FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rezultatele tragerii la sorti

«178910»
Rechinutzu31.08.2007 15:38

Se putea si mai rau la fel cum se putea foarte bine.....eu inghetasem cand am vaz ca nu se tragea

CHELSE+VALENCIA....cap la cap nu e imposibil chiar perfect pentru a 2-a oara in cl as zike.Avem sansa noastra prin lipsa lui Henry......Sevilla ma sperie mai mult ca Arsenal.....dar sper ca jokul nostru sa schimbat mult aku....Slavia e de luat in considerare doar pentru ca a eliminat Ajax.....am scapat de SAHTIOR ,Kiev SI FENER.....eu zik ca sperante sunt......avem sansa sa ne afirmam...hai Steaua!!!

kaycee31.08.2007 16:12

intrati pe site-ul tunarilor sa vedeti ce parere au de grupa noastra. http://arsenal-mania.com/forum/viewtopic.p...c&start=360

ann31.08.2007 16:17

le este frica de Dica si Goian.sper sa revina insa si Vali Badea sau Victoras Iacob ca sa ii surprindem cu ceva...si cei 2 sa reintre in forma ...sunt apti de joc in momentul de fata ? ar trebui sa inceapa cu cate o repriza sau 15 -20 de minute in campionat ca sa - si redobandeasca forma buna de anul trecut

kaycee31.08.2007 16:30

bay in principiu oamenii sunt destul de realisti. unii dintre ei.ma deranjeaza ca vb de bucurestiul de pe vremea comunismului si ca nici unul nu stie nimic despre Romania de azi. n-au nici un interes sa se documenteze in privinta asta. unul dintre ei se pare ca ne cunoaste f bine si imi place ca omul realizeaza potentialul echipei noastre.

zamainmenu31.08.2007 16:52

Observ ca nu prea se intelege faptul ca, aici, in grupele CL, balanta poate inclina intr-un meci in favoarea unei echipe chiar si numai datorita unei tactici bune, a unui antrenor cumpatat si inspirat, ceea ce Hagi nu este din pacate(desi i-am acordat pana acum o gramada de circumstante atenuante).

Nu poti avea rezultate numai prin indemnuri naive la lupta. Cu ce ii batem? Numai cu vointa? Daca n-ai putinta, tactica buna si surprinzatoare, joc de pase in viteza dintr-o atingere(cu Lovin si Ov. Petre? LoL!) nu poti invinge formatii redutabile precum Arsenal, Sevilla, chiar si Slavia.

Daca jucatorii joaca numai din amintiri - asa cum a transpirat in presa - si pe deasupra mai sunt si balacariti, atunci nu ne asteapta decat dezastrul. Singurul lucru bun e ca nu joaca Ratoi deoarece si asta aducea tensiune in plus in teren.

Sa nu ne iluzionam ca revenirea accidentatilor va imbunatatii semnificativ jocul echipei...

Avem lot subtirel pentru CL, 6 meciuri anul trecut nu inseamna experienta nemaipomenita, avem un patron aberant si mitoman, un antrenor coleric care-si compenseaza incompetenta prin isterie, prevad 0 puncte din primele 3 meciuri.

Forza Super Steaua31.08.2007 17:52

E o gurpa dificilila dar Steaua trebuie sa ia revansa fata de Sevillia.Oricum FORZA Steaua!!!

cosminho31.08.2007 17:58

1. Steaua

2. Sevilla

3. Arsenal

4. Slavia

castigam GRUPA! ascultati aici! Steaua ajunge pana in sferturi! asta daca nu vinde ciobanasu in iarna baza de la Steaua: Dica, Radoi, Goian! Europa, Fereste-te, Steaua A RENASCUT!

Lionheart31.08.2007 18:18

Sa speram ca iesim bine..si sa fim realisti..toata lumea vede Slavia ca si eliminata..io' mi-aduc si acu aminte de acel 4-1 de cosmar de la Praga din '99 turu 3 UEFA(si asta cand eram pe "val"dupa ce eliminasem pe West Ham)si returu de pe Ghencea 1-1..brrr si acu mi-aduc aminte de Dostalek!

Nu e deloc de subestimat Slavia, prieteni! A eliminat Ajaxu si sunt in "vana"rau...oricum cu curu in poarta ca pe vremea lu Olaroiu si cu chilotii in vine de frica numelui adersarului nu facem nimic...ce-o vrea Dumnezeu acum..tunurile si focu la ei...vb lu nea' Halagian:)

Hai Steluta!!!

hypno31.08.2007 20:03

Lovin: "OBIECTIVUL DE 12 PUNCTE NU E REALIST"

Cu asa mentalitate unii jucatori iar se duc sa puna mana pe vreun tricou.

Vor juca cu idea ca e bine daca nu iau mai mult de 3 goluri de la Arsenal pentru ca Arsenal e Arsenal da ?

Nu tata ... noi intram in teren sa castigam, poate sa fie orice echipa, noi vom da tot sa castigam. De ce nu aud asa ceva de la nici un jucator ?

Cu lovinel si ovidel la mijloc m-as mira sa luam prea multe puncte .. aici a avut dreptate Lovin. LOL

Forza Steaua !!!

zamainmenu31.08.2007 20:40

Pentru toti optimistii:

Sper ca ati vazut Supercupa Europei.

Cu cate clase aproximati ca ar fi Sevilla peste Steaua?

Eu zic ca n-avem nicio treaba cu fotbalul modern al anului 2007. Nu ne putem lupta cu echipe precum Arsenal, Sevilla, AC Milan. Si asta pentru ca nu avem nici vointa nici putinta. De aceea, realist vorbind, a egala performanta de anul trecut - 5puncte, locul 3 in grupa si accederea in primavara cupei UEFA - mi se pare a fi tot ceea ce putem spera.

DanStan31.08.2007 21:16

100 % de acord. Comparativ cu Steaua Sevilla joaca mult mai precis si mai rapid. Are probleme in defensiva dar ramane de vazut daca vom reusi sa ajungem prea des in preajma portii lor. Ca ei vor ajunge la poarta nostra e sigur.

In tot cazul, par oleaca mai valorosi decat belarusii :). Cam cu vreo trei clase. Da' nu-i o problema, noi marcam doua goluri din doua suturi, ei rateaza 23 de ocazii si gata, i-am umilit.

bodanelu31.08.2007 21:33

tot citesc comentarii pesimiste... fratilor atunci la ce ne-am mai calificat? daca aia ne bat, aia ne omoara etc?

nu mai bine pierdeam calificarea si ne duceam in UEFA?

In CL toate echipele sunt bune...

Si sa nu va aud cu Ov. Petre. e chiar mijlocas DEFENSIV bun! Distruge nu construieste! In meciul cu Bate dupa Zapata si Dica el a fost urmatorul jucator in top..

predatorpulse731.08.2007 21:56

Nu sunt comentarii pesimiste ci realiste. Ce crezi ca eu nu vreau si nu sper sa batem arsenal si sevilla? Problema este ca fotbalul romanesc este ramas cu nspe ani in urma,din toate pc de vedere.

Degeaba am progresat in ultimii 4 ani(mai ales datoriata Stelei) ca infrastructura nu avem,stadioane sunt putine iar investitiile in juniori sunt minore.

Steaua,echipa cu care tin de vreo 12 ani,momentan nu se poate pune cu aceste multinationale numite arsenal si sevilla,pentru ca aparent toate lucrurile sunt impotriva noastra,doar entuziasmul e de partea noastra,arsenal si sevilla fiind veterani in competitiile europene,prima fiind finalista acum 2 ani si a 2-a castigand Cupa UEFA de 2 ori. Singurul adversar mai de calibrul nostru este Slavia Praga.

Noi nu prea avem lot de optimile CL,antrenorul nostru e la inceput in aceasta meserie,pe cand ei au jucatori care au prins finale europene,au trofee europene(sevilla) plus ca au niste maestri pe banca tehnica,arsene wenger si juande ramos.

Iar chestia asta cu entuziasmul nu merge tot timpul,si bate si zaglebie au fost entuziasti,dar noi prin valoarea jucatorilor nostri i-am scos,jocul nostru fiind destul de slab.

Ia imaginati-va scenariul asta: in Ghencea,fie cu arsenal sau sevilla,suntem condusi cu 0-1,cu ce oameni revenim? Chiar daca revin Cristocea,Iacob si cine mai lipseste,noi tot ramanem cu Lovin si ov Petre la mijloc,cum vom egala oare pe arsenal sau sevilla? Eu zic ca va trebui sa speculam la maxim in aceste meciuri fazele fixe pentru ca acolo nu se vede atat de mult diferenta de valoare dintre echipe.

Viziunea mea realista este ca ar trebui sa scoatem intre 5-7 pc in aceasta grupa si ar trebui sa ne concetram mai ales pe slavia praga,si sa ciupim 2-3 pc din dublele cu arsenal si sevilla.

Nu inteleg de ce unii il critica pe Lovin(si mie nici nu-mi place Lovin) pentru ca a zis ca nu putem lua 12 pc in aceasta grupa. Fratilor,inteleg optimismul pana la un punct,12 pc inseamna 4 victorii in 6 meciuri,si asta in CL,impotriva unor echipe cu buget de peste 100 de milioane,in conditiile in care noi avem transferuri de vreo 8 milioane,iar altii vand jucatori cu 30-40 milioane.

Lovin a fost realist,Becali e tampit ca declara asa ceva,auzi tu,12 pc din 18 posibile.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

alexblaja31.08.2007 23:10

Mie unuia imi place optimismul lui Hagi si "je m'en fiche"-ismul lui...omul a spus ca nici nu s-a uitat la tragerea la sorti pentru ca oricum in grupele UCL sunt echipe puternice...adica aveam de ales intre grupa cu Liverpool (finalista anul trecut a competitiei) si grupa cu Arsenal (finalista acum 2 ani)...Sevilla inca nu este calificata (nu se stie niciodata), iar antrenorul Slaviei mi se pare stilul de figurant care o sa invete o lectie cel putin in Ghencea!

Radoi01.09.2007 02:42

Hai sa fim realisti baieti...

10% sanse de intrare in Cupa UEFA

90% sanse de revenire rapida la campionatul intern

Asta-i realitatea. Restul este apa rece. Atit si nimic mai mult.

seven701.09.2007 05:27

daca jucam la fel scoatem 2 egaluri, hai 3 egaluri maxim din grupa;

macar de-ar incerca sa joace fotbal...

DanStan01.09.2007 06:40

Daca Steaua ar fi jucat meci de meci la nivelul demonstrat in meciurile cu Lens si Sampdoria de acum doi ani atunci un obiectiv realist ar fi fost 5-7 puncte. Iar cu putin noroc poate 8 sau 9.

Din pacate jocul Stelei e deocamdata departe de nivelul cel mai bun atins in ultimii ani. Atat de departe incat riscam foarte serios sa ne facem de kko. Sper ca Hagi si jucatorii sunt constienti de treaba asta si ca fac inca de pe acum eforturi de a rezolva toate problemele ce afecteaza jocul echipei.

mihail_bogdan01.09.2007 06:54

Toata lumea tine cu Steaua...deci v rog frumos asa cum suntem suntem o echipa in grupele CL...al2-lea an consecutiv

Am pikt intr-o grupa din punct meu d vedere accesibila,dak pikm in cea cu Barca si cu Lyon...

Arsenal nu mai este c a fost,nu-l mai are p Henry marcatorul lor...este o echipa din Anglia deci clar n v fi f greu cu ea...putem face un rezultat bun aksa cu ei(cel putin egal).

Sevilia...poi aseara Sevilia a luat bataie d l AC Milan...consider ca era normal(parerea mea)...dar fara nicio discutie Sevilia e peste Steaua in acest moment...nu e pesimism e doar realitate...Sevilia v vrea cu orice pret s treaca d grupe alaturi d Arsenal,restul p ea nu o intereseaza...am o ruda in Sevilia si mi-a telefonat si m-a informat ca toti din Sevilia zic ca echipa lor s v califik,sunt 100%sanse ca vor merge mai departe....Sevilia e Sevilia...putem face l fel un rezultat bun aksa cu ei(cel putin egal).

Slavia...v zic doar ca eliminat Ajax batand-o si aksa si in deplasare,dar Steaua e peste ea,putem avea noroc si s reusim s scoatem 4 puncte d l ea...

Dupa niste calcule zic eu kt s poate d aproape d realitate,Steaua v obtine minim5puncte(parerea mea),iar dak nu v fi asa s m injurati voi p mn...si celelalte echipe din grupa vor mai face egaluri,interesul nostru zic eu s n asiguram clar prezenta in UEFA,dak s poate si avem noroc putem merge mai departe..ceea c n dorim cu totii..acum s vedem cum n descurkm p teren...caci acolo conteaza...

Bafta Steaua!

valy_badea01.09.2007 09:02

Salut!!! Ai perfecta dreptate cu arsenal!! Fara Henry n mai este ce a fost!!

Sevilia este cu moralu la pamant!! A-ti vazut aseara cum si-a luat-o!!

Dar cu Slavia praga eu te contrazic 100% la 100 pentru ca eu cred ca numai din meciurile cu slavia praga vom lua 6 puncte Poate cel putin 4 puncte ai vrut sa spui!!!

Cu arsenal putem face 2 egaluri este de ajuns !!!!

La sevilia daca am castigat 3 puncte pe putin sintem calificati!!!

[Dupa calculele mele Steaua va obtine pe putin7-8 puncte]

Bafta Steaua

Sangele meu este ros-aslbastru

stelea01.09.2007 09:09

avem sansa sa aratam ,cu ce defilam . Cu opt puncte, sunte trecuti de grupa . Am vazut Sevilia si nu e chear asa de speriat . Nici Arsenal,nu are pre multe de spus ... Insa cred , ca Slavia v-a arbitra configurarea grupei . Acesta echipa , ar putea sa ne creeze surprize .

Deci Sevillia ,Steaua < ,> Slavia si Arsenal .

fular-campionii fularsteau2

MEHA01.09.2007 10:03

eu cred ca daca o sa fim optimishti trecem nu numai de Sevili, dar si de Arsenal.

Steaua a aratat de mai multe ori ca pot face ravagii cu echipa adversa. sa luam de exemplu Steaua Valencia....

Vom invinge fratilor fular-campionii

MEHA01.09.2007 10:11

eu cred ca daca o sa fim optimishti trecem nu numai de Sevili, dar si de Arsenal.

Steaua a aratat de mai multe ori ca pot face ravagii cu echipa adversa. sa luam de exemplu Steaua Valencia....

Vom invinge fratilor fular_campionii.gif

GeorgianaBS01.09.2007 11:00
Hai sa fim realisti baieti...

10% sanse de intrare in Cupa UEFA

90% sanse de revenire rapida la campionatul intern

Asta-i realitatea. Restul este apa rece. Atit si nimic mai mult.

nop...eu zic 20% sanse sa mergem in optimi si , 79 % sa ne intoarcem in UEFA (unde e Cluj park) si 1 % sa terminam p ultimu loc in grupa...

MadFroG01.09.2007 11:00
tot citesc comentarii pesimiste... fratilor atunci la ce ne-am mai calificat? daca aia ne bat, aia ne omoara etc?

nu mai bine pierdeam calificarea si ne duceam in UEFA?

In CL toate echipele sunt bune...

Si sa nu va aud cu Ov. Petre. e chiar mijlocas DEFENSIV bun! Distruge nu construieste! In meciul cu Bate dupa Zapata si Dica el a fost urmatorul jucator in top..

Cand Bate Borisov ( o echipa de tot rasul) are 5 ocazii clare de gol pe Ghencea , eu nu mai acord nicio sansa Stelei in aceasta grupa . Pronosticul meu realist (atentie , realist nu pesimist) e de 2 puncte : adica doua egaluri cu Slavia. ATAT .

ann01.09.2007 11:02
nop...eu zic 20% sanse sa mergem in optimi si , 79 % sa ne intoarcem in UEFA (unde e Cluj park) si 1 % sa terminam p ultimu loc in grupa...

in UEFA au ramas doar Rapid si Dinamo

«178910»