mi se pare ca adevarul (daca se mai poate vorbi de asa ceva) e undeva pe la mijloc, dar spritele sunt mult prea incinse pntru a se face o analiza lucida.. ceea ce este cel mai rau acum este ca pentru prima oara vedem la Steaua atatea orgolii in stare de conflict: patron vs antrenor vs vedete.. presa speculeaza si noi ne spargem capetele pe forum comentand ce auzim.. a mai iesit si Meme la interval, un om pe care multi l-au plans dupa ce l-au injurat de mama focului pe-aici...
nu stiu a cui e dreptatea in sanul echipei, vreau doar liniste si rezultate.. nu stiu daca intr-adevar jucatorii sunt nemultumiti de ideile lui Hagi, nu stiu daca intr-adevar Goian nu ar mai fi fost fortzat sa faulteze dupa balbaiala cu Rada daca Radoi ar fi fost stoper. clar, doua caractere ca Hagi si Becali nu vor incape mult in aceeasi teaca, mai ales cand mai e si Radoi la mijloc. finul, nasul, si nasul nasului, cam prea multe familiarisme la locul de munca, nu prea mi e pare sanatos...
asa ca ma gandesc acum ca in sfarsit avem un lot competitiv care poa sa acopere golurile mari din echipa: revin emeghara, Cristocea, Iacob, a revenit Ochirosii, iar Bicfalvi e apt sa ii tina locul lui Plesan..
amu, la rece, fie vorba intre noi, Rada inca nu e copt pentru Steaua, ii vad mai degraba pe Goian cu Radoi in mijlocul apararii si pe ov Petre cu plesan (bicfalvi) la mijloc..
restul e din pacate prostia lui Becali care urla ca un descreierat pe te miri unde in loc sa-si rezolva problemele de familie la el la palat...