FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hagi isi vede de drum la Steaua

«1678910»
dragoshhh20.08.2007 10:33

baietii e vina la geto-dacii ca Becali a iesit asa salbatic el baiatu face ce vede la rudele sale asa e familia Becali toata!Familie de ciobani ma intreb ce spune copii lui cand il vede "iar a innebunit tata"!!hehehehe

-=Danny=-20.08.2007 10:37

Becali asta .... vrea sa fie stapan pe toate , pacat , ca nimeni , nici un om , nici un antrenor , nu a avut curajul sa ii zica in fata , cat de penibil poate sa fie , si cat de prost , si ca strica imaginea clubului . Io zic ca Becali s-a indrogostit de el , daia tot se da in spectacol , si vrea mereu sa fie in centru atentiei . A avut dreptate Saban , cand a zis la reporteri , ca Becali e un clovn , si ca vrea mereu sa fie in centrul atentiei .

Serilius20.08.2007 10:44

Zenga a plecat pentru ca nu il asculta pe Becali, Protasov la fel..Olaroiu il asculta ca un sclav...cat a antrenat Olaroiu a antrenat de fapt Becali...uitasem de pitzi...Radoi e de 3 ori mai bun mij decat fundas..e incredibila aceasta oae NU MAI SUPORT !

cosmo_krmr20.08.2007 10:45
Intotdeauna e vorba de el, el, el, obsedantul EL. Deja, multa lume asociaza Steaua cu Becali, se pregateste schimbarea stemei (introducerea Stelei crestine si a crucii). Cat credeti ca va mai dura pana la schimbarea numelui echipei?! It's just a matter of time...

Ceea ce tu ai spus este adevarat, se cheama MEGALOMANIE, si a stat la baza demiterii lui Lacatus, a lui Zenga si altor valori, cum e si cazul lui Hagi. Nu suporta sa vada ca nu i se ridica osanale ca lui Hitler, Stalin sau Ceausescu.

Toate lucrurile bune i se datoreaza lui iar "cele rele lui Bostina: sau lui MM-u. Cred ca cel mai bun raspuns al galeriei si care l-a durut cu adevarat a fost ignoranta galariei la meciul cu Zaglebie, la sfatul lui Hagi.

Acest personaj nu este altceva decat un circar si un mascarici legionar. Vrea sa reanfiinteze Garda de Fier.

feedy2620.08.2007 10:46

Pina aici,acest personaj incult incepe sa darime Steaua,pentru a isi face imagine.Hagi e un brand in Romania si chiar afara.Trebuie protestat pe toate mijloacele,si chiar la primul meci acasa! Sa vada ca suporterii sunt mai uniti si mai importanti decit banii.Vrea sa se impace cu noi dar cred ca adeclansat un razboi cu consecinte greu de imaginat! RUSINE!

StelistaInfocata20.08.2007 10:47

fularsteau2 Eu cred ca Hagi a aratat, prin ultimele sale declaratii, ca e un adevarat profesionist. Sincer nu ma asteptam la reactia asta. Credeam ca o sa plece din Ghencea. Bravo lui, si bravo noua, ca a ramas. Referitor la gestul lui, atunci când la impins pe Zaharia, atunci cand jucatorul se pregatea sa intre pe teren (am vazut ca acest subiect e discutat de forumisti) eu cred ca a fost facut la nervi. Nu avea nimic cu jucatorul, ci cu arbitrii care nu dispuneau schimbarea....

Forza Steaua!

ZGABEL20.08.2007 10:52

Cred ca aici nu este vorba numai despre fecali asta, ci despre cunoscatorul, atotstiutorul Mirel.Asta e un mare mare papagal deja incepe sa ma dispere(recunosc nu de mult era jucatorul meu preferat) cu tacticile lui si incepe sa fure din gandirea lui Jiji (adica sa fure prostia)

sunt curios la meciul cu Pandurii pe cine o sa aplaude galeria(daca o sa poata intra) si pe cine o sa ii injure

Forzza Steaua

LARI20.08.2007 10:53
Becali asta .... vrea sa fie stapan pe toate , pacat , ca nimeni , nici un om , nici un antrenor , nu a avut curajul sa ii zica in fata , cat de penibil poate sa fie , si cat de prost , si ca strica imaginea clubului .

I-a zis aseara MM sa se sature. Ba la si amenintat ca daca-i raspunde va primi niste replici "de tsunami". Din acest punct de vedere, mi-a placut de MM.

diego_cj20.08.2007 10:58

O singura solutie: Sa reincepem razboiul cu oierul!!! Desi eram printre cei care am sustinut ideea unui "armistitiu" cu oierul pentru ca Hagi si echipa sa aiba liniste, acum eu zic ca nu se mai poate: Oierul trebuie sa plece!!! Nu ma mai intereseaza Liga, Campionatul (pe care l-am putea lua lejer anul asta)... Pericolul e prea mare... Nu pot sa cred ca Steaua noastra a incaput pe mana acestui scarnavie de om.. Protestul trebuie sa continue.... Inzecit!!!!

il_scorpio20.08.2007 11:11

Nu-mi vine sa cred ce se intampla...si tocmai ziceam ca lucrurile au intrat pe fagasul normal. Suntem la un pas de calificarea in CL, in campionat avem mari sanse intrucar CFR-ul, Timisoara si Dinamo mi se par slabe, iar rapidul un pic mai sus ca ele( dar nu mult.....oricum au tot 10 puncte ca si noi, datorita meciurilor usoare avute pana acum). De ce trebuia sa strice Jiji , iar totul???? Duamne ce cretin ...in cel mai rau caz putea sa-i spuna in particular lui Hagi, dar nici asa deoarece nu are voie sa se bage pe echipa.

stelist24/2420.08.2007 11:11

Berbecali sa isi faca valiza si sa plece din Ghencea, un asa analfabet nu are ce cauta la Steaua

Hagi ramai pentru noi, nu pentru finul-tau ce nu te respecta

soare4ever20.08.2007 11:13
Hagi, daca nu vrea sa degenereze lucrurile, nu isi va da demisia acum. Eu sper ca Hagi va reusi sa il vindece pe cioban. Cred ca acum El Ciobandante este in faza de sevraj...e ca un dependent de droguri caruia i s-a luat doza zilnica. Drogul lui este tiranismul, vrea ca toti cei cu care intra in contact sa i se supuna orbeste. A dat acum de Hagi, care, desi i-a spus ca o sa joace cu Radoi in centrul apararii, nu a facut-o. Cred ca special a facut Hagi acest lucru pentru ca vrea sa vada daca se poate impune ca antrenor, DE LA INCEPUT, in fata patronului. Numai pentru acest gest si Hagi-antrenorul are respectul meu....eu sper ca AROMANUL sa nu fie invins de "machidon"!!!

Cred ca asta este solutia: nu injurarea lui Gigi, ci sustinerea lui Gica!

Aici iti dau perfecta dreptate.La urmatorul meci in Ghencea cel cu Pandurii trebuie

sa venim in numar mare la stadion si sa-l incurajam pe Gica(indiferent daca Hagi o sa mai fie sau nu antrenor la Steaua!!!!).In acest fel sa-i aratam tampitului de Jiji cat il stimam pe Hagi,iar acest cioban imputit nu merita sa fie bagat in seama(asta o sa-l termine pe oier).Sper ca toata suflarea stelista sa se trezeasca ,acum e momentul sa intervenim noi!!!!Forza Steaua!!!

PS:Veniti in nr cat mai mare la stadion sa-l sustinem pe Gica Hagi un simbol al Stelei alaturi de alti mari jucatori!!!

VrCristian20.08.2007 11:21
O singura solutie: Sa reincepem razboiul cu oierul!!! Desi eram printre cei care am sustinut ideea unui "armistitiu" cu oierul pentru ca Hagi si echipa sa aiba liniste, acum eu zic ca nu se mai poate: Oierul trebuie sa plece!!! Nu ma mai intereseaza Liga, Campionatul (pe care l-am putea lua lejer anul asta)... Pericolul e prea mare... Nu pot sa cred ca Steaua noastra a incaput pe mana acestui scarnavie de om.. Protestul trebuie sa continue.... Inzecit!!!!

REITEREZ aceeasi idee! Si eu personal am fost unul dintre adeptii conceptului de armistitiu si consens. Am crezut ca este spre binele echipei evitarea tensiunilor cu oierul si ignorarea acestuia. Am crezut gresit insa. Oierul este incurabil, este un cancer pentru tot ceea ce reprezinta si simbolizeaza Steaua! iar cancerul nu-l poti ignora pentru ca nu se opreste niciodata. O singura solutie avem, tratamentul si extirparea ! si ele trebuie sa vina repede, cat mai avem o urma de sansa si trebuie concretizate printr-un protest vehement pe toate planurile la adresa ciobanului. Ciobanul trebuie injurat si alungat din Ghencea meci de meci timp de 90 de min! pana ori pleca ori va inchide portile si va juca cu stadionul gol. Chiar si in acest caz (pentru ca este in stare ) protestul nu trebuie sistat. Ciobanul are o stana si o pajiste de transhumanta (pipera si palatul). Aceste locatii trebuie sistematic pichetate, oierul trebuie prins si injurat oriunde s-ar afla, alungat si contestat constant si continuu pana in cele din urma va claca si ori va vinde Steaua ori se va interna la Balaceanca. Am ajuns pana sa ma gandesc serios sa-mi anulez vacanta la mare (deja platita) ca sa fiu la urmatoarele meciuri acasa ale Stelei in picioare din min 1 cu o singura strigare pe buze : CIOBANE PLEACA DIN Ghencea !

George_198920.08.2007 11:22

Pei bine ma Gigi, ratatule, oi fi si eu machidon, dar cine plm te-a adus ma la Steaua, ca tu ai zis cu gura ta fmm ca te-a adus Hagi la Steaua, mai esti si curva pe deasupra, la prezentarea lu` Hagi, cum MM poti sa prentizi la presedintie daca tu minti cu nerusinare la prezentarea lui Gica la palat, pei mi-e si frica in campanii electorale cate cacaturi o sa promiti ... PLEACA FMM DIN Ghencea CA NE-AI FACUT DE RAS PESTE TOT RATATULE, I-A ZIS SI LUI BERLUSCONI CUM FACE EL LA Milan SI PAPAGALUL SA FACA SI EL, PEI IN PRIMUL RAND NU O SA IL VEZI PE BERLUSCONI NICIODATA SA DECLARE LA TV ASA CEVA MA TAMPITULE, ai reusit sa iti bati joc si de Hagi, simbolul Stelei, urmeaza Lacatus, cine pl mea

Forza Steaua !

1ceb0x20.08.2007 11:22
MM ciocu mic ca nu mai esti la noi. Becali...adu-l pe Protasov si te iertam. Ori continua cu Hagi dar taci ca turbezi ultrashii si iti dau astia cu pancartele electorale in cap. Deci Protasov ori tacere. Echipa...felicitari pentru meciul cu ceferistii cu par pe limba. De-aia Ardealul este al cui vrem noi!

Ba...Steaua din chicagobull....MM iubeste fularsteaua2 mai mult decat o facea Lacatus pe vremea cand era pe aici .... MM a fost singurul care a avut curajul sa se ia de Gigi,si sa ii dea sfaturi,daia echipa mergea cand era MM,pentru. ca il impiedica pe JIJICU sa se bage peste antrenor,de ce credeti ca,Protasov a putut sa isi vada linistit de echipa ? pentru ca MM se opunea intre echipa si Gigi,pentru ca MM stia ce se intampla,acum ca e plecat MM ,Gigi face ce vrea caciula lui...nu il intereseaza nici de Adrian Ilie,nici de Hagi.Parerea mea este ca Hagi a fost adus la Steaua pentru ca,vorba aia "e din familie" si dupa cum se stie "rufele se spala in sanul familiei" ! deci Jiji s-o fi gandit probabil ca,aduncandu`l pe Hagi,nu se va afla ca el isi baga nasul in echipa .... (e prea tarziu pentru asta nu nea Gigi ?? ne-am dat seama demult ce se intampla dincolo de gardurile stadionului)

:unsure: o sa ajungem toti sa tinem cu INDUSTRIA SARMEI din campia turzii !!! :unsure:

"IMI VREAU Steaua INAPOI :(" :(((

maldiny20.08.2007 11:22

asta a fost problem ala Steaua de cand a venit Becali.....doarece se crede atotputernic si atotstioutor.....se baga sa faca el echipa.....dak vrea sa fie ...si presedinte ...si director.....si manager....si antrenor...... sasi faca el echipa lui de ciobani...numa sa lase Steaua in pace ,pe mana unui om cu coloana vertebrala....deja ma scoate din sarite.....pai dak el vrea sa faca echipa....de ce mai angajeaza antrenori.....sa fie pe post de marioneta.....lui nui convine sa nu i se asculte ordinele si sal ia cineva peste picior....dar el in schimb vrea sa aduca antrenori si sa le spuna acestora ce echipa sa bage in teren......cam si cum teai duce la gradinari sa vinzi castraveti....infine.....inca un lucru interesant.....ce a declarat,nici nu stiou cum sal numesc ca sunt unele animale care mai gandesc dar acesta vad ca nuh, a fost ca el ia adus toti jucatori ce ia vrut Hagi.....dar ce folos ca ia adus dak nui lasa sai foloseasca cum stie el.......in fine.....parerea mea e ca atat Hagi, dar mai ales oierul sa plece de la Steaua.....

1ceb0x20.08.2007 11:30
Pina aici,acest personaj incult incepe sa darime Steaua,pentru a isi face imagine.Hagi e un brand in Romania si chiar afara.Trebuie protestat pe toate mijloacele,si chiar la primul meci acasa! Sa vada ca suporterii sunt mai uniti si mai importanti decit banii.Vrea sa se impace cu noi dar cred ca adeclansat un razboi cu consecinte greu de imaginat! RUSINE!

Becali a inceput sa destrame Steaua de la plecarea lui Protasov ... !!! cu toate ca Jiji are si meritul lui pentru ceea ce este Steaua in ziua de azi(atat in europa cat si in campionat),nu il mai suport,inainte il simpatizam pe acest badaran dar acum imi vine sa il transez in 20 de parti si sa il bag in saci de plastic si aruncat la groapa de gunoi !!!

cristi_lazio20.08.2007 11:39

RESPECT Gica Hagi.

cristi_lazio20.08.2007 11:42
mie mi se pare corect..sa il atace sincer voua va place jocul Stelei..tactica lu` Hagi i-ati-o tzie dami-o mie...
mars ma
colaps20.08.2007 12:00

ma inclin in fata lui Gica Hagi, un OM care iubeste Steaua..

tot respectul, o reactie care arata intelepciunea unui om de caracter.

sper din suflet sa aibe si rabdarea necesara, oricum, daca isi va lua la un moment dat lumea in cap, nu cred ca va fi cineva care sa i-o ia in nume de rau..

zloty20.08.2007 12:12

bah cand la bagat pe alt post pe Bostina la dat afara pe acesta , poate se intampla si acuma cuMirela:D i hope

Azorel20.08.2007 12:23

Da de ce loati foc asa repede cand il contesta pe Hagi. Tot respectu pentru jucaroru Hagi , da ca antrenor inca nu a comfirmat.Si Steaua nu e cobai pentru Hagi si oeru ala retard

Astristul20.08.2007 12:24

Hagi a procedat bine. A facut ce trebuie. Isi vede de drum si nu baga in seama atacurile aiurea si idioate ale ciobanului. Hagi e un om cerebral .... Gigi NU.

Steaua este invincibila pana acum, iar scandalurile nu le fac rivalii nostri ci propriu patron .... ce sa intelegem prin asta? Ceea ce deja stim, ca e vai de Steaua noastra cand este condusa de un asemenea patron! :angry:

FORZA Steaua !!! steag2

xDaJACKALx20.08.2007 12:33

Cred ca cel mai mult il oftica pe Becali e ca Hagi nu-l asculta si are rezultate.Tot timpu a plecat de la stadion cand era mai greu pentru Steaua parca asteptand pasii gresiti sa sara la gatu lui Hagi.Poate nu or fii intamplatoare nici plambarile care l face Zenga prin Ghencea.Becali e o jigodie scapata de sub control!!!

haiduk420.08.2007 12:35

Off topic!

Frati Stelisti... ati observat ca avem din nou un jucator care e capabil sa arunce mingea din aut pana la 11 m... cum era Ogararau. Ati vazaut aseara Golanski cum le arunca?

«1678910»