mama...ce grupa..daca muncim calumea putem lua locul doi...daca ramane Dica.....putem lua locul doi....dar unu lucru e sigur locu 3 este asigurat!!!
mama...ce grupa..daca muncim calumea putem lua locul doi...daca ramane Dica.....putem lua locul doi....dar unu lucru e sigur locu 3 este asigurat!!!
nimic nu e usor. slavia e periculoasa, vor fi foarte motivati. iarasi nimic nu e imposibil.
Succes Steaua!
mai eu zic sa nu ne speriem,grupa e buna fata de anul trecut:Arsenal e o echipa buna dar nu se compara cu Real in momentul de fata,anul trecut Lyon era o masina de fotbal iar cu Sevilla zic eu daca suntem atenti si nu facem greseli prostesti nu pierdem,iar Slavia e sub Dinamo Kiev,deci numai de bine si sa speram ca ne prinde primavara in UCL(acolo unde doar noi avem voie).
Forza Steaua!
Programu grupei :
Slavia Praga - Steaua, 18 septembrie
Steaua – Arsenal, 2 octombrie
Sevilla – Steaua, 23 octombrie
Steaua- Sevilla, 6 noiembrie
Steaua- Slavia, 27 noiembrie
Arsenal - Steaua, 11 decembrie
Tot pe 3 o sa terminam... Chiar daca arsenal nu mai e ceea ce-a fost aku vreo 2 ani tot este mult mai puternica ca Steaua... Sevilla ne-a batut fara drept de apel si ne va fi foarte greu sa rezistam in fata lor mai ales la cum joaca in ei in campionat... cat despre slavia praga se pare ca este ceam mai accesibila dar daca ne uitam un pic si vedem ca au eliminat Ajax-ul , care nu este o forta extrem de puternica insa este totusi o forta, s-ar putea sa avem probleme si cu meciurile care se par cele mai accesibile...insa vom vedea ce va fi
EU CRED CA DE DATA ASTA AM CAM DAT CU PICIORUL LA SANSA.
O GRUPA CARE ESTE IN OPINIA MEA UNA TERIBILA.....
ARSENAL ESTE O ECHIPA CARE ARE NISTE SUPER PUSTI....
SEVILIA ESTE SEVILIA......STIM CE INSEAMNA!
SLAVIA A BATUT Ajax TUR RETUR...
IN OPINIA MEA EU CRED CA VOM TERMINA PE 4..
Cam greu dar nu imposibil...
forzza Steaua
Cred ca tot pe 3 terminam si anul acesta ... Arsenal nu cred ca putem sa ii batem chiar si egalul este greu de obtinut, Sevilla e detinatoarea Cupei UEFA dar daca vom fi determinati, am putea chiar sa ii batem macar intr-unul din meciuri , oricum slabe sanse sa terminam pe 2.Slavia cred ca este mai slaba decat Dinamo Kiev, asa ca vom trece de ei cu siguranta...
ce prosti sunt amandoi... o sa jucam titular cu parasuta aia de Lovin si o sa ne bata aia cu 7-0 in Ghencea.
sincer, daca anul trecut as fi vazut grupa asta as fi fost mult mai increzator decat acum. anul asta, efectiv n-am nici o speranta. cu jocul asta haotic si fara absolut nici o perspectiva de a se imbunatati, tot ce imi doresc e sa terminam campionatul inaintea lui Dinamo.
Stai u linistit ca Arsenal si Sevilla de anul' asta nu se compara cu Real si Lyon de anul' trecut.
Referitor la jocul Stelei: in meciu' de miercuri a jucat mult mai bine decat a facut-o in vreun meci de la inc campionatului asta....ceea ce inseamna ca si-a imbunatati jocul si inca mai are timp de imbunatatiri.
Deci.....nu mai fiti neincrezatori ca se creaza o convingere psihica cum ca Steaua nu face fata si deja pleaca cu puncte in minus in competitia care o asteapta. Mai ganditi si voi inainte sa postati mesaje aiurea.
Am mai obs o chestie...aici exista un spirit de turma: dak ies cativa la inaintare cu ideile astea dezolante pe urma toti cred aceeasi chestie.Fratilor ganditi si simtiti pentru. voi, nu va mai luati dupa altii!
![]()
Poate unii ma cred nebun , dar eu chiar cred ca putem trece de grupe.
6 puncte cu Sparta Praga , 3 cu Sevilla si 1 cu Arsenal : 10 puncte.Cred ca ar fi suficient
fularsteau2 fularsteau2
Cu putin noroc putem obtine locul 3 . Mizez pe o victorie in TEMPLU cu Slavia si pe un egal in Cehia . In rest , infrangeri pe linie
Programu grupei :
Slavia Praga - Steaua, 18 septembrie
Steaua – Arsenal, 2 octombrie
Sevilla – Steaua, 23 octombrie
Steaua- Sevilla, 6 noiembrie
Steaua- Slavia, 27 noiembrie
Arsenal - Steaua, 11 decembrie
Programul e exact cel pe care mi-l doream. Primul meci in deplasare la echipa din urna a 4-a la fel ca anul trecut(ce-ati zice de un 1-4? :biggrin: ), apoi acasa cu Arsenal si dupa deplasarea de la Sevilla 2 meciuri consecutive acasa, iar ultimul in deplasare la Arsenal cand o sa fim deja calificati(optimi sau UEFA). Bun programul!
e o grupa accesibila...steau poate lua locu 2...totusi arsenal e un nume mare si o echipa puternica dar sevilia e de batut ![]()
sa ne luam revansa de la sevilia :biggrin:
Poate unii ma cred nebun , dar eu chiar cred ca putem trece de grupe.
6 puncte cu Sparta Praga , 3 cu Sevilla si 1 cu Arsenal : 10 puncte.Cred ca ar fi suficient
fularsteau2 fularsteau2
Mai ales cu Sparta Praga ![]()
O grupa mai grea ca cea de anul trecut.Eu preferam Interul si Eindhovenul,dar...
Sunt sanse pentru locul 3.Sa terminam pe 2 cu actualul lot ar fi o performantza egala cu aceea daca am castiga C.L.
Apropo ati vazut in ce maniera a batut Slavia pe Ajax ?
facem 10 p. ..hai baietii ,se poate! ![]()
ORICE AR FI NOI TRE SA FIM ALTURI DE ECHIPA SI SAI SUSTINEM PANA LA CAPAT STELISTI PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA Forza Steaua BATEM TOT CE PUTEM CE NU PUTEM LASAM PE ALTIII TOT INAINTE
cum puteti sa aberati in asemenea hal spunand ca Sevilla e mai buna decat Arsenal ? Cu Arsenal nu avem absolut nici o sansa ! mancam bataie si la noi si la ei . Sevilla ii putem bate dar greu . Slavia nu stiu ce-i cu aia nu comentez
Stai u linistit ca Arsenal si Sevilla de anul' asta nu se compara cu Real si Lyon de anul' trecut.Referitor la jocul Stelei: in meciu' de miercuri a jucat mult mai bine decat a facut-o in vreun meci de la inc campionatului asta....ceea ce inseamna ca si-a imbunatati jocul si inca mai are timp de imbunatatiri.
mda, asta ziceam si eu: ca Arsenal si Sevillia cel putin in teorie ar trebui sa fie mai accesibile decat Real si Lyon. la fel Slavia, desi a eliminat-o pe Ajax, ar trebui sa fie sub Dinamo Kiev. insa, desi nu vreau sa-l laud pe Olaroiu ca nici de el nu mi-a placut, anul asta efectiv nu avem antrenor. si nici mijlocasi centrali....
tie ti s-a parut ca Steaua a jucat mai bine miercuri decat in celelalte meciuri? nu stiu daca asta e adevarat, dar daca e atunci cred ca ar fi mai corect sa spui ca in celelalte meciuri am jucat chiar si mai prost decat miercuri.
desi am jucat cu 2 inchizatori, ajungeau bielorusii fara nici o problema in careul nostru la fiecare faza de atac. iar dupa cate ocazii au avut ei, apararea a fost si ea cam vraieste - in frunte cu Nesu. cat despre atacurile noastre, din nou nu am avut mai nici o ocazie de gol - efectiv nu putem sa ducem mingea in fata portii din actiune....
E oky......o sa trecem si peste grupa asta.....Daca ne ajuta Doamne Doamne...
O grupa mai grea ca cea de anul trecut.Eu preferam Interul si Eindhovenul,dar...Sunt sanse pentru locul 3.Sa terminam pe 2 cu actualul lot ar fi o performantza egala cu aceea daca am castiga C.L.
Apropo ati vazut in ce maniera a batut Slavia pe Ajax ?
Mai grea ? Pardon :
Real > Arsenal
Ol Lyon ( cea de anul trecut nu de anul asta ) > Sevilla
Dynamo Kyev cam egali cu Praga
Nu ma lua pe mine ca au eliminat astia pe Ajax ... anul trecut ce a facut Copenhaga in CL dupa ce a eliminat pe Ajax ? NIMIC . Eu fac pariu ca Steaua are forta sa bata pe Ajax in momentul asta. Si inca clar
A stricat sevilla totul.....dak nu erau ei totul era binisor...niki asa nu-i catastrofal...si ma bazez pe un principiu care rareori nu a avut consistenta:" unei echipe ii este foarte greu sa bata pe o alta de 4 ori consecutiv(mai ales intr-un interval de timp relativ scurt)". De ex: multi au fost f dezamagiti ca am picat cu olanda iar, si eu eram sigur ca vom scoate ceva. Ei bine acum nu sunt la fel de sigur ca atunci , dar totusi raman increzator.
ce grupa ati dori domnilor
Steaua
FC Baia Mare
Laaminorul Roman
FC VantU Bucuresti
suntem in CL nu mai exista echipe mici. toate sunt cam la acel nivel. jucatorii trebuie sa fie atenti si sa se concentreze- si in campionat dupa meciuri sa nu patim ca anul trecut.
sa lase aerele de vedeta si sa faca ce stiu ei mai bine . . . sa lupte
altu care se pricepe la fotbal "MALDINI" in momentul de fatza Realul nu e mai Bun decat Arsenal !