FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rezultatele tragerii la sorti

«13456710»
inches30.08.2007 18:48

@stelist nebun si alti

mooie !

Avetiti mentalitate de Olaroiu asta spune tot. Le a fost frica de Sevilla din cauza lui ZerOli. Cind au batut pe Betis (cu Oli dar dupa ce a preluat echipa lui Protasov) si Valencia (mersi Zenga) sa vazut ca se poate. Si acum cred ca sintem mai tari decit atunci, si daca cum zice Hagi recuperam si acidentati o sa fie bine.

Arsenal sunt super tari sa tina mingea in picior, dar rateaza mai rau ca Romanii, Sevilla deja sa se califice, se poate foarte bine darmati cum sunt sa pierda astazi seara si pe urma sa manance bataie de la AEK, dupa car AEK e sub Steaua.

Slavia este sub Steaua.

Deci daca avem incredere in noi (nu prea multa dar suficienta) se poate scoate rezultate foarte bune. Trebuie numai sa NU mergem cu frica.

zamainmenu30.08.2007 18:48

In momentul de fata suntem cea mai slaba echipa din grupa. Noi, daca picam in preliminarii cu Ajax, ne tremurau chilotii si ne cantam prohodul. Nu aveam nicio sansa de calificare in fata lui Ajax - si asta din cauza mentalului in primul rand.

Deci Slavia a eliminat-o pe Ajax, asta spune multe despre valoarea cehilor. Apoi, despre Arsenal si Sevilla e inutil sa adaugam ceva in favoarea noastra.

Si nu uitati, ulciorul nu merge de multe ori la apa, nu mai repetam noi meciul bun de la Kiev de anul trecut.

Si, pentru a fi obiectivi, trebuie sa recunoastem ca cele 5 puncte au fost aduse in primul rand de Dica si apoi de arbitri din meciul retur cu Kievul.

Iar declaratiile lui Hagi si Fernandel, complet lipsite de realism, cum ca lotul Stelei este arhisuficient, ma lasa perplex.

Pacatul romanilor, de a nu stii niciodata sa se evalueaze corect, ne va distruge. Noi, ori ne subapreciem, ori ne supraevaluam.

Concluzia e ca locul 4 e al nostru. Mai bine ne-am concentra pe campionat.

puyol30.08.2007 18:50

eu deja am gasit bilet Barcelona - Sevilla dus si intors cu aatronomica suma de 30 E... :D

MALDINI_STEAUA30.08.2007 18:51
AEK a batut pe Milan sezonul trecut !!!!

Si Steaua in 1986 a luat Cupa Campinilor . Si Steaua a batut acum 2 ani pe Valencia . Si Copenhaga a batut pe Manchester , si asa mai departe ... nu compara un simplu meci cu 1 echipa.Nu 1 singur meci da valoarea echipei.Daca tu insinuezi ca AEK e mai buna ca Sevilla atunci zic si eu ca CSM Rm.Valcea e peste Steaua

fortz@ steaua30.08.2007 18:55
atunci zic si eu ca CSM Rm.Valcea e peste Steaua

dacat sa zici ca e peste Steaua si ca e peste Dinamo:)) :biggrin:

inches30.08.2007 18:56

Bai oameni buni, nu zic sa nu fiti si un pic de realisti, dar incercati se vedeti jumatatea plina a paharului.

Slavia ia batut pe Ajax si ce daca ? Ce Ajax este mai buna decit Betis-ul pe care iam batut, mai buna decit Valencia de atunci ? Sau invers, Middlesbourg este peste Lyon pentru ca am facut 1-1 la ei?

Se judeca o echipa pe un sezon nu pe un meci aletz pe aici, altul pe acolo.

Slavia cine sunt? Cechi? Ce noi nu iam batut pe Cechi ? Avem mai mult internationali Romani decit ei au Internationali Cechi, plus ca Romania e mai tare in momentul de faza decit Cechia.

Pe urma nu mai vorbiti de Sevilla, nu sunt inca in Liga chiar daca au prima sansa.

cristian8630.08.2007 18:57
Si Steaua in 1986 a luat Cupa Campinilor . Si Steaua a batut acum 2 ani pe Valencia . Si Copenhaga a batut pe Manchester , si asa mai departe ... nu compara un simplu meci cu 1 echipa.Nu 1 singur meci da valoarea echipei.Daca tu insinuezi ca AEK e mai buna ca Sevilla atunci zic si eu ca CSM Rm.Valcea e peste Steaua

Nu am insinuat nimic, e doar un rezultat, nu am spus nicaieri ca AEK e mai buna decat Sevilla.

sebiss30.08.2007 18:57

Dupa parerea mea este o grupa echilibrata si avem sansa noastra, dar e pacat ca nu se incearca totusi aducerea unui mijlocas creativ(un cordonator). Mai exact ma refer la un mijlocas gen Camus.

Hagi a spus ca numai cei care au dus greul calificarii merita sa joace in Liga.

Pe de-o parte este foarte adevarat ce spune dar, pe de alta parte eu zic ca interesul clubului primiaza in fata acestor orgolii, sa le zic asa mai ales ca este o paine de mancat.

Eu unul nu ii vad sa faca mare lucru cu Lovin si Ovidiu Petre, pe Eric nu l-am pus ca nu e obisnuit cu un asemenea nivel, s-a vazut asta si aseara.

Sper insa sa ma insel si sa ma surprinda cei amintiti mai sus.

Forza Steaua!

inches30.08.2007 18:59
ciobanu' declara ca arsenal nu este in forma .....cu sevilla nu se mai repeta povestea de anul trecut si slavia este mai slaba decat Dinamo Kiev .......dar uita ca nici Steaua nu joaca ca anul trecut si mai are si un antrenor de doi lei ......STEOAIA NU ARE NICIO SANSA .....LOCUL EI E BINE STABILIT....ULTIMUL LOC IN GRUPA CU MAXIM 3 PUNCTE ......MUJE Jiji

Si tu ai mentalitate de 2 lei.

Hagi macar nu face pe el ca Olaroiu.

Mai bine nu ne calificam, ceream la Bielorusi 5 M€ pentru sa le dam meciul daca este sa plecam cu mentalitatea ta de kkt.

inches30.08.2007 19:00

Ca sa fiu mai clar aveti mentalitate de Dinamo, Uuuuuuuuuuuuuuuu rusineee !

cristinel_1530.08.2007 19:01

or fi adversarele tari dar nici noi nu suntem de neglijat care ca o sa prindem primavara europeana, dak nu in Champions League macar in Cupa UEFA! HAI Steaua!!!

ann30.08.2007 19:03
Ca sa fiu mai clar aveti mentalitate de Dinamo, Uuuuuuuuuuuuuuuu rusineee !

de ce va place sa va jigniti intre voi ? fiecare cu parerea lui :mellow:

para30.08.2007 19:04

hmm...este foarte greu.dar nu imposibil sa terminam pe locul 2!bine macar ca thenry Henry a plecat la Barcelona!oricum dak ne trezim din somnul din campionat poate ne va fi mai usor!!!avand in vedere ca pana atunci isi vor reveni si cativa din jucatorii importanti(Radoi,Cristocea)ne va fi si mai usor!ar face bine si Becali dak nu s-ar mai baga in treburile antrenorului pentru ca se creeaza o tensiune in plus!deja s-a creat una pentru ca suntem singura echipa din Romania in Liga Campionilor steagro :biggrin: !pana la urma e bine si dak terminam si pe locul 3,macar am ajuns aici,spre deosebire de altii... steag3 :laugh: forzateaua

iuliano pana la moarte30.08.2007 19:04

CASTIGAM GRUPA

fularsteaua2 fularsteau2 fular-campionii

FORZA Steaua

red_blue_ultras30.08.2007 19:05

Uite ca am picat nasol de tot . Nici echipe cu nume mari dar nici cu vedete , singura vedeta era Henry in rest numai furnicutze gen Rosiscky . Dar lasa ca intalnim pe Barcelona in optimi fularultras

cristinel_1530.08.2007 19:07

ai dreptate ann nu trebuie sa ne jignim toti avem acelasi sange ros_albastru trebuie sa fim o familie!

zamainmenu30.08.2007 19:08
Eu unul nu ii vad sa faca mare lucru cu Lovin si Ovidiu Petre, pe Eric nu l-am pus ca nu e obisnuit cu un asemenea nivel, s-a vazut asta si aseara.

Exact. Cand ii vad pe astia doi siamezi in mijlocul terenului, mi-e clar ca Steaua n-are cum sa fie vitezista - cum se lauda Fernandel zilele astea, ca va readuce notiunea de vitezisti la Steaua - ca jocul Stelei va fi unul la noroc, jucand cu cel mult 4(patru!) jucatori ofensivi, la finalizare: doua varfuri si cei doi mijlocasi de banda. Iar din astia 4 unul va fi Banel si altul Cristocea/Croitoru/Neaga. Vom face cel mult 3 pase legate, Lovin si Ov. Petre pur si simplu se impiedica in minge. Mare ghinion cu Plesan, macar el mai verticaliza jocul, iar Bicfalvi e necopt.

Mai oameni buni, iar vom sta numai in Dica.

iuliano pana la moarte30.08.2007 19:09

sa-mi bag......

daca nu ne calificam era rau....acum ne-am calificat si e tot rau

ce naiba fratilor

TREZITI-VA

Steaua E Steaua SI E PESTE SLAVIA SI PESTE TOATA GRUPA

NU VA MAI SPERIATI

CASTIGAM GRUPA

fularsteau2 steagro fularsteaua2fular-campionii

cristinel_1530.08.2007 19:09

yo as vrea sa intalnim Barcelona in finala, ar fi mai super!

armin30.08.2007 19:11

Dupa cum a jucat Steaua in aceste 2 tururi preliminare, o sa termine pe locul 4.

Dar, totusi cred ca avem potential mai mare. Sa revina Badea si Ghionea.

Ce nu avem in acest moment: 1 om la mijloc.

I.N.Money30.08.2007 19:15

Am picat destul de bine,nu avem de ce sa ne plangem.Personal astept cu nerabdare revansa cu Slavia Praga,echipa care ne-a impiedicat sa mergem in primavara europeana in 99 dupa ce ne-a macelarit cu un 4-1 sec.

Momentan toate sunt de partea noastra,avem un program foarte bun si depinde numai de noi sa trecem mai departe.Depinde foarte mult cum vom incepe,probabil dupa primele doua partide ne vom face o idee cu privire la sansa pe care o avem sa depasim grupele.

cristinel_1530.08.2007 19:16
Exact. Cand ii vad pe astia doi siamezi in mijlocul terenului, mi-e clar ca Steaua n-are cum sa fie vitezista - cum se lauda Fernandel zilele astea, ca va readuce notiunea de vitezisti la Steaua - ca jocul Stelei va fi unul la noroc, jucand cu cel mult 4(patru!) jucatori ofensivi, la finalizare: doua varfuri si cei doi mijlocasi de banda. Iar din astia 4 unul va fi Banel si altul Cristocea/Croitoru/Neaga. Vom face cel mult 3 pase legate, Lovin si Ov. Petre pur si simplu se impiedica in minge. Mare ghinion cu Plesan, macar el mai verticaliza jocul, iar Bicfalvi e necopt.

Mai oameni buni, iar vom sta numai in Dica.

eu nu stiu ce o sa ne facem daca se accidenteaza Dica din nou (doamne fereste!!!), daca nu ar fi Dica, Banel,Goian si mai vreo doi trei care mai misca pe teren cred ca am lua bataie si de la o echipa de Liga a cincea forzateaua

Lasa limbajul de mirc si foloseste tasta "C"

omanideium30.08.2007 19:18

eu cred ca grupa este una f grea si urata..eu speram sa picam cu cea mai tare din grupa I si cele mai slabe din grupele II si IV, dar asta e..oricum este ceva arsenal si sevilla..pacat ca a plecat T. Henry ca pentru ala veneam si yo la meci..eu zic ca locul 3 il avem in proportie de cam 80- 85 % si putem sa ne luptam si pentru locul 2 cu sevilla daca facem egal in spania si victorie in Ghencea..sper ca arsenal sa ii bata pe cei de la sevilla si acasa si in deplasare..ar creste sansele substantial..ce noroc am avea daca s`ar califica aek..parerea mea e ca aek n`ar prinde a III- a grupa valorica si am fi peste ei..totusi ser sa mai faca vreo 2 achizitii ca vad ca se accidenteaza astia pe banda rulanta .. GOD BLESSING Steaua :P

Le reseau pansant30.08.2007 19:20

Scuze de off topic am gasit asta pe un site (forumul de la softpedia-topicul cu Steaua) si nu m-am putut sa nu il pun aici.

Pe un picior de plai

Pe o gura de rai

Iata vine in cale

O echipa mare

In frunte cu Jiji

Si suporteri mii

Au plecat sa-nvinga

Echipe din Liga

Si atunci Borcica

Negru de oftica

Ca a lui echipa

Nu o sa ajunga-n Liga

Arbitrii a sunat

Meciuri a furat

Sperand ca-ntr-o zi

In CL va fi

Jiji a aflat

Pe Steaua a chemat

Sa ii incurajeze

Si sa ii premieze.

"Razboinicii mei

Fiti ca niste zmei

Bateti pe Real

Si orice adversar

Si va dau in schimb

Vila in olimp."

Steaua Bucuresti

Vreau sa stralucesti

In Europa toata

Sa fii respectata

Ia campionatul

Titlul 24

Nu vreau sa-l lasati

Cainilor spurcati....ce va ofticati

ps: vedeti ca este Hagi invitat in emisiunea 100% pe Realitatea TV

cristinel_1530.08.2007 19:22

e misto balada

1.7 Citatele (Quote): Este voie sa citati in intregime orice post, cu exceptia celui imediat anterior. Exista totusi si exceptii. Puteti cita din postul anterior in cazul in care nu il citati complet, c i numai o idee, o fraza, o expresie etc. Daca vreti sa evitati un citat, folositi cu incredere numele userilor carora va adresati in mod punctual (ex: Pentru Gigel, @Gigi, Gigele, Vasile! etc). In rest, daca postul nu este imediat anterior, puteti cita fara nici o restrictie.

«13456710»