Nu sunt comentarii pesimiste ci realiste. Ce crezi ca eu nu vreau si nu sper sa batem arsenal si sevilla? Problema este ca fotbalul romanesc este ramas cu nspe ani in urma,din toate pc de vedere.
Degeaba am progresat in ultimii 4 ani(mai ales datoriata Stelei) ca infrastructura nu avem,stadioane sunt putine iar investitiile in juniori sunt minore.
Steaua,echipa cu care tin de vreo 12 ani,momentan nu se poate pune cu aceste multinationale numite arsenal si sevilla,pentru ca aparent toate lucrurile sunt impotriva noastra,doar entuziasmul e de partea noastra,arsenal si sevilla fiind veterani in competitiile europene,prima fiind finalista acum 2 ani si a 2-a castigand Cupa UEFA de 2 ori. Singurul adversar mai de calibrul nostru este Slavia Praga.
Noi nu prea avem lot de optimile CL,antrenorul nostru e la inceput in aceasta meserie,pe cand ei au jucatori care au prins finale europene,au trofee europene(sevilla) plus ca au niste maestri pe banca tehnica,arsene wenger si juande ramos.
Iar chestia asta cu entuziasmul nu merge tot timpul,si bate si zaglebie au fost entuziasti,dar noi prin valoarea jucatorilor nostri i-am scos,jocul nostru fiind destul de slab.
Ia imaginati-va scenariul asta: in Ghencea,fie cu arsenal sau sevilla,suntem condusi cu 0-1,cu ce oameni revenim? Chiar daca revin Cristocea,Iacob si cine mai lipseste,noi tot ramanem cu Lovin si ov Petre la mijloc,cum vom egala oare pe arsenal sau sevilla? Eu zic ca va trebui sa speculam la maxim in aceste meciuri fazele fixe pentru ca acolo nu se vede atat de mult diferenta de valoare dintre echipe.
Viziunea mea realista este ca ar trebui sa scoatem intre 5-7 pc in aceasta grupa si ar trebui sa ne concetram mai ales pe slavia praga,si sa ciupim 2-3 pc din dublele cu arsenal si sevilla.
Nu inteleg de ce unii il critica pe Lovin(si mie nici nu-mi place Lovin) pentru ca a zis ca nu putem lua 12 pc in aceasta grupa. Fratilor,inteleg optimismul pana la un punct,12 pc inseamna 4 victorii in 6 meciuri,si asta in CL,impotriva unor echipe cu buget de peste 100 de milioane,in conditiile in care noi avem transferuri de vreo 8 milioane,iar altii vand jucatori cu 30-40 milioane.
Lovin a fost realist,Becali e tampit ca declara asa ceva,auzi tu,12 pc din 18 posibile.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.