FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rezultatele tragerii la sorti

«18910»
GeorgianaBS01.09.2007 11:04

79& sanse sa ajungem in UEFA alaturi de Dinamo si rapid (10x pentru corectare), 20% sanse sa intram in optimi si 1% sanse sa iesim p ultimu loc

Singuraticul01.09.2007 13:04

Salut!!!Baietzi,sa fim seriosi!am cazut in grupa ACCEPTABILA! :rolleyes: Arsenal,cum sa mai spus,nu mai e ce a fost :unsure: Dar sa nu fim nici optimisti,nici pesimisti!Ne putem alege cu 3-4 puncte de la praga dar si cu arsenal putem scoate maxim 2 puncte. Sevilia este cu moralul la pamant,dar pana juc cu ei isi vor revenii 60-70% Forza Steaua SUNTEM fular-campioniiforzateauafularsteaua2\

fular-campionii DE ACORD???EU SUNT!!! :biggrin:

fularsteau2 /

Singuraticul01.09.2007 13:15

Buna seara si bine v-am gasit dragii mei... pesimisti! Din cate vad mai aveti un pas si ajungeti cu totii... (Miau, Miau, Miau) Dinamovisti, sau... (compostori) Rapidisti.

Dom`le, n-am mai vazut atata frica de la Holocaust incoace, si atunci era chestie serioasa, acum vorbim despre fotbal. Cum se poate ca 60-70% din cei care au postat pana acuma sa nu dea nicio sansa Stelei? Pai ce spirit de luptator??? Ce "Lupta Steaua" se striga in tribuna?? De unde "Steaua, ce drog frumos"??? De cand pana cand "Campionii din Ghencea"?? Unde-i Stelismu`? intreb si eu ca prostu`.

Se putea si mai bine, cu echipe mai de doamne ajuta, daca exista asa ceva la nivelul asta. Domnilor, suntem in CL, aici nu exista "Da Doamne (pupa icoana, du-te la muntele Athos, construieste 5-6 manastiri/biserici, fa-ti televiziune religioasa, pune cruce pe autocar s.a.m.d.) sa cadem cu echipe nasoale...

De aia s-a ajuns in CL? Sa ne cautam in disperare pantalonii maro, prin dulap, ca am vazut grupa H? "Hauzi" acolo mare problema!!! Oare anul trecut credea cineva ca batem la Kiev cu 4-1? Credeati careva ca avem vreo sansa la Lyon sau pe Bernabeu? Cati dindtre voi v-ati spus: 2 puncte, maxim. Acum cate vedeti? -3?

Sau stati... ca nu m-am prins de la inceput. Atunci era echipa mai buna? A lui Oli, cel pe care-l rastigneam la fiecare meci? Opa! Icredibil ce se intampla: echipa lui Hagi e mai slaba decat a lui Oli. Si eu care credeam ca Oli era egal cu dezastru la Steaua...

Bravo voua, va spun. Adevarati stelisti, exemplare caractere, dovada de apartenenta, nu alta...

Va urez...

OMU asta are perfecta dreptate cine se gandea anul trcut la Steaua-kiev4-1???

steagro

haideti cu totii pe stadion sa facem galerie doar santem adevarati suporteri,nu???

steaua200701.09.2007 18:17

Am avut ghinion,se putea sa picam cu echipe mai slabe.Eu preferam pe niste echipe din portugalia dar e bine si asa cu arsenal sper sa facem un egal cu sevillia o victorie si o infrangere si cu aia n-avem treaba ii batem si la 3-0.

Forza Steaua!!!!!!!!!!!!!!!! forzateauafular-campionii

danutzu9402.09.2007 11:54

am puteam sa trecem de grupe dar foarte greu caci sevilia nu mai are un jucator foarte bun iar arsenal mlafel nu il maiare pe Henry si multi alti steag3 steag3

danutzu9402.09.2007 11:59

Steaua e echipa si poate ajunge foarte departe anul acesta si datorita jucatorilor de valoare pe care ii are ea va trece de grupe si poate ajunge in optimi!!!! cum a fost anul trecut cine se gandea la un 4-1 in deplasare la Kiev si 1-1 in deplasare la Lyon si 1-0 in deplasare la madrid in tradevar a luat bataie la madrid dar doar cu 1-0 asa ca acum Steaua are sanse sa ajunga mai departe caci a luat jucatori si poate invinge si pe sevilia caci sunt intr-o forma proasta dupa incidetul petrecu asa dar dragi prieteni avem sans sa trecem de grupe si sa ajungem chiar si in optimi steag3 steag3 steag3 dica10 dica10 dica10 steag3 duica10 steag3

«18910»