Oameni buni,problema nu este daca ne place de Hagi sau nu,daca e antrenor bun sau nu,ci modul in care Jiji isi bate joc(a cata oara?) de un angajat de-al lui,pe care el il vede sluga.Intr-adevar,a fost urat gestul lui Hagi in legatura cu zaharia,insa mie asta imi arata ca Hagi,prin temperamentul sau vulcanic,vroia neaparat sa nu piarda acest meci,doar nu credeti ca are ceva cu zaharia.
Jiji a recunoscut ca ii dadea foi lui Oli,lucru secondat si de MM la Telesport,asa ca eu m-am linistit cu Oli,il banuiam ca este o carpa si s-a dovedit ca asa a si fost.Daca as fi Hagi,as pleca maine si nici nu as lasa loc de buna ziua. Gigi e din ce in ce mai paranoic si se crede D-zeu,el face tot la Steaua,antrenorii sunt niste marionete(cu exceptia lui Protasov probabil),iar cred ca pe vremuri nu prea se baga la antrenori(cu piti si Zenga) pentru ca nu se "pricepea" la jucatori.
Inteleg ca esti patron si ai bani,dar tu de ce ti-ai luat antrenor?Da-i obiective,jucatori si cand nu esti multumit,il dai afara,dar nu te bagi peste el,eventual te consulti,poate dai un sfat.
Chiar daca le place sau nu de Hagi ca antrenor,stelistii adevarati trebuie sa ia atitudine cumva in fata ciobanului,a atacat un simbol al Stelei,pentru mine este ca si cum l-ar injura pe Lacatus sau pe Ienei.
Nu stiu cine o sa mai vina antrenor la noi,poate doar daca isi ia Jiji repede licenta PRO.
Intr-un fel ma bucura acest conflict cu Hagi pentru ca toti stelistii ce au dubii in ceea ce priveste adevarat fata a lui Becali sa deschida ochii. Asta e adevaratul Becali,cel ce se p**a pe toti care nu sunt de acord cu el,un om incult,rasist,xenofob,un om care fara bani ar fi un nimic din toate punctele de vedere(nici asa nu e departe).
Stelisti,indiferent daca ramane sau pleaca,trebuie sa-l sustinem pe Gica Hagi,sa stie ca el ramane iubit in Ghencea.
Intrebarea totusi ramane:ce ne facem cu Becali? Ca tot aud pe forum ca se face o cheta pentru sniperi cu preturi bune.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.