Dupa afirmatiile pline de intelepciune ale "afaceristului stapan peste toate" am doar cateva comentarii de facut,insa tot ce urmeza este ipotetic si daca are vreo asemanare cu realitatea, este o coincidenta pur intamplatoare, iar echipa se numeste TTEAUA Cucuresti. De aceea, tot ce urmeaza mai jos este pura fictiune:
1.Qvidiu Retre nu mai are ce cauta la echipa asta si trebuie huiduit meci de meci! Nu e vina lui, dar a cazut la mijloc si noi nu avem cale de mijloc!
2.As dori ca la aparitia noului Maibac, suporterii sa ia exemplul patronului si fiecare sa-si ia o ranga si sa incerce sa vada daca cele doua obiecte pot convietui! Deci: Faceti praf noul maibac!
3.As dori sa aflati adresa patronului (pe care bineinteles ca multi o stiu) si sa-i oferim zile fericite! Distrugeti-i locuinta din pipera si palatul jegos si familia lui, asa cum si el distruge familia Stelei!
4.Precum ati vazut la meciul cu Ceahlaul din campionatul trecut, patronului i se citea frica in ochi si mai avea putin sa faca pe el de frica atunci cand a fost contestat violent! Pai atunci a fost joaca de copii! Sa vezi acum ce o sa fie!
5. Propun totodata huiduirea lui Nirel Padoi, capitanul, pentru ca nu uitam lucrurile bune pe care le-a facut din postura de fundas la marcaj: vezi meciul cu rapid in Mhencea, cand la 3-2 pentru noi i-a dat pasa lu ala si s-a facut 3-3! Vezi Rosemborg, vezi meciul cu Dinamo tot in Mhencea, de Pasti, cand la 1-3 si o foarte probabila revenire i-a dat o noua pasa de gol lui Diana Niculescu!
6. Propunn totodata ca acestui patron minunat, care este "modest, destept si niciodata nu se gandeste la el, ci doar la TTeaua, om crestin, minunat, cu o buna educatie, civilizat, coerent in declaratie si gandire si pe alocuri intelept (v-am spus ca e fictiune)", sa-i aplicam metoda clubului suporterului ttelist " WUSHI din Mhencea " si daca se poate sa incercam pe dumnealui, metode din filmele cu Bruce Lee sau Mad Max sau chair Rocky (filme crestine si de familie)!
Sfarsitul episodului 1. To be continued.....
Scene din episodul urmator:
-Maria ta,patroane, vine!
-Cine vine, bai zdreanta sublaterna????
-Vine IADUL, maria ta, si vine special pentru tine!
-Si cine e IADUL asta, bai saracule lipit si subaltern care sterg eu cu tine pe jos, ca tu nu ai maibac si banii mei????
-IADUL, maria ta, e TOATA SUFLAREA STELISTA! SI A PROMIS CA DE DATA ASTA NU MAI SCAPI! O sa arzi in focurile IADULUI, spurcaciune, puroi ce esti, cu tot cu maibac si cu banii tai de KKO!
Du-te in BIIIIIIIPPUUUUUUU ma-tii patroane, si lasa-ne! Ca daca te lasam noi, e grav!
NR: Noroc ca e fictiune tot si personajele cu maibac si avere nu exista in realitate! Sau poate.........!??? OH NO! GOD, HELP US ALL! DON'T SAVE THE QUEEN!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FORZA Steaua SI JOS TIRANUL! JOS DICTATORUL!