Steaua va ajunge in sferturi. va asigur
Doamne ajuta...macar in sferturi:))
Steaua va ajunge in sferturi. va asigur
Steaua cu mult noroc poate incheia grupa pe 1 si sa ajunga cel putin in sferturi desi mias dori sa castige Cupa UEFA decat sferturile ligii
acum ca Steaua a tecut de zaglebie Steaua are sanse de 99% dak nu chiar 100% sa intre in grupe sper sa pikam intr-o grupa destul de usoara pe cand Dinamo are sanse de vreo 40 % de batut lazio si cred ca iar va fi stequa sg echipa romaneasca steaua_ro care va ajunge in Grupele CL spre cl FORZA Steaua!!! steag2 steag2
Cu jocul actual al echipei,eu zic ca este o gluma buna!!
In sferturi poate numai in Cupa UEFA. Si asta numai daca echipa din urna 4 valorica e slaba tare ca nu facem nik cu jocu asta infect.
Sferturi ? .... mai avem mult de munca pana la sferturi ... voi intrati deja in SF ... noua ne e teama sa trecem de echipe ca Zaglebie Lubin , si visam sferturi ... daca noua ne e frica de campioana Poloniei , vrem sa trecem de campioana Spaniei , Italiei sau a Angliei .
La sferturi noi putem visa numai in cazul in care avem o grupa cu adevarat cacacioasa ... si daca in optimi am cadea cu o alta echipa in stare critica ... spunea bine cineva pe aici ... prefer sa i-a Cupa UEFA decat sferturile Ligii Campionilor ... chiar daca pe plan financiar si optimile aduc profit mai mare decat castigarea Cupei UEFA ... macar e un trofeu european ... si acest lucru ramane in istorie ![]()
Am o intrebare.
Este adevarat ca in istorie echipele de club din Romania inca nu au reusit sa marcheze nici un gol impotriva celor din Italia?
Haber n-am. Intreaba-l pe Daffy, el le stie pe toate.
@ Catalin
Esti inepuizabil frate.
@ c.ronaldo17
Nu e adevarat. Dinamo a facut un 1-1 cu Inter la Milano si un 3-2 in returul din Stefan cel Mare si s-a calificat in turul urmator. (UEFA 1981)
Si nu e singurul exemplu.
@Virgil
Nu-s inepuizabil, sunt epuizat. N-am dormit az'noapte, era prea cald, am intrat la un moment dat pe forum, era pustiu, zburau valatuci d'aia de scaieti si urlau coiotii. Sunt de parere ca moderatorii sa faca planton, cine stie ce distrugeri poate sa faca unul mai rau-intentionat ca mine, gen Da..., aaa, amzaciprian, si azi toata ziua am stat in apa cu Wally, i-am aratat, uite guvidu', uite garidu', uite crabu', uite rapana, uite midia', uite, uite cum rapana mananca midia, uite cum crabu' asta se bate cu astalaltu' pentru suprematia coltisorului asta de stabilopod, si tot asa, de dimineata pana acusica. Si mai stau un pic sa-mi termin berea si ma culc.
Ce frumos scrii tu... Si ce grija ai de forum... Grija asta a ta ma duce cu gandul ca esti pregatit mental si nu numai, pentru a modera la un moment dat forumul. Daca se va vota vreodata pentru numirea ta in pozitia de moderator poti conta pe votul meu. De altfel nu ar fi singurul... steag1
Editat, refuzam o propunere care nu fusese inca adresata.
Cu cea mai mare consideratie si respect ma voi simti nevoit sa refuz cat mai politicos cu putinta. Puterea corupe. (Si cand sunt beat fac prostii)
Fugi cu ursul. Pe tine care esti integru 100%? Ar fi un non sens. :biggrin:
Dupa cum spunea si Ann Boleyn in furtunoasa dimineata de 19 mai 1536, "vom trai si vom vedea".
De fapt n-a spus-o niciodata, dar ar fi fost superb s-o faca.
Am o intrebare.
Este adevarat ca in istorie echipele de club din Romania inca nu au reusit sa marcheze nici un gol impotriva celor din Italia?
@ c.ronaldo17
Nu e adevarat. Dinamo a facut un 1-1 cu Inter la Milano si un 3-2 in returul din Stefan cel Mare si s-a calificat in turul urmator. (UEFA 1981)
Si nu e singurul exemplu.
Colac peste pupaza,ultimul gol intr-un meci oficial dat de vreo echipa romaneasca fie de club fie chiar nationala noastra,a fost acela dat de Loti Boloni in poarta lui Dino Zoff la acel meci de pe Lia Manoliu,iar ultimul gol dat intr-o poarta italiana a fost in acum 18 ani,la Sibiu la acel amical Romania-Italia 1-0(Sabau)
Colac peste pupaza,ultimul gol intr-un meci oficial dat de vreo echipa romaneasca fie de club fie chiar nationala noastra,a fost acela dat de Loti Boloni in poarta lui Dino Zoff la acel meci de pe Lia Manoliu,iar ultimul gol dat intr-o poarta italiana a fost in acum 18 ani,la Sibiu la acel amical Romania-Italia 1-0(Sabau)
ai omis "U" Craiova 3-1 ,Ceahlaul 1-1 (in tur 0-0),...si mai sunt . ![]()
Da,ai dreptate,mai era golul dat de Enache in poarta lui Van der Sar.
De fapt, "recordul" acela era al Stelei doar, care n-a reusit sa marcheze in fata echipelor italiene (nu stiu daca doar in deplasare sau per total).
@Virgil, Ssk, INM, daffy & co.
Mc pentru lamuriri... ![]()
2. Daca bate Lazio la 2 goluri fac cinste tuturor. :biggrin:
Cat bulan au javrele cu Lobont!Ei au dat gol din nimic!Dinamo a fost sparring-partner,dar Lobont este un portar foarte bun...ce mi l-as fi dorit la Steaua...
Intradevar, Lobby e un portar extraordinar, toate respingerile din suturi periculoase au fost spre lateral. Plus ca a aparat un penalty.
Din pacate astia chiar au portar,spre deosebire de Lazio.Si mai ziceau ca noi avem noroc ![]()
Dinamo le da o lectie de fotbal italian lazialilor...
Nu se poate frate cat bulan au spurcatii. ![]()
Ok,o sa incerc sa fiu cat mai obiectiv in legatura cu meciul Lazio-Dinamo(in prima repriza),desi sunt stelist. Dinamu pana acum nu prea a existat pe teren,a dat un gol din nimic iar scorul corect ar fi fost un 2-1,3-1 pentru Lazio ,norocul lor se numeste Lobont si s-a aflat intr-o forma extraordinara. La cum le zambeste zeita Fortuna azi prevad in repriza a 2-a un forcing al italienilor si o lovitura libera bulanoasa a lui Niculescu si se va termina 0-2 sau 1-2 pentru ca italienii vor obosi.
Daca vor fi asa norocosi si in retur,dinamovistii se vor califica. Vezi cum e fotbalul,daca dadea Lazio gol la 0-0 si avea apoi acel penalty se facea 2-0 si lumea zicea ca Dinamo a jucat catastrofal,asa o sa se zica ca s-au retras si i-au asteptat pe contraatac si bla-bla. Nu am nimic cu rivalii nostri cand joaca in Europa dar pana acum s-au facut de ras,scorul ii ajuta si ceva imi zice ca Lazio a pus deja ochii pe Lobont.
Oricum,noi sa fim sanatosi si sa scoatem pe Bate Borisov ca sa intram unde ne e locul:printre Stele.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.