FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga Campionilor editia 2007/2008

«1161718»
yo_marius_xxx02.10.2007 22:26
ca sa intram in UEFA trebuie sa avem noroc sa-i prindem pe cehi in Ghencea doar cu cele 3 puncte pe care le au acum pentru ca nu vad de unde mai putem noi sa luam puncte..

dar nici ei nu prea au de unde sa ia puncte.....asa ca sa vedem returul!!

amarel02.10.2007 22:43

Iacob a dovedit infantilism si egoism la acea faza, avea varianta pasei , si nu cred ca puteam rata in acest caz!!!!!

Neaga dezamageste din ce in ce !! poate si datorita faptului ca a fost jucat f mult timp pe un post strain lui ,acela de varf!!!!

Surdu....a fost o musca fara cap ...... a bazait tot timpul dar cam fara folos, a irosit multe oportunitati , preferam un jucator mai altruist si mai pragmatic ...

Baciu.......o mare surpriza,a fost foarte exact si a anticipat multe faze,bravo Baciu, poate de-acum incolo v-a juca tot asa,si o sa avem un mijloc sigur in aparare

Petre Marin---foarte bine in prima repriza, ceva mai stins in ultimele 20 de minute ale meciului,

Badea.......inutil !!!

Nicolita,...risipa de energie...dar doar cam atat ...!!!!

Dica ....parea pus pe fapte in prima repriza, s-a stins in a 2-a !!! a avut cateva executii,,mi s-a parut cam lent in a doua repriza

ZAPATTA ...NOTA 10 ASTAZI ,doar idiotii de comentatori de la pro-TV, au gasit motive sa-l critice si sa spuna din nou ca golul cu zaglebnie i se datoreaza.lui.....macar lingaul de Ioanitoia a avut bunul simt sa recunoasca faptul ca acolo a fost fault,....napartii astia doi...

Ovidiu Petre util in aparare ,lipsit de eficienta in atac

Emegara ....poate singurul jucator care ar putea juca ofensiv in spiritul Stelei

RADA, nota 9,5,...foarte bine

Pacat ca ne-am stins dupa golul primit, daca am fi continuat in ritmul dinaintea golului, cred ca am fi putut egala........

inches03.10.2007 01:22

Nu mai cautati motive de aparare lui Neaga. Am spuso de la bun inceput cind eram destul de putin antuziasmat de venirea lui, Neaga e o PANARAMA.

Nu are nivelul, fie ca e atacant sau mijlocasi e slab rau de tot, mai slab de cit Ochirosii care macar are un viitor, daca nul strica Becali.

predatorpulse703.10.2007 07:42

Desi am fost infranti am vazut un progres evident fata de meciurile de acasa de anul trecut,am vazut atitudine,nu am vazut disperare dupa tricourile adversarilor. Oricum cred ca vom mai indura infrangeri pana sa ne ridicam si noi cat de cat la nivelul acestei competitii,dar ne trebuie alt gen de jucatori,ne trebuie jucatori tepeni,dar care sa stie cu mingea si ne trebuie un sistem de joc bine pus la punct.

Ati vazut ce diferenta este intre a bubui mingea si a iesi din aparare cu ea la picior,cum a facut emeghara de cateva ori.

Nu stiu cum o sa fie meciurile cu sevilla si slavia dar eu vreau sa vad aceeasi daruire in toate meciurile,si acelea din campionat. Diferenta fata de anul trecut este ca anul trecut am fost umiliti acasa,acum doar am fost infranti. Desi am jucat doar 2 meciuri din 4 si chiar daca am termina grupa cu 0 puncte(Doamne fereste) eu cred ca am invatat mai multe din acest sezon de CL decat cel de anul trecut pentru ca ne-am apropiat mai mult de valoarea adversarului.

Cu slavia ne-am batut singuri pentru ca am avut ceva de pierdut spre deosebire de anul trecut la Kiev unde nu se mira nimeni daca veneam cu infrangere,iar cu arsenal n-am jucat rau chiar daca se vedea ca jucatorii lor erau la alt nivel.

M-au enervat la culme comentatorii. Ei nu isi dau seama ca Romania joaca in CL dupa o pauza de 10 ani si abia avem 2 sezoane(pentru ca noi anul trecut am re-debutat) daca il punem pe acesta dupa ultimul din 1996. Noi abia facem primii pasi in aceasta competitie,iar ei se plang ca comenteaza Steaua dupa ce inainte comentau Real,Manchester,Lyon si alte echipe mari. Vai de ce nu poate Steaua sa joace ca acele echipe ca sa avem si noi ce sa comentam?

Sunt echipe de mijloc care nu trec de grupe,desi joaca in CL de vreo 9-10 ani la rand,cum ar fi Dynamo Kiev sau Rosenborg,dar mocanu si celalat fraier ar vrea sa jucam ca Real Madrid.

In mod normal,nici o echipa romaneasca nu poate sa se puna cu o echipa din G14-le CL,nu avem investitii si nici profesionalism in acest fotbal mizer iar Steaua in Cl acum mi se pare ca primii oameni ce explorau lumea,ce intrau in necunoscut. Suntem pionerii Romaniei in CL,invatam pe pielea noastra si lumea face misto de noi,pentru ca nu-i asa asta e sportul national.

Doar niste conditii exceptionale pot face ca o echipa romaneasca sa bata una mare din vest(vezi meciul cu valencia)

Poate avem noroc si schimba platini aceasta Liga a banilor,si o transforma in cea Campionilor,dar nu cred ca se va intampla asta pentru ca se pierd muuuulttttttiiii bani.

Bravo baieti pentru atitudine si vreau sa o vad si duminica la mioveni.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

c.ronaldo1703.10.2007 12:18
Pacat ca ne-am stins dupa golul primit, daca am fi continuat in ritmul dinaintea golului, cred ca am fi putut egala........

E si normal ca ne`am stins. Si suporterii din stadion, si cei de la TV, si conducerea, si jucatorii... Toti.

A mai crezut cineva dupa golul lui Van Persie ca se mai poate face ceva? Toti am cazut psihic.

slipperyshadow03.10.2007 12:54

eu nu zic decat atat: jocul englezilor (combinatiile) erau atat de previzibile. Nu inteleg cum antrenorul sau jucatorii nu vad asta.

Neaga intr-adevar e varza. e un mascarici si atat. Si Iacob e nerefacut, insa asa ratare, singur cu portarul...

Wally03.10.2007 13:52

Nu mi s-au parut chiar "atat de previzibile" devierile si un-doiurile englezilor. Aseara puteam obtine cel mult un egal de 0-0. Atat. Si asta cu foarte mult noroc.

slipperyshadow03.10.2007 13:59

aveau aceeasi tactica. urmau aceleasi trasee. chiar nu a mai sesizat nimeni asta?

c0rneliu10.10.2007 06:01

poate sa imi spuna cineva de unde si cum pot procura bilete pentru arsenal-Steaua de pe 12.12.07 ?

multumesc !

Vialy_Sud11.10.2007 13:31
poate sa imi spuna cineva de unde si cum pot procura bilete pentru arsenal-Steaua de pe 12.12.07 ?

Poti cauta pe net ...pe google scriind "online tickets arsenal-Steaua" si iti va aparea un site oficial al celor de la arsenal(paremi-se) si acolo poti cumpara bilete pentru toate meciurii apropriate ..inclusiv meciu cu Steaua din lc.se plateste cu cardul ...parca la peluza costul biletului este de 120 si ceva de euro...cu placere

vladfcs200709.11.2007 08:17

in acest sezon de CL nu ne-am descurcat deloc...nici macar UEFA nu o prindem...wow...ce trist!!!....ce parcurs are si Steaua...:((....si in campionat...dar poate o sa faca ravagii anul viitor sau poate peste 2 ani....:):)....dar eu tot voy fi un suporter a lui Steaua pana la moarte!!!...asa ca hay Steaua...cat mai in Forza spre cl ...FORZA Steaua pana la MOARTE!!! fularultrasfularsteaua2

vladfcs200712.11.2007 08:54

WOW!!!ce mai facem sezonul asta in CL??...0 puncte din 4 meciuri...mai avem 2 baieti...ce faceti??...macar 4 puncte...FORZA Steaua pana la MOARTE!!!

carmen_camitza12.05.2008 19:22

Liga Campionilor tml Asa ca acum ai raspunsul. Daca nu stiai deja, te asteptam la Taverna Viilor pregatiti pentru o asa finala si un asa spectacol.

....EURO 2008 Totul pentru ca cei ce vor vedea meciurile de la Euro 2008 la terasa sau in bar sa fie pe deplini multumiti la Taverna Viilor. Asa ca nu mai te gandi unde vezi meciurile de la Euro 2008. Ne-am gandit noi pentru tine.

«1161718»