FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hagi isi vede de drum la Steaua

«15678910»
fansteaua4620.08.2007 08:41

E clar ca exista jucatori la Steaua care pun fitile . Oare cine sunt astia ?

jarhead20.08.2007 08:43

Mai fratilor: ca Radoi asa, ca Radoi pe dincolo ...

Trebuie sa devenitzi conshtientzi de realitate: Radoi e folosit aiurea in porcaria asta ... daca juca Radoi fundash gasea schizoidul altceva de reproshat - culoarea echipamentului, ora avionului, orice ...

Este vacantza parlamenntara si nevropatul este ignorat, nu are destul spatziu de dejectzie si nu sthie decat sa agite mizeria in care se simte el cel mai bine ... nu suntetzi conshtientzi ca specimenul nu sthie decat io, io si iar io?

Daca ma mai gandesc mult la mizeria asta ma imbolnavesc ... nu am dormit de draci si parca am febra ... o sa crape inima'n mine pentru o vita spurcata de oier ...

sexu2320.08.2007 08:52
in tara sunt peste 4 milioane de stelisti sa punem toti mana de la mana si sa strangem bani sa cumparam Steaua. cu 30 de mil € o da oricum. pariu. si ne alegem conducator si ne strangem intr-un club din care sa faca parte membrii care sa fie votati ca in democratie.

eu zic sa fondam un cont la o banca si sa bagam fiecare cate ceva €

eu cotizez cu 1000 € din start.

ce ziceti de propunerea mea. ca sal omoram nu prea e moralic si credincios.

Iar ati inceput cu ideea asta proasta, sa punem bani mana de la mana.. Chiar asteptam sa o enunte cineva. Sper ca realizati ca este imposibil sa se intamplev reodata asa ceva, nu? Cine tine banii? Cine organizeaza? TU ai vinde Steaua pe 30 de mil? Este nebun.. trebuie de 10 ori mai mult probabil, iar Gigi nu de bani are nevoie ci de Steaua ca unealta pentru popularitate.

Luati -va la revedere, Steaua va fi a lui pana va intra la puscarie.Asta e singura solutie, dar nu tine de noi..

fansteaua4620.08.2007 08:54
Luati -va la revedere, Steaua va fi a lui pana va intra la puscarie.

sau pina face vreun atac de cord steagsimplu fularsteaua2fular-campionii

Ovidiu_IASHI_Steaua20.08.2007 09:00

Da-o draq.....e tampit....NU IL MAI SUPORT...nu are limite....TREBUIE facut ceva:((

STELIST pana la moarte

sexu2320.08.2007 09:02
Bai nene, sa nu va aud pe retarzii care il denigrati pe Hagi:

poate inainte nu a avut cine stie ce rezultate ca antrenor, dar iata ca e la Steaua, clubul pe care intotdeauna a declarat ca IL IUBESTE si sa fim seriosi Hagi IUBESTE Steaua poate cel putin la fel de mult pe cat multi dintre noi, suporterii... La Steaua are REZULTATE, suficient pentru mine... Decand e Hagi antrenor, Steaua nu a pierdut! Asta inseamna ceva!

Uitel pe Hagi antrenor la Steaua, ce face ? Cu jumatate de echipa la infirmierie incearca *si gaseste dupa parearea mea* variante! Le incearca... nu uitati ca Protasov a venit cu echipa deja facuta! Nu va inteleg pe voi "suporterii" nihilisti de 16 ani... ce vreti ? Cate meciuri ati vazut mai baietilor cu cas (cash se citeste dar nu inseamna acelasi lucru ca in engleza - ci inseamna BRANZA!) la gura ??? Putine probabil... Probabil e problema specifica varstei - revolutie, schimbare, vreti sa schimbati si sa conduceti totul... Pacat de voi... Incercati sa ganditi inainte sa deschideti gura !

Pacat ca sunt niste oameni care nu pot decat sa critice la insuccese... Acestia nu sunt suporteri! Adevaratul suporter se vede la infrangeri, e omul care desi echipa pierde de 10 ori consecutiv, merge la meci si incurajeaza echipa... Nu e omul care desi echipa nu a fost infranta 6-7 meciuri la rand urla LUPUL... Acestia sunt RETARDATII, care cauta scandal si bataie, hai sa ne separam de animale si sa ne comportam ca niste OAMENI!

Hai Steaua! Hai Hagi!

In care dintre jocurile Stelei de pana acum ai apreciat tu jocul echipei?

Tu chiar inghiti chestiile astea cu echipa in infirmierie si oboseala acumulata si joc pragmatic si alte scuze penibile? Am adus o gramada de jucatori, avem lot, nu mai e problema de accidentari acum. Echipa nu joaca bai prietene si vinovat este Hagi. Aseara cu CFR nu ai ce sa le reprosezi pentru ca asta era jocul firesc dupa eliminare : aparare in transee , insa cu Iasi, BATE, Zaglebie, Farul, ce s-a intamplat? Sau tu te ai bucurat de obtinerea celor 3 puncte?

minymal20.08.2007 09:03

Hagi da-ti demisia...ai onoare si nu fa ca Oli...acest incult nu merita oameni de caracter...

dia_stelista20.08.2007 09:03

naiba sa-l ia si pe Jiji ca distruge Steaua............cu el la echipa mi-e si groaza de ce o sa se mai intample.....sper sa nu ne afecteze prea tare ........daca nu deja sa intamplat..............rusineeee......mare pacat........sper sa trecem repedepeste asta..............FORTA Steaua

Astristul20.08.2007 09:04
in locul lui Hagi as mai juca un meci si l-as tine pe ratoi rezerva

Si asta si cu Bostina mijlocas stanga, iar in a 2-a repriza l-as baga pe Radoi mijlocas defensiv.

Chiar daca este ultimul meci al lui Hagi la Steaua, macar sa-l oftice pe cioban.

FORZA Steaua !!! steag2

ebonyc20.08.2007 09:08
Jiji il vrea pe "finu",fundas central...buuun...cineva mai devreme spunea ca e bine ca Mirel sa joace acolo pentru ca acolo da cel mai bun randament...ok....am si eu o intrebare:Becali oare isi aduce aminte episodul rosenborg-Steaua 3:2!( finu a fost catastrofal acolo),dar episodul Steaua-rapid 3:3(cu Dan Petrescu antrenor la ciori,cand Radoi-fundas central-i-a dat pasa de gol lui Daniel niculae) sau de recentul derby de trista amintire Steaua-Dinamo 2:4(cand finu l-a servit pe Niculescu tocmai cand ii calaream pe caini)...

sunt unul dintre cei care il admira pe Mirel pentru devotamentul sau si daruirea sa pe teren,dar e ridicol sa te certi cu Hagi din aceasta cauza....

si apropos:pentru baiatul care dadea o formula de echipa mai sus a Stelei ,cu Cernea titular...ce ai tu sa-i reprosezi frate lu zapata?????

p.s Mirel m-a dezgustat definitiv dupa meciul de la borisov,cand a declarat ca:"e inadmisibil ca o echipa cu pretentiile Stelei sa greseasca asa grav in aparare in minutul 90" ,cand cel mai grav a gresit chiar el...

nu ai citit bine ce a scris tipul respectiv cu formula de echipa. el vroia sa spuna ca asta va fi cel mai bun "11" pe care il va putea alinia Steaua pentru ca strainii vor pleca odata cu Hagi

cris20.08.2007 09:09

Extraordinar . De cand ma stiu nu am vazut asa ceva , mama cum urla nebunul la telefon , ii clar asta chiar ca nu este normal . Hagi sigur nu o sa accepte sa fie manjit in asa hal si o sa renunte .

jarhead20.08.2007 09:11
In care dintre jocurile Stelei de pana acum ai apreciat tu jocul echipei?

Tu chiar inghiti chestiile astea cu echipa in infirmierie si oboseala acumulata si joc pragmatic si alte scuze penibile? Am adus o gramada de jucatori, avem lot, nu mai e problema de accidentari acum. Echipa nu joaca bai prietene si vinovat este Hagi. Aseara cu CFR nu ai ce sa le reprosezi pentru ca asta era jocul firesc dupa eliminare : aparare in transee , insa cu Iasi, BATE, Zaglebie, Farul, ce s-a intamplat? Sau tu te ai bucurat de obtinerea celor 3 puncte?

ok, parerea ta despre joc este a ta si o respect, dar intr-o lume normala nu trebuie respectat bilantzul? ai un contract care specifica un obiectiv, sau mai multe obiective ... pe ce lume traim mai oameni buni? Daca jocul nu merge se poate rezolva DOAR prin munca unui antrenor iar in momentul acesta antrenorul este Hagi! Prin crizele bufe ale ciobanului se indeparteaza orice element sanatos de la Steaua ... in foarte scurt timp schizoidul va ajunge ca fratele lui spiritual dinel staicu si poate doar atunci va fi nevoit sa vanda echipa caci nu va mai gasi colaboratori: totzi vor fugi de cioban ori de frica ori de scarba!

PAKI20.08.2007 09:11
naiba sa-l ia si pe Jiji ca distruge Steaua............cu el la echipa mi-e si groaza de ce o sa se mai intample.....sper sa nu ne afecteze prea tare ........daca nu deja sa intamplat..............rusineeee......mare pacat........sper sa trecem repedepeste asta..............FORTA Steaua

Jiji are replica"distruge pe banii lui" Steaua noastra

Gaby1120.08.2007 09:12
Pacat de meci, a fost frumos, cu faze interesante si in general s-au remarcat cativa jucatori ai Stelei...

Zapata ( a aparat un penalty, in sfarsit iese in fata cu ceva - pana acum a avut doar faze penibile)

Radoi (care a prins un meci bun - nu s-a mai intamplat de luni bune un meci in care sa joace atat de bine)

Neshu ( Mihaita a jucat foarte bine, a inchis aproape perfect si a facut si mijloc pentru echipa)

Bicfalvi (nu am ce comenta la modul in care acest, copil, sa ii spunem, a jucat ultimele meciuri pentru Steaua)

pacat de pierderea lui Plesan - dupa parerea mea el si cu Golanski sunt singurii jucatori care efectiv au JUCAT pentru Steaua in ultimele etape de campionat si Liga....

de partea cealalta - CFR a fost dupa cum probabil ca anticipam cei mai multi dintre noi, penibil. au jucat ca si in Cupa UEFA, deplorabil, fara tinta. desi am respect pentru andonde care dupa parerea mea este un antrenor bun, vina ii apartine in cea mai mare parte lui. nu jucatorilor (ce dreq sa stie ai naibii de portughezi de reciprocitatile din Romania) care au jucat cat i-a tzinut... vina jucatorilor este modul absolut obscur si reprobabil in care au ales sa joace jocul *(peste 30 de faulturi la adresa stelistilor, cateva nesanctionate de arbitru... fata de cele 10 steliste - poate cu 1 sau 2 mai multe dar ce rost are sa le numaram cand accidentarile din tabara rosh albastra sunt grave)...

acum revenind la articol >

din nefericire, momentul de "luciditate" a lu Gigi in care a zis ca se impaca cu suporterii a fost foarte scurt. pentru mine CFR Cluj - Steaua este cu adevarat primul meci in care Steaua a arata bine, primul meci in care am tipat dupa shutul lui Nicolita, a lui Dica pasele lui bicfalvi, a lui Nicolita, si nu neaparat acestia... din nefericire dupa acest meci (care repet mi s-a parut FRUMOS) vine Gigi si zice ca EL trebuie sa impuna echipa pentru ca el ia banii... patetic... din nefericire inca traim in epoca "hai sa il imitam pe berlusconi" ... piticul cu tichie de margaritar Gigi ... se crede berlusconi cand el nu e nici macar Kapski, nici la comportament si nici la bani (kapski - patronul de la BATE BORISOV pentru necunoscatori). Singurul lucru prin care a iesit in fata Becali este prin comportamentul BADARANIC fata de suporteri si CLUB!... Oare ce va urma...

PS: Din nefecire acest "patron" si totodata "antrenor" fara acte continuua sa sustina ca Ovidiu Petre este o solutie pentru centrul defensiv al Stelei... Steaua cu Ovidiu Petre si cu Lovin este o epava in curs de scufundare... oare doar EU vad asta ???

sunt perfect de acord cu tine sper sa treaca si Hagi si jucatorii peste vorbele "de duh" ale ciobanului si sa aiba un meci bun

forzza Steaua important sa fim uniti si alaturi de Hagi si echipa mergem inainte istoria ne obliga fular-campionii

LUPANU20.08.2007 09:16
sau pina face vreun atac de cord steagsimplu fularsteaua2fular-campionii

sau pana il omoara cineva...

Forzza Steaua ... VINCI PER NOI
gicusocrate20.08.2007 09:25

Jiji are dreptate Radoi e mai bun in aparare,iar daca mai si greseste se intampla si la case mai mari,Chivu de exemplu.insa felul in care a urlat e penibil si gata.iar Hagi cand la inbrancit pe zaharia a facut-o ca nu intra pe teren fara permisul arbitrului.e clar e tensiune la Steaua si nu cred ca e de ieri. PS.cine stie cat mai au Badea si Iacob sa revina la echipa?

zyder20.08.2007 09:40

Hagi a aratat ca stie meserie, rezultatele vorbesc de la sine,schimbarile au fost inspirate intotdeauna,echipa noua, jucatori accidentati de baza in echipa ma gandesc aici la v.Badea care la cum juca isi batea joc de Neaga(apropo sa-mi spuna cineva ca nu merita pleznit Neaga la cum joaca?) oricum concluzia ii urmatoarea Hagi facea treaba la Steaua castiga campionatul si faceam si o figura frumoasa in UCL,acum insa o sa plece,2*j o sa aduca un antrenor pe care sa-l manipuleze urat de tot(2*j esti handi') antrenorul respectiv va face o echipa bunicica,avem lot si la prima oferta din strainatate va pleca fuguta(vezi plecarea lui Protasov),vom fi ocoliti de mari antrenori si mari stelisti si asta din cauza lu 2*j.Pacat.Pacat ca avem o maimuta ca,conducator.

Rog suporteri,forumisti sa nu-i mai dea dreptatte lui 2*j,Radoi fundas central ma faceti sa rad,partidele dinamu,bate,rosemborg a jucat sclipitor.Radoi este un jucator mediocru cu impresi si cu spate in echipa asta ce bine ar face daca ar pleca undeva la o alta echipa in cipru undeva,malta,rusia sa nu-l mai vad.

ps: un banc sec deci aviz amatorilor:D

Intrebare:Ce a fost Jiji fecali in viata anterioara?

Raspuns:Cioban.:D

Dragos M20.08.2007 09:43

1. Cred ca Hagi, prin seriozitatea si firea lui calculata, este un potential mare antrenor.

2. Cred ca Hagi, prin rezultatele pe care le vedem la Steaua dar si prin logica jocului pe care a impus-o la Galatasaray, poate fi deja considerat un antrenor bun, daca nu chiar foarte bun. O spun de aici, din Turcia, unde se stie ca a rezista la Galata si a castiga un trofeu e o mare realizare nu neaparat profesionala ci mai ales de caracter. Asta fiindca la Galata sunt cel putin trei de Becali. Nu atat de ieftini dar cel putin la fel de incapatinati si bagaciosi.

3. Becali a gresit ca un neghiob: nu este pur si simplu BINE ca un patron sa ia partea elevilor antrenorului.

4. Radoi, jucatorul in cauza, nu este si nu cred ca va fi niciodata un mare jucator. este mediocru si la mijloc dar si in aparare. Iar mediocritatea lui va continua atata timp cat in loc sa progreseze, se va ocupa mai mult de intrigile din lot, indiferent sub ce antrenor.

5. Cand Steaua va scapa de Radoi iar Becali va intelege ca e bun doar ca finantator, se prea poate ca si Becali sa devina un idol la fel de mare ca Hagi la Steaua.

Un stelist

(care a tinut in cupele europene mereu si cu Steaua, si cu Dinamo, si cu Rapid, si cu Craiova, si cu Otelul, si cu CFR Cluj si cu oricine joaca fotbal fara a se juca in talk-show-uri cu valorile)

dia_stelista20.08.2007 09:59

bine zis......oricum sper totusi sa nu plece Hagi de la echipa pentru. ca ademonstat ca stie ce face si ar fi pacat.....oricum cat ii Jiji la echipa...

Azazello20.08.2007 10:10

Salutare tuturor ....

Iata ca am revenit si eu dupa concediu din pacate chiar in valtoarea unui scandal care imi lasa un gust amar. Sunt pe deplin deziluzionat de atacul lui Becali...Daca pana acum eram unul dintre cei care cereau moderatie si il apreciam ca investitor, atacul sau de aseara asupra lui Hagi m-a dezgustat profund. Sigur, Hagi nu e infailibil, echipa nu joaca cine stie ce dar deocamdata suntem neinfranti in acest sezon. Nu stiu daca Hagi va trece este ce a facut Becali. Astept reactii...de la el si de la patron deseara ...Cat despre jucatori, daca Radoi este intr-adevar cel care taie si spanzura, atunci nu e in regula. Ba e chiar grav. E fara indoiala un jucator valoros dar orgoliul lui e pea mare iar forma lui nu e una deosebita.

mirceaor20.08.2007 10:10

Radoi joaca mai bine fundas central,dar de la asta pana la circul pe care il face oierul e mult.

Ma asteptam sa iasa scandal intre el si Hagi ,dar nu inca si nu unul monstru ,din nimic.

Becali asta e tampit.De ce l-a mai adus pe Hagi la echipa? Poate sa-l faca de ras ,sa demonstreze tuturor ca pana si lui Hagi ii poate pune pumnul in gura.

Eu unul nu vad nici o solutie de iesire.

A ,ba da ,una singura : Becali ,pleaca din Ghencea!

bogdan20.08.2007 10:14
AmuntBoy20.08.2007 10:16

Acum citeva minute, directorul FANATIK, Horia Ivanovici, a reusit sa discute cu Gica Hagi. A gasit un Hagi linistit si concentrat, care se relaxa acasa dupa seara incarcata pe care a avut-o si dupa rezultatul bun de la Cluj. "Regele" a declarat in exclusivitate: "Asta e viata! Eu stiu ca miine am antrenament si ma voi prezenta la stadion. Avem nevoie de liniste pentru a pregati meciurile care urmeaza. Trebuie sa ajungem in grupele Ligii Campionilor, care este obiectivul numarul unu in acest moment pentru noi. As vrea sa fac o singura precizare: nu am nicio problema cu Radoi, Neaga sau Dica. Astea sunt speculatii. Ei sunt niste profesionisti suta la suta. La Steaua trebuie liniste pentru ca sintem pe un drum bun, asta e tot ce conteaza".

FANATIK

tdradrian20.08.2007 10:28

Daca ar exista aceasta posibilitate ....

as face imprumut de nevoi personale si as venii cu 10 mii

Adi

vanfootball20.08.2007 10:30

Gigi a declarat ca Zenga si Protasov au executat tot ce le-a cerut el. Si asta a fost unul dintre motivele pentru care Oleg a plecat fara regrete, de-asta nici nu se va mai intoarce vreodata. Nici un antrenor care se respecta nu va mai veni la Steaua, Hagi o sa fie ultimul antrenor posesor de coloana vertebrala. Echipa, de-acum incolo, va fi stabilita de Gigi (pana acum mai dadea cate o "sugestie", dar, in viitor, va compune 11-le de start), si asta cu un scop precis: presedintia. Despre Basescu se spunea "daca a condus o nava, poate conduce si tara", iar el vrea sa fie cel despre care se afirma "daca a condus Steaua atat de bine, de ce sa nu conduca si tara?". Unii inca il sustin, si nu inteleg de ce. Chiar nu vedeti ca aici e vorba numai de Gigi Becali, chiar nu intelegeti ca Steaua e mereu pe locul 2? Va mai amintiti declaratiile "vreau sa ma lupt cu Real, Chelsea, Barcelona!", "eu am castigat titlul, nu jucatorii, ca eu bag banii", "pe avion o sa sa scrie Becali, si alaturi va fi stema Stelei"? Intotdeauna e vorba de el, el, el, obsedantul EL. Deja, multa lume asociaza Steaua cu Becali, se pregateste schimbarea stemei (introducerea Stelei crestine si a crucii). Cat credeti ca va mai dura pana la schimbarea numelui echipei?! It's just a matter of time...

«15678910»