mai vb de cate vanatai si-au luat restul javrelor de la laziali,sa vada si ei cum este sa joci cu adversari duri.
Oricum mai bine ne facem griji pentru baietii nostri,deja am intrat in febra meciului cu borisov,sper intr-un 0-2 pentru Steaua.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.