FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rezultatele tragerii la sorti

«15678910»
jcd30.08.2007 20:27
Sti ca in lumea asta se mai intampla si minuni?? Ajax si Slavia vreau sa cred ca a fost un accident si daca e asa te asigur ca Steaua este peste Ajax dar nu cu mult ...tot ce conteaza e sa acumulam puncte pentru la anul cand o sa intram direct in grupe ce`a ce este mai accesibil

Da, stiu ca se mai intampla si minuni, vezi: Steaua - Valencia 2-0

Dinamo Kiev - Steaua 1-4

Astea sunt minuni, dovada ca in celelalte meciuri cu ele rezultatele si jocul nu au fost de partea noastra 0-2 la valencia si 1-1 cu Kiev la Bucuresti. Ce a facut Slavia cu 2 victorii din 2 meciuri nu e tocmai un accident. Si Steaua nu este peste Ajax cu NIMIC. Asta te asigur eu. Imi pare rau sa o zic. Iubesc Steaua, sunt stelist pana la moarte, dar Ajax e peste Steaua din toate punctele de vedere. Ajax joaca fotbal spectacol si are si rezultate, lanseaza superjucatori pe banda. Si face toate astea de cateva decenii.

Si eu imi doresc ca Steaua sa se califice, sa joace superb etc. Dar realitatea nu prea imi da sperante la asa ceva. Punctele alea mi se par mai usor de acumulat in Cupa UEFA decat in Liga. Sa speram ca mai apare o minune macar la Praga.

LUPTA Steaua!!! fular-campionii

Edit: bugaboo, asta e o mentalitate de tot rahatul pe care o ai. Cine critica Steaua e dinamovist sau rapidist. Sictir. Tocmai daca esti stelist, esti cel mai indreptatit sa critici echipa si sa evidentiezi ce nu merge. Si nu merg multe in momentul de fata. Nu sunt de acord cu optimismul afisat de Jiji si Hagi. Dar nu ne putem astepta sa recunoasca Hagi ca echipa nu joaca nimic. Cat despre Jiji.... El e dement. Daca ii aveam pe Radoi, Ghionea, Plesan, Badea si Ochirosii eram putin de tot mai optimist. Dar la modul cum se prezinta echipa, cand mai si aud ca nu mai avem nevoie de nici un jucator, ma apuca disperarea!

Adrian2330.08.2007 20:31

Sa speram ca la Praga facem un meci bun cum am facut anul trecut la Kiev. E greu, totusi Slavia a scos Ajax dar nu trebuie sa ne speriem

ann30.08.2007 20:36

bugaboo.....Asta-i viata! Ar tb interzis accesul "javrelor", "ciorilor" si altor specii non-humanoide pe acest forum ...... forzateaua steagro

am o intrebare pentru moderatori . cei care aduc injurii celorlalti membrii ai forumului nu sunt sanctionati ? vad ca aici cine se exprima civilizat si e cumpatat in declaratii e luat de fraier .pana la urma este mai bine asa decat sa se entuziasmeze ca inaintea meciului cu boro din semifinale si sa sufere o dezamagire .eu consider ca fiecare este liber sa-si exprime o opinie din moment ce nu-i jigneste pe altii si respecta parerea colegilor de pe forum .ori acestui individ pe care l-am citat nu trebuie sa i se permita un asemenea limbaj numai pentru ca lauda Steaua neconditionat si e de parere ca Steaua bate tot .pentru asta nu trebuie sa -i jigneasca pe alti membrii ai forumului in necunostinta de cauza .poate multi pe care ii acuza cu atata vehementa ca ar fi suporterii altor echipe sunt stelisti mult mai infocati decat el dar sunt doar realisti .

CosminBr30.08.2007 20:39

Nu uitati ca in 1999-2000 Slavia Praga a umilit Steaua in turul trei al Cupei UEFA, cu scorul de 4-1, la Praga se intampla asta inca din prima mansa, iar acasa Steaua nu a obtinut decat un egal(1-1). Antrenorul echipei de atunci era Emeric Ienei, astfel acesta impreuna cu Steaua au ratat ocazia de a reintra intr-o primavara europeana dupa 7 ani. Dupa ce Slavia a trecut atunci de Vojvodina, Grasshoppers si de noi, a eliminat si pe Udinese, oprindu-se in sferturi in fata celor de la Leeds.

Atentie ca nu e chiar asa cum pare si cum ne-am dori noi sa fie.

jcd30.08.2007 20:40

Felicitari pentru post, ann! :happy: Imi place sa vad ca mai sunt si unii ca tine pe aici!

Grenada30.08.2007 20:42

Va`s sugera sa va uitat si voi pe forumuri la alte echipe de la noi din grupa sa vedeti oamenii cu discuta civilizat nu ca noi cum facem scandal pentru fiecare suporter care nu este deacord cu noi sau pentru un alt motiv ...nu stiu cand ne v`om invata si noi romani sa ne purtam ca niste oameni adevarati ...mai ales pe stadion eu personal cand am vazut cum faceti la tribune am zis ca mor de rusine...singuru motiv cand te duci la un meci pe stadion este sa`ti susti echipa favorita nu s-a bati pe alti suporteri de la echipa ...eu daca as fi "conducatoru" unei galesri daca cnv mar fi injurat eu mi`as fi incurajat si mai tare echipa sa le facem in ciuda..sincer ..puteti sa nu fiti de acord cu mine ...

Grenada30.08.2007 20:43
Nu uitati ca in 1999-2000 Slavia Praga a umilit Steaua in turul trei al Cupei UEFA, cu scorul de 4-1, la Praga se intampla asta inca din prima mansa, iar acasa Steaua nu a obtinut decat un egal(1-1). Antrenorul echipei de atunci era Emeric Ienei, astfel acesta impreuna cu Steaua au ratat ocazia de a reintra intr-o primavara europeana dupa 7 ani. Dupa ce Slavia a trecut atunci de Vojvodina, Grasshoppers si de noi, a eliminat si pe Udinese, oprindu-se in sferturi in fata celor de la Leeds.

Atentie ca nu e chiar asa cum pare si cum ne-am dori noi sa fie.

asta a fost akm 8 ani...nici o echipa din lumea nu mai este ce a fost akm 8 ani asa ca n`are rost...

jcd30.08.2007 20:51

Grenada, echipele nu mai sunt aceleasi, dar ideea este. Si atunci i-am luat ca pe niste nimeni in drum, desi eram avertizati de rezultatele lor impotriva Spartei Praga in campionat (care in acel sezon castigase grupa ei de CL!). Istoria se repeta din acest punct de vedere. Macar atunci aveam motive sa ne credem buni pentru ca trecusem intr-o maniera convingatoare de West Ham United (Joe Cole, DiCanio, Sinclair, Lampard parca). Acum am trecut total neconvingator de BATE Borisov.

ShadoW30.08.2007 20:53

vai cand va aud ca arsenal nu mai e aceeasi fara Henry...e adevarat Henry era piesa lor de baza. da voi ati vazut cum joaca arsenal ? io iam vazut in 2 amicale si mau uimit pur si simplu...hleb ala super bun...van persie, rosicky....theo wallcot ala o sa ajunga mare in cativa ani...deci in concluzie cu arsenal nu prea avem sanse...poate un egal la Bucuresti...sevilla nu mai e chiar asa in forma dar totusi e sevilla...cu slavia praga o sa ne luptam...dar inseamna ca au valoare daca au eliminat pe Ajax...deci spun io ca inca nu avem sanse la locu 2...cand o sa se faca investitii mai mari... o sa scapam de Lovin Banel si Ovidiu Petre si o sa se cumpere jucatori strainii de valoare....atunci poate voi sper mai mult la un loc 2...oricum important e ca suntem aici si trebuie sa fim aici an de an sa capatam experienta.

fular-campioniifular-campionii

FORZA Steaua !!!!!!!!!!!

DanStan30.08.2007 20:57
Dom`le, n-am mai vazut atata frica de la Holocaust incoace, si atunci era chestie serioasa, acum vorbim despre fotbal. Cum se poate ca 60-70% din cei care au postat pana acuma sa nu dea nicio sansa Stelei? Pai ce spirit de luptator??? Ce "Lupta Steaua" se striga in tribuna?? De unde "Steaua, ce drog frumos"??? De cand pana cand "Campionii din Ghencea"?? Unde-i Stelismu`? intreb si eu ca prostu`. "

Spune-le asta si jucatorilor. Jocul cu Bate a fost sub orice critica. Spune-le lor ca poarta tricoul Stelei si ca acest tricou le impune niste obligatii speciale. Cum ar fi de exemplu obligatia de a nu permite unor belarusi necunoscuti sa rateze tone de ocazii la poarta noastra. In viata vietilor mele nu mi-am inchipuit ca portarul nostru va trebui sa faca minuni de vitejie intr-un meci pe Ghencea impotriva unei echipe din Belarus. Acum 12 ani Steaua a jucat in grupele CL cu Glasgow Rangers pe Ghencea. Raportul suturilor in acel meci : 22-4, pe poarta 13-1 (am ziarul). Aia cum reuseau, domnule ?

Spirit de luptator ? De care luptator, de wu-shu ? Ca in fotbal mai conteaza si altele, nu numai spiritul asta. Mai conteaza si calitatea jocului per ansamblu iar la Steaua de ieri n-am vazut decat mult heirupism. Cum de si-au creat belarusii aia atatea ocazii ? De ce ai nostri se grupau cate 4-5 pe cativa metri patrati ? De ce juctorii nu se inteleg in cazul unor combinatii simple ? Cum de a putut lovi mingea cu capul un pitic cum e Blazniuk ala din mijlocul careului nostru ? Si mai sunt inca 'n' de intrebari de genul asta. Asa se gandeste in vest : am gresit, ce putem face pentru a remedia problemele ? Dar ... traim in Romania, tara unde principala preocupare e sa ascundem orice greseala si sa ne inchipuim c-am rezolvat totul astfel.

the_ace30.08.2007 20:58

mai grenada stai in tribuna ca acolo e mai bine pentru tine mah m-am saturat de voi.....dak vrei sa incurajezi Dinamo incurajeza-i da pe forumul lor noi ii injuram ca suntem STELISTI SPRE DIF DE U asa ca prieten stai la tribuna sau stai la haldan S.R.F(Steaua'S REAL FANTAIKS)

fularultras

zloty30.08.2007 20:58

avem sanse de calificare sa fim seriosi , fotbalul nu se joaca pe hartie ,daca sar juca asea nar avea nici un farmec , eu unu cred si sper ca Steaua intr-o zi buna poate invinge orice echipa din lume (nu neaparat prin jocul Stelei de acum , ci doar Steaua )

the_ace30.08.2007 21:02

SI APROPO ALEA SE NUMESC PELUZE CETATENE pentru GRENADA

DelPiero1030.08.2007 21:05

Nu e o grupa imposibila,dar la ce jucam acum am de doi bani speranta!Trebuie sa fim realisti:jucam mai slab decat o faceam in aceeasi perioada anul trecut si sincer,daca nu ne revenim,nu stiu daca vom lua si acel loc 3 ce duce in UEFA...

P.S.Sper sa nu ma acuze nimeni d eanti-stelism,acesta e un forum liber,iar toti stelistii au dreptul la opinia lor!

DanStan30.08.2007 21:14

Lasa-i sa te acuze. Ei, saracii, isi inchipuie ca mai nou prin 'stelism' se intelege ignorarea problemelor si prezentarea oricarei mici realizari intr-o maniera triumfalista.

Apropo : stimati 'stelisti adevarati', sper ca veti ramane la fel de stelisti chiar si in cazul in care Steaua va pierde la Praga. Voi nu sunteti suporteri pentru rezultate, nu ?

Grenada30.08.2007 21:16

Multumesc ca ma`i corectat CETATENE....daca tu vrei sa zici daca te porti ca un nebun de la voila care dabia a scapat ajuti echipa atunci nu cred ca esti un suporter adevarat...daca tu te duci la meci doar sa te bati cu alti dementi cred ca mai bine te`ai inscrie in k1 sau box...oricum nu mai scot o vb aici despre stadioane si alte chestii tot ce conteaza este ca Steaua sa stranga puncte destule ca anul viitor sa intre direct in gurpe fularsteaua2fular-campioniifularultras

Lorentzo_77730.08.2007 21:16

Mie sincer mi se pare o grupa destul de accesibila,oricum mai ushoara fatza de anul trecut !!! Sincer cred ca locul 3 ne e asigurat si cu multa munca poate vom vedea la sf grupelor si un clasament de genul 1.Arsenal,2.Steaua,3.Sevilla,4.Slavia !!! Sa nu uitam ca Arsenal e o echipa noua,in constructzie,se poate obtzine macar un egal la noi acasa cu ei,...,pe Sevilla o cunoastem si cred ca baietzii vor fi mult mai motivatzi in meciurile cu ei pentru a-si lua revansha,si de aici putem scoate cv puncte,...,iar cu Slavia nush ce sa zic,nu pot spune ca sunt rai ca nu degeaba au ajuns in grupele C.L. trecand de Ajax,...,dar sper ca aia sa fi fost o intamplare,sa fie Ajax-ul in forma proasta si macar pe astia sai batem la noi si sa scoatem un egal la ei sau dc sa nu incepem ca anul trecut in Forza cu o victorie pe terenul lor,...,sa se impiedice Sevilla de Slavia si locul 2 e al nostru !!! Eu sunt f optimist si chiar cred ca putem lua locul 2 !!! Daca am bate ambele meciuri cu Slavia sau sa avem cel putzin 2 victorii,nu conteaza cu cine si inca 2 egaluri,locul 2 e al nostru !!! Suntem mai buni ca anul trecut,trebuie doar sa ne revenim !!! Va fi bine,...,cred in Steaua mea si voi ca adevaratzi suporteri STELISTI ar trebui sa credetzi in ea !!! Nu uitatzi ca anul trecut nimeni nu ne dadea nici o shansa in fatza Realului si pe Bernabeu doar ghinionul nea privat de un egal,...,cu Lyonul am facut egal,e adevarat ca nau mai jucat ei cu atata interes ca deja erau calificatzi dar tot Lyon raman !!! Voi crede mereu in Forza Stelei pentru ca stiu ca poate si pentru ca o iubesc !!! FORZA Steaua !!! Spre optimi !!! steag3 fular-campionii fularsteau2

Eu cred ca daca Steaua scoate 8 pct din grupe si Sevilla face un egal cu Slavia vom fi pe locul 2 asigurat !!! De unde 8 pct ??? DE AICI : de la Slavia 6 pct,...,de la Sevilla 2 pct.,...,si dc sa nu ne uitam mai sus atata timp cat putem ??? Dc sa nu credem ca este posibil sa scoatem chiar 4 pct de la Sevilla si macar 1 pct de la Arsenal ??? Daca baietii se vor pune pe treaba este posibil orice cu ce echipa avem,desigur este loc si de mai bine,dar se poate si asa cu multa multa munca in echipa si cu sclipirile individuale ale lui Dica si eu am incredere si in Neaga ca isi va reveni acuma ca a spart gheata si a marcat primul gol,...,si pana atunci vor reveni si Badea si Iacob,deci va fi cine sa bage mingea in plasa si va reveni si Golanski care este un zid uman si nu trece nimeni de el,indiferent cum l-ar chema !!! Spre optimi !!! Cu Steaua pana la moarte,...,si dupa !!! FORZA Steaua !!! steag3 fular-campionii fularsteau2

Regulament :

1.4 Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread sau acelasi mesaj cu copy/paste pe mai multe threaduri/forumuri, numai de dragul de a va creste numarul de posturi. Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit Post. Nu creati threaduri pe banda rulanta, unele sub altele, doar pentru a va vedea numele scris pe Forum. Va rugam nu postati acelasi mesaj sau thread de mai multe ori, daca vedeti ca acesta a fost sters de moderator. Un astfel de gest poate duce la suspendarea temporara sau permanenta a contului dv.

Nu mai posta consecutiv.Ultimul avertisment

ann30.08.2007 21:17

am intrat pe site-ul oficial al formatiei Sparta Praga si am gasit o declaratie a antrenorului Karel Jarolim cu privire la tragerea la sorti .

Am sa va fac o traducere motamo a spuselor lui :tongue:

"Am facut cel mai important pas cand am eliminat puternica echipa Ajax. Acum vom avea meciuri diferite . Respectam in totalitate puterea echipei Arsenal , nu avem ce comenta in privinta aceasta.Tomas Rosicky a dorit sa joace impotriva noastra si visul i s-a indeplinit"

"Consider ca Sevilla va merge mai departe si performantele lor din Cupa UEFA vorbesc de la sine.Imi aduc aminte de cele doua meciuri jucate impotriva Stelei in 1999. Noi am castigat atunci acasa cu 4-1 si am facut egal 1-1 in deplasare ; daca vom repeta aceleasi rezultate in LC nu am sa ma supar."Meciurile au fost jucate in 1999 si Jarolim a fost antrenor secund atunci .

Este o grupa dificila , sincer sa fiu nu mi-am dorit sa joc impotriva acestor contracandidati" , a spus Vladimir Smicer , fost jucator al lui Liverpool si castigator al LC. Jocurile impotriva lui Arsenal nu vor fi ceva nou pentru el ."Am jucat in Cupa Europei cu Lens cu 9 ani in urma . Am facut egal 1-1 acasa si am castigat pe Wembley cu 1-0 , si-a amintit el."

zaharia30.08.2007 21:22
fularsteaua2forzateaua fularsteau2 fular-campioniifularsteaua2fularultras o sa castigam din nou pana ajungem langa barca sau Milan d ca o sa o sustinem echipa c-am greu dar o sa ne straduim
Lorentzo_77730.08.2007 21:25
Imi aduc aminte de cele doua meciuri jucate impotriva Stelei in 1999. Noi am castigat atunci acasa cu 4-1 si am facut egal 1-1 in deplasare
Nu se vor mai repeta acele rezultate,...,eventual 4-1 pentru Steaua de data asta si 1-0 la ei acasa tot pentru Steaua ;) !!! Cum am zis si mai sus !!! Sunt fff optimist ca vom trece de grupe anul acesta si cred cu adevarat in Steaua si in Forza ei !!! Cu Steaua pana la moarte,...,si dupa !!! FORZA Steaua !!! steag1 fularsteau2 fular-campionii
Grenada30.08.2007 21:29

Sa speram...

Romania fularsteaua2 Europa fularsteau2 ORIUNDE fularsteaua2

fular-campionii DIN Ghencea

Regulament :

1.7 Citatele (Quote): Este voie sa citati in intregime orice post, cu exceptia celui imediat anterior. Exista totusi si exceptii. Puteti cita din postul anterior in cazul in care nu il citati complet, c i numai o idee, o fraza, o expresie etc. Daca vreti sa evitati un citat, folositi cu incredere numele userilor carora va adresati in mod punctual (ex: Pentru Gigel, @Gigi, Gigele, Vasile! etc). In rest, daca postul nu este imediat anterior, puteti cita fara nici o restrictie.

Steauaforever3330.08.2007 21:44

Grupa MULT mai usoara (din punct de vedere al numelui echipelor) decat anul trecut. Sunt convins ca vom trece de grupe. De fiecare data cand am cazut cu echipe mari in trecut, am zis: "nu avem sanse" dar, am facut surprize. Jucatorii vor juca altfel in LC.

Mai ramane sa imbunatatim jocul la capitolul: "adversarul n-are voie sa-si creeze ocazii la poarta noastra" :biggrin:

forzateaua

predatorpulse730.08.2007 21:53

Uite cum vad eu lucrurile. Noi avem sanse de calificare din grupe daca Hagi va contura intr-un sfarsit un prim 11 si vor exista niste trasee de joc,dar mai ales daca jucatorii vor face in pantaloni si vor merge cu gandul la victorie,indiferent cu cine jucam,sa nu stea cu gandul la tricourile adversarilor de dupa meci.

Orice am zice grupa este mai usoara ca anul trecut. Real Madrid era o superforta cu multe individualitati chiar daca lasa de dorit ca echipa,de fapt asta au si facut Robinho si Van Nistelroy,au avut executii individuale de exceptie. Lyon era o echipa cu adevarat si ne-au dat o lectie de fotbal,chiar daca in retur la ei nu am jucat rau. Dynamo Kiev era un adversar redutabil,cu multa experienta in Liga,si i-am spulberat la ei acasa desi in Ghencea am jucat slabut.

Sa revenim in prezent.

Arsenal este o forta orice am zice cu niste nume ca Lehmann,hleb,rosicki,fabregas,van persie,denilson,traore,adebayor,walcott, de te dau pe spate. Singurul nostru atu este ca echipa lor e in reconstructie insa la cum jucam mi se pare ca si noi suntem in acelasi stadiu.

De Sevilla nu stiu ce sa spun pentru ca i-am vazut live pe Ghencea si ne-au facut magarus de multe ori,chiar si fara regretatul puerta si Dani alves tot sunt cea mai tare echipa din aceasta grupa.

Slavia Praga este sub Dynamo Kiev la orice ora,aici am avut noroc. Toti ii lauda pentru ca i-au scos pe Ajax,intr-adevar au jucat mai bine decat olandezi in retur,insa Ajax a avut un ghinion cu astia cum am avut noi cu Rosenborg. La Rotterdam trebuia sa fie 6-0 pentru Ajax(exact cum trebuia sa fie si cu noi in Ghencea cu norvegienii aia)dar Ajax s-a vazut invinsa cu 0-1. Deci i-au scos pe Ajax cu mult bulan si cu un portar extraordinar.

Daca vom fi seriosi,modesti si vom munci eu cred ca putem sa scoatem minim 4 pc de la slavia praga si de ce nu chiar 6 puncte. Cat despre dublele cu arsenal si sevilla eu m-as multumi cu 1 pc de la fiecare,sa fim seriosi,amandoua echipele sunt f bune si ar trebui un mic miracol sa le batem,fie ca jucam acasa sau in deplasare.

Repet,daca ne vom concentra sa batem mai ales pe slavia praga in cele 2 meciuri si ne vom agata de meciurile cu sevilla si arsenal,poate trecem de grupe,daca nu macar intram in UEFA.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Lorentzo_77730.08.2007 22:00

Abia astept meciurile cu Arsenal,...,Steaua e capabila anul acesta sa faca o surpriza de proportzii uriase si echipele mari din Europa sa tremure din nou la auzul numelui Steaua !!! Astept cu nerabdare si meciurile cu Sevilla de la care avem o revansa de luat,chiar 2 as putea spune !!! De data asta nu le va mai merge spaniolilor asa usor cu noi,suntem mul mai puternici fata de anul trecut si suntem capabil sa ii batem de data asta sa le dovedim cine sunt mai buni !!! Cel putin egal se vor termina meciurile cu Sevilla dupa parerea mea !!! Odata ce ne revenim din starea asta neplacuta a jocului si incepem sa jucam cum stim noi mai bine vom fi de neoprit si Steaua isi va redobandi numele de mare forta in football-ul european !!! "E timpul sa redevenim celebri",...,anul acesta se poate !!! FORZA Steaua !!! steag1 fular-campionii fularsteau2

speedy2530.08.2007 22:11

cel mai greu meci pentru Steaua ... va fi cel cu sevillia ... deoarece jucatorii sevilliei sunt indurerati dupa moartea lui antonio puerta care a murit d tanar ... si vor da tot ce este mai bun pentru a se califica ... dar sa speram ca vom trece cu bn d toate meciurile asa cum a zis si Hagi fularsteau2 fularsteau2

«15678910»