FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga Campionilor editia 2007/2008

«115161718»
cristi_mold05.09.2007 10:17
Ca sa profitam de forma slaba a lui Lehman trebuie sa ajunga mingea pana la poarta lui... :blink:

O s-o ducem. Lovitura libera de la 40 de metri, centrare in careu si respinge Kolo Toure. Pacat ca nu mai e Sol Cambel la Arsenal. Sa sara la cap, cu Nicolita sau cu Goian. Atunci sa vedem specatacol:)

c.ronaldo1705.09.2007 10:19

Il si vad pe Lovin cu o preluare de efect, o pasa cu calcaiul de 30 de metri pe sub picioarele lui Fabregas si cu o finalizare a lui Zaharia eleganta pe langa Almunia.

axl2305.09.2007 10:21

Fericirea-i un lucru marunt, e un suporter ce abereaza.(avertisment voalat)

MoRRano05.09.2007 11:02

Eu 1 pana la proba contrarie ma abtin sa comentez, jocul de pana acum nu conteaza important e de acum in colo ce se intampla poate vom avea parte si de o surpriza placuta cine stie ( DOAMNE AJUTA ) , chiar umiliti nu cred ca vom fii totusi acum avem portar bun si apararea sta bine SPER SA MERGEM MAI DEPARTE fularsteau2 forzateauafular-campionii

c.ronaldo1707.09.2007 17:28

2 surprize sunt pe lista UEFA trimisa de Steaua pentru grupele UEFA Champions League: absentele lui Radoi si Vatca.

Lista este urmatoare:

Cornel Cernea

Robinson Zapata

Defenders

Petre Marin

Sorin Ghionea

Pawel Golañski

Ionut Rada

Mihai Neșu

Emanoil Bãdoi

Dorin Goian

Ifeany Emeghara

Eugen Baciu

Midfielders

Marius Croitoru

Petre Ovidiu

Bãnel Nicolițã

Florin Lovin

Vasilica Cristocea

Eric Bicfalvi

Forwards

Adrian Neaga

Victoras Iacob

Nicolae Dicã

Romeo Constantin Surdu

Valentin Badea

Dorel Zaharia

inches07.09.2007 18:20

Nu e nici o surpriza considerand ca Radoi se reface abia la sfirsit-ul anulului deci va fi apt de joc de abia la primavara.

Prost e ca daca se loveste unul dintre portari, nu avem voi decit sa punem pe lista meciului unu din echipa B al Stelei.

cristi_mold07.09.2007 18:36

Las' ca pe Radoi il introducem in primavara. Cat despre Vatca ce sa zic. Poate au bagat un jucator de camp in locul lui.

yo_marius_xxx07.09.2007 19:05

exact e cnv in locul lui vatca.......Lovin,el e intrusul din lista UEFA.....si din lotul Stelei!!!

cristian8607.09.2007 19:15

Mai terminati-o cu Lovin !

Ce vina are el ca nimeni nu il da afara ?

amarel07.09.2007 21:32

Aduce GB-ul urgent 2 jucatori de rupe gura targului .........mai gaseste pe la Farul vreunul si pe la ......Iasi, vreun supertalent nedescoperit , si le tine locul lui Dica si V Badea, si ajungem si in semifinalele ligii.............

N-AVEM MIJLOC !!!! poate sa devina Hagi peste noapte si TRAPATTONI, ca tot nu poate face un mijloc mobil si de contraatac, n-are cu ce, nu poti merge cu tractorul la curse de clasa 2000cmc !!!!

Poate chiar Hagi e capabil, dar jucatorii de mijloc,.....nu pot face mai mult !!!

Bostina tot mai era,...

zamainmenu07.09.2007 22:19
Lista este urmatoare:

Midfielders

Marius Croitoru

Petre Ovidiu

Bãnel Nicolițã

Florin Lovin

Vasilica Cristocea

Eric Bicfalvi

Daca langa astia aducem o aparare italiana - cei mai buni 4 fundasi italieni si doi atacanti brazilieni, tot o echipa slaba ramane. Va juca tot ca Steaua - pasa lunga din aparare pe varfuri.

Suntem praf, dezastrul se apropie.

Prodigy_andrey10.09.2007 08:14

Mie se pare mult mai buna echipa ce a evoluat sezonu trecut in grupe si mi se parea si mai buna cand era Thereau si Elton si chiar Bostina

inches10.09.2007 09:05

Ba pe mine personal de Bostina nu mia placut nici o data, driblinguri fara nici un scop si joc lent, previsibil ca sa nu spun si mai rau ca strica jocul echipei. Thereau era ce era, dar nu imi aduc aminte oare ce goluri importante a dat, cel putin in LC ;)

RobYnho10.09.2007 15:42

Bostina si'a facut treaba la Steaua, chiar daca a fost criticat de patron, etc. Thereau este un atacant cu gabarit si tehnic in executii. Chiar daca nu a marcat in UCL, sa nu uitam ca ne'a adus multe bucurii. Gol cu Rapid,, gol cu Dinamo ( chiar daca am pierdut acel meci :| ) Notre Respect, Cyril ! Allez Thereau !

forever_STEAUA19.09.2007 07:29

Rezultate înregistrate ieri:

Marseille - Besiktas 2-0 (Rodriguez, Cisse)

Porto - Liverpool 1-1 (Lucho Gonzalez/Kuyt)

Chelsea - Rosenborg 1-1 (Shevcenko/Koppinen)

Schalke - Valencia 0-1 (Villa)

Real Madrid - Werder Bremen 2-1 (Raul, Van Nistelrooy/Sanogo)

Olympiacos - Lazio 1-1 (Galetti/Zauri)

Milan - Benfica 2-1 (Pirlo, Inzaghi/Nuno Gomes)

Shakhtar - Celtic 2-0 (Brandao, Lucarelli)

tony_forzza_steaua19.09.2007 21:24

ma sa mor de nu am facut spumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

nu se poate asa ceva,in afar de Goian,badoi,Banel si zapata au fost varza,

pur si simplu sa vazut ca nu vor sa alerge.da-o in p..a me de treaba .eu zic ca au facut asa sa plece Hagi de echipa,nebunu de Gigi ia foc degeaba pe Hagi,Hagi e tare,sunt multi jucatori de nu au ce cauta la Steaua,

pacat...da astia ma fac de fac infart

Recoba19.09.2007 22:15

tony du te tata invartindu te cu Banel al tau...

**alex**02.10.2007 12:23

In seara asta se joaca si Manchester - Roma reeditarea sfertului de finala de anul trecut, cand diavolii i-au zdrobit pe italieni cu 7-1. Meciul va fi transmis pe Sport.ro deci vom avea o alternativa in caz ca... dar sa speram ca vom reusi un meci bun :)

IONUTZ-CIPRIAN02.10.2007 15:19

Cred ca dupa 10 min ma uit la aia!!

denisss02.10.2007 15:45

Iata echipa trimisa in teren de Massimo Pedrazzini:

Robinson "Rufay Zapata - Petre Marin, Eugen Baciu, Ionut Rada, Ifeaniy Emeghara - Banel Nicolita, Ovidiu Petre, Nicolae Dica, Romeo Surdu - Adrian Neaga - Vali Badea

agu02.10.2007 18:11
Iata echipa trimisa in teren de Massimo Pedrazzini:

Robinson "Rufay Zapata - Petre Marin, Eugen Baciu, Ionut Rada, Ifeaniy Emeghara - Banel Nicolita, Ovidiu Petre, Nicolae Dica, Romeo Surdu - Adrian Neaga - Vali Badea

Incepem iar cu ,,batranul '' Petre Marin care a gresit la ambele goluri la Praga , nelipsitul ,, om in plus '' Nicolita , cuplul de ,, fugitivi '' Neaga -Surdu , iar Vali Badea ...

Of , unde sunt doamne jucatorii tai de altadata ...

lenesu02.10.2007 20:42

Bravo Surdu, ma facut sa rid de fiecare data cind primea mingea. Si inca ratarea lui Badea...

Dani200502.10.2007 21:06
Incepem iar cu ,,batranul '' Petre Marin care a gresit la ambele goluri la Praga

Te afli in eroare...cel care a gresit la Praga a fost Badoi care dupa parerea mea ar trebui sa ramana rezerva toata viata luiX(

Laca-FC02.10.2007 21:45

Nici un suporter stelist nu vrea sa obsearva ce prost joaca Neaga si Iacob? nu stiu ce cauta pe teren si la echipa

eu cred ca meciul cu Arsenal cel mai bun a fost portarul Zapata aparatori:Baciu si Emeghara si Petre Marin,si a jucat bine si Surdu restu 00000

Cam atat

predatorpulse702.10.2007 22:18

Interesanta situatie,3 echipe din grupa de anul trecut au 0 puncte dupa 2 meciuri si vb aici de Steaua,Olympique Lyon si Dynamo Kiev.

ca sa intram in UEFA trebuie sa avem noroc sa-i prindem pe cehi in Ghencea doar cu cele 3 puncte pe care le au acum pentru ca nu vad de unde mai putem noi sa luam puncte.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

«115161718»