FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga Campionilor editia 2007/2008

«1234518»
CebaLaur03.08.2007 15:31
ne-am scos cu tragereaasta la sorti

dsar pacat ca Dinamo nu a picat cu o echipa si mai puternica dar oricum nu cred ca se califica

A cazut chiar foarte bine

FORZA LAZIO

taramihai200703.08.2007 19:36
Steaua e cea mai bunã echipã de fotbal din România. Semnat: un spurkat.
axl2303.08.2007 19:37

@taramihai

Multumim, tasmanianule.

Wally03.08.2007 21:49

Frustrarea unora nu are limite...Multumim Steaua ca de 6 decenii ne faci fericiti! Multumim, de asemenea, ca an de an dai lectii sclavilor! Steaua ce mult te iubim!!!

solodiablo704.08.2007 08:11
A cazut chiar foarte bine

FORZA LAZIO

Pentru toti lazialii ... vin Irriducibilii in Romania ? ...ca tare as vrea sa merg cu ei in groapa dar cred ca e greu rau :) ...bafta

c.ronaldo1704.08.2007 11:06

@SoloDiablo

Daca nu ma insel spurcatii vor juca cu Lazio pe Lia Manoliu.

bodanelu04.08.2007 11:16

@c.ronaldo17 nu cred. in calificari cred ca o sa joace in groapa. abia daca se califica trec pe lia...

c.ronaldo1704.08.2007 11:49
vlad_2006_steaua04.08.2007 13:48

steagsimplu cu toate ca sunt stelist recunosc Steaua a fost foarte norocoasa .... da ar fi mult mai bn pentru fotbalul romanesc dak sar califica si din

amo ... :D steagsimplu steagro

amarel04.08.2007 20:32

daca joaca cum a jucat cu Vasluiul ,....poate sa stea acasa !!!

IONUTZ-CIPRIAN05.08.2007 07:36

Sincer Steaua a cam avut noroc la astfel de trageri,nu m-a mirat cand am vazut cu cine am picat,cainii ca deobicei au avut ghinion(Dumnezeu nu bate cu parul),iar celelalte doua din UEFA au si ele parte de echipe accesibile,pot sa spun ca si anul asta vom juca in grupe!!

bog_militaru05.08.2007 10:39
fularsteaua2 Eu credk tre sa tratam meciul de acasa mult mai serios de cat cel de la lubinpt.ca polonezii vin sa-si joace sansa si noi dak o sa ne relaxam le dam okzia sa-si faca jocul,nu tre sa ne culcam pe o ureche tre sa ne dedikm si sa fim trup si suflet,sper ca d-zeu sa ne ajute sa trecem in turul 3 FORZA Steaua
tzepelea05.08.2007 11:15

tot Steaua va fi singura echipa care intra in grupe.sa nu mai viseze Dinamo la UCL ca s-ar putea sa aiba o mare dezamagire cand se trezeste...si in plus le sta mai bine la televizor uitandu-se la Steaua si facandu-si planuri pentru la anul'...forza Steaua!!!

ULTRASSICK05.08.2007 13:04

care imi zice si mie dak pentru meciul cu zaglebie lubin din Ghencea ca sa imi iau bilet la peluza trebuie sa vin cu buletinul...???

faza e ca nu era o problema da eu muncesc de la 9-18 si n-am cum sa vin ...asa fara buletin era ok ca ii dadeam unui amic sa imi ia...

pls care stie sa imi raspunda

FORTA Steaua!!!

stelistu2505.08.2007 14:33
care imi zice si mie dak pentru meciul cu zaglebie lubin din Ghencea ca sa imi iau bilet la peluza trebuie sa vin cu buletinul...???

faza e ca nu era o problema da eu muncesc de la 9-18 si n-am cum sa vin ...asa fara buletin era ok ca ii dadeam unui amic sa imi ia...

pls care stie sa imi raspunda

FORTA Steaua!!!

"Incepand cu 06.08.2007, rezervarea abonatilor inceteaza si vor fi scoase la vanzare bilete si pentru persoanele care nu detin abonament, maximum 4 bilete/persoana in limita stocului disponibil. Biletele vor putea fi achizitionate pe baza unui act de identitate: certificat de nastere, buletin de identitate, carte de identitate, pasaport. Biletele vor putea fi achizitionate in perioada 06.08.2007-08.08.2007."

Din ce vad poti sa trimiti pe cineva sa-iti ia numai ca trebuie sa aibe un buletin de identitate ...daca poti sa iei 4 bilete nu cred ca tre sa prezinti 4 buletine...

spiridusu05.08.2007 15:20

stie cineva unde va sta galeria la meicu cu zaglebie ??? maine ma duc sa imi iau bilet si sa stiu unde iau la PN sau la T2 ... Daca se poate sa imi spuna cineva care stie sigur cineva din vreo brigada ceva ...

ultra_steaua_ole_ole_ole06.08.2007 14:53
forzateaua excl: Perioada de pregatire nu conteaza si se spune ca daca bati tot in pregatire pierzi tot in campionat daca pierzi tot in ammicale bati tot in campionat ca Steaua deoarece Dinamo a batut tot si a fost prea increzatoare iar Steaua pierzand tot sa vazut obligata fata de suporteri. la ce lot are Steaua acum ia poate ajunge in grupe dar cu noroc iar in Liga locul 3sau 4 conteaza adversari . daca domnul Becali va mai asduce un fundas central de calitate si zapat nu este ca si Carlos si Andrei iar stirea cu transferul lui plesan este adevarata iar mai trebui pe lanaga fundasul central un varf masiv ,inalt si care sa stiee sa dribleze si sa creeze un pic de luciditate in lotul Stelei.
_Answer_06.08.2007 16:08

Daca si anul asta am ajuns sa facem declaratii de genul ca trebuie sa ne temem... e nasol!

Nu sunt de parere ca trebuie sa ne culcam pe-o ureche odata cu tragerea la sorti, dar cind stau si vad adversarul din turul II si posibilii adversari din turul III imi vine sa imi dau pumni in cap la auzul chestiilor de genu' "inca nu suntem in turul III".

In orice caz, daca si in fata unor echipe gen Zagblebie si Bate Borisov ne temem... atunci SA NE FIE RUSINE !

vlad_2006_steaua07.08.2007 11:22

Steaua dak trece de zaglebie ceea ce ar trebui are sanse de 99 % sa treaca si de cealalta adc\versara din turu 3 si cred ca va fi ingura echipa romaneasca steagro din CL pentru ca dinmao are meci foarte greu cu lazio zic eu asa ca FORZA Steaua !!! steagcruce2 steaua_ro spre cl

vlad_2006_steaua07.08.2007 11:29
Daca si anul asta am ajuns sa facem declaratii de genul ca trebuie sa ne temem... e nasol!

Nu sunt de parere ca trebuie sa ne culcam pe-o ureche odata cu tragerea la sorti, dar cind stau si vad adversarul din turul II si posibilii adversari din turul III imi vine sa imi dau pumni in cap la auzul chestiilor de genu' "inca nu suntem in turul III".

In orice caz, daca si in fata unor echipe gen Zagblebie si Bate Borisov ne temem... atunci SA NE FIE RUSINE !

pai fac decalratii pent ca teoretic suntem cam 75 % calificati si dr aceea ... :D steag1 practic vedem pe teren steag2

potra07.08.2007 13:21

ma enerveaza ploaia asta....si au zis astia ca si maine o sa fie la fel :((( sa vezi ce mocirla draq o sa fie la intrarea pe stadion!!! dar NU CONTEAZA, avem sistem nou de intrare pe stadion!!! =)))

cosminel_stelsitu43v3r07.08.2007 21:04

da si mie mi se pare ca prima TV nu prea se pricepe la transmisia meciurilor :biggrin: dar totusi cand e vorba de Steaua ppoate sa transmita si Etno TV :))) ca oricum ne-am uita cel putin eu fularultras asa ca Steaua doar tb sa ne arate ca stie fotbal cum a facut-o intodeauna forzateaua

SSK07.08.2007 22:54

Nah ca Tampere i-a batut pe Levski si-acasa si-n deplasare :) Pasa de gol - Tomi Petrescu. Si joaca cu vecinii Rosenborg.

Inima-Ros-Albastra08.08.2007 07:54

yo zick ca Steaua a avut foarte mult noroc la tragere .. sa nu uitam de dinam* ca a cazut cu Lazio ... e o echipa foarte buna Lazio ... cred ca le va pune probleme ratatilor(Dinamo) :)) Sa speram ca trece Steaua in seara asta de zaglebie lubin .. si bate in turul 3 pe Bate Borisov sau cum se scrie :) !

steagsimplu steagsimplu steagsimplu

DOAMNE AJUTA !

GIMY MONDIALU08.08.2007 10:38

steag2 cine vor sa ne bata pe noi?zaglebie?aia sa mai invete fotbal si pe urma sa vina sa se bata cu noi .Stelisti sunt ocupati cu real ,barca,Chelsea,Milan etc .Nu cu amarati de la zaglebie /Forza Steaua fular-campionii fular-campionii

«1234518»