FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rezultatele tragerii la sorti

«12345610»
RobertoOff30.08.2007 18:14

eu sper intr`un loc 2...se poate cu putin noroc.... mai jos de locul 3 nici nu ma gandesc ...Steaua4Ever

AcMilan1430.08.2007 18:15

Mah... avem sansa noastra.Se putea si mai rau... Putem spera ca sevilia nu isi va mai reveni dupa socul suferit... ca Dani alves este accidentat sau kanote suspendat. Cunoastem sevilia si ne reintoarcem in orasul unde am facut istorie. Arsenal... au avut probleme anul trecut unde au obtinut calificarea in ultima etapa daca nu ma insel.Fara Henry,baptista,pires... nu sunt de netrecut.Au jucatori tineri f talentati dar lipsiti de experienta si concentrare.Din cate am vazut rateaza extrem d mult! Tot ce trebuie facut este sa batem slavia praga,asa vom prinde un bilet pentru Cupa UEFA. Restul depinde de lotul nostru,ziua care o prindem si sansa pe care o avem(pana acum am avut destula) forzateauafularsteaua2fular-campionii fularsteau2

xmaster30.08.2007 18:16

parca as fi vrut in grupa cu Barcelona sa-i vedem pe cei 4 fantastici...:)

cristian01430.08.2007 18:17

Raman la parerea ca am avut parte de o tragere aproximativ norocoasa, exceptia reprezentand-o Sevilla. Arsenal desi este o echipa puternica, este sub majoritatea colegelor de urna : Milan, Barca, Real, Chelsea etc.

Sevilla era o echipa de evitat, in conditiile in care ne-au eliminat anul trecut fara drept de apel. Totusi sper ca baietii sa fi acumulat ceva experienta din acel dublu esec.

Slavia Praga in ciuda faptului ca a eliminat Ajaxul lui Ogararu, este accesibila fata de Sahktar, Fener sau Olympiakos.

In alta ordine de idei, cred ca grupa de anul asta este mai echilibrata in comparatie cu cea din editia precedenta unde am infruntat Realul si Lyonul. Cu englezii ne-am prezentat mai mereu onorabil, Sevilla este un oras norocos exceptand infrangerea de anul trecut, iar in fata celor de la Praga avem de luat o revansa.

Nu ii inteleg pe cei care astazi isi doreau Barcelona iar acum se vaita de mama focului ca am picat cu Arsenal si Sevilla. Anul trecut s-au facut destule poze cu Raul, Beckham si toata gasca..a venit vremea sa jucam si ceva fotbal. Stiu ca unii sunt dezamagiti, pentru ca din punct de vedere al imaginii, adversarele de azi nu se ridica la nivelul altora, dar conteaza mai mult sansele Stelei de-a trece de grupe decat de-a face o poza cu Ronaldinho, Messi si Henry dupa ce ne-au umilit cu 3-4 goluri.

Postul lui 'xmaster' sintetizeaza perfect notiunea de 'fotbal modern'.

CaTaLiNsm StElIsTu30.08.2007 18:18

Tot ce pot sa spun e ca am nimerit cum nu se putea mai prost...din toate punctele de vede!nu vine nici o echipa foarte titrata,in schimb avem doi adversari f puternici<arsenal si sevilia>in fata carora,cu tot optimismul,nu cred ca vom termina in grupe,chiar daca ar fi sa zmulgem cate un rezultat bun cu fiecare(asta insemnand un egal sau o victorie la limita cu una dintre ele),dar......speranta moare ultima!Hai Steaua!!!

MALDINI_STEAUA30.08.2007 18:21
altu care se pricepe la fotbal "MALDINI" in momentul de fatza Realul nu e mai Bun decat Arsenal !

Vorbeam de echipele de anul trecut draga . Comparatie intre Real de anul trecut si Arsenal de anul asta . Taci mai bine din gura si nu o mai deschide ca spui prostii.Plus de asta si Lyonul anul asta e SUB Sevilla , dar anul trecut nu ereau sub ei . Asa ca taci din gura

xmaster30.08.2007 18:27

tare as fi vrut sa-l vad pe Henry cum trece de jaloanele noastre :))))

MALDINI_STEAUA30.08.2007 18:29
tare as fi vrut sa-l vad pe Henry cum trece de jaloanele noastre :))))

Asa da , nu am ce spune , dar Arsenal fara Henry nu mai e asa puternica.Henry tragea echipa dupa el.Si crede-ma am vazut multe , chiar f multe meciuri ale lui Arsenal , pentru ca sunt fan Arsenal :P

BlaUGranA30.08.2007 18:29

Sa fim realisti,anul asta facem cel mult 3-4 puncte si alea cu Slavia.De la Arsenal si Sevilla nu luam nici un punct.Da doamne sa prindem locul 3,ar fi maxim.

boggie30.08.2007 18:30
Nu ma lua pe mine ca au eliminat astia pe Ajax ... anul trecut ce a facut Copenhaga in CL dupa ce a eliminat pe Ajax ? NIMIC . Eu fac pariu ca Steaua are forta sa bata pe Ajax in momentul asta. Si inca clar

Asta m-am intrebat si eu. dar....au terminat pe locul 4 dar au scos 7 puncte intr-o grupa cu Man. U, Celtic si Benfica. Au termintat la egalitate de puncte cu Benfica. Au batut pe Man. U si pe Celtic, si un egal cu Benfica

xmaster30.08.2007 18:31

nu sunt fan Arsenal nici Barcelona .. tin cu Jiul Petrosani

drpablo30.08.2007 18:32

Sevilla e favorita grupei, Arsenal nu prea ia puncte din deplasare, Slavia Praga nu e deloc de neglijat, dar nici sperietoare. Cu ceva bulan putem termina pe 2, dar putem termina si pe 4...

xmaster30.08.2007 18:32

putem lua puncte cu arsenal sau sevilla in conditia in care una dintre ele isi asigura calificarea...si baga rezervele :biggrin:

dragos_drlsteaua30.08.2007 18:32
Apropo ati vazut in ce maniera a batut Slavia pe Ajax ?

In ce maniera au batut domne' pe Ajax? Ai vazut macar meciul ca sa vbesti? In tur, Ajax a avut cel putin 5-6 ocazii clare de gol, dar au avut un ghinion extraordinar, iar acum, in Cehia, Slavia a inscris norocos in urma unui corner, dupa care s-au bagat la cutie si le-a iesit. Si oricum, Ajax a facut exact ce nu trebuia sa faca impotriva unei echipe foarte disciplinate, a atacat! Sa vedem cum o sa fie cand o sa mergem noi in Cehia sa ne aparam. Se schimba placa!

In rest, ce pot sa spun, pana la urma e o grupa buna. Ganditi-va ce s-ar intampla daca bate Aek cu 2-0 luni si se califica la penaltyuri!

FORTA Steaua!!!

AcMilan1430.08.2007 18:33

ne-a batut sevilia fara drept de apel?au avut la Bucuresti 2 faze fixe 2 goluri.Arbitrajul a tinut cu ei iar Steaua a jucat cu teama. Sa nu uitam ca nici sevilia nici slavia nu au experienta in Champions League. Iar din toata grupa Steaua este singura echipa din grupa care a castigat Champions League.

Anul trecut am jucat cu Lyon(care urma sa castige camp frantei) Real Madrid(cei care au castigat campionatul spaniei) Dinamo Kiev campioni in ucraina.

eu nu vad lotul lui sevilia si arsenal cu sanse la titlu pentru campionatele care au inceput. Oricum cu arsenal este o paine de mancat

xmaster30.08.2007 18:34

drpablo maestrule in concluzie arsenal e cea mai slaba din grupe asa ziceam si eu :)))) doamneeee

The_Foxes30.08.2007 18:34
Sevilla era o echipa de evitat, in conditiile in care ne-au eliminat anul trecut fara drept de apel. Totusi sper ca baietii sa fi acumulat ceva experienta din acel dublu esec.

Slavia Praga in ciuda faptului ca a eliminat Ajaxul lui Ogararu, este accesibila fata de Sahktar, Fener sau Olympiakos.

In alta ordine de idei, cred ca grupa de anul asta este mai echilibrata in comparatie cu cea din editia precedenta unde am infruntat Realul si Lyonul. Cu englezii ne-am prezentat mai mereu onorabil, Sevilla este un oras norocos exceptand infrangerea de anul trecut, iar in fata celor de la Praga avem de luat o revansa.

Nu ii inteleg pe cei care astazi isi doreau Barcelona iar acum se vaita de mama focului ca am picat cu Arsenal si Sevilla. Anul trecut s-au facut destule poze cu Raul, Beckham si toata gasca..a venit vremea sa jucam si ceva fotbal. Stiu ca unii sunt dezamagiti, pentru ca din punct de vedere al imaginii, adversarele de azi nu se ridica la nivelul altora, dar conteaza mai mult sansele Stelei de-a trece de grupe decat de-a face o poza cu Ronaldinho, Messi si Henry dupa ce ne-au umilit cu 3-4 goluri.

iti citesc de mult postarile si pot spune ca de fiecare data am impartasit bucuros aceeasi idee :cool: ....cum spui si tu e mai mult mai bine ca jucam cu echipa fara "brandul" celor de anul trecut.. Real Madrid -cele mai multe trofee....Lyon- masinaria de fotbal si kyev chiar-semifinalista mi se pare.... eu in cel mai fericit caz cred ca vom face 8 pct...(totu depinde de ultimul meci cu arsenal --daca ei sunt calificati si noi ne batem cu sevilla.---cine stie :wink:

JDERUL30.08.2007 18:35

Mi-ar parea bine sa ma insel eu.As vrea chiar sa castigam grupa.Dar spre deosebire de anul trecut,avem un Arsenal care chiar daca are jucatori tineri continuua stilul imprimat de Arsene Vanger inviteza si cu pase exacte.Sunt tineri si vor sa se afirme.Sevilla o echipa puternica si tehnica,iar Slavia o echipa cu un ritm debordant,cu jucatori masivi si tehnici.

Anul trecut ne-am clasat pe 3 si datorita faptului ca D.Kiev ne-a privit,,de sus"si pana sa se dezmeticeasca le luasem deja 3 puncte,iar Lyonul si Madridul in meciurile retur s-au multzumit sa fie pragmatici !

Or anul acesta este altceva.Totzi ne vor privi cu temere si-si vor lua masuri de sigurantza.Desigur la acest nivel toate echipele sunt tari,dar parca era mai bine daca aveam parte macar de o singura echipa care sa priveasca deplsarea la Bucuresti ca pe o excursie si noi sa ii,, executam".

Va fi ff greu,dar nu imposibil pentru ca imposibilul nu exista !

xmaster30.08.2007 18:36

acmilan pe vremea aia se juca in noroi si jucatorii primeau un bax de conserve de ton :)) ai mentionat ceva ce nu conteaza cu , cu arsenal sa ne rugam sa nu luam 0-5 acasa si 7 la ei

stelist nebun30.08.2007 18:38

imi pare rau ca va spun de e o grupa de kkt....dak mai facem 5 puncte o sa fie beene...cu sevilla si arsenal..nu crek luam nici uun punct....si cu slavia o sa fie un meci oribil de greu..a trecut totusi de ajaxsi asta nu e de neglijat

Danyyelo30.08.2007 18:41
acmilan pe vremea aia se juca in noroi si jucatorii primeau un bax de conserve de ton :)) ai mentionat ceva ce nu conteaza cu , cu arsenal sa ne rugam sa nu luam 0-5 acasa si 7 la ei

Ma nebunule ce sa dea aia 5 ca nu mai sunt ce au fost..............!!!! Arsenal cel putin in campionat suint termianti complet........... scoatem cel putin 1 pct din meciurile cu arsenall.........Meciurile mai grele is cu Slavia praga si sevilia decat cu arsenal ca astia se cred zii si nu's!!! fular-campionii

dr.adrian930.08.2007 18:43

daca noi luam 5-0 acasa cu arsenal si 7-0 la londra dau o tura de bere la toata lumea de pe acest forum.

fortz@ steaua30.08.2007 18:44

Steaua e o echipa mare si cu mmulta munca poate termina pe 2 steagro forzateaua wo love Steaua ---bah voi saunteti fani Steaua sau nu...fiti increzatori:P:P

xmaster30.08.2007 18:45

ce intrebare tampita la sondajul de opinie...pai daca nu era Becali cu bani ce facea Steaua..

whatever ... la fel sunt si cei care au votat NU , niste cretini care nu vad ce a facut Becali la Steaua

cristian8630.08.2007 18:48
Nu e o grupa extrem de grea. Se putea mult mai rau. Daca ne face AEK vreo surpriza, trecem de grupe. Oricum locul 3 il avem asigurat.

AEK a batut pe Milan sezonul trecut !!!!

«12345610»