Mai oameni buni, voi nu intelegeti ca aici nu e vorba de Hagi?????
E vorba ca oricine ar veni la Steaua trebuie sa faca echipa cum vrea Becali si Radoi????
Mai oameni buni, voi nu intelegeti ca aici nu e vorba de Hagi?????
E vorba ca oricine ar veni la Steaua trebuie sa faca echipa cum vrea Becali si Radoi????
Pentru prima data am stat si l`am ascultat pe Becali pana la sfarsit, si poate avea putina dreptate .Adica daca asa cum a spus el ca Hagi i`a promis ca il baga pe Mirel fundas la marcaj atunci are dreptate sa fie atat de suparat, ca daca el i`a cerut asta si Hagi i`a promis, consider ca e lipsa de respect SI DE CE NU VA INTREBATI DE CE INSISTA ATATA Gigi CU Mirel FUNDAS LA MARCAJ?oare nu Mirel ii cere asta? poate ca p postul ala se simte mai bine...nu stiu ,dar cred ca Gigi a vb si cu Radoi inainte Acuma il aparati pe MM...da el de ce se baga? nu mai e bagat in seama si ca sa mai apara si el la TV vb de Steaua? a fost dat afara si acuma se razbuna...pacat !! si nu inteleg de ce tocmai acuma vb ca eu stiam ca nu prea il "place"pe Hagi "
SI ce a fost mai important a spus Becali la sfarsit.... Hagi A FACUT DIN Steaua SALATA ....fara sa il jignesc pentru ca nu asta vreau,dar Hagi nu`i antrenor bun si gestul din seara aceasta cand l`a impins p zaharia ....si cand a intrat p teren sa`l traga de perciuni p jucatorul iasiului astea spun multe despre caracterul "regelui"
Sa avem mai multa rabdare cu Hagi. Sa asteptam pana revin Badea,Iacob,Ghionea,Cristocea si Ochirosii. Sa vedem cum merge echipa atunci. E prematur sa zicem ca Hagi e antrenor mediocru. In afara de perioada Timisoara nu vad ce a fost asa dezastruos in cariera sa de antrenor (si acolo nu a facut nimeni treaba pana acum). La nationala au mers bine lucrurile pana la Slovenia. Dar si atunci tin minte ca ratau ai nostri ocazie dupa ocazie si aia ne-au dat niste panarame de goluri norocoase(+un Stelea spectator la primul meci, Mutu si Ilie inexistenti in ambele partide). Trebuia sa intre Hagi pe teren sa bage mingea in poarta? La Galata a castigat cupa intr-o maniera impresionanta si nu uitati ca avea un lot "carpit". Jocurile erau facute pentru. Fenerbahce in campionat si exista o presiune imensa si inutila din partea baskanilor din conducere, a dus-o din scandal in scandal. Uitati ca Hagi l-a "inventat" in acea perioada pe Ribery?
Care desculti de la BATE? Stii de ce ne-am chinuit cu ei? pentru ca unii ca tine si Becali urla in gura mare ca is niste "desculti" si jucatorii pun botu. Putea fi oricine antrenor, atat timp cat ne consideram adversarii niste "desculti" vom avea probleme cu ei. Ei se vor mobiliza sa ne dea peste nas si noi credem ca ei se vor speria si isi vor baga singuri mingea in poarta cand ne vad.
Aviz pupincuristilor murdari la bot de *** bkl...
In topul fiecarei pagini din acest website scrie clar: situl suporterilor FCSTEAUARO. Rog avizatii sa dea click pe www.png.ro (un site de kkt) si sa ne scuteasca de stereotipul sendintelor de partid in care isi practica convingerile pupincuriste in speranta unei bancnote sau a unui plic doldora de BANIIII LUUI BECALLLIII, care mai nou va vrea respectul si atat. Succes la MUAK-MUAK Domnilor. Aici vrem sa vorbim despre echipa nostra de suflet si despre antrenorul ei. ATAT.
Avand in vedere incarcatura psihologica si importanta meciului, avand in vedere posibilitatile de joc cu aproape 50% din titulari inapti de joc, avand in vedere situatia dezavantajoasa de a juca in 10 oameni 90% din meci, Steaua a facut in joc echilibrat si impecabil din punct de vedere tehnic. Este opinia mea si o sustin.
Referitor la declaratiile lui Becali am sa spun doar atat: omul prost care crede ca e destept e mai periculos decat un nebun. Un hibrid de om prost care se crede destept si nebun pe deasupra nu are termen de comparatie, este unicat, este el, este Becali.
Site-ul si forumul sunt deschise pentru orice utilizator, indiferent de apartenenta microbistica. Atat timp cat acesti user-i se exprima decent si conform regulamentului nu vad care este problema.
Sincer, pe o parte imi pare rau pentru Hagi, dar nu are pic de tactica in el, iar faza cu Zaharia, e de tot ***-ul.
De cand a venit Hagi, nu jucam nimic, am ajuns sa-l regret pe Olaroiu, si asta nu credeam ca o sa se intample. Cand am auzit ca vine Hagi, pe oparte m-am bucurat, CA DE E Hagi, pe de alta parte m-am gandit ca nu a facut nimic nicaieri pe unde a antrenat, si rezultatele de pana acum SUNT NOROCOASE, nu datorita lui Hagi si "tactici" lui, le-am obtinut ca jucatori mai au o umbra de tactica in ei de la ceilalti antrenori cu care au lucrat.
Pe de alta parte circul care la facut Jiji, imi face greata, l-a atacat prea dur pe Hagi, iar chestia cu bagatul peste antrenori ... (no comment)
FORZA Steaua
forza lazio
Hagi trebuie sa ramana!!!!!!!!!!!!
Pana acum nu am spus nimic de Becali, dar acum simt ca nu mai rezist, nu imi vine sa cred ca un "vagabont", un "golan"(dupa cum chiar el ii caracteriza pe suporteri) isi permite sa jigneasca pe omul care m-a facut sa iubesc acest sport si de ce nu sa iubesc acest club minunat.
Cum poate un om care nici macar nu a patruns pe gazonul unei arene, sa simta macar frumusetea acestui sport, sa jigneasca pe "Cineva" care a ridicat trofee deasupra capului si a facut ca numele acestei tari sa se asocieze cu el? Asta e o intrebare la care inca caut un raspuns.
Din pacate l-am aflat pana sa scriu acest mesaj. Raspunsul...: ignoranta!
Da din ignoranta mea si a altora care am tacut pana acum si am privit partea buna a lucrurilor care se intampla in Ghencea refuzand sau nestiind ceea ce se intampla cu adevarat(cazurile Lacatus, Zenga, Protasov). Pentru asta imi cer scuze fata de toti oamenii prin venele carora curge sange ros-albastru.
Ei bine nu mai pot sa tac si sper ca asta sa faca toti cei care indragesc macar aceasta echipa.
E timpul sa ripostam si trebuie sa o facem cu cap.
Inca un raspuns la intrebarea de mai sus: s-a intamplat asa pentru ca acel "vagabont" si "golan" sufera de MEGALOMANIE si nu suporta ca cineva sa fie aplaud si respecatat iar el sa fie ignorat, asta a fost si cauza in opinia mea in cazul Lacatus.
Cu ce vom ramane bun din aceste cazuri, ca desi stiau in ce se vor baga, atat Hagi cat si Lacatus, s-au intors la Steaua chiar daca stiau cu cine au de a face. Pentru asta le multumesc si daca mai era cazul ne-au demonstrat tuturor ce inseamna lupta pentru culorile ros-albastre si pentru asta noi avem o datorie morala.
Hagi ai demonstrat ca esti antrenor celor ce se indoiau de Tine.
PS:Acum e momentul ca jucatorii(Dica, Neaga, Radoi) sa nu fie niste oi si sa faca macar ceea ce a facut Radoi pentru Olaroiu in 2002, daca nu cumva chiar ei(Dica, Neaga, Radoi) l-au tradat.
Pentru prima data am stat si l`am ascultat pe Becali pana la sfarsit, si poate avea putina dreptate .Adica daca asa cum a spus el ca Hagi i`a promis ca il baga pe Mirel fundas la marcaj atunci are dreptate sa fie atat de suparat, ca daca el i`a cerut asta si Hagi i`a promis, consider ca e lipsa de respect SI DE CE NU VA INTREBATI DE CE INSISTA ATATA Gigi CU Mirel FUNDAS LA MARCAJ?oare nu Mirel ii cere asta? poate ca p postul ala se simte mai bine...nu stiu ,dar cred ca Gigi a vb si cu Radoi inainte Acuma il aparati pe MM...da el de ce se baga? nu mai e bagat in seama si ca sa mai apara si el la TV vb de Steaua? a fost dat afara si acuma se razbuna...pacat !! si nu inteleg de ce tocmai acuma vb ca eu stiam ca nu prea il "place"pe Hagi "SI ce a fost mai important a spus Becali la sfarsit.... Hagi A FACUT DIN Steaua SALATA ....fara sa il jignesc pentru ca nu asta vreau,dar Hagi nu`i antrenor bun si gestul din seara aceasta cand l`a impins p zaharia ....si cand a intrat p teren sa`l traga de perciuni p jucatorul iasiului astea spun multe despre caracterul "regelui"
Mah, nu e vorba daca are sau nu dreptate ciobanu sau daca Mirel joaca mai bine fundas central sau mijlocas problema e ca L-A JIGNIT PE Hagi, I-A SUBMINAT AUTORITATEA IN CADRUL ECHIPEI, II PATEAZA IMAGINEA SI ASTA NU SE POATE!
Aviz pupincuristilor murdari la bot de kkt bkl...
In topul fiecarei pagini din acest website scrie clar: situl suporterilor FCSTEAUARO. Rog avizatii sa dea click pe www.png.ro (un site de kkt) si sa ne scuteasca de stereotipul sendintelor de partid in care isi practica convingerile pupincuriste in speranta unei bancnote sau a unui plic doldora de BANIIII LUUI BECALLLIII, care mai nou va vrea respectul si atat. Succes la MUAK-MUAK Domnilor. Aici vrem sa vorbim despre echipa nostra de suflet si despre antrenorul ei. ATAT.
Avand in vedere incarcatura psihologica si importanta meciului, avand in vedere posibilitatile de joc cu aproape 50% din titulari inapti de joc, avand in vedere situatia dezavantajoasa de a juca in 10 oameni 90% din meci, Steaua a facut in joc echilibrat si impecabil din punct de vedere tehnic. Este opinia mea si o sustin.
Referitor la declaratiile lui Becali am sa spun doar atat: omul prost care crede ca e destept e mai periculos decat un nebun. Un hibrid de om prost care se crede destept si nebun pe deasupra nu are termen de comparatie, este unicat, este el, este Becali.
RESPECT si bine ai venit!
Daca Hagi ca antrenor impinge jucatorii, intra pe teren sa tipe si sa-i traga de perciuni pe jucatorii altor echipe , nu stiu ce imagine mai are... Trebuie sa te comporti civilizat. Sa dai exemplu jucatorilor dar daca tu ca antrenor te comporti asa nu poti avea mare pretentii de la jucatori.
Renunta la limbajul gen MiRC. Apostroful nu inlocuieste cratima. Citeste regulamentul.
Sincer, pe o parte imi pare rau pentru Hagi, dar nu are pic de tactica in el, iar faza cu Zaharia, e de tot kkt-ul.De cand a venit Hagi, nu jucam nimic, am ajuns sa-l regret pe Olaroiu, si asta nu credeam ca o sa se intample. Cand am auzit ca vine Hagi, pe oparte m-am bucurat, CA DE E Hagi, pe de alta parte m-am gandit ca nu a facut nimic nicaieri pe unde a antrenat, si rezultatele de pana acum SUNT NOROCOASE, nu datorita lui Hagi si "tactici" lui, le-am obtinut ca jucatori mai au o umbra de tactica in ei de la ceilalti antrenori cu care au lucrat.
Pe de alta parte circul care la facut Jiji, imi face greata, l-a atacat prea dur pe Hagi, iar chestia cu bagatul peste antrenori ... (no comment)
FORZA Steaua
forza lazio
Ai fost tu in vestiar la Galata de stii asa bine cata tactica cunoaste Hagi? Finala cupei Turciei cu Fener a fost 4-1 sau 5-1 (ceva de genul, nu mai stiu exact) pentru Galatasaray. Asta numesti tu NOROC? Din cate tin eu minte, nimeni de la Galata nu s-a plans vreodata ca Hagi nu stie tactica sau ca nu intelege ce zice. Numai la noi se poate intampla asa ceva! Vrei sa le deseneze si sa le demonstreze ca mingea e rotunda? Sa ii arate lui Dica cum se face un dribling? Sa ii arate lui Neaga cum se loveste mingea cand sutezi? Lui Banel cum sa faca o preluare? Lui Lovin cum sa da o pasa in fata? Lui Croitoru cum sa nu pice in fund cand atinge mingea? Ca asta se intampla la Steaua! Fazele fixe de ce merg asa bine? Aia era o problema mai veche de-a noastra si acum, in mod miraculos, e punctul forte al echipei.
Hagi trebuie sa ramana!!!!!!!!!!!!
Cum sa ramana Hagi cand a fost insultat in asemenea hal? Are si el onoare, spre deosebire de Oli, si isi va da demisia! Asa e normal!
Nu stiam de unde este discursul de la sport.ro al acestui personaj. Ei bine am aflat : L-a plagiat pe Hitler!!!!!!!!!!!!!!!
Rusinicaaaaaaaaaaaaaaa-Rusinicaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciobanul tot cioban ramane . Iar Hagi sa-si dea demisia si sa revina Oli la echipa , ca vad ca il regretati de zor . ![]()
gata ne-am dus pleaca Hagi si inventam antrenorul marioneta,sau poate nu vine nimeni antrenor ne trebuie doar un preparator fizic si Argaseala sa stea pe banca in timpul meciurilor sa faca schimbari.apropo mai e vreun fost jucator stelist la club in afara de A.Ilie care va pleca curind.
URA Becali PRESEDINTE,PRIMUL CIOBAN,ANTRENOR,PARLAMENTAR EUROPEAN,ATOTSTIUTOR,ETC.ETC.ETC.ETC.
Cum sa ramana Hagi cand a fost insultat in asemenea hal? Are si el onoare, spre deosebire de Oli, si isi va da demisia! Asa e normal!
Din pacate nu ai citit tot mesajul, dar ma voi explica, fraza de la inceput era un mesaj pentru noi si anume ca e timpul sa facem ceva ca Hagi sa ramana si sa nu mai tacem ca si pana acum(Lacatus, Zenga, Protasov) pentru ca "vagabondul" si "golanul" sa inteleaga ca nu e chiar singur si ca ceea ce face poate avea repercursiuni asupra sa.
Ideea era sa nu mai IGNORAM,asa cum chiar Hagi ne-o ceruse inaintea meciului cu Zaglebie, ai inteles?
PS: Nu uitati ca acest om se viseaza presedintele unei tari care este asociata in strainatate cu nume precum Hagi sau Steaua
@cosmo, scuze. Ai dreptate nu citisem tot mesajul tau(de-abia acum l-am citit) si cand am vazut prima faza am zis ca este ceva in neregula cu tine. Scuze inca o data pentru neglijenta!
Pentru prima data am stat si l`am ascultat pe Becali pana la sfarsit, si poate avea putina dreptate .Adica daca asa cum a spus el ca Hagi i`a promis ca il baga pe Mirel fundas la marcaj atunci are dreptate sa fie atat de suparat, ca daca el i`a cerut asta si Hagi i`a promis, consider ca e lipsa de respect SI DE CE NU VA INTREBATI DE CE INSISTA ATATA Gigi CU Mirel FUNDAS LA MARCAJ?oare nu Mirel ii cere asta? poate ca p postul ala se simte mai bine...nu stiu ,dar cred ca Gigi a vb si cu Radoi inainte Acuma il aparati pe MM...da el de ce se baga? nu mai e bagat in seama si ca sa mai apara si el la TV vb de Steaua? a fost dat afara si acuma se razbuna...pacat !! si nu inteleg de ce tocmai acuma vb ca eu stiam ca nu prea il "place"pe Hagi "SI ce a fost mai important a spus Becali la sfarsit.... Hagi A FACUT DIN Steaua SALATA ....fara sa il jignesc pentru ca nu asta vreau,dar Hagi nu`i antrenor bun si gestul din seara aceasta cand l`a impins p zaharia ....si cand a intrat p teren sa`l traga de perciuni p jucatorul iasiului astea spun multe despre caracterul "regelui"
Du-te la volei, as prefera sa-i carpeasca Hagi pe uni jucatori numai sa puna suflet cat pune el pe banca, Doamne, cat as prefera.
ps:oameni buni deci nu-mi vine sa cred ca vad "suporteri" care ii tin partea lu 2*j ******
Invata sa scrii romaneste.
Observ ca il insultati pe Oli...DE CE? Becali a explicat destul de clar ca daca isi dorea un jucator pe teren si il ruga pe Oli , acesta din respect ii facea loc in echipa iar dak respectivul jucator nu dadea randament bun pe postul acela A spus ca se consulatau si atunci cand Oli ii dadea explicatii logice il intelegea de ce nu joaca cu jucatori p care el ii vroia. Dar trebuie sa fie si caractere diferite ca sa se inteleaga .Hagi e incapatanat , Gigi la fel, si nu stiu ce o sa iasa.Tot spuneti ca Oli era" sluga" lui Becali Eu,nu consider ca era "sluga "lui ,numai ca incerca sa evite cearta si nu era mare tragedie daca ii facea pe "plac" "patronului" In viata trebuie sa mai lasi de la tine ,nu poti sa fi incapatanat ca tot tu ai de pierdut Daca asa a vrut si Gigi, sa il bage pe Mirel fundas la marcaj de ce nu a facut asta? daca tot ii promisese....Si daca din cauza declaratiilor lui Gigi , Hagi isi da demisia , e foarte bine , sa`l aduca pe Zenga ca abia asteapta sa revina la Steaua
Oli daca avea putina coloana vertebrala isi dadea demisia de prima data cand jj ii zicea: "il vreau pe ladoi extrema ascunsa"! Oricum se saturase de aceasta umilinta si la prima oferta a plecat! Voi de ce credeti ca zicea jj ca il va mai tine la Steaua inca nu stiu cati ani si ca e pe viata la Steaua? Pentru ca stia ca nici un alt antrenor nu-i va mai permite ce-i permitea Oli. Deci cand spunem ca Oli era carpa lui jj avem argumente sa spunem asta!
Du-te la volei, as prefera sa-i carpeasca Hagi pe uni jucatori numai sa puna suflet cat pune el pe banca, Doamne, cat as prefera.ps:oameni buni deci nu-mi vine sa cred ca vad "suporteri" care ii tin partea lu 2*j ******
Invata sa scrii romaneste.
acum chiar nu pot sunt nervos cele bune mersi de corecturi esti cel mai tare...ura Becali,Becali 4 Romania,pnj rulz,Becali toata Romania te iubeste,Becali gorilele tale sunt popo,Becali smara o iubeste pe fata aia a ta mica....
Observ ca il insultati pe Oli...DE CE? Becali a explicat destul de clar ca daca isi dorea un jucator pe teren si il ruga pe Oli , acesta din respect ii facea loc in echipa iar dak respectivul jucator nu dadea randament bun pe postul acela A spus ca se consulatau si atunci cand Oli ii dadea explicatii logice il intelegea de ce nu joaca cu jucatori p care el ii vroia. Dar trebuie sa fie si caractere diferite ca sa se inteleaga .Hagi e incapatanat , Gigi la fel, si nu stiu ce o sa iasa.Tot spuneti ca Oli era" sluga" lui Becali Eu,nu consider ca era "sluga "lui ,numai ca incerca sa evite cearta si nu era mare tragedie daca ii facea pe "plac" "patronului" In viata trebuie sa mai lasi de la tine ,nu poti sa fi incapatanat ca tot tu ai de pierdut Daca asa a vrut si Gigi, sa il bage pe Mirel fundas la marcaj de ce nu a facut asta? daca tot ii promisese....Si daca din cauza declaratiilor lui Gigi , Hagi isi da demisia , e foarte bine , sa`l aduca pe Zenga ca abia asteapta sa revina la Steaua
Tu auzi ce aberezi????? Ca ANTRENOR PRINCIPAL al unei echipe TREBUIE SA LASI DE LA TINE cand iti impune un patron care nu se pricepe la fotbal pe cine sa bagi in teren???? Tu esti intreg??? De ce nu l-a bagat pe Radoi la marcaj? Cine facea marcaj la Bliznyuk in meciul cu BATE la faza golului din min 93? Chiar vrei sa vezi iar duetul magnific Lovin - Ov. Petre la mijloc?
Sunt de acord ca antrenorul trebuie sa ii explice unui om care baga bani in echipa modul cum alege primul 11, dar jj vrea sa faca el echipa si astia sa stea numa de imagine pe banca si sa pice de fraieri cand nu vin rezultatele. Ce antrenor ar recunoaste ca echipa a mers prost cand o antrena pentru ca ii facea patronul primul 11? Nici unul!
acum chiar nu pot sunt nervos cele bune mersi de corecturi esti cel mai tare...ura Becali,Becali 4 Romania,pnj rulz,Becali toata Romania te iubeste,Becali gorilele tale sunt popo,Becali smara o iubeste pe fata aia a ta mica....
:biggrin: Ce n-as da sa-i prinda facand prostii...
Si-ar lua-o Jiji de la Smarandescu original... :biggrin: :biggrin:
Ma nu am fost in vestiar la Galata, dar uite-te la Hagi, nu e in stare sa lege 2 cuvinte cand da un interviu, asa ca nu-l vad sa lege 2 scheme de tactica.
Si inca ceva la Hagi, are un caracter URAT, si ceea ca a facut in seara asta cu Zaharia e inca un gest care imi confirma asta, si ce a facut cu ala inmeciu cu Iasi-ul
NU AM NIMIC CU EL CA JUCATOR, A FOST EXCEPTIONAL, TOT RESPECTUL pentru CE A FACUT EL pentru Steaua SI pentru Romania, NU NEG CA E STELIST 100%, DAR CA ANTRENOR LASA DE DORIT, SI CARACTERUL DE ASEMENEA.
FORZA STAEAUA
steaua_ro Indiferent cat de mult l-am iubi pe Hagi hai sa fim realisti si sa recunoastem ca nu are nici o treaba cu meseria asta.peste tot pe unde a fost nu a reusit mare lucru sau mai deloc si daca tot e sa dam exemplul galata se stie ca nimeni de acolo nu ii lauda rezultate si nimanui nu ii pare rau ca el a plecat,avand rezultate medii fata de rezultatele dezastruoase pe care le-a avut la celelalte echipe,dar pana urma tot ceea ce conteaza e Steaua asa ca haideti sa analizam ce a facut echipa noastra iubita cu Hagi antrenor:e pentru prima data cand am emotii la meciurile de acasa cu echipe gen Ceahlaul,Pandurii etc, am obtinut 3 victorii care au fost cu noroc,jocul nu e nici pe departe ceea ce dorim de la Steaua,avem un lot super valoros cu care am trebui sa rupem gura targului prin campionat si am reusit un rezultat glorios de 2 la 2 care drept e ne califica sigur in Liga dar ce joc am avut,cu ce echipa am facut acest rezultat,golurile marcate sunt exact pe acelasi gen cu golurile date de Poli tm in perioada Hagi antrenor adica nimic faze lucrate doar pe inspiratia unor jucatori f buni care pot decide meciul,iar in incheiere nu pot sa imi scot din minte faza cu zaharia:penibila si o ultima intrebare:oare ce caracter are acest om care la venirea lui la Steaua face o declaratie de genul "salariul este pe masura valorii mele"????Forza Steaua!!!!Forza lazio steaua_ro
Mai greseste omul... Gestul cu Zaharia nu l-am vazut, dar in meciul cu Iasi era penibila faza. Ala statea intins pe gazon, mingea era la ai lui, aia or continuat jocul si noi am dat gol. Daca nici coechipierii lui nu l-au crezut ca e ceva grav, de ce ar fi facut-o Hagi? La cat se simuleaza la noi in campionat, e putin probabil sa fie ceva grav cand se vaita cate unul... Doar daca nu e dupa vreo intrare de-a lui Alexa... Si lasa interviurile. Presa de abia asteapta sa arate ca Hagi nu e antrenor, sa surprinda orice greseala de-a lui, cum s-a intamplat si pana acum. Cred si eu ca Hagi vorbeste aiurea la interviuri, dar partea buna e ca nu se mai enerveaza si nu scot aia informatii de la el.
Sa nu se inteleaga ca imi place cum joaca Steaua! Am mai zis-o, Steaua nu joaca NIMIC momentan. Rezultatele din Liga I au fost norocoase (mai putin cel din aceasta seara de la Cluj), dar nu si cele din preliminarii. Am jucat prost si acolo (chiar incredibil de prost in prima repriza cu BATE), ne-am lasat dominati, dar am marcat totusi 5 goluri in 3 meciuri. Asta in conditiile in care avem un singur varf disponibil, Zaharia, care nu prea prinde echipa (pe buna dreptate) si nici un mijlocas stanga. Sa criticam jocul dupa ce ne revin accidentatii si se poate alcatui un 11 decent. Sau dupa ce pierdem vreun meci. Pana acum rezultatele sunt de partea lui Hagi. De ce sa nu avem putina rabdare ?
arminvb, emotii la meciurile de acasa cu Ceahlaul, Poli Iasi etc aveam mai mari pe vremea lui Oli sau Piturca. Ias-ul ne-a batut si cand era Zenga acasa... Si ne-am mai chinuit noi odata cu niste bielorusi, Neman Grodno (1-1 la ei, gol Oprita in ultimul minut si 0-0 acasa)...