FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rezultatele tragerii la sorti

«1678910»
twetwet30.08.2007 23:10

1. pentru toti inapoiatii care critica peluzele uitati-va putin pe inregistrari sa vedeti sute, mii de fetze transpirate ragushind pentru Steaua cand voi ceilalti nu stiti decat clasicul forza Steaua

2. sa nu mai prind post-uri de genu "nu mai pot veni cu copilu si soacra la stadion" cand ABSOLUT TOTI ATI STRIGAT LA UNISON **** dinam0 miercuri seara

3. referitor la grupa: Arsenal echipa de 5 stele, Sevilla spinu din coasta Stelei, slavia motivati din greu

DAR!!!!!!!!!

Steaua + 20 000 de sustinatori si 5000 de suporteri poate sa faca pe draq in 4 anul asta

Forza Steluta!!!

Serilius30.08.2007 23:13

Steaua-slavia 4-1

Steaua-arsenal 1-1

Steaua-sevilla 1-0

slavia-Steaua 2-2

arsenal Steaua 2-2

sevilla- Steaua 1-0

oracolul din balcesti :P chiar nu e greu sa obtinem 11 pc chiar si cu alte combinatii;)

FORZA Steaua

st_194730.08.2007 23:17

cu Slavia scoatem in cel mai rau caz 4 puncte..(asa sper desi sunt buni),cu Arsenal sper la 1 punct,cu Sevilla(ce o fi o fi)..cine stie :-?? :wub:

bugaboo30.08.2007 23:19
Lasa-i sa te acuze. Ei, saracii, isi inchipuie ca mai nou prin 'stelism' se intelege ignorarea problemelor si prezentarea oricarei mici realizari intr-o maniera triumfalista.

Apropo : stimati 'stelisti adevarati', sper ca veti ramane la fel de stelisti chiar si in cazul in care Steaua va pierde la Praga. Voi nu sunteti suporteri pentru rezultate, nu ?

Baaaaaaaa...speranta moare ultima. Exista posibilitatea ca dupa un meci suporterii sa fie dezamagiti da' pe u te vad dezamagit deja dinainte de a incepe vreun meci. Dak toti ar fi ca tine...dezamagiti dinaintea meciului nu s-ar mai vedea nici tzipenie de suporter la stadion...ce sa caute el acolo dak el e convins ca echipa a pierdut fara ca macar sa fi jucat!

Deci....asa ar tb sa arate un 'stelist adevarat' in viziunea ta?

arminvb31.08.2007 00:23

dupa toate commenturile,tinand cont de numele adversarului si de faptul ca nici o echipa nu e campioana in tara sa putem spune ca Steaua ar putea produce sa fim sinceri surpriza de a ne califica,dar avand in vedere jocul echipei din toate meciurile de la inceputul noului sezon eu sunt foarte pesimist si imi e frica sa nu ne facem de ras in aceasta grupa.Il sustin pe Hagi,sper ca el sa dovedeasca faptul ca e antrenor bun dar pe zi ce trece ma dezamagesc din ce in ce mai mult calitatile lui de antrenor de parinte al fotbalistilor de prieten al lor si ma dezgusta aceasta infatuare si acest caracter!!!Sper sa nu imi da-ti dreptate dupa ce trece faza grupelor si Hagi intreuna cu Steaua sa demonstreze ca formeaza o echipa de temul pentru toata europa!Forza Steaua fularsteau2 fularsteau2 fularsteau2

DanStan31.08.2007 00:29
Baaaaaaaa...speranta moare ultima. Exista posibilitatea ca dupa un meci suporterii sa fie dezamagiti da' pe u te vad dezamagit deja dinainte de a incepe vreun meci. Dak toti ar fi ca tine...dezamagiti dinaintea meciului nu s-ar mai vedea nici tzipenie de suporter la stadion...ce sa caute el acolo dak el e convins ca echipa a pierdut fara ca macar sa fi jucat!

Deci....asa ar tb sa arate un 'stelist adevarat' in viziunea ta?

Baaaaaaaa ... ce-are a face constatarea ca jocul echipei e mult sub ceea ce ar trebui sa fie cu dezamagirea ? Adica tu vii la stadion numai daca stii ca echipa joaca bine sau va castiga ? Iar daca joaca sub orice critica te sugestionezi ca jocul a fost perfect doar pentru a avea motiv sa mai vii la stadion ?

Da, in grupe Steaua va fi ciuca batailor daca va juca asa cum a facut-o cu belarusii. Asta nu-i un motiv pentru a nu mai sustine echipa. Cine e stelist va fi alaturi de echipa si la bine si la rau. Dar totodata cine e stelist va spune lucrurilor pe nume pentru ca n-avem de ce sa ne mintim singuri. Jocul cu Bate a fost foarte slab si ar fi cazul ca toti cei implicati in club sa faca in asa fel incat sa nu mai avem parte de astfel de prestatii jenante. Nu pentru c-as castiga eu ceva ci pentru ca nu avem voie sa jucam astfel in grupe. Ne-am face de kko si asta ar afecta prestigiul Stelei. Aici nu mai e vorba de Liga lu' Mitica. E vorba de elita fotbalului european.

arminvb31.08.2007 00:37
Baaaaaaaa ... ce-are a face constatarea ca jocul echipei e mult sub ceea ce ar trebui sa fie cu dezamagirea ? Adica tu vii la stadion numai daca stii ca echipa joaca bine sau va castiga ? Iar daca joaca sub orice critica te sugestionezi ca jocul a fost perfect doar pentru a avea motiv sa mai vii la stadion ?

Da, in grupe Steaua va fi ciuca batailor daca va juca asa cum a facut-o cu belarusii. Asta nu-i un motiv pentru a nu mai sustine echipa. Cine e stelist va fi alaturi de echipa si la bine si la rau. Dar totodata cine e stelist va spune lucrurilor pe nume pentru ca n-avem de ce sa ne mintim singuri. Jocul cu Bate a fost foarte slab si ar fi cazul ca toti cei implicati in club sa faca in asa fel incat sa nu mai avem parte de astfel de prestatii jenante. Nu pentru c-as castiga eu ceva ci pentru ca nu avem voie sa jucam astfel in grupe. Ne-am face de kko si asta ar afecta prestigiul Stelei. Aici nu mai e vorba de Liga lu' Mitica. E vorba de elita fotbalului european.

CosminBr31.08.2007 00:39
asta a fost akm 8 ani...nici o echipa din lumea nu mai este ce a fost akm 8 ani asa ca n`are rost...

Desigur ca si tu ai dreptate, eu ceea ce incercam sa fac era sa indemn la prudenta si sa nu ne desconsideram adversarii, fiindk am patit multe episoade de acest gen, chiar cel mai recent cu Bate si ai vazut ce sifonati am plecat de acolo.

Ovidiu Ioanitoaia il invitase pe Nea Iemi la fostul show sportiv si ii spunea acestuia - in legatura cu Slavia - "daca nu cu astia atunci cu cine sa ne mai califica in primavara europeana?", iar ne-a Iemi a spus cam ceea ce am spus eu in mesaj sub alta forma "Nu trebuie sa mergem acolo invingatori, ci sa plecam invingatori".

Fotbalul s-a schimbat mult in 8 ani atunci ne-am intalnit in UEFA iar acum in Champions League, ceea ce inseamna ca ambele echipe au progresat, vom vedea la ora meciului care a progresat mai mult si mai frumos.

xmaster31.08.2007 04:07

Steaua joaca mai prost ca anul trecut , conteaza mult si psihicu nu trebuie sa intri in teren cu frica de adversar indiferent cine e

georgi31.08.2007 05:41

Toate echipele prezente in Liga sunt puternice. Nu trebuie subestimata nici Slavia Praga. Daca tratam fiecare meci cu seriozitate, avem sanse bunicele sa trecem de grupe. In nici un caz n-ar trebui sa inchidem jocul, ca o s-o furam urat (si antecedente avem). Avem sansa noastra. FORTA Steaua!!!

Si in alta ordine de idei, daca vrei sa faci performanta, in nici un caz nu dai jucatori valorosi, cand abia se incheaga echipa. Lui Becali daca ii pasa de echipa, n-ar trebui sa dea jucatorii.

FORTA Steaua!!! fularsteau2

ann31.08.2007 06:34

@bugaboo , normal ca stiu ca nu ai folosit cuvintele Steaua BATE TOT ! dar am vrut sa subliniez atitudinea ta si optimismul exagerat si faptul ca ii improsti cu noroi pe cei care nu sunt de acord cu tine .si nu ai facut-o numai cu acel suporter al lui Dinamo; daca te uiti mai atent la postarile tale anterioare ai sa vezi ca ii faci "prosti" pe membrii forumului care nu-ti impartasesc opiniile .crezi ca ai dreptul sa faci asta ? nu o lua ca pe ceva personal pentru ca nu am nimic cu tine dar ar trebui sa invatati sa va respectati , nu sa intrati pe forum ca sa va jigniti intre voi

vasilestelistul31.08.2007 07:20

echipe destul de bune de arsenal nu avem ce zice de sevilla la fel si slavia a eliminato pe Ajax nu ii echipa rea vom vedea la final ce va iesi

sper la multe............ insa sper ca v-a iesi bine

MEREU SUPERIORI!!!!!!!!!

FORZA Steaua forzateaua

Danyyelo31.08.2007 08:00
yo as vrea sa intalnim Barcelona in finala, ar fi mai super!

Visezi cu ochi deschisi frate:))!! Toti stelisti sunt optimisti dar nici asa!!! NU spune nimeni nu la visu tau:P!! fularsteaua2

Opio31.08.2007 08:29

Chiar ma uitam azi pe site-ul oficial al Slaviei Praga, si am gasit o declaratie foarte interesanta, presupun ca din partea antrenorului.Ei se bazau in meciurile cu Steaua si Arsenal pe niste rezultate de acuma vreo 10 ani.Chiar m-am enervat cand a spus ca in meciurile cu Steaua nu o sa aiba probleme, ca acuma 10 ani au castigat cu 4-1 la Praga si 1-0 la Bucuresti.Sper ca baietii sa le inchida gura pe 19 si sa joace ceva adevarat, sa fie un nou meci gen cel de la Kiev. fular-campionii

ann31.08.2007 08:30

@opio , daca te uiti mai bine pe acest forum am tradus de ieri declaratia aceea :biggrin:

andreea_steaua4ever31.08.2007 09:10

:biggrin: EU VROIAM SA CADEM CU DIMANO CYEV,ROZEMBORG,Barcelona; steagro :unsure:

GRUPA CERA APROAPE CEA MAI C steagro :happy:

GRUPA G ERA CEA MAI TARE;

INTER

PSV

BESICTAS

ROZEMBORG

ORCUM DACA NOI IESIM DIN GRUPE SI Dinamo RADE,DE SCEASI EI AU AVUT UN TUR PRELININAR SI NU AU PUTUT SA O ELIMINE PE SS LAZIO ROMA,CE FRAIERI.

AM MAI PIERDUT SI PUNCTE DIN CAUZA DINAMOVISTILOR. :unsure:

SA NU SPUN DE Otelul GALATI NU A MISCAT NIMIC,SI PANA IERI IL LAUDAU PE GRIGORAS LA CONFERINTA DE PRESA. :unsure:

IAR CFR Cluj SE DADEAU MARI IN EUROPA,DAR DACA EI NU AU PUTUT SA TREACA DE ANORTOSIS,MURESAN ARE PRETENTI DE GRUPELE LIGICAMPIONILOR. :unsure:

DA PROASTE ECIPE CFR,Otelul SI DINAMOVAI DE MORTI LOR ,NOROC CU STEAUACA DACA NU ERA IA Romania DIN FOTBAL NU MAI TREBUIA SA FIE.

FORTA STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. :tongue:

ASTA SE ARATA DE LIPSA DE RESPECT pentru Steaua,CA Dinamo SE LAUDA CA O SA CS CU LAZIO.MORTI MATI Borcea SI LA TOTI ACTIONARI, MAI ALES LUI TURCU CA EL SI Borcea FAC TREABA LA CLUBUL Dinamo.

alina_198131.08.2007 09:46

Parerea mea e ca orice grupa ar fi fost mai mult sau mai putin accesibila...acum trebuie sa ne gandim la echipele pe care trebuie sa le intalnim, cred ca ne vom lupta cu sevilla pentru locul 2 sau in cel mau rau caz vom merge in Cupa UEFA. Sevilla nu cred ca va mai fi in forma(parerea mea), s-au auzit multe vorbe aici in italia cum ca Puerta ar fi murit pentru ca medicii isi dopeaza jucatorii,ceea ce ar explica cum un baiat de 22 de ani poate sa faca atatea infarcturi in cateva minute...daca asa a fost,cu siguranta nu vor mai fi in forma...sa vedem meciul cu Milan in seara asta desi nu prea e relevant...in rest FORZA Steaua!!!

FlasHUL31.08.2007 09:48
Multumesc ca ma`i corectat CETATENE....daca tu vrei sa zici daca te porti ca un nebun de la voila care dabia a scapat ajuti echipa atunci nu cred ca esti un suporter adevarat...daca tu te duci la meci doar sa te bati cu alti dementi cred ca mai bine te`ai inscrie in k1 sau box...oricum nu mai scot o vb aici despre stadioane si alte chestii tot ce conteaza este ca Steaua sa stranga puncte destule ca anul viitor sa intre direct in gurpe fularsteaua2fular-campioniifularultras

Pun pariu ca esti manelist :)

FlasHUL31.08.2007 10:00
nu se califica ca e prea muci ca joc ca sa se califice **** dica10

**** lu' mama ta! oricum tu nu ai dreptul sa comentezi ce face Steaua in CL decat atunci cand o sa ajunga acolo si echipa ta de retarzi (la fel ca si suporterii ei).

Marsh la caca

Cer scuze administratorilor ca am postat de doua ori consecutiv. M-am pierdut cu firea cand am vazut interventia pe site a acelei jigodii pentru care am postat a doua oara.

ann31.08.2007 10:06

@ FlasHUL trebuie si tu sa il copiezi ? de ce ii jignesti pe toti dinamovistii ? poate exista rivalitate dar nu atacuri la persoana , cel putin daca nu se ia numeni de tine ... si ei sunt suporterii unei echipe ... si nu toti sunt predispusi la violenta sau comportament huliganic ...cea mai buna replica pentru cei care vor sa va provoace este sa ii ignorati , ca de altfel si in teren ..cine nu se abtine de la riposte o pateste ( vezi Ganea ) iar adversarii nu o sa renunte niciodata la strategia asta de a -si enerva adversarii .incercati sa faceti fata acestor situatii cu diplomatie

alexandra_superSTELISTA31.08.2007 10:12

Nu mai conteaza cu cine am cazut! Important este ca Steaua sa intre pe teren fara teama fata de adversar, fata de experienta celorlalti si fata de numele lor! E adevarat ca nu suntem ca Barcelona, Roma sau Real Madrid, dar avem si noi un nume! Jucatorii au experienta, poate nu destula, dar au! Trebuie sa intre maindrii pe teren si sa arate ca merita sa joace cu orice echipa, indiferent de numele acesteia! Si de asemenea trebuie jucatorii trebuie sa nu uite ca daca sunt in avantaj fata de adversar, nu inseamna ca au castigat, pana nu s-a fluierat de final!

Oricum felicitari Stelei ca a intat in grupele Champions Legue!!!!!!!! fular-campionii

ztucin31.08.2007 10:21
fcs31.08.2007 13:08
:biggrin: EU VROIAM SA CADEM CU DIMANO CYEV,ROZEMBORG,Barcelona; steagro :unsure:

GRUPA CERA APROAPE CEA MAI C steagro :happy:

GRUPA G ERA CEA MAI TARE;

INTER

PSV

BESICTAS

ROZEMBORG

ORCUM DACA NOI IESIM DIN GRUPE SI Dinamo RADE,DE SCEASI EI AU AVUT UN TUR PRELININAR SI NU AU PUTUT SA O ELIMINE PE SS LAZIO ROMA,CE FRAIERI.

AM MAI PIERDUT SI PUNCTE DIN CAUZA DINAMOVISTILOR. :unsure:

SA NU SPUN DE Otelul GALATI NU A MISCAT NIMIC,SI PANA IERI IL LAUDAU PE GRIGORAS LA CONFERINTA DE PRESA. :unsure:

IAR CFR Cluj SE DADEAU MARI IN EUROPA,DAR DACA EI NU AU PUTUT SA TREACA DE ANORTOSIS,MURESAN ARE PRETENTI DE GRUPELE LIGICAMPIONILOR. :unsure:

DA PROASTE ECIPE CFR,Otelul SI DINAMOVAI DE MORTI LOR ,NOROC CU STEAUACA DACA NU ERA IA Romania DIN FOTBAL NU MAI TREBUIA SA FIE.

FORTA STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. :tongue:

ASTA SE ARATA DE LIPSA DE RESPECT pentru Steaua,CA Dinamo SE LAUDA CA O SA CS CU LAZIO.MORTI MATI Borcea SI LA TOTI ACTIONARI, MAI ALES LUI TURCU CA EL SI Borcea FAC TREABA LA CLUBUL Dinamo.

tu esti sigura ca esti fata ?

Grenada31.08.2007 13:13
Pun pariu ca esti manelist :)

Ia mai trage un loz...

LAZIO31.08.2007 15:14
@ FlasHUL trebuie si tu sa il copiezi ? de ce ii jignesti pe toti dinamovistii ? poate exista rivalitate dar nu atacuri la persoana , cel putin daca nu se ia numeni de tine ... si ei sunt suporterii unei echipe ... si nu toti sunt predispusi la violenta sau comportament huliganic ...cea mai buna replica pentru cei care vor sa va provoace este sa ii ignorati , ca de altfel si in teren ..cine nu se abtine de la riposte o pateste ( vezi Ganea ) iar adversarii nu o sa renunte niciodata la strategia asta de a -si enerva adversarii .incercati sa faceti fata acestor situatii cu diplomatie

E bine ca mai ex si oameni ca tine!

steagro

de multe ori dragostea pentru culori e mult mai slaba decat ura pentru rivali!

Hai sa vb de Steaua si sa ii lasam pe caini in durerea lor!

«1678910»