Directorul FANATIK, Horia Ivanovici, a reusit sa discute cu Gica Hagi. A gasit un Hagi linistit si concentrat, care se relaxa acasa dupa seara incarcata pe care a avut-o si dupa rezultatul bun de la Cluj.
"Regele" a declarat in exclusivitate: "Asta e viata! Eu stiu ca miine am antrenament si ma voi prezenta la stadion. Avem nevoie de liniste pentru a pregati meciurile care urmeaza. Trebuie sa ajungem in grupele Ligii Campionilor, care este obiectivul numarul unu in acest moment pentru noi. As vrea sa fac o singura precizare: nu am nicio problema cu Radoi, Neaga sau Dica. Astea sunt speculatii. Ei sunt niste profesionisti suta la suta. La Steaua trebuie liniste pentru ca sintem pe un drum bun, asta e tot ce conteaza".
FANATIK
Gigi Becali a rabufnit si a explicat de ce a parasit stadionul din Cluj in minutul 74. "Eu i-am zis lui Hagi sa joace cu Radoi la marcaj si el nu m-a ascultat. De acolo a plecat totul in partida cu CFR, si eliminarea si penalty-ul. Atat i-am cerut lui Hagi. Pai, eu nu bag milioane de euro ca sa nu ma asculte. Nu ma asteptam la asa ceva. Cand iti cere un patron un lucru, faci si gata, ca eu ii dau 400.000 lui, nu el mie. Nu face ce ii spun, pleac0a. Si lui Zenga si lui Protasov cand le-am cerut ceva au facut. Vreau sa fiu respectat pe banii mei. Cu asta-basta. Nu face nimeni ce vrea pe banii mei. Ii dau banii in avans si sa plece, daca nu ma asculta. Vreau respect, asta sa stiti", a spus Becali la postul sportro.
Dupa ce a aflat de atacul lui Gigi Becali la adresa lui Gheorghe Hagi, fostul conducator al Stelei, Meme Stoica s-a dezlantuit.
"Ani la rând am trait în mizeria creata de Gigi Becali! Ceea ce a spus despre Hagi, un stelist adevarat, cu litere mari, este un act reprobabil! Eu din cauza acestui om a plecat de la Steaua, fiindca nu puteam sa accept ca cineva sa-si bata joc de munca mea! I-am zis la Palat ca nu pot asista la distrugerea Stelei. Gigi vrea sa aiba un mascarici în loc de antrenor. Atunci, sa-si ia carnet de antrenor, licenta PRO si sa faca el echipa! Am vazut ca mai nou e director tehnic la Gloria Buzau. Pai, în acest ritm, trebuie sa-si faca propriul campionat si sa antreneze el toate echipele. Acum, când am zis lucrurilor pe nume despre Gigi Becali m-am mai racorit. Astept reactia lui! Dar, va asigur ca replicile mele vor fi ca Tsunami! Gigi lovestea în Steaua, dar nu poate sa ne aplice politica pumnului în gura!", a tunat Meme Stoica la Telesport.