FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga Campionilor editia 2007/2008

«14567818»
MALDINI_STEAUA14.08.2007 19:48

deci Lobont , cel mai bun portar din Romania si din campionatul romanesc

DanStan14.08.2007 19:49

In raport cu valoarea lor (mult sub Lazio) as zice ca potaile au jucat exceptional in prima repriza. Plus ca au avut noroc la gol, au avut noroc cu forma deosebita a lui Lobont, au avut noroc cu ratarile italienilor si au avut un noroc imens atunci cand italienii le-au accidentat exact jucatorul care le incetinea jocul potailor.

danimarcu14.08.2007 19:53

Joc urat,norocos si eficient a lui Dinamo in prima repriza.Sper sa nu se mai intample si in a doua... :blush:

c.ronaldo1714.08.2007 19:54

N'au ma nici o valoare. Numai bubuieli joaca pe acolo. Pierd toate mingile. Se incurca la fiecare balon. Nu leaga 3, 4 pase cum trebuie. Au un bulan senzational la fazele fixe, mingile sar din denivelari numai pe picioarele rosii. Astia de la Roma se impiedica... etc etc.

PS: Ce d**ca* cauta portar de 43 de ani?

Hai ca incepe partea a 2a. Forza Lazio!

endorama14.08.2007 19:55

mai ce prima repriza a facut Lobont cu Lazio.... cred ca daca se intampla minunea si Dinamo reuseste sa evite sa incaseze vreu gol si in repriza a doua, cei de la GSP ii vor da nota 10... tare pacat ca nu l-am luat noi atunci cand am avut ocazia...

PS: nu s-a intamplat minunea...

MALDINI_STEAUA14.08.2007 19:59

Forza LAZIO !!! VINCI PER NOI fularsteau2 :blush:

danimarcu14.08.2007 20:02

1-1 .Sper sa mai vina alte goluri...

MALDINI_STEAUA14.08.2007 20:03

Gooooooooooool LAZIO !!!!!!!!!!!!!!! :D

Za Best14.08.2007 20:04

Zici ca sa joaca soarecele cu pisica!Serios,Dinamo trebuia sa fie condusa cu 4-5 goluri...da na,javrele au mancat KAKA inainte de meci...

BandiT14.08.2007 20:13

Sper sincer ca spartacii sa scoata un rezultat bun.

Indiferent ce credeti voi , eu cred ca e bine ca Dinamo sa se califice in grupe!

Si deocamdata scorul e 1-1 meritat!

Ratarile fac parte din joc si Lazio se scalda in ratari.

Si Lobont e superb.

MALDINI_STEAUA14.08.2007 20:23

Rosu pe merit...criminal jocul din seara asta...s-a intrat la RUPERE

Later edit : Inca un rosu ... scapa dinamu de 2 laziali pentru. retur :)))))

1on14.08.2007 20:36

Îs cei mai proști dacã nu bat nici acuma, cu 2 oameni în plus. FORZA LAZIO

c.ronaldo1714.08.2007 20:39

Incredibil. Fantastic. Spurcatii lovesc Europa! Spartanii scufunda Roma! Gladiatorii rapusi de Dracula!

Parca si vad maine (de fapt acus) in Gsp, Prosport si sPorT.Ro trompete de stiri.

Adevarul e ca hotii astia au jucat mai prost decat ar fi facut'o Jiuul Petrosani sau AS Sport Kombat si iata ca pleaca de la Roma cu o remiza, fiind dominati chiar daca au 2 oameni in plus.

Numai mingi la nimereala si faze de cascadorii rasului pe care le mai vedeam doar la PinNochio si Frank Sinclair.

Dar, Later Edit: Spurcatii scapa si ei de vedeta Lucian Goian!

fular-campionii

Za Best14.08.2007 20:42

Sa mai zica ca avem noi noroc..,ei s-au aparat si cand aveau doi oameni in plus!Nu-i nimic,durerea va fi mai mare cand vor pierde in retur calificarea!N-au ce cauta un UCL...

I.N.Money14.08.2007 20:45

OK,prima reactie ar fi ca daca la Bucuresti Lazio marcheaza nu au cum sa piarda calificarea in fata unei echipe care a iesit doar de cateva ori din propria jumatate.

As miza pe ideea ca Lazio nu a castigat azi pe mana ei,facandu-si singura jocul greu si ratand aproape incredibil din ocazii cu care te intalnesti destul de rar.

Abia astept sa vad cum vor fi ridicati in slavi aceasta echipa,desi singurul care merita este Lobont(chiar daca imi displace enorm).

danimarcu14.08.2007 20:46

Sa mai zica cineva ca Steaua nu joaca fotbal!

Jegosii au fost inexistenti,fricosi si norocosi,dar fotbal nu au aratat deloc.

Nu au cum sa se califice...

MALDINI_STEAUA14.08.2007 20:46

Abia astept returu sa vad cine joaca fundas central la dinamu :))))))))))

oop14.08.2007 20:46

Rar mi-a fost dat sa vad o echipa atat de rudimentara ca Lazio in seara asta...Dinamo se califica la pas pe teren propriu...din pacate!

fedora14.08.2007 20:48

Exact cum ma temeam: Lazio e o echipa imatura (vezi ratarea penalty-ului, eliminarile si alte intrari de rosu, nesanctionate). Experienta e si ea importanta si nu poti sa sari tam-nesam in Europa ca esti tu echipa italiana. Asa au patit si Udinese si Chievo, eliminate parca de Levski.

Dinamo se califica nu pentru ca joaca mai bine, ci pentru ca e o echipa mult mai matura.

Asta seara cainii au jucat in nota obisnuita, dar Lazio execrabil pentru o echipa care joaca pe teren propriu.

weeezer14.08.2007 20:48

La cum a jucat Dinamo in seara asta, n-ar trebui sa aiba pretentii nici la titlul de campioana a Romaniei, nici la accederea in grupele Ligii. Da' hai sa le dam circumstante atenuante, ca totusi au jucat cu Lazio (cucu, sunt departe de ce au fost) si ca au fost stressati de accidentari, inca din prima repriza...

Oricum, meci JALNIC, rezultat mere, bulan 100%. Harakiri Rednic cu nici un mijlocas de creatie, remarcati Lobont si Cristea, prima sansa pentru returul de la Bucuresti.

1on14.08.2007 20:51

Concluzii:

Lazio e o echipã de bãtut în retur.

Lobonț e cel mai bun portar din România și între primii din Europa. Mulțumiri deosebite lui MM pentru cã nu l-a luat la Steaua cã bea și l-a luat pe Carlos, cel mai cuminte jucãtor de la Steaua, care a dus o viațã extrasportivã demnã de mãnãstire.

Pentru a miliarda oarã îi dau M**E bretonului de pe banca naționalei pentru cã l-a dat gratis câinilor pe Dãnciulescu. Nulitatea asta a fãcut mult mai multe pentru Dinamo decât pentru Steaua, prin faptul cã l-a dat pe Danciu. RESPECT DÃNCIULESCU.

BandiT14.08.2007 20:51

Rezultatul e bun.

Jocul echipei Dinamo a fost slab .

S-a vazut lipsa de experienta internationala a unor jucatori:Radu Stefan , Goian ( ia al 2-lea galben pentru proteste...adica Goian , marele jucator Goian , protesteaza la simularea lui Ropotan) etc.

In schimb Lobont a demonstrat de ce e titular la nationala.

Mi-a placut si de Cristea.

Noroc ca Lazio a ratat mult(a aparat Lobont) si ca au fost nervosi din cauza asta.

Dinamo are prima sansa la Bucuresti.

vanfootball14.08.2007 20:55

Primul meci tare pentru Dinamo in cupele europene si deja 3 accidentati. Sa-i vedem cum se descurca si ei cu atatea probleme de sanatate, ca sezonul trecut au jucat aproape toate etapele cu 11-le de baza.

On-topic:

Arbitrul a eliminat 2 jucatori de la Lazio, iar astia pe Prima spun ca arbitrul a fost "gazdar".:)))))))))))

Daca era Steaua, ne faceau praf "analistii", sunt sigur.

c.ronaldo1714.08.2007 20:56

Dinamo a jucat penibil. Bulanul lor a fost ca intotdeauna sub numele de Bogdan Lobont, cel mai bun portar din istoria fotbalului romanesc. Eh, si sub numele de Borcea, cel mai bulanos ghinionist actionar din lume.

La faza penalty-ului am observat ca Loby a asteptat sa vada pe ce colt suteaza petarda aia de la Lazio.

horse3714.08.2007 20:59

pechinezii ar face bine sa nu se bucure caci tare imi este teama ca o vor fura rau de tot la ei in cotet. trebuie sa fi tare idiot sa te aperi atunci cand ai om in plus darami te cand ai doi!!! e de ras ce au jucat pe final. lazialii le-au luat numarul la bocaanci si or sa-i tavaleasca rau de tot in cotet.

jos palaria pentru Lobont! asta ii tine catei in cursa. daca i se intampla ceva astuia pot sa nu se mai prezinte.

concluzionand, un meci de slaba factura in care Dinamo nu a putut tine mingea mai mult de 30" cu doi oameni in plus in care "Dumnezeu" a fost Lobont.

acum inteleg de ce nu s-a calificat rapidul acu ceva ani. era Rednic antrenor. ba fratilor asta-i cu rahat la fund in orice meci mai important!!!

«14567818»