TRANSFERURI DE SENZATIE LA Steaua,in saptamina care tocmai a inceput.
un director tehnic,un fundas central de marcaj,un coordonator de joc,un capitan de echipa si un antrenor in locul lui Hagi.si pentru toate aceste posturi,o singura persoana:Gigi Becali!
FRATILOR ASTA E NEBUN RAU DE TOT!
pe cind incepe sa miste Steaua,vina asta iar cu timpeniile lui.
nu mi-a placut rada la rapid.dar la Steaua zic ca ii vine ca o manusa.inalt,sigur pe el,clar viziune si chiar pase lungi precise,lansari pentru atacanti.mi-a placut Radoi mereu.dar dupa ce s-a accidentat,Radoi nu mai joaca nimic.sau poate ca joaca ceva,dar nu fotbal ci ceva ce seamana cu arte martiale.si in afara de multele faulturi pe care le face,are prea multi nervi.iar el ar trebui sa fie nervos in primul rind pe el.pentru ca greseste cele mai multe pase,greseste stopuri,incurca coechipierii.
astia doi,Gigi si Radoi,parca ei au inventat fotbalul.e mai bun rada ca Radoi.cel putin pe centrul apararii.si daca tot l-a adus pe rada,sa-l joace.pentru ca i s-au cerut lui Gigi alti jucatori,iar Gigi a adus doar ce se gasea mai ieftin,sau gratis,tirziu,si mai ales jucatori ce nu se mai intelegeau cu conducerile lor.
zaharia nu are fata de Steaua.inca.poate gresesc,dar se zbate ca pestele pe uscat.chiar daca a dat acel gol cu lubin.dar acel gol il dadea si copilasul meu.
dar fratilor.....AVEM PORTAR:ZAPATA!de la hamutowski nu am mai avut asa portar.si inclin sa cred ca zapata e mai bun c Hamu.ma uit cum iese la centrari,cum dubleaza in spatele fundasilor la mingile pe jos,la degajarile precise pe care le are.AM MARE INCREDERE IN ZAPATA!
in schimb (b)OIERUL cred ca ar trebui transferat.chiar si la gloria buzau.......sa-si ia banii si sa decoleze.
iar Hagi,poate nu e cel mai bun antrenor,dar totusi echipa joaca altceva decit in era Oli.putina rabdare.iar daca jucatorii nu inteleg indicatiile lui Hagi,atunci Hagi sa ia citeva casete video cu meciurile pe care le juca Steaua pe vremea cind jucatori la Steaua erau Hagi,Dan Petrescu,Boloni,Stoica,Lacatus...etc.....si atita sa le urmareasca si Dica si Neaga si Radoi....pina le viseaza noapte si le joaca ziua
curaj Hagi(si mai bine pleaca oriunde decit sa te lasi umilit)!Forza Steaua!!!!!....desi stau si ma gindesc foarte serios daca sa ma mai uit la fotbal cit e Gigi Becali prostanul(pardon,patronul) acestei istorii a Romaniei:Steaua!