Sti ca in lumea asta se mai intampla si minuni?? Ajax si Slavia vreau sa cred ca a fost un accident si daca e asa te asigur ca Steaua este peste Ajax dar nu cu mult ...tot ce conteaza e sa acumulam puncte pentru la anul cand o sa intram direct in grupe ce`a ce este mai accesibil
Da, stiu ca se mai intampla si minuni, vezi: Steaua - Valencia 2-0
Dinamo Kiev - Steaua 1-4
Astea sunt minuni, dovada ca in celelalte meciuri cu ele rezultatele si jocul nu au fost de partea noastra 0-2 la valencia si 1-1 cu Kiev la Bucuresti. Ce a facut Slavia cu 2 victorii din 2 meciuri nu e tocmai un accident. Si Steaua nu este peste Ajax cu NIMIC. Asta te asigur eu. Imi pare rau sa o zic. Iubesc Steaua, sunt stelist pana la moarte, dar Ajax e peste Steaua din toate punctele de vedere. Ajax joaca fotbal spectacol si are si rezultate, lanseaza superjucatori pe banda. Si face toate astea de cateva decenii.
Si eu imi doresc ca Steaua sa se califice, sa joace superb etc. Dar realitatea nu prea imi da sperante la asa ceva. Punctele alea mi se par mai usor de acumulat in Cupa UEFA decat in Liga. Sa speram ca mai apare o minune macar la Praga.
LUPTA Steaua!!! ![]()
Edit: bugaboo, asta e o mentalitate de tot rahatul pe care o ai. Cine critica Steaua e dinamovist sau rapidist. Sictir. Tocmai daca esti stelist, esti cel mai indreptatit sa critici echipa si sa evidentiezi ce nu merge. Si nu merg multe in momentul de fata. Nu sunt de acord cu optimismul afisat de Jiji si Hagi. Dar nu ne putem astepta sa recunoasca Hagi ca echipa nu joaca nimic. Cat despre Jiji.... El e dement. Daca ii aveam pe Radoi, Ghionea, Plesan, Badea si Ochirosii eram putin de tot mai optimist. Dar la modul cum se prezinta echipa, cand mai si aud ca nu mai avem nevoie de nici un jucator, ma apuca disperarea!