FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga Campionilor editia 2007/2008

«191011121318»
ann29.08.2007 12:24
Nu s-a dus deloc. E mai bine ca Dinamo n-a ajuns in CL, are shanse mai mari sa stranga puncte in Cupa UEFA. Daca anul asta echipele noastre (cele 3 din Buc) o sa aiba un parcurs asemanator cu cel de anul trecut (care n-a rupt gura targului), tot o sa avem un coeficient de ~7, care ne va asigura prezentza in primele 8 natziuni si peste 2 ani -> adik tot 2 in CL + 4 in UEFA.

hmm... probabil ca ai dreptate ....eu totusi sper sa mearga si CFR sau Otelul mai departe .Otelul e in stare sa castige cu 2-0 acasa? a vazut careva dintre voi meciul tur?

Wally29.08.2007 14:35

Am vazut eu meciul Otelului si eu chiar cred ca au sanse sa se califice. In tur Otelul ataca si bulgarii dadeau goluri. Galatenii au ratat enorm.

ann29.08.2007 14:48

daca se califica Otelul mai are de jucat inca un tur preliminar ? dar rapid ? e calificata direct in grupe ?

Wally29.08.2007 14:57

Daca Otelul se califica va mai avea de jucat inca un tur preliminar pentru a ajunge in grupe, la fel si in cazul CFR-ului. Subpodarii joaca si ei un tur pentru a se califica in grupe.

ann29.08.2007 15:08
Daca Otelul se califica va mai avea de jucat inca un tur preliminar pentru a ajunge in grupe, la fel si in cazul CFR-ului. Subpodarii joaca si ei un tur pentru a se califica in grupe.

10x pentru lamuriri steagro

Wally29.08.2007 15:26

Sa cresti mare :laugh:

weeezer29.08.2007 16:17

Sahtior e 0-1 acasa cu Red Bull Salzburg, dupa ce a pierdut tot cu 1-0 si in Austria... Ar fi fain sa picam cu ei in grupa..

Later Edit: lucrurile se intorc la normal, Sahtior a egalat rapid.

weeezer29.08.2007 16:27
@Virgil, Ssk, INM, daffy & co.

Mc pentru lamuriri... :rolleyes:

2. Daca bate Lazio la 2 goluri fac cinste tuturor. :biggrin:

Valabil si pentru meciul retur?

P.S. Poate cineva sa ma ajute cu configuratia aia a urnelor din care se vor trage la sorti grupele - posibilii adversari din faza grupelor CL? ca tot ma chinui sa dau de ea dar nu mai stiu pe unde o gasisem, pe gsp, pe sport.ro, naiba mai stie...

P.P.S. Sry de double post dar uitasem ca am postat si mai devreme, sau ma rog, am crezut ca o mai fi postat cineva in acelasi timp... Iar acuma, sa sterg postul asta, sa ma-ntorc si sa dau "quote" manual la textul lui c.Ronaldo in postul anterior... => lene mare. Mi se iarta, nu? Doar suntem in zi de sarbatoare... (si nu ma refer la taierea capului Sf. Ioan)

c.ronaldo1729.08.2007 16:40

Am dat, am primit, si rasprimit cate o bere de la toti tovarasii de meci.

Referitor la echipele cu care putem pica in UCL nu sunt sigure decat cele din prima urna, iar acestea sunt: Man.Utd, Milan, Liverpool, Chelsea, Arsenal, Real, Barca, Inter sau Valencia (Dintre Inter si Valencia nu stiu exact care din ele).

Oricum, maine vor fi afisate pe UEFA.com posibilii adversari.

Later Edit: Mai baieti, hai sa se termine meciul cu BATE, ca sa nu preferam dupaia Xhantisu` in turu` 3 din UEFA.

Wally29.08.2007 16:42

Din cele din prima urna valorica prefer Arsenal :biggrin:

ann29.08.2007 17:01

Referitor la echipele cu care putem pica in UCL nu sunt sigure decat cele din prima urna, iar acestea sunt: Man.Utd, Milan, Liverpool, Chelsea, Arsenal, Real, Barca, Inter sau Valencia (Dintre Inter si Valencia nu stiu exact care din ele).

Later Edit: Mai baieti, hai sa se termine meciul cu BATE, ca sa nu preferam dupaia Xhantisu` in turu` 3 din UEFA.

hmm...deci pe fete sa inteleg le-ai exclus din start :unsure::rolleyes:

weeezer29.08.2007 17:22

Da da treaba era ca ziceau in respectivul articol ca daca nu stiu cum se intampla si pierd calificarea 5 echipe (parca) din a doua urna valorica (care deci cuprinde echipe care disputa tur preliminar), atunci am avea sanse sa intram noi in a doua urna, si astfel sa picam cu 2 echipe "de batut"...

c.ronaldo1729.08.2007 17:27

@Weezer

Sa fim seriosi, nu pierde nici macar una din urna a doua calificarea. Astea sunt cu ''daca" si "parca".

@Ann

I`as da afara pe toti baietii si (mi-)as aduce numai fete. :biggrin:

weeezer29.08.2007 19:35

Asadar, suntem in grupe. Alaturi de noi, s-au calificat in aceasta seara Sahtior, Dinamo Kiev si Besiktas. Sanse mari pentru Rosenborg, Valencia, Benfica, Fenerbahce si Arsenal.

Sa le spunem felicitari baietilor nostri, si sa speram ca vom avea un parcurs mai bun decat anul trecut! Bravo Steaua!

Raduccio29.08.2007 19:43

Are cineva urnele valorice pentru maine? Sunt curios sa vad cu cine putem cadea.

cristi_mold29.08.2007 19:45
Are cineva urnele valorice pentru maine? Sunt curios sa vad cu cine putem cadea.

Nu le stiu dar cred ca este posibil ca Steaua sa intre in urna a doua. Sunt cateva sanse.

steaua_gloria29.08.2007 20:02

Ce echipe vreti in grupe?

c.ronaldo1729.08.2007 20:04

Vreau sa picam cu Real Madrid in grupa si sa evitam Sevilla si Lyon.

Later Edit: Am stat si m-am gandit mai bine. Sper sa nu picam cu Manchester United; risc sa imi schimb nick-ul de pe forum.

-=Danny=-29.08.2007 20:04

Grupa A : Steaua , chealse , Ac Milan , Manchester , Inter Milano .

steaua_gloria29.08.2007 20:08

vrei sa fim pe ultimu loc?

Oxygen29.08.2007 20:10

Eu as dori sa cada cu AC Milan si cu o echipa din Anglia...Arsenal de preferat+una slaba steagro

-=Danny=-29.08.2007 20:11

Steaua BATE TOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rupe capu la kaka !!!!!!!!!!! Forza Steaua !!!!!!!!! Forza Dica !!!!!!! Forza Goian = Lovin ( ca tot s-au sarutat dupa meic ) !!!!! Forza Neaga !!!!! Forza HAGII !!!! Forza Stelei BATE TOT !!!!!!!!! spre24 spre cl dica10 fularsteau2

weeezer29.08.2007 20:21

Opriti-l pe Danny, e in transa!!! :))

fansteaua4629.08.2007 20:21

nu se poate 5 echipe fularsteaua2fular-campionii fularsteau2

weeezer29.08.2007 20:24

Mai ales ca 4 din ele sunt din prima urna valorica :)

«191011121318»