Pe sport.ro de la 21:45.
Pe sport.ro de la 21:45.
Mersi, Wally
Sa cresti mare! :biggrin:
Minunea nu s-a intamplat. Vom intalni din nou Sevilla.
Sevilla e de batut...
Abia se misca pe teren,sunt statici...
O sa le faca cuplul O.Petre-Lovin mucii cravata... :biggrin:
Ii batem in ambele meciuri .
Da, asa e! Ce noroc pe ei ca ne-au intalnit in primavara cand nu-l aveam pe Dica! Acum le luam cele 6 puncte!
mmmmmmmdaa 0-4.
O victorie mult mai clara decat o arata scorul...
Clar, praf o sa-i facem pe amaratii aia de la Sevilla. Da, au batut cu 4-0 acasa si 2-0 in deplasare, dar au ei vedete ca Lovin, Nicolita, Nesu, Ov. Petre ?
Mama, de-abia astept. Le dam de la 3 in sus. Acasa la ei, cand iar o sa inceapa ziarele cu Sevilla 86, comparatii cu echipa de atunci, cu Betis, etc, etc.
Sevilla ne bate si daca joaca fara portar... :biggrin:
Trebuie sa ramanem pozitivi . E clar ca ne asteapta o partida grea, dar baietii sunt pozitivi si cred in sansa lor . Avem nevoie de timp si liniste la echipa , pentru ca s-a vazut ca incepem sa crestem de la meci la meci ! Sevilla e o forta dar le vom pune probleme si sunt sigur ca ne vom califica in optimile Ligii Campionilor
As fi vrut sa vad fetele fundasilor in timpul meciului din seara asta...
In alta ordine de idei, noi nu suntem AEK, nu se stie ce se poate intampla, mai ales ca azi Sevilla a jucat cu destule rezerve.
@MadFrog
Zici ca esti Hagi.
Pai il imitam pe Hagi . Hai ca nu vreau sa intru in polemica cu tine . Echipa are nevoie de liniste
Cat a fost scorul AEK - Sevilla? Sa-mi fac si eu o idee...
@MadFrog
De acord. Numai astfel vom putea creste si ajunge la 3-4 goluri pe meci.
@Wally
4-1 Sevilla
@MadFrog :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Esti mai glumet chiar si decat mine... :biggrin:
Daca am fi putut alinia urmatoarea formula,cred ca aveam sanse:
Zapata-Golanski-Goian-Ghionea-Emeghara-Badoi-Radoi-Plesan-Cristocea-Dica-Badea.
Dar cu lotul actual, in care intra jucatori ca Nicolita Lovin si O.Petre doar datorita faptului ca le place lui Jiji de ei,nu cred ca avem sanse...
@Alex
Multumesc
4-1? Si Sevilla a jucat cu multe rezerve? Dragi prieteni, se anunta vremuri cacacioase!
Au fost jumate rezerve, jumate titulari. Printre cei mai importanti care nu au fost titulari sunt Kanoute, Maresca, Renato, Navarro.
Nu conteaza cu cat a batut Sevilla , ne vom califica pac pac
Nu conteaza cu cat a batut Sevilla , ne vom califica pac pac
Cu ce jucatori?
Cu ce jucatori?
Cu Lovin , Ov.Petre, Nesu , Banel , Baciu , Zaharia , Cristocea si Vatca in poarta ! Eventual mai achizitionam cateva valori in iarna , pentru faza a doua : Cursaru , Panait , Sabin Ilie , Papura , Campeanu si Lincar
@MadFroG
Pacat ca s-a retras favoritul tau, Carabas ca ne era de mare folos pentru optimi. Dar cu niste $$$ il convinge jj sa revina asupra deciziei.
...e clar,nici o sansa cu sevilia
((.....am vazut meciul si cred ca aek a jucat mult peste ce joaca Steaua acum si totusi au luat-o cu 4-1 de la echipa a 2-a totusi a seviliei....
....si apropo si arsenal a castigat in campionat jucand in inferioritate......cat de optimist am fost la tragerea la sorti si ce pesimist sunt acum.....sper macar sa facem cele 5 puncte de anul trecut si sa mergem in UEFA in primavara....