FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga Campionilor editia 2007/2008

«12345618»
ultra_steaua_ole_ole_ole08.08.2007 10:43
Primul meci,prima infrangere, dar sunt rautacios, a fost doar un test, chiar au jucat binisor , in a 2+a repriya insa n+am avut mijloc!!!!

Cu poloneyii , n-ar trebui sa fie o problema !!!!!

asa este

Inima-Ros-Albastra08.08.2007 10:44
steag2 cine vor sa ne bata pe noi?zaglebie?aia sa mai invete fotbal si pe urma sa vina sa se bata cu noi .Stelisti sunt ocupati cu real ,barca,Chelsea,Milan etc .Nu cu amarati de la zaglebie /Forza Steaua fular-campionii fular-campionii

hehe .. frate .. dak trecem de grupe poate jucam si cu echipele alea .. sau poate le intalnim in grupe ..dar nu avem sanse in fata lor .. oricum cu Real Madrid .. am jucat si la madrid .. am facut fata cu brio .. ! sa uitam de autogolul lui Banel .. ca dak nu dade autogol .. aveam sanse de un 0-0 poate chiar sa batem .. ;)fularsteaua2

ultra_steaua_ole_ole_ole08.08.2007 10:47

spre cl spre o sa ii batem pe zaglebie cu 2-0 goluri rica si Dica

Inima-Ros-Albastra08.08.2007 10:48

o sa vedem pe teren dak zaglebie lubin e de Steaua .. in meciu` din polonia au demonstrat .. ca au o echipa valoroasa zaglebie .. dar nu cred ca fac fata in CL ... steaua_ro

gab4508.08.2007 11:10

Cine e Zaglebie Lubin? A auzit cineva de acesti polonezi pana acum? Steaua va trece de ei fara probleme. Cat despre catzelusi(Dinamo) au sanse de 0,065% cu Lazio.

Forza Steaua! sprecl2

Inima-Ros-Albastra08.08.2007 11:15
Cine e Zaglebie Lubin? A auzit cineva de acesti polonezi pana acum? Steaua va trece de ei fara probleme. Cat despre catzelusi(Dinamo) au sanse de 0,065% cu Lazio.

Forza Steaua! sprecl2

cum spuneam si al meciurile Stelei la topicul Steaua - zaglebie lubin .. ca nu am auzit de aceasta echipa pana nu sa tras la sorti ... si nush dc a zis conducerea Stelei ca asta a fost cea mai tare echipa cu care putea cadea.. asta e echipa tare... ?? o sa batem fara emotii .. sunt foarte optimist !!

spiridusu08.08.2007 12:48

doamneee cred ca tu mai mult de 12-13 ani nu ai

LASANEEEEEEEEEEEEEEEEE

Inima-Ros-Albastra08.08.2007 12:51
doamneee cred ca tu mai mult de 12-13 ani nu ai

LASANEEEEEEEEEEEEEEEEE

gata mane ..

qvo_animus08.08.2007 16:59

Stie cineva daca se transmite meciul din seara asta undeva pe net? Multumesc anticipat.

Ionut

Inima-Ros-Albastra08.08.2007 17:13
Stie cineva daca se transmite meciul din seara asta undeva pe net? Multumesc anticipat.

Ionut

da se transmite pe sport.ro text .. video nu stiu sigur .. si video pe arenatv..

qvo_animus08.08.2007 17:20

Inima-Ros-Albastra,

MULTUMESC MULT steaua_ro

cornisa5808.08.2007 18:16

gol Steaua

zamainmenu08.08.2007 18:49

Jucam infect. Fantoma lui Olaroiu bantuie in continuare pe la Steaua. Bubuim mingi in fata, jucam pe sus - noi pitici ei uriasi. Dezamagitor.

Inima-Ros-Albastra08.08.2007 19:10
Jucam infect. Fantoma lui Olaroiu bantuie in continuare pe la Steaua. Bubuim mingi in fata, jucam pe sus - noi pitici ei uriasi. Dezamagitor.

taci bah.. ui ce joaca Steaua .. ui ce parada a avut zapata ..dar a avut si o gafa :( ... a mai scos si cand a scapat ala singur cu poarta ... ne calificam !! oricum tramur tot ..de emotie !! steagsimplu

Inima-Ros-Albastra08.08.2007 19:12

auzi si la comentatoru ala ca Banel are 4-5 plamani hahahah ...

Inima-Ros-Albastra08.08.2007 19:14

g000000000000lllllllllllll zahariiiiiiaaaaaaaaa

zamainmenu08.08.2007 19:35
taci bah.. ui ce joaca Steaua .. ui ce parada a avut zapata ..dar a avut si o gafa :( ... a mai scos si cand a scapat ala singur cu poarta ... ne calificam !! oricum tramur tot ..de emotie !! steagsimplu

Bai muciosule, te-ai inscris azi vaz pe forum si ai deja tupeu? "Taci bah" sa-i zici colegului tau de liceu sau de scoala generala, depinde pe unde bantui.

Mucea, afla ca sunt pe aici oameni care sustin Steaua din anii '80 si care se si pricep la fotbal. Matale de cand ai aflat de Steaua? De un an, de doi? de trei ani, de cand ai invatat sa scrii?

Mare dreptate avea Caragiale referitor la hahalerele astea juvenile: "Nu fa larma spurcaciune, nu cunosti respectul?"

Inima-Ros-Albastra08.08.2007 20:15
Bai muciosule, te-ai inscris azi vaz pe forum si ai deja tupeu? "Taci bah" sa-i zici colegului tau de liceu sau de scoala generala, depinde pe unde bantui.

Mucea, afla ca sunt pe aici oameni care sustin Steaua din anii '80 si care se si pricep la fotbal. Matale de cand ai aflat de Steaua? De un an, de doi? de trei ani, de cand ai invatat sa scrii?

Mare dreptate avea Caragiale referitor la hahalerele astea juvenile: "Nu fa larma spurcaciune, nu cunosti respectul?"

frate .. ce ai . ti`am dat in cap ca am zis "taci bah " .. doamne .. ce om .. hai sa lasam cearta si sa ne vedem fiecare de treburile noastre .. ok .. ca nu te`am injurat sau ceva .. si nu te`am luat tare cum ma iei u .. infie io nu am nimik cu tine .. dak u asa consideri ca se rezolva problemele prin cearta .. te las sa te certi cu numele meu !

Wally08.08.2007 21:00

Bine ca ne-am calificat! Jocul nu-mi da mari sperante pentru grupe si cred ca nu vom face nici macar cat am facut anul trecut...

amarel08.08.2007 21:01
MU!E LA OI :)))

si noi te suspectam de ganduri .......

Ilie_Savu08.08.2007 21:34

ISTORIE Steaua, FONDARE, IUNIE - AUGUST 1947

Salut, sunt nou pe aici!

E cineva interesat de ISTORIA Stelei, capitolul cu fondarea - cine, cum , cand - generalii Dumitru Petrescu, Mihail Lazar, Oreste Alexandrescu, cum s-au facut primele convocari, unde, primul cantonament de la Sanatoriul Militar Sinaia, lotul, prima cronica de meci etc?

Mersi

axl2309.08.2007 02:28
oricum tramur tot ..de emotie !!

Nu cumva tremuri toata?

tzepelea09.08.2007 05:21

meciul de aseara ar trebui dedicat lui Banel pentru ardoarea cu care s-a luptat...sa speram ca si altii ii vor urma devotamentul...iar cu Zapata,sa nu ne grabim,e doar o gafa....sau ati uitat interventiile pe care le-a avut?

Liga e mai aproape ca niciodata...

Forza Steaua!!!

mirellaa09.08.2007 11:03

hei slutare :rolleyes:

forzateaua

spre cl

C.L.....venim;)

amzaciprian09.08.2007 14:59

Steaua va ajunge in sferturi. va asigur

«12345618»