FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hagi isi vede de drum la Steaua

«12310»
fcsteaua.ro19.08.2007 21:08

Directorul FANATIK, Horia Ivanovici, a reusit sa discute cu Gica Hagi. A gasit un Hagi linistit si concentrat, care se relaxa acasa dupa seara incarcata pe care a avut-o si dupa rezultatul bun de la Cluj.

"Regele" a declarat in exclusivitate: "Asta e viata! Eu stiu ca miine am antrenament si ma voi prezenta la stadion. Avem nevoie de liniste pentru a pregati meciurile care urmeaza. Trebuie sa ajungem in grupele Ligii Campionilor, care este obiectivul numarul unu in acest moment pentru noi. As vrea sa fac o singura precizare: nu am nicio problema cu Radoi, Neaga sau Dica. Astea sunt speculatii. Ei sunt niste profesionisti suta la suta. La Steaua trebuie liniste pentru ca sintem pe un drum bun, asta e tot ce conteaza".

FANATIK

Gigi Becali a rabufnit si a explicat de ce a parasit stadionul din Cluj in minutul 74. "Eu i-am zis lui Hagi sa joace cu Radoi la marcaj si el nu m-a ascultat. De acolo a plecat totul in partida cu CFR, si eliminarea si penalty-ul. Atat i-am cerut lui Hagi. Pai, eu nu bag milioane de euro ca sa nu ma asculte. Nu ma asteptam la asa ceva. Cand iti cere un patron un lucru, faci si gata, ca eu ii dau 400.000 lui, nu el mie. Nu face ce ii spun, pleac0a. Si lui Zenga si lui Protasov cand le-am cerut ceva au facut. Vreau sa fiu respectat pe banii mei. Cu asta-basta. Nu face nimeni ce vrea pe banii mei. Ii dau banii in avans si sa plece, daca nu ma asculta. Vreau respect, asta sa stiti", a spus Becali la postul sportro.

Dupa ce a aflat de atacul lui Gigi Becali la adresa lui Gheorghe Hagi, fostul conducator al Stelei, Meme Stoica s-a dezlantuit.

"Ani la rând am trait în mizeria creata de Gigi Becali! Ceea ce a spus despre Hagi, un stelist adevarat, cu litere mari, este un act reprobabil! Eu din cauza acestui om a plecat de la Steaua, fiindca nu puteam sa accept ca cineva sa-si bata joc de munca mea! I-am zis la Palat ca nu pot asista la distrugerea Stelei. Gigi vrea sa aiba un mascarici în loc de antrenor. Atunci, sa-si ia carnet de antrenor, licenta PRO si sa faca el echipa! Am vazut ca mai nou e director tehnic la Gloria Buzau. Pai, în acest ritm, trebuie sa-si faca propriul campionat si sa antreneze el toate echipele. Acum, când am zis lucrurilor pe nume despre Gigi Becali m-am mai racorit. Astept reactia lui! Dar, va asigur ca replicile mele vor fi ca Tsunami! Gigi lovestea în Steaua, dar nu poate sa ne aplice politica pumnului în gura!", a tunat Meme Stoica la Telesport.

dragos_drlsteaua19.08.2007 21:08

Am si eu o intrebare. In cazul in care demisioneaza Hagi, cine naiba mai vine antrenor la noi??????? pentru ca va dati seama ca va fi considerat cea mai mare marioneta!!!!

P.S. ASTA E Steaua Gigi, AICI NU FACI ASA CEVA!!!

ThereauRistul19.08.2007 21:10
CAPS, CAPS, CAPS.
fsoica19.08.2007 21:11

Sper ca acum intelege toata suflarea stelista de pe aici de ce acum cateva luni am spus ca atata vreme cat Gigi Becali conduce Steaua, eu nu pot tine cu aceasta echipa.

Acest om a distrus simbolul Stelei.

Nu ne ramane decat sa protestam. Meci de meci.

Va fi teribil de greu.

Dar vocile noastre il vor ingenunchea.

Si nu-mi spuneti : "dar cine sa vina?"

Mai bine in B decat cu acest individ in Ghencea.

Ce mizerie !

Mi-e scarba !

hypno19.08.2007 21:12

si cum credeti ca va scapa Steaua de Jiji ??? singura solutie este urmatoarea: vine Gigi la stadion, 10 mii de suporteri il asteapta si-l fac terci cu tot cu bodyguarzii lui de plus. La invalmaseala care va fi, nu va sti nici naiba care i-a facut capul zob lu Jiji.

daca cineva are impresia ca scandand impotriva lui pe stadion va schimba ceva, se inseala amarnic. Asta e mai rau ca ceausescu. Scandezi impotriva lui, inchide tribunele. Antrenoru nu face ce zice el atunci zboara .. de jucatori nu are rost sa mai vb ...

trebe dat in cap domle ... eu nu-s instigator sau ceva, dar alta solutie chiar nu vad. (doar daca se vindeca de pasarele peste noapte) .... doamne feri ce-am ajuns.

Forza Steaua !!!

ThereauRistul19.08.2007 21:13
CAPS, CAPS, CAPS.
alexmk1719.08.2007 21:14
CAPS, CAPS, CAPS.
ThereauRistul19.08.2007 21:17

"Gigi Becali m-a indepartat pentru ca a fost sigur ca poate conduce clubul mult mai bine decat mine..."...................."iubesc Steaua atat de mult incat 5 ani de zile am facut sacrificii extraordinare si am sters mizeria lasata de acest om!!!"....."am plecat pentru ca nu am suportat sa asist la distrugerea Stelei!".....MM Stoica la Telesport...

incredibil...Jiji nu mai poate ramane la Steaua...nu mai pot....nu mai suport...

dr.adrian919.08.2007 21:17

in tara sunt peste 4 milioane de stelisti sa punem toti mana de la mana si sa strangem bani sa cumparam Steaua. cu 30 de mil € o da oricum. pariu. si ne alegem conducator si ne strangem intr-un club din care sa faca parte membrii care sa fie votati ca in democratie.

eu zic sa fondam un cont la o banca si sa bagam fiecare cate ceva €

eu cotizez cu 1000 € din start.

ce ziceti de propunerea mea. ca sal omoram nu prea e moralic si credincios.

axl2319.08.2007 21:18

Frumuseilor, respectati regulamentul chiar daca aveti nervi. Cu totii avem.

steaua din chicago19.08.2007 21:18

MM ciocu mic ca nu mai esti la noi. Becali...adu-l pe Protasov si te iertam. Ori continua cu Hagi dar taci ca turbezi ultrashii si iti dau astia cu pancartele electorale in cap. Deci Protasov ori tacere. Echipa...felicitari pentru meciul cu ceferistii cu par pe limba. De-aia Ardealul este al cui vrem noi!

roby_spartacus19.08.2007 21:20

Ii dau dreptate lui MM .... dal in mmm de jegos ..daca pui un antrenor lasal ma sa ii faca treaba si nu te mai baga peste el .... ca nu ai u valoarea lu Hagi si nici nu o sa-o ai cati bani ai u ... BA CIOBANE daca vrei sa fie Steaua puternica baga bani si cioku mik lasa antrenorii sa isi faca treaba

ThereauRistul19.08.2007 21:20
Frumuseilor, respectati regulamentul chiar daca aveti nervi. Cu totii avem.

cred ca ne intelegi....dar ai dreptate....

G3sTaPo19.08.2007 21:21

mie mi se pare corect..sa il atace sincer voua va place jocul Stelei..tactica lu` Hagi i-ati-o tzie dami-o mie...

Astristul19.08.2007 21:23

Avand in vedere ca am jucat in 10 din minutul 12 eu zic ca am jucat bine, si am avut noroc cu Zapata (un portar de valoare).

Si jocul echipei este din ce in ce mai bun de la un meci la altul!

ThereauRistul19.08.2007 21:23

sa-i transmitem lu nea Jiji ca totusi Ochirosii nu se scrie Ochi Rosii......asta m-a dat pe spate...auzi MM are si acum echipele pe care i le dadea patronul pentru Oli....asta e de Dan diaconescu...Bravo MM

Simionesei19.08.2007 21:23

E clar...ne ducem la vale...asta e doar primul pas facut de jegosul ala de patron...Steaua nu este si nici nu va mai fi echipa aia frumoasa de care ne-am indragostit toti :(

Lucas19.08.2007 21:25
mie mi se pare corect..sa il atace sincer voua va place jocul Stelei..tactica lu` Hagi i-ati-o tzie dami-o mie...

Would somebody put this retard out of his misery?

cristian8619.08.2007 21:25
MM ciocu mic ca nu mai esti la noi. Becali...adu-l pe Protasov si te iertam. Ori continua cu Hagi dar taci ca turbezi ultrashii si iti dau astia cu pancartele electorale in cap. Deci Protasov ori tacere. Echipa...felicitari pentru meciul cu ceferistii cu par pe limba. De-aia Ardealul este al cui vrem noi!

Nu mai vine Protasov, ii merge de minune in Ucraina si oricum nu ar veni la Steaua sa aiba un patron demn de desene animate, de proasta calitate.

Daemien19.08.2007 21:26

Pacat de meci, a fost frumos, cu faze interesante si in general s-au remarcat cativa jucatori ai Stelei...

Zapata ( a aparat un penalty, in sfarsit iese in fata cu ceva - pana acum a avut doar faze penibile)

Radoi (care a prins un meci bun - nu s-a mai intamplat de luni bune un meci in care sa joace atat de bine)

Neshu ( Mihaita a jucat foarte bine, a inchis aproape perfect si a facut si mijloc pentru echipa)

Bicfalvi (nu am ce comenta la modul in care acest, copil, sa ii spunem, a jucat ultimele meciuri pentru Steaua)

pacat de pierderea lui Plesan - dupa parerea mea el si cu Golanski sunt singurii jucatori care efectiv au JUCAT pentru Steaua in ultimele etape de campionat si Liga....

de partea cealalta - CFR a fost dupa cum probabil ca anticipam cei mai multi dintre noi, penibil. au jucat ca si in Cupa UEFA, deplorabil, fara tinta. desi am respect pentru andonde care dupa parerea mea este un antrenor bun, vina ii apartine in cea mai mare parte lui. nu jucatorilor (ce dreq sa stie ai naibii de portughezi de reciprocitatile din Romania) care au jucat cat i-a tzinut... vina jucatorilor este modul absolut obscur si reprobabil in care au ales sa joace jocul *(peste 30 de faulturi la adresa stelistilor, cateva nesanctionate de arbitru... fata de cele 10 steliste - poate cu 1 sau 2 mai multe dar ce rost are sa le numaram cand accidentarile din tabara rosh albastra sunt grave)...

acum revenind la articol >

din nefericire, momentul de "luciditate" a lu Gigi in care a zis ca se impaca cu suporterii a fost foarte scurt. pentru mine CFR Cluj - Steaua este cu adevarat primul meci in care Steaua a arata bine, primul meci in care am tipat dupa shutul lui Nicolita, a lui Dica pasele lui bicfalvi, a lui Nicolita, si nu neaparat acestia... din nefericire dupa acest meci (care repet mi s-a parut FRUMOS) vine Gigi si zice ca EL trebuie sa impuna echipa pentru ca el ia banii... patetic... din nefericire inca traim in epoca "hai sa il imitam pe berlusconi" ... piticul cu tichie de margaritar Gigi ... se crede berlusconi cand el nu e nici macar Kapski, nici la comportament si nici la bani (kapski - patronul de la BATE BORISOV pentru necunoscatori). Singurul lucru prin care a iesit in fata Becali este prin comportamentul BADARANIC fata de suporteri si CLUB!... Oare ce va urma...

PS: Din nefecire acest "patron" si totodata "antrenor" fara acte continuua sa sustina ca Ovidiu Petre este o solutie pentru centrul defensiv al Stelei... Steaua cu Ovidiu Petre si cu Lovin este o epava in curs de scufundare... oare doar EU vad asta ???

Darth_Paul0519.08.2007 21:27

se pare ca nu se poate sa te intelegi cu ciobanii fara creier! deh...... ce poti sa-i ceri! eu zic sa strangem semnaturi pentru. demisia lui Jiji! :D ce ziceti?

Forzza Steaua! Stelist pana la moarte!

steaua din chicago19.08.2007 21:27
E clar...ne ducem la vale...asta e doar primul pas facut de jegosul ala de patron...Steaua nu este si nici nu va mai fi echipa aia frumoasa de care ne-am indragostit toti :(

Hai bah calmeaza-te ca nu esti in Peru dupa cutremur. Si ce daca Becali face pe prostu? Echipa a aratat clasa dar era si timpul dupa primele 6 meciuri. Hagi o abureste si e bine ca il injura cineva ca daca oil injur eu nu ma baga in seama. Deci tot raul spre bine! Nu va mai vaicariti ca ziarele alea de doi lei care cauta scandal si cind nu zice nimeni nimic. Hai Steaua, hai Akimos aia din Cipru cum dreaq le zice hai oricine joaca cu Rapid Bucuresti, Rapid Cluj Napoca si crapidu din Stefan cel Mare.

zyder19.08.2007 21:29

Tu esti nesimtit?tu ai auzit ce a zis 2*j despre Hagi?ma *** in el de cioban, cum sa aibe mah dreptate jegu de om? dute la culcare viseazal pe 2*j presedinte .Hagi demisia onoarea ta nu merita patata de 2*j niciodata ramai pentru totdeauna un Stelist adevarat.Forza Steaua,Forza Hagi!!!

catutz2319.08.2007 21:30

Intr-un fel Gigi are dreptate!dar nu ne putem permite sa schimbam antrenorii ca pe ciorapi!Si MM sa mai taca din gura!cat timp era la Steaua era sclavul lu Gigi si acum sare cu gura!sa stea in banca lui...ca dak nu era Gigi....era mic acum;)Forza Steaua!!!!

HyJack19.08.2007 21:30

Din tot ce s-a intamplat pe teren un singur lucru m-a deranjat : momentul in care Hagi l-a impins pe Zaharia. Un lucru urat pe care Hagi l-a facut fata de un jucator, probabil ca asa se comporta cu toti.

«12310»