FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga Campionilor editia 2007/2008

«11415161718»
steaua-steaua-steaua04.09.2007 00:00

Un lucru e foarte clar: trebuie sa batem pe cehi in ambele meciuri.

Wally04.09.2007 00:06

Vezi sa nu!

Acrhine04.09.2007 05:35

Dupa ce am vazut ca joaca sevilia aseara cred ca o sa castige grupa si in fata lu arsenal. Au echipa ce sa mai . Noi sa ii batem pe cehi si asta este ca pe sevilia e cam greu. :)

PortarNr4304.09.2007 06:21

De acord cu yo_marius_xxx, AEK a jucat peste ceea ce joaca Steaua. Pe de alta parte nu seamana un meci cu altul si sansele exista oricand si oriunde. Va fi foarte greu dar trebuie sa avem incredere pana la capat. Eu zic ca jocul deschis al seviliei si a celor de la arsenal convine Stelei. Steaua are probleme mari cu echipe care se inchid bine in spate si care nu lasa spatii in aparare, echipele care joaca deschis inevitabil lasa spatii ... dar va fi foarte greu.

c.ronaldo1704.09.2007 06:26

Prr, am vazut aseara meciul. Sevilla a jucat ca dracu`. Nu i`a dat nici o sansa celor de la Aek Atena decat in primele 10 minute ale reprizei. Si avand in vedere ca au jucat fara cativa titulari importanti printre care si Kanoute. Ma asteptam sa fie afectati dupa decesul lui Puerta insa pe ei mai mult i`a motivat. Oricum, cred ca daca pierdem la un gol in ambele meciuri putem zice ca am scapat usor.

pvf_0704.09.2007 08:35

fularsteau2 Imi doresc sa ajunga din nou in primavara europeana>De ce nu de pe locul 2.E un vis greu de implinit dar nici un loc 3 ar fi potrivit.Dar totusi grupa este grea.Sucees in Liga. fularultras

cristi_mold04.09.2007 09:31

Doamne ce le-au facut Sevilla aseara grecilor. Cu asa echipa jucam noi. Daca scoatem un egal acasa e bine. Mai degraba avem sanse sa batem pe Arsenal, decat pe Sevilla.

Oricum Forza Steaua si astazi se anunta preturile biletelor la meciurile de acasa. Abia astept

Prodigy_andrey04.09.2007 09:32

Deci ce echipa ......... M-a impresionat sevilia mai ales belgianu acela de pa flancu drept de mul sau cum yo zice ... O fost fantastic vom avea viatza grea

c.ronaldo1704.09.2007 16:47

Cine se uita acum pe SPORT1 isi da seama ce sanse are Steaua cu o echipa ca Arsenal Londra. Eu consider ca este o grupa identica cu cea de anul trecut.

yo_marius_xxx04.09.2007 17:24

personal cred ca gripa e mai grea decat cea de anul trecut...si asta din cauza a ce joaca Steaua.....e foarte adevarat ca nici un meci nu seamana cu altul,dar Steaua joaca execrabil de vreo 7-8 meciuri.....asa ca daca nu se intampla ceva extraordinar la echipa o sa avem nevoie de tot norocul lui Jiji si Hagi pentru a prinde locul 3....si in fine,Hagi declara ca nu are nevoie de camus....bine ca are nevoie de Lovin si surdu (pe zi ce trece imi dau seama de valoarea antrenorului Hagi)

JDERUL04.09.2007 18:07

Eu nu mai zic nimic.Cand am spus dupa tragerea la sortzi ca avem sanse foarte mici de a ocupa locul trei am fost insultat de,, cunoscatorii"carora cu putzin efort le-as putea fii bunic.

Daca nu se schimba ceva cat mai urgent la nivelul echipei,vom avea cel mai rusinos sezon !

Wally04.09.2007 18:14

@Jderul

Sezon mai rusinos ca "sezonul lui 0-4" de pe vremea lui Piturca nu putem sa avem.

cristi_mold04.09.2007 18:30
personal cred ca gripa e mai grea decat cea de anul trecut...

Se pare ca anul acesta nu va mai fi gripa :tongue: :biggrin: pentru ca s-a gasit vaccin. Oricum cred ca ai dreptate, pentru ca grupa este una foarte grea si trebuie schimbat ceva in jocul echipei pentru a avea sanse sa ajungem in primavara, chiar daca si in UEFA.

yo_marius_xxx04.09.2007 18:34

hahaaha...sorry da' in ultimele 3 zile am dormit vreo 5-6 ore.......de abia mai citesc posturile,iti imaginezi cum scriu (mai mult pe ghicite)

AlBundy04.09.2007 18:57

eu sunt fan Arsenal Londra ,fotbalul din Romania nu ma prea atrage dar simpatizez ,sa zic asa ,pe Steaua .Am urmarit toate meciurile lui Arsenal din acest sezon si toate a lui Steaua si va spun sincer ca nici o sansa nu are Steaua.In primul rand Arsenal e pe locul 1 la egalitate cu Liverpool in acest moment in campionat si singurul lucru care ne-a impiedicat sa avem maxim de puncte a fost gafa de zile mari a lui Lheman.Dar nu conteaza pozitia din clasament ,conteaza felul in care joaca .Un joc superb cu multe pase si faze periculoase iar atunci cand trebuie sa intoarca un rezultat sau sa inscrie si apasa pe aceleratie e vai de echipa adeversa.Faceti ca anul trecut (dupa meciul cu Dinamo Kiev ...cand li s-a urcat la cap jucatorilor ca sunt invincibili si e de rau).Sa stiti ca nici Slavia Praga nu e o echipa slaba din moment ce a eliminat pe Ajax...Sevilla iar o echipa ff puternica(pe care anul asta dupa spusele lui Gigi o bateti acasa si la ei cel putin un egal =)) ...probabil ca el a uitat meciul din sezonul trecut)Orcum sunt roman si doresc tot binele Stelei dar nu are nici o sansa la calificare ...

Raduccio04.09.2007 19:15

Grecii au avut o aparare varza. Din ce am vazut eu Steaua e peste AEK si asta spune mult. De batut Arsenal sau Sevilla nu cred ca se pune problema dar trebuie sa luptam pana la capat, nu sa tragem de rezultat in mod rusinos cum am facut la Urziceni.

Daca e sa pierdem, asta e... dar sa nu ne dam batuti inca de la inceputul meciului. Si in nici un caz sa nu pierdem din cauza greselilor individuale cum au facut cainii, distruge moralul echipei.

Apropo, noi la anul' vom avea echipe direct in grupe indiferent de punctele scoase de echipe anul asta? Poate macar la anul' lotul actual al echipei o sa se sudeze si o sa dea rezultate. Avem totusi o echipa noua... Zapata, Emeghara, Golanski, Rada, Bicfalvi, Neaga, Surdu, Zaharia. Nu putem sa ne asteptam ca un grup de jucatori care au prins maxim noua meciuri impreuna sa formeze o echipa.

MadFroG04.09.2007 19:38
eu sunt fan Arsenal Londra ,fotbalul din Romania nu ma prea atrage dar simpatizez ,sa zic asa ,pe Steaua .Am urmarit toate meciurile lui Arsenal din acest sezon si toate a lui Steaua si va spun sincer ca nici o sansa nu are Steaua.In primul rand Arsenal e pe locul 1 la egalitate cu Liverpool in acest moment in campionat si singurul lucru care ne-a impiedicat sa avem maxim de puncte a fost gafa de zile mari a lui Lheman.

Ma tu esti roman sau ce plm esti ? auzi el e fan Arsenal =)))

**alex**04.09.2007 19:44

In forma slaba a lui Lehmann imi pun si eu speranta ca vom obtine un egal in Ghencea.

weeezer04.09.2007 21:29

Poate Hagi vrea sa faca din Steaua un fel de Grecia, la europenele de acum 3 ani... Aparare solida (e discutabil aici) + pragmatism maxim, talie mare + goluri din faze fixe. Champions League, venim! :evil:

Wally04.09.2007 21:41
Champions League, venim!

Champions League, venim sa facem cele mai mari diferente de scor(negative, bineinteles)!

steaua-steaua-steaua05.09.2007 00:30
In forma slaba a lui Lehmann imi pun si eu speranta ca vom obtine un egal in Ghencea.

Ca sa profitam de forma slaba a lui Lehman trebuie sa ajunga mingea pana la poarta lui... :blink:

cris05.09.2007 07:02

Cu Arsenal va fi foarte greu iar daca Sevilla va juca tot asa cum a facut-o cu greci va fi chiar imposibil , parerea mea este ca cei de la Sevilla au cel mai beton joc dintre toate echipele din Spania .

Virgil05.09.2007 10:10

Wenger despre Steaua: "Dacã joacã stilul Hagi, va fi greu"

Antrenorul lui Arsenal, Arsene Wenger, a prefațat meciul cu Steaua, din Ghencea, programat peste o lunã. "Nu-i cunosc pe români, dar dacã Steaua joacã în stilul în care o fãcea Gheorghe Hagi, actualul lor antrenor, atunci ne va fi greu.

Sursa: GSP

Cu greu imi pot stapani un zambet...

axl2305.09.2007 10:13

@Virgil

Am incercat si eu sa-mi stapanesc zambetul si era sa ma inec cu propriile-mi mucozitati. Mare surpriza ii pregatim lui Wenger.

DelPiero1005.09.2007 10:14

Cum naiba sa joace in stilul lui Hagi,ca toti jucatorii din primul unsprezece,impreuna,nu au valoarea lu' Gica ca jucator...

«11415161718»