FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hagi isi vede de drum la Steaua

«123410»
dica 10019.08.2007 21:32
Sper ca acum intelege toata suflarea stelista de pe aici de ce acum cateva luni am spus ca atata vreme cat Gigi Becali conduce Steaua, eu nu pot tine cu aceasta echipa.

Acest om a distrus simbolul Stelei.

Nu ne ramane decat sa protestam. Meci de meci.

Va fi teribil de greu.

Dar vocile noastre il vor ingenunchea.

Si nu-mi spuneti : "dar cine sa vina?"

Mai bine in B decat cu acest individ in Ghencea.

Ce mizerie !

Mi-e scarba !

si mie de tine.Imi pare rau dar eu sunt de acord cu Becali.

ULTRASCUTY19.08.2007 21:33

Va surprinde ? unde sunt aia, "pentru binele Stelei" pai voi credeati ca ciobanu se face miel ? asta face de kkt Steaua si noi in loc sa continuam protestul, inchidem ochii ? pai daca binele Stelei e prostia la un cioban atunci mai bine ma las si daca banii lui au convins "sfintii 12" lideri sa ingroape securea atunci la ce sa ne mai asteptam ? sa vina cu fularul ciorilor si al javrelor in Ghencea ?

POPOR STELIST TREZIREAAA, SA LUAM ATITUDINE, SA ALUNGAM PROSTIA ! ciobane dute in groapa !!!

PS: Sper ca Hagi si Adi Ilie sa vada ca langa un exemplar plecat de la zoo (sectiunea oi de camp) nu ai ce sa faci si sa isi dea demisiile si sa il puna antrenor pe hrebenciuc cu partidu lui cu tot !

ATITUDINEEE, ATITUDINEEE, ATITUDINEEE

ROG AISS SA IA NOTA DE beheiturile ciobanului si sa dea in presa un mesaj de condamnare, macar atat !

4 EVER Steaua - Citius, Altius, Fortius !

hypno19.08.2007 21:35

Hagi S-A PLINS UNOR APROPIATI CA ESTE LUCRAT DE Radoi, Neaga SI Dica!

Declaratiile lui Gigi Becali, prin care practic il desfiinteaza pe antrenorul Gica Hagi, nu sunt primul pas al rupturii intre "Rege" si clubul din Ghencea. Surse din anturajul lui Hagi sustin ca tehnicianul s-a plins in saptamina premergatoare meciului cu CFR ca tripleta Radoi, Dica, Neaga il "sapa", incercind debarcarea sa. Aceleasi surse sustin ca jucatorii s-ar fi plins la Becali ca metodele de pregatire ale lui Hagi nu sunt pe intelesul lor si ca multe dintre indicatiile sale tactice nu pot fi puse in practica.

Noua minunatzie debitata de presa rumena.

Is satul sa mai comentez despre Jiji asta ... sa vedem ce se va intampla sapt viitoare. Oricum a fi, Gigi e un ipocrit analfabet si ignorant care nu-si merita locul pe aceasta planeta.

Forza Steaua !!!

CNCT19.08.2007 21:36

Desi nu l-am inteles totdeauna pe M.M si desi l-am vazut tap ispasitor in foarte multe chestii trebuie sa recunosc ca omul are caracter.Treaba pute de la o posta : Hagi este SINONIM CU FOTBALUL in Romania, Hagi este sinonim cu Steaua, datorita lu´ Hagi si Lacatus suntem STELISTI,sau? Ma indoiesc ca e vreunu stelist aici pentru cioban!Indiferent ca vine sau nu alt antrenor, ca pleaca sau nu Hagi situatia e cum nu se poate mai neagra...de foarte mult timp nu ma mai identific cu Steaua lu Becali,parca nu mi se mai face pielea de gaina ca pe vremuri, nici iarba pe Ghencea parca nu mai miroase la fel de cand si-a adus asta mieii.Solutia?Una singura!

Becali PLEACA DIN Ghencea!

cul_shet19.08.2007 21:37
Would somebody put this retard out of his misery?

idem :))))

fansteaua4619.08.2007 21:37
cine naiba mai vine antrenor la noi???????

Raspuns : CAPS, CAPS, CAPS. steagsimplu fularsteaua2fular-campionii

Daemien19.08.2007 21:38

Bai nene, sa nu va aud pe retarzii care il denigrati pe Hagi:

poate inainte nu a avut cine stie ce rezultate ca antrenor, dar iata ca e la Steaua, clubul pe care intotdeauna a declarat ca IL IUBESTE si sa fim seriosi Hagi IUBESTE Steaua poate cel putin la fel de mult pe cat multi dintre noi, suporterii... La Steaua are REZULTATE, suficient pentru mine... Decand e Hagi antrenor, Steaua nu a pierdut! Asta inseamna ceva!

Uitel pe Hagi antrenor la Steaua, ce face ? Cu jumatate de echipa la infirmierie incearca *si gaseste dupa parearea mea* variante! Le incearca... nu uitati ca Protasov a venit cu echipa deja facuta! Nu va inteleg pe voi "suporterii" nihilisti de 16 ani... ce vreti ? Cate meciuri ati vazut mai baietilor cu cas (cash se citeste dar nu inseamna acelasi lucru ca in engleza - ci inseamna BRANZA!) la gura ??? Putine probabil... Probabil e problema specifica varstei - revolutie, schimbare, vreti sa schimbati si sa conduceti totul... Pacat de voi... Incercati sa ganditi inainte sa deschideti gura !

Pacat ca sunt niste oameni care nu pot decat sa critice la insuccese... Acestia nu sunt suporteri! Adevaratul suporter se vede la infrangeri, e omul care desi echipa pierde de 10 ori consecutiv, merge la meci si incurajeaza echipa... Nu e omul care desi echipa nu a fost infranta 6-7 meciuri la rand urla LUPUL... Acestia sunt RETARDATII, care cauta scandal si bataie, hai sa ne separam de animale si sa ne comportam ca niste OAMENI!

Hai Steaua! Hai Hagi!

MALDINI_STEAUA19.08.2007 21:40

Mi-a placut de MM , si mi-a placut de fraza aceea : " Sa stie domnul beeeeeecali ca Ochirosii se scrie intr-un singur cuvant " =)))

CNCT19.08.2007 21:41
Din tot ce s-a intamplat pe teren un singur lucru m-a deranjat : momentul in care Hagi l-a impins pe Zaharia. Un lucru urat pe care Hagi l-a facut fata de un jucator, probabil ca asa se comporta cu toti.

Intr-adevar!Un gest de neinteles...chiar as fi curios sa stiu de ce era sa dea cu Zaharia de pamant.

Recoba19.08.2007 21:41

e prea de tot ce se intampla...omul asta chiar are senzatia ca poate sa faca ce vrea la club...iar faza cand la impins pe zaharia...sila...mare jucator..antrenor inca nedovedit,.,,dar un caracter infect...nu atat de infect ca al lui Gigi..

Cata2319.08.2007 21:43

pe jumatate sunt de acord cu domnul Becali cu totul ca il admir pe Gica Hagi,si sunt de acord pentru ca a spus ca il va pune pe Radoi fundas la marcaj iar el nu s-a tinut de cuvant,insa Steaua a jucad demn de admirat (mai ales ca a fost in 10 oameni)cu o echipa care a spus ca se bate pentru titlu.Ca jucator este de remarcat portarul Zapata care eu consider ca a fost omul meciului

Deliric119.08.2007 21:44
Din tot ce s-a intamplat pe teren un singur lucru m-a deranjat : momentul in care Hagi l-a impins pe Zaharia. Un lucru urat pe care Hagi l-a facut fata de un jucator, probabil ca asa se comporta cu toti.

Da ai dreptate si pe mine ma deranjat faza asta ...nu poti sa te comporti cu oameni ca si cum sunt carpe, chiar daca te numesti Hagi

fansteaua4619.08.2007 21:45

pur si simplu ciobanul este nebun si dauneaza grav Stelei.

predatorpulse719.08.2007 21:46

Oameni buni,problema nu este daca ne place de Hagi sau nu,daca e antrenor bun sau nu,ci modul in care Jiji isi bate joc(a cata oara?) de un angajat de-al lui,pe care el il vede sluga.Intr-adevar,a fost urat gestul lui Hagi in legatura cu zaharia,insa mie asta imi arata ca Hagi,prin temperamentul sau vulcanic,vroia neaparat sa nu piarda acest meci,doar nu credeti ca are ceva cu zaharia.

Jiji a recunoscut ca ii dadea foi lui Oli,lucru secondat si de MM la Telesport,asa ca eu m-am linistit cu Oli,il banuiam ca este o carpa si s-a dovedit ca asa a si fost.Daca as fi Hagi,as pleca maine si nici nu as lasa loc de buna ziua. Gigi e din ce in ce mai paranoic si se crede D-zeu,el face tot la Steaua,antrenorii sunt niste marionete(cu exceptia lui Protasov probabil),iar cred ca pe vremuri nu prea se baga la antrenori(cu piti si Zenga) pentru ca nu se "pricepea" la jucatori.

Inteleg ca esti patron si ai bani,dar tu de ce ti-ai luat antrenor?Da-i obiective,jucatori si cand nu esti multumit,il dai afara,dar nu te bagi peste el,eventual te consulti,poate dai un sfat.

Chiar daca le place sau nu de Hagi ca antrenor,stelistii adevarati trebuie sa ia atitudine cumva in fata ciobanului,a atacat un simbol al Stelei,pentru mine este ca si cum l-ar injura pe Lacatus sau pe Ienei.

Nu stiu cine o sa mai vina antrenor la noi,poate doar daca isi ia Jiji repede licenta PRO.

Intr-un fel ma bucura acest conflict cu Hagi pentru ca toti stelistii ce au dubii in ceea ce priveste adevarat fata a lui Becali sa deschida ochii. Asta e adevaratul Becali,cel ce se p**a pe toti care nu sunt de acord cu el,un om incult,rasist,xenofob,un om care fara bani ar fi un nimic din toate punctele de vedere(nici asa nu e departe).

Stelisti,indiferent daca ramane sau pleaca,trebuie sa-l sustinem pe Gica Hagi,sa stie ca el ramane iubit in Ghencea.

Intrebarea totusi ramane:ce ne facem cu Becali? Ca tot aud pe forum ca se face o cheta pentru sniperi cu preturi bune.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

HyJack19.08.2007 21:47

Si inca un lucru ce m-a deranjat la Hagi : ~Daca nu ne calificam nu moare nimeni~, declaratie data dupa meciul cu Bate Borisov. Pai daca el asa gandeste ..... sorry dar Hagi nu are mentalitate de invingator.

grizzly19.08.2007 21:47
pe jumatate sunt de acord cu domnul Becali

cine este ala?

Daemien19.08.2007 21:48

Gigi Becali:

- ?Eu i-am zis lui Hagi sa joace cu Radoi la marcaj si el nu m-a ascultat. De acolo a plecat totul in partida cu CFR, si eliminarea si penalty-ul. Atat i-am cerut lui Hagi. Pai, eu nu bag milioane de euro ca sa nu ma asculte. Nu ma asteptam la asa ceva. Cand iti cere un patron un lucru, faci si gata, ca eu ii dau 400.000 lui, nu el mie. Nu face ce ii spun, pleaca. Si lui Zenga si lui Protasov cand le-am cerut ceva au facut. Vreau sa fiu respectat pe banii mei. Cu asta-basta. Nu face nimeni ce vrea pe banii mei. Ii dau banii in avans si sa plece, daca nu ma asculta. Vreau respect, asta sa stiti?

- ?LA MECIUL CU BATE BORISOV O SA II FAC CA BERLUSCONI: PAC, ASTA E ECHIPA! I-O DAU PE HIRTIE. ROLUL LUI Hagi? NU STIU SI NU MA INTERESEAZA?

- ?EU VREAU SA IMI DEA Hagi EXPLICATII CUM IMI DADEA Oli. DACA EU ZIC CA Ovidiu Petre JOACA PRECUM UN CEAS SI TU URMATORUL MECI NU IL BAGI DELOC, CE INSEAMNA? ACOLO IL VREAU, ACOLO IL BAGI??

- ?DACA NU IL BAGA PE Mirel FUNDAS LA MARCAJ, TREBUIE SA PLECE SI CU ASTA BASTA. DACA ERA ALTUL? DAR ORICINE AR FI? CU ASTA BASTA?

-?I-AM CERUT SI EU CEVA LUI Hagi, SA-L BAGE PE Radoi CENTRAL. VREAU SA FIU RESPECTAT. sunt BANII MEI, E VIATA MEA! DACA IL BAGA PE Radoi FUNDAS NU SE INTIMPLAU TOATE ASTEA!?

-?DACA NU MA ASCULTA Hagi, PRIMA DATA: IA BANII PE UN AN DE ZILE SI PLEACA TATA!?

-?DACA NU MA ASCULTA Hagi, PRIMA DATA: IA BANII PE UN AN DE ZILE SI PLEACA TATA!? = asta e cea mai tare... in locul lui Hagi plecam fara comentarii ... Comportament EXECRABIL din partea unui RETARDAT! Rusine Gigi Becali! Mata e proasta :P

danimarcu19.08.2007 21:49
mie mi se pare corect..sa il atace sincer voua va place jocul Stelei..tactica lu` Hagi i-ati-o tzie dami-o mie...

Din cauza astora ca tine nu vom scapa niciodata de cioban...

AmuntBoy19.08.2007 21:50

pai din pacate sunt mici ciobani si pe forum si in tribuna

malasorte1319.08.2007 21:50
se pare ca nu se poate sa te intelegi cu ciobanii fara creier! deh...... ce poti sa-i ceri! eu zic sa strangem semnaturi pentru. demisia lui Jiji! :D ce ziceti?

Forzza Steaua! Stelist pana la moarte!

Demisia din functia de patron ?!?!? Nu, ca ai haz...

Serios vorbind: E GRAV !!! Gigi e in cadere libera... din punct de vedere mental si nu putem decat se ne rugam sa nu traga si Steaua dupa el.

E GRAV !!!

steaua_gloria19.08.2007 21:51

Steaua incepe cu: Zapata - Golanski, Goian, Rada, Neșu - Nicolițã, Rãdoi, Lovin, Pleșan - Neaga, Dica

Ce tot atat cu Neaga? Hagi ori are o ambitie prea mare, ori nu e antrenor bun. El nu vede ca Neaga nu e in forma? Zaharia TITULAR, asta trebuie!!!!! De aici a plecat totul. Zaharia e in forma si trebuie folosit.

Cat despre reactia lui Gigi nu sunt de acord. Daca nu-i convine antrenorul poate sa-l dea afara dar nu tre sa faca circ!!!

Derbedeu19.08.2007 21:52

Doamne in ce hal am ajuns!In ce hal isi bate joc un oier cu 2 clase de noi!Gigi du-te cu tot cu banii tai!Steaua inseamna mult pentru noi,pentru tine doar bani!Iti bati joc de toata suflarea stelista!Eu unul numai pot indura asemenea jignire!Mi-e sila sa mai vin pe stadion la gandul ca infectul ala de Gigi e undeva la loja si comanda fiecare miscare!La ce plm l-ai pus pe Hagi antrenor daca iti bati joc de el???Evident ca vorbesc de unul singur da' simt nevoia sa ma descarc.....Steaua pe zi ce trece devine ce nici cele ma negre vise ale noastre nu ar fii putut sa prevesteasca......

Hagi daca ai demnitate si onoare da-ti demisia!Nu-l lasa pe jigodia aia sa-si bata joc de tine si de munca ta!NU TE INJOSI!!!

Tot ce ne-a mai ramas de apreciat sunt culorile si daruirea catorva jucatari.....restul e doar un vis prea urat din care vreau sa ma trezesc cat mai repede iar viitorul sa nu-l includa pe oier!!

alexblaja19.08.2007 21:52

Hagi, daca nu vrea sa degenereze lucrurile, nu isi va da demisia acum. Eu sper ca Hagi va reusi sa il vindece pe cioban. Cred ca acum El Ciobandante este in faza de sevraj...e ca un dependent de droguri caruia i s-a luat doza zilnica. Drogul lui este tiranismul, vrea ca toti cei cu care intra in contact sa i se supuna orbeste. A dat acum de Hagi, care, desi i-a spus ca o sa joace cu Radoi in centrul apararii, nu a facut-o. Cred ca special a facut Hagi acest lucru pentru ca vrea sa vada daca se poate impune ca antrenor, DE LA INCEPUT, in fata patronului. Numai pentru acest gest si Hagi-antrenorul are respectul meu....eu sper ca AROMANUL sa nu fie invins de "machidon"!!!

Cred ca asta este solutia: nu injurarea lui Gigi, ci sustinerea lui Gica!

blooDhooD19.08.2007 21:54

frumos.. in continuare il indragesc pe Meme. Cat despre Gigi, razboiul trebuie sa continue, acum ca avem abonamente ;)

alex_sud_forever19.08.2007 21:54

In primul rand as dori sa le raspund tuturor celor care s-au facut antrenori peste noapte, Ciobanu nu il vrea fundas central pe Radoi pentru ca ala e postu pe care joaca el cel mai bine il vrea acolo pentru ca asa vor muschii lui, in al doilea rand Ciobanu zice ca nu se baga la echipa dar cand spui ce sa joace un jucator ce face?In al treilea rand, si imi asum consecintele si injuraturile, cei 12 care au fost la intalnirea cu patronu SA VA FIE RUSINE v-a cumparat si pe voi, cu acest taran nu trebuie facuta pace,nu exista asa ceva cu el,nu va rata nici o ocazie sa ne denigreze iar.Vreti sa facetzi ceva?desi doare NU MAI MERGETI LA MECIURI lasati peluzele goale, ce credeti ca isi aduce familia lui spurcata?EU am ajuns in siutatia in care daca as putea i-as trage un glont in cap acestui CIOBAN!

«123410»