FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hagi isi vede de drum la Steaua

«18910»
gepeto21.08.2007 04:31

Nu stiu ce sa mai zic....Dar se pare ca Radoi in afara faptului ca nu joaca mai nimic de mai bine de un an ( exceptie facand acrobatiile de K1 si geamurile sparte la Bistrita sezonul trecut ) se ocupa cu "praduiala " colegilor si antrenorilor. Se pare ca nu e chiar strain de cauza pentru care Bostina a devenit persoana "non grata" in fata lui Becali. Daca este adevarat Radoi este un gunoi.

endorama21.08.2007 05:03

am auzit ca Olaroiu e gata sa revina la Steaua daca pleaca Hagi... sincer, daca asta se va intampla, eu ma las de Steaua si de tot fotbalul romanesc si o sa ma concentrez exclusiv pe sporturile din America - pur si simplu n-as mai rezista pshic la inca o 'era Olaroiu' la Steaua.

pe de alta parte, in gsp am citit ca ar urma de fapt sa fie pus Pedrazzini - as fi incantat de solutia asta... prefer o solutie ambigua decat o agonia asta cu Hagi sau cea din primavara cu Olaroiu

endorama21.08.2007 05:11
Tocmai la sport.ro, Becali a declarat ca 6 jucatori: Radoi, Petre Marin, Neaga(care nu a facut pana acum nimic la Steaua), Dica, Goian si inca unul, au venit la el si au vorbit cu patronul vis-a-vis de antrenorul Gica Hagi.

In opinia mea acesti jucatori nu au cum sa il judece pe Hagi macar pana cand nu vor ajunge si ei macar pana intr-o finala europeanaca sa nu mai vorbim de Supercupa Europei. In opinia mea ei nu unt inca jucatori profesionisti, am luat aici declaratia lui Chivu din vitrina de torfee a lui Ajax, avea doar 20 de ani.

Chivu a declarat: "Stii cand poti sa spui ca esti jucator, atunci cand castigi macar unul din trofeele de aici.".Concluzia este ca Radoi, Petre Marin, Neaga, Dica, Goian si inca unul nu sunt inca jucatorii care au impresia ca sunt, poate ca si Radoi o fi invidios ca nu-i mai striga nimeni numele prin Ghencea, e si cazul celorlalti.

Astept opinia voastra, insa dupa mine acestia nu sunt jucatori, ei ar trebui sa se concetreze doar asupra jocului lor si atat.

Nu am crezut ca o spun asta niciodata asta: **** lu' Radoi, Petre Marin, Neaga, Dica, Goian si inca unul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mai da ce legatura are cariera de jucator a lui Hagi cu dolenatele jucatorilor? se lamentau ei cumva ca Hagi nu stie sa paseze cand se baga si el in joc la antrenamente? ma indoiesc...

se plangeau ca Hagi nu stie nici cum sa interactioneze cu ei ca de la om normal la om normal si nici cum sa-i conduca tactic...

nu vi se pare ciudat ca exact jucatorii emblematici ai Stelei din ultimii ani au plecat la Becali?

si nu va intrebati oare cum se comporta Hagi fata de jucatori la antrenamente daca in timpul unui meci televizat in toata tara face o faza de genul celei pe care a facut-o cu Zaharia?

si apropos, pentru cei care scrisesera ca Hagi l-a imbrancit pe Zaharia din cauza 'dorintei lui de a invinge intotdeauna' vreau sa zic ca imbrancirea aia nu a fost una de genul 'hai mai intra mai repede in teren sa nu fim in inferioritate numerica', ci a fost una de genul 'intra ba in p..la mea pe teren odata'... pai va dati seama ce resentimente se aduna in mintea jucatorilor daca Hagi face faze de genul asta zi de zi?

iubaretzu21.08.2007 05:39

sa spunem lucrurilor pe nume:Becali are dreptate Hagi nu cunoaste jucatorii ca el si insista prosteste cu Radoi la inchidere.de ce???rada a venit sa strice echipa nici titular nu era la rapid,cum poate sa tina titular o ex-cioara care clar nu are valoare de acest club pe care atata lume il iubeste?m-a inebunit Hagi cu "suntem pe drumu cel bun" cum sa fi pe drumul cel bun cand deraiezi atata?Goian cu Radoi sunt perfecti pentru aparare si la Steaua si la nationala siguranta lui Radoi si jocul aerian bun al lui Goian fac ca acest cuplu sa fie perfect un fel d materazzi canavaro.cred ca Hagi ar face treaba excelenta la copii si juniori pentru ca am observat ca lanseaza pe banca pusti!! fular-campionii

ah si ma deranjeaza acele injuraturi pe care le administreaza jucatorilor ...cat despre "ba,ma" e normal nu cred ca ar trebui sa se supere careva Hagi asa vorbeste si pe strada,dar asta conteaza mai putin...Forza Steaua!!!!!!!!!

endorama ai perfecta dreptate la faza cu zaharia mi-a starnit nervi si mie acea reactie tampita.cred ca asa face si la antrenamente pentru ca zaharia dupa c a fost imbrancit s-a uitat in spate si i-ar fi spus niste vorbe mai amare,dar e mai politicos si probabil mai matur desi are doar 29 d ani :tongue:

iubaretzu21.08.2007 05:58

zapata

Marin Goian Radoi nesu

Lovin

Nicolita "erik" Ochirosii

Dica

Badea

...acesta este lotul perfect !!!

antrenor:Gheorghe Becali cu licenta PRO!!!:)))...si ar juca contra echipei lui Dinamo care ar fi alcatuita din

r. Lucescu "antrenor de Liga a 2-a"/rada "spionu 00rapid"/Borcea "shakira"/maftei "tiganu"/Ioan Becali "ba putzi"/Iancu de Timisoara "falci"/muresan si pazkany "team unguresc"/Andone "mai bn nu se apuca de antrenorat"/Daniel niculae "nu joc la Steaua!"'/+ arbitrii ligii 1 si suporterii cainilor ...manager general si antrenor ocazional Meme si Petrescu zisi "sile si nutu Chelsea de Urziceni" cu ideea de joc:"jos Becali sa cucerim Steaua"

JustMe200721.08.2007 07:13

Ce ma ingrijoreaza e ca unele ziare vorbesc despre probleme grave intre Hagi si jucatori, intre Hagi si Adi Ilie. S-ar putea ca problema sa nu fie cea cu Mirel la inchidere sau stoper ci sa fie alta mult mai grava. Poate ar trebui si noi sa incercam sa lasam la o parte ura pentru JJ si dragostea pentru Hagi si sa ne intereseze doar binele Stelei. Daca ceea ce scrie in OnlineSport e adevarat atunci sincer as dori ca Hagi sa plece si asta nu pentru ca am ceva cu el ci pentru ca eu cred ca asa ar fi bine pentru Steaua:

La sfarsitul lunii iulie, Gigi Becali avea o multime de probleme pe cap din cauza echipei. Mai intai, in meciurile amicale echipa nu putea sa castige sub comanda lui Hagi, jucatorii veneau puhoi la palat sa se planga de "antrenorul Hagi", iar Adrian Ilie era si el pe punct de plecare din Ghencea, tot din cauza lui Hagi. Iata motivele scandalului imens din Ghencea, in care cireasa pe tort a fost pusa de faptul ca Hagi nu a ascultat de cuvantul patronului.

Adrian Ilie nu e incantat de colaborarea cu Hagi

Managerul Stelei a recunoscut ca a vrut sa plece, declarand doar ca era "stresat din cauza transferurilor". De fapt, Adrian Ilie era nemultumit de faptul ca Hagi era extrem de pretentios si, desi muncea de dimineata pana seara pentru a-i gasi jucatori, "Regele" nu era multumit, refuzand peste 30 de jucatori, din informatiile noastre. Pe buna dreptate stresat de mofturile lui Hagi, Ilie le-a marturisit unor prieteni neintelegerile cu Hagi. "Simt ca nu mai suport. Nimic nu ii convine. E extrem de dificil sa lucrezi cu Hagi", s-a confesat Ilie, care dupa o discutie cu Becali a revenit asupra deciziei, iar in Ghencea au fost transferati imediat Dorel Zaharia si Ionut Rada.

Nemultumirile jucatorilor

Tot dupa stagiul din Olanda, cinci jucatori exponentiali ai Stelei, Radoi, Neaga, Dica, Goian si Petre Marin, au fost la palatul lui Gigi Becali pentru a se plange de modul de lucru al "Regelui", mai ales ca rezultatele din meciurile de pregatire nu erau deloc imbucuratoare. Un lucru esential ce i-a nemultumit pe jucatori este nervozitatea lui Hagi, care tipa continuu la ei. "Din <<ba> si <<ma>> nu ne mai scoate. El e cel mai cel, noi suntem cei mai prosti", i-au spus jucatorii lui Becali, patronul rugandu-i pe acestia sa treaca peste acest moment si sa-l asculte pe Hagi.

Nervii lui Hagi

Nervozitatea lui Hagi s-a demonstrat meci de meci in Liga I. Daca la meciul din etapa a III-a cu Poli Iasi a intrat pe teren dupa marcarea Stelei si l-a admonestat pe Silvasan, la ultimul meci, cel cu CFR Cluj, antrenorul Stelei l-a bruscat puternic pe Dorel Zaharia in momentul in care acesta se pregatea sa intre pe teren, fara ca atacantul Stelei sa aiba vreo vina ca Adrian Neaga nu venisa inca la marginea terenului sa fie schimbat.

Gigi e nemultumit de joc

Daca pana in acest moment Gigi Becali spunea ca "vreau 3-0 la pauza sa nu am emotii", odata cu sosirea lui Hagi si cu jocul slab al echipei, patronul Stelei si-a schimbat discursul, declarand ca "nu ma intereseaza spectacolul, eu vreau victorie, nu conteaza scorul." De altfel, patronul Stelei nu il considera pe Hagi un antrenor mare si e nemultumit ca e nevoit sa tremure in fata unor adversari modesti precum Zaglebie Lubin sau BATE Borisov, asta dupa ce in mandatul lui Olaroiu "mergea ca la spectacol" la astfel de meciuri. In plus, Hagi a fost instalat in functia de antrenor al Stelei la presiunea lui Teia Sponte, prietenul lui Gigi Becali, patronul Stelei nefiind sigur de calitatile de antrenor pe care Hagi le are in momentul instalarii.

Are Oli probleme la arabi?

Dupa ce a prins un contract "baban" la arabi, Cosmin Olaroiu a parasit Steaua fara cele mai mici remuscari, dar acum, la o zi dupa scandalul dintre Becali si Hagi, patronul Stelei a dezvaluit ca primit un telefon de la fostul antrenor al Stelei in care ii spunea "Gigi, las tot, bani si arabi, si vin la Steaua", asta doar la cateva zile dupa ce in presa araba au aparut informatii conform carora Olaroiu ar fi fost nemultumit ca seicii nu si-au tinut promisiunea si nu i-ar fi dat toti banii. Cosmin Olaroiu este de altfel preferatul patronului, dintre toti antrenorii cu care a lucrat la Steaua. Motivul? E cel mai manevrabil! Gigi Becali povestea ca juca un rol esential in alcatuirea tacticii si ca pe finalul sezonului jocul echipei se decidea la palat. "In ultimele etape venea Olaroiu la mine si ma intreba tactica, imi spunea ca el nu mai poate. Il rugam sa vina la mine la palat, faceam tactica impreuna, mai veneam si eu cu o idee, ne intelegeam bine", povestea Becali.

Nu Radoi e marea problema

Explozia lui Gigi Becali a venit odata cu pozitionarea lui Mirel Radoi in centrul liniei mediene, insa realitatea e cu totul altfel, mai ales ca Ionut Rada a avut evolutii apreciabile pana la meciul cu CFR Cluj, inaintea caruia Becali a cerut ca Radoi sa joace pe postul de fundas central. Mai mult, si in mandatul lui Olaroiu, Mirel Radoi a jucat tot mijlocas la inchidere, lucru care nu i-a dat prea multe nemultumiri patronului. In plus, Gigi Becali a spus de nenumarate randuri ca celebrul cuplu din centrul apararii formati din Goian si Ghionea este indestructibil, iar luni seara a declarat ca odata cu revenirea lui Ghionea, Radoi tot mijlocas central va juca.

predatorpulse721.08.2007 07:32

Aici nu e vorba de valoarea ca antrenor a lui Hagi,ci de gesturile si declaratiile imbecile ale becaliotului. Poate ca unii cred ca cele 2 lucruri sunt legate,insa nu e asa,aici e vb de principiu,de a te baga peste antrenor,atunci care mai e rolul lui Hagi la echipa?

Hagi ramane de vazut daca este antrenor(momentan nu este) dar trebuie lasat sa-si faca meseria,iar chestia asta cu jucatorii s-ar putea sa fie adevarata insa din nou aici arata cata lipsa de comunicare exista in club. Daca jucatorii nu sunt multumiti de metodele lui Hagi,trebuia sa mearga la patron si sa il roage sa aranjeze o intalnire intre toate cele 3 parti,adica jucatori,antrenor,patron si sa vada ce nu merge.Bine,dar asta este o metoda moderna,iar clubul nostru are momentan organizare feudala,ma mir ca nu au mers jucatorii si cu tribut la palat.

O sa ma transform din nou in avocatul lui Hagi,dar si chestia asta cu mersul pe la spate la patron nu e ok. Adica jucatorii sunt niste lasi care nu pot sa-i spuna in fata antrenorului ca nu inteleg anumite chestii sau ca nu se simt bine pe anumite posturi. Eu momentan nu vad diferenta intre Hagi si Oli,in ceea ce priveste jocul,si anume ca echipa se apara bine dar mijlocul si atacul sufera in continuare iar accidentarile continua si in era Hagi.

O diferenta cruciala intre Oli si Hagi ar fi modul cum se comporta cu jucatorii. Acesti jucatori au fost obisnuiti sa aiba antrenori buni cu ei(Protasov),unii prea prieteni cu jucatorii(Oli,care tipa la ei doar cand faceau greseli majore) iar acum il au pe Hagi care se vede de la o posta ca e temperamental(dar nu sunt de acord sa injure jucatorii).

Problema la clubul nostru iubit este aceasta structura feudala in care ne invartim,in care tot se pune accent pe jeyjey Becali si nu pe aceasta echipa. Orice problema si se merge la Jiji si nu la Adi Ilie,de exemplu,care,ca fost jucator ar fi putut sa le dea niste sfaturi jucatorilor sau sa vb el cu Hagi cu care a si jucat.

Desi stiu ca la orice echipa exista bisericute,la noi nu e normal ce se intampla,si aici vb mai ales de Mirel Radoi,care desi joaca mediocru de vreo 2 ani,influenteaza prea mult vestiarul,schimband atitudinea multora fata de antrenorii ce vin la Steaua.

Mirel s-a transformat dintr-un baiat muncitor,modest,ambitios(un lider adevarat),jucator bun,unul care punea capul in gheata adversarului intr-un fitos favorizat de statutul de fin al patronului(deci nu poate fi scos din echipa) care rar prinde meciuri bune,iar acum pune el gheata in capul adversarului. Tatal meu il stie bine pe un var de-al lui Becali iar faza cu Lacatus,din pacate este adevarata,el le-a zis celorlalti jucatori ca Lacatus e genul de antrenor care ii ia tare,asa ca s-a abandonat varianta asta ca dupa cum stim,jucatorii romani sunt moi,din toate punctele de vedere.

Daca as fi Gica Hagi,as califica echipa in CL,mi-as lua bagajele,mi-as cere scuze in fata suporterilor si as pleca naibii cat mai departe de neghiobia ciobanului,si din cate aud nici Adi Ilie nu e departe de plecare,pentru ca "personalitatea" lui Jiji iese la iveala odata cu trecerea timpului.

Patronul nostru e un om care desi se cred Dumnezeu,e influentabil din toate partile,ba ii zice piti una,ba Oli pune o vorba buna ca probabil il bate Elton prin arabia,ba se mai baga veri binevoitori si astfel se stabileste politica acestui club.

Doamne cat il urasc pe omul asta...

Ce zi fericita o sa fie cand o sa plece nemernicul de Becali de la echipa,o sa ne scada randurile cu fiecare zi in care el sta la acest club.

Chiar daca vin vremuri grele,sper ca jucatorii sa fie concentrati si sa intre momentan in CL,pentru ca acest campionat e lung si ceva imi zice ca vom avea alt antrenor din retur...

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

dragoshhh21.08.2007 08:18

Cica porcaria asta a inceput de la "marele jucator" Radoi ca ia zis lu Becali ca este cel mai slab antrenor pe care la vazut si a inceput balamucul!!!Daca se intampla cumva ca ciobanul sa-l dea p Hagi afara,Becali nu mai intra p Ghencea in viata lui!!!!!!

Limbaj de tip Mirc

raducelbun21.08.2007 09:17

Aseara ALA a spus ca nu a vrut niciodata ca Hagi sa fie antrenor la Steaua dar ca la pus doar pentru ca ii era, ATENTIE, mila de el!!!

Pai daca nu a crezut in el de ce la mai adus la echipa? Doar pentru a-i da o sansa? Poate ca asa a fost dar chiar trebuia sa-si bata joc de el? De fapt cred ca gresim cu totii cand spunem sau credem ca si-a batut joc de Hagi. In fapt ALA si-a batut singur joc de el! Cel care pierde cel mai mult din tot scandalul este chiar ALA si pana aici totul ar fi OK dar, din pacate, vor fi si victime colaterale - ma refer la Radoi, Neaga, Dica.care orcum ar fi, vor avea numele legat de acest scandal! Pacat, mare pacat!

Alexutzu_nr121.08.2007 12:27

Becali.....Pipera.....preistorie...comunism....prostie...incapacitate mentala .....spirit de turma.....de la fundul oii ...care l-a facut bogat ...cam astea ar fi numai cateva din "calitatil" lui IL CIOBANDANTE....un oier spurcat pentru care banii inseamna totul si puterea se masoara in cuvinte spurcate si bani......el este adeptul sloganului " Cine nu-i cu noi e impotriva noastra" ...vrea ca toata lumea sa faca ce zice el.....problema e ca zice numai tampenii si daca toti am face ce zce coibanul tara asta s-ar duce dracu.....sa-si amintasca Bekli cum era imbracat in 2001 cand a venit la Steaua...si cum manca din pepenele ala ca ultimul naufragiat lesinat de foame...care nu mai vazuse d cateva luni nimica de mancare......un nemernic............cine e de fapt acest "latifundiar" ?? Ce vrea el sa arate si mai ales ce legatura are el cu Steaua ?????? Stie el ceva despre trecutul acestei echipe , despre istorie...e un nimeni ....un cioban....un paria al societatii...care nu stie decat sa injure si sa jigneasca fiind inconjurat de gorile.......

din punctul de vedere al ciobanului din Pipera...si dupa modul lui de gandire...am putea spune ca pe scara evolutiei el a ramas tot in copac , australopitec.......scorbura , pestera....

Cristocea_21.08.2007 12:40

Ba fratilor, cu Hagi pe banca nu jucam nimic. Cum naiba, facem goluri numai prin faxa fixa? Hagi ca antrenor e zero(Nici ca jucator nu era cine stie) asa ca sper sa vina Zenga inapoi sau macar Oli.

korynna21.08.2007 12:52

@Cristocea

http://www.youtube.com/watch?v=lBIPvXP17W0

http://www.youtube.com/watch?v=lBIPvXP17W0

http://www.youtube.com/watch?v=V8vggpbU_gw

Si exemplele mai pot continua....chiar nu era "cine stie ce"ca jucator...

Scuze de off-topic.

diego_cj21.08.2007 13:41
Ba fratilor, cu Hagi pe banca nu jucam nimic. Cum naiba, facem goluri numai prin faxa fixa? Hagi ca antrenor e zero(Nici ca jucator nu era cine stie) asa ca sper sa vina Zenga inapoi sau macar Oli.

da ma... sa vina Oli... chiar imi e dor de n remize in deplasare.. chiar as vrea sa mai retraiesc momente ca Boro... chiar vreau sa-l revad pe post de pres a lui Becali... de sluga constiincioasa.. care sa scrie dupa dictarea oierului echipa...

Daca Hagi pleaca, fac pariu cu voi: pana va fi el ciobandante, noi numai vedem in Ghencea un antrenor cu COLOANA Vertebrala... asa ca sa vina nevertebratu de Oli inapoi.. sau "sfatuitorul de taina" Pitzi... nu? doar au fost gloriosi acei 5 ani cu el, cu toata echipa de pigmei care a creat-o...

Azazello21.08.2007 14:53

Crisitocea, nu prea te pricepi....Poate esti prea mic ....Doar asa ai circumstante.

Singur23.08.2007 09:20

Fratele meu..uitate si tu la meciurile lu Hagi...uita-te si tu ce a fost si cum a ramas...este un Idol pentru romani...si pentru turci..tu chiar nu vezi de ce-l iubeste lumea...uitate ce au facut si turcii aseara la meci..daca Hagi nu a fost un jucator de super clasa apoi atunci cine...?

«18910»