FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga Campionilor editia 2007/2008

«12318»
SteauaToronto30.06.2007 03:58

In acest topic vom vorbi despre perioada de pregatire a Stelei si despre comportarea ei in editia 2007/2008 a Ligii Campionilor.

amarel30.06.2007 08:54

Primul meci,prima infrangere, dar sunt rautacios, a fost doar un test, chiar au jucat binisor , in a 2+a repriya insa n+am avut mijloc!!!!

Cu poloneyii , n-ar trebui sa fie o problema !!!!!

stelista_yo01.07.2007 20:47

Nu cred ca se va putea compara meciul cu Zaglebie cu acest meci cu APOEL...va fii alta situatie:)

Z3US03.07.2007 10:13

Hmmmm...Maii decii nu va speriatzi :)) Echipa asta e de batut...Ce naiba...O sa le dam din tur un scor frumos! spre cl

@dy_00705.07.2007 21:50

Din cate am inteles eu Zaglebie lubin a castugat campionatul polonez din cauza ca favoritele nu iau bagat in seama, asa ca putem trece de ei lejer pentru ca santem cu 3 clase peste ei. Conteaza ca baietii sa fie in forma si ii vom spulbera fularsteaua2 Pan' la moarte S T E A U A si dincolo de ea

FC_STEAUA_194706.07.2007 02:45

Nu imi place niciodata cand jucam prin europa cu echipe de care nu stim multe despre. Mereu am impresia ca ii subestimam. Sper sa nu fie asa si sa ne calificam lejer.

razvan9306.07.2007 09:52
Stai linistit, o sa ne calificam. Si daca o sa avem putin noroc in turul 3 o sa intram in grupe fara emotii.
cris06.07.2007 16:18

Echipa poloneza nu imi spune prea multe , un lucru este clar , nu se pot compara cu noi dar oricum nu ii bine sa ii subestimam , trebuie sa tratam meciul cu maxima seriozitate iar daca facem asta sigur nu vom avea surprize neplacute .

Forza Steaua !!!!!!

cristi_mold07.07.2007 09:22

Trebuie sa castigam cu polonezii. Neaparat. Restul, ca este o echipa mica, ca este o echipa mare, ca este campiona Poloniei nu conteaza. Noi trebuie sa castigam.

cris12.07.2007 05:28

Nu cred ca o sa ne puna probleme polonezii , am citit in Prosport ca sunt cam varza , au si plusuri dar nu in deajuns pentru a bate o echipa precum Steaua.

Dani200512.07.2007 13:52

Am citit pe prosport o analiza asupra lui Lubin de Ienei si singurul lucru de care am putea sa ne temem ar fi ca sunt periculosi la fazele fixe.Daca ar fi sa ma iau dupa amicalele Stelei de pana acu s-ar putea spune ca putem avea motive de ingrijorare deoarece am avut probleme la fazele fixe...insa,cand va intra Goian,aceste probleme vor disparea cu siguranta.In concluzie cred ca Steaua este cu mult peste Zaglebie drept consecinta consider ca ne vom califica mai departe...

P.S.Vaslui-Zaglebie=4-0(asta la pauza)...e clar ca suntem obligati sa trecem de ei;)

Z3US13.07.2007 12:10

Daca Vaslui a umilit pe cei de la Zaglebie cu 5-0 noi trebuie sa trecem neaparat de ei. Chiar daca cei de la Zaglebie au avut doar 5 sau 6 titulari in fata celor de la Vaslui scorul cred ca e unul exagerat. Oricum sper ca Zaglebie sa nu`i puna probleme prea mari Stelei si sa trecem lejer de ei ! ForZza Steaua !!! spre cl

R4213.07.2007 12:12

Zaglebie Lublin este o echipa de batuta si ar trebui sa transam meciul din tur.Daca Hagi resuste sa formeze un 11 bun totul este OK .Ma ingrijoreaza faptul ca Steaua avea o aparare mai buna decat am vazut in meciurile de pregatire chiar si fara Ghionea. steagsimplu

Z3US15.07.2007 12:34

@R42 fara Ghionea, fara Ghionea vezi ca a venit Golanski :biggrin: Si joaca super bine omu a declarat si Hagi ca a avut niste intereventii absolut spectaculoase ;) Sa vezi tu ca face buna treaba omu la Steaua.

cristi_mold18.07.2007 07:51
@R42 fara Ghionea, fara Ghionea vezi ca a venit Golanski :biggrin: Si joaca super bine omu a declarat si Hagi ca a avut niste intereventii absolut spectaculoase ;) Sa vezi tu ca face buna treaba omu la Steaua.

Dar nu joaca pe acelasi post. Inca nu avem un fundas central care sa il inlocuiasca pe Ghionea. Poate doar daca este retras Mirel

Disentomb8818.07.2007 13:50

zaglebie e o echipa de pluton in UCL noi nu asta e clar istoria o confirma......trebuie sa fim siguri pe noi +ca avem mentalitatea imbunatatita datorita participarii de anul trecut....2 culori ce le ador...:)

pvf_0720.07.2007 11:17

Steaua dak nu trece de Zaglebie ar fi pacat.Ar avea sansa sa fie singura echipa din Romania in Liga Campionilor!!!!!!! FORZA Steaua!!!!!! steagsimplu steaua_ro

Dragoshel26.07.2007 10:14

Turul doi preliminar al Ligii Campionilor:

Pyunik Erevan - Sahtior Donetk

Steaua Rosie Belgrad - Levadia Tallinn

Glasgow Rangers - Zeta Golubovici

Debrecen - Elfsborg

Zaglebie Lubin - Steaua Bucuresti

Genk - FK Sarajevo

Ventspils - FC Salzburg

FC Astana - Rosenborg

Hafnarfjordur - BATE Borisov

FC Copenhaga - Beitar Ierusalim

MSK Zilina - Slavia Praga

Tampere United - Levski Sofia

NK Domzale - Dinamo Zagreb

Besiktas - Seriff Tiraspol

anr9428.07.2007 11:57

Nu trebuie sa avem emotii cand jucam cu Zaglebie Lubin.Ii putem bate! fularsteaua2fular-campionii fularsteau2

Heart_For_Steaua28.07.2007 13:06

De cand a ajuns prima TV sa aiba drepturile de televizare la meciurile din CL?

Cred ca rezultatul de Lubin va fi unul care ne va asigura din prima mansa calificarea in turul 3. As miza pe un 2-0 sau poate mai mult. :) spre cl

forever_STEAUA28.07.2007 13:09

@Heart_For_Steaua

De când a plãtit pentru ele.

Pro TV deține drepturile de transmitere a UCL începând cu faza grupelor.

steaua9128.07.2007 21:27

eu cred ca anul acesta Steaua va face fata cu brio in noul sezon de UEFA Champions League!

[...].Intra aici pentru a vedea multe videouri si articole cu formatia ros-albastra!De asemenea aici vei putea vedea rezumatul fiecarui meci al fiecarei etape!

fili200830.07.2007 09:35
zaglebie e o echipa de pluton in UCL noi nu asta e clar istoria o confirma......trebuie sa fim siguri pe noi +ca avem mentalitatea imbunatatita datorita participarii de anul trecut....2 culori ce le ador...:)

Dak CFR a batuto ar fii o rusine sa pierdem......

Nu cred ca se va putea compara meciul cu Zaglebie cu acest meci cu APOEL...va fii alta situatie:)

Dupa 1-1 cu Lyon ar fi culmea sa pierdem cu asta....cum o cheama....?......lubin aia.....

cristea sorin30.07.2007 19:18
Nu imi place niciodata cand jucam prin europa cu echipe de care nu stim multe despre. Mereu am impresia ca ii subestimam. Sper sa nu fie asa si sa ne calificam lejer.

cu siguranta

cosmy_dica31.07.2007 08:53

steag2 Forza STEUA....Forza Steaua..HEY,HEY!!!!!!!

Va fi greu cu Zaglebie,dar echipa noastra din Ghencea este mai buna............ forzateaua

«12318»